Asker Eşleri

Ablacımm...
Gıdemedım henuz ablacım,ızınler sıkıstı gıdıcez kısmetse ama gec olmasından tedırgınız sadece bakalım... Bebişim ıyı ablacım maasallah,buyuyor miniğim...

Ayy deniz güneşş nasıl hasretım bu yaz anlatamam,kampımızıda yedıler ıns seneye bakalım napalım

Yine izin sıkıntısı demi çokta geçe bırakmazlar ama ya durumun belli zaten senin inşallah kolaylık sağlarlar da rahat gidersiniz ..
Büyümüştür annesi şimdi tekmeleri savuruyordur karnında oyyy yerim ben onu ..
Dün gittik bizde denize valla çok iyi geldi ebuş kendime geldim inan seneye gidersiniz inşallah alp ide sokarsınız denize ne güzel olur

hemde nasıl buyumus ablacım meleğim... Babamıza benzıyor,kımse bana benzetmedı :)) Bu sabah 7 de uyandık tekmeleyıp durdu anasını,yaklastıkca alıstırma yapıyor kuzum benım :))

Ahh ınsallah seneye gıderız ablacım cok bunaldım buralarda,Allah nasıp ederse oğlusumuzla hemde tatıl yapmıs oluruz :))

Ay nasıl büyümüştür hemde bak bide babaya benziyormuş eşin şimdi nasıl mutlu oluyordur ebuşcum oğlan babası olaraktan havalarada girer ha söyleyim sana ..

İnşallah canım ya gidersinizde hepiniz için iyi olur hemde dinlenme olur sıkıldınız orada artık bide seneye güzel bir tayin çıkarda rahat edersiniz ya

merhaba ebrucuğum. dilerim izin işini kolayca halledersiniz. bu sene bizde kampa gittik. ben memnun kalmadım canım. yemekleri ve temizliği çok kötüydü. yerini yazmayayım burdan. özelden yazarım sana.
dilerim gelecek yaza güzel bir tatil yaparsınız olumunekankayizsmile
selam şekerlerrrrrrrr

merhaba handancığımm , bol bol yüz benim içinde

aynen öyle ablacım... bakalım esım bebek kucukken uzatsak mı 1 yıl daha dıyor ama ben pek yanasmıyorum :)

herkese selamlarrr

yok canım ya uzatmayın bence 1 sene için değmez aslında

selam nilgüncüm tamam yüzerim yarın gideceğiz herhalde denize

slm hanımlar nasılsınz giremiyorum kaç gündür neler yapıyorsunuz bakalım. ben aynı işte daha gelmedi eşim . komşularla vakşt geçirmeye devam... bu görev uzun geldi bana niyeyse zaman geçmiyor anca el işi yapıyoruz neyse öpdüm byby

Merhaba laceycım...
Insallah hersey yoluna gırerde bıter stresımız... 2 senedır alıstık tatıle bu senede cıktıgı halde gıdemeyınce cok zor geldı buralarda gecırmek yazı...

yok canım ya uzatmayın bence 1 sene için değmez aslında

degmez dıyorum bende ama batıda da sıkıntılı her yer rahatlık bıttı dıyorlar,komsularda bebek kucukken uzat hem bebegın buyur dıyorlar batıda rahat edersın dıyorlar,esımde uzatırsak batıda okula baslar dıyor bırde ödemeler acısından bıraz rahatlarız dıyor,ne bıleyım ıstemıyorum ama esımede yesıl ısık yakmadım acıkcası...

kızlar slmmmmm

nasılsınız gıremedım baya bı ama aklımdaydınızzzz :))
antalyadayız bızde oteldeyız 5 gun kalıp anneme gecızz opuyorummm sızı

slm hatunlar
bayadır yoktum ortalarda
iş güç cocuk hıcbısye fırsatım olmuyor
bıde ustune asırı bı gergınlık halı hakım bende .......
ıns hepınız ıyısınızdır.....
ebrumunda doguma az kalmıs hadı hayırlısı bakalım.......

serpilcim ne haber nasılsın canım nasıl geçiyor hamilelik sorun yoktur inşallah sen şimdiden başla bebek örgülerine hemde oyalanırsın bende öptüm tatlım

ebuşcum kararı verecek olan ikinizsiniz sonuçta uzatsanız ne kadar daha kalacaksınız ki orada 1 seneydi demi o0radan neresi olur acaba batıya geldiğiniz zaman okul sorunu çok önemli tabi iyidüşünüp ona göre karar vermek lazım tatlım ne oldu izin durumu bellioldumu ne zaman gidiyorsunuz

kızlar slmmmmm

nasılsınız gıremedım baya bı ama aklımdaydınızzzz :))
antalyadayız bızde oteldeyız 5 gun kalıp anneme gecızz opuyorummm sızı

gezenti seni keyfini çıkar bakalım tatilin arda nasıl iyimi

ohhhh kimler gelmiş aysuncum sen nerelerdesin yahu hiç gözükmüyorsun oğlun nasıl iyimi büyümüştür bizlerde iyiyiz canım saol a

gunaydınnn laceyyyyy nasılsınnnnnn

handan ablacım ıyıyız valla bızde arda pasanın okulu basladı 10 gun gec baslayacak mecburen :))

ebrum sen nasılsın kuzum

hosgeldın canım benım nerelrdeydın?özletme kendını cok...
az kaldı canım doguma heyecandayım cok fazla bakalım...

bu sene son senemız ablacım,uzatma hakkımız 1 yıl... bebek 1 bucuk yasında gıtmıs oluyoruz uzatırsak,ne bıleyım ablacım ben ıstemıyorum ama tampon cıkar vs dıyorlar bende dıyorum bellı olmaz nasıbımızle oynamayalım ızın sorun zaten ama bakalım zamanı gelınce genısce bır konusurum esımle eksısıyle artısıyla...
ızın durumu ekımın ılk haftası sanırım ablacım ama ızındekıler gelsınde bakalım ozaman netlescekk
günaydın arkadaşlar , keyifli bir gün diliyorumolumunekankayizsmile
Hayırlı gunler canım...opuyorumnanaktan

handan ablacım ıyıyız valla bızde arda pasanın okulu basladı 10 gun gec baslayacak mecburen :))

ebrum sen nasılsın kuzum
Arda Bey okula mı basladı,kıyamam...Hadı bakalım hayırlı olsun cnm... ıyıyım canısı napım esım gorevde yalnızım bu haftasonu yatıorum kalkıyorum :)

günaydın arkadaşlar , keyifli bir gün diliyorumolumunekankayizsmile

iyi akşamlar nilgüncüm nasılsın canım opuyorumnanaktan

ebrum sen nasılsın kuzum

oyyy kıyamam küçük behlüle okulamı başlayacak şimdi ıssır şunu benim yerime biraz opuyorumnanaktan

Ebrucum hayırlısı olsun artık canım iyi karar vermek lazım aslında gideceğiniz yerde çok önemli sende çalışırsın herhalde gittiğiniz yerde bide şu sizin izinler çok sorun ya hiç düşünmüyorlar herhalde opuyorumnanaktan

merhaba handancığım, iyi sayılırım canım. yine yoğunluk devam. okul döneminde böyle malesef. bu sene öğlenciyim. öğlen 12 de evden çıkıyorum akşam 6. 30 da dönüyorum. bütün işimi sabah yapıyorum.
sen nasılsın ? tatil nasıl gidiyor?
ebrucuğum bana sorarsan uzatmayın canım. orada çok yıprandınız. biraz moral toplamak için değişik ve rahat bir yeri tercih edin. zaten 1 sene fazladan da beklesen bebeğin yine küçük olacak. sizin tayin durumları çok kötü. bizde sadece 1 defa şark yapıyoruz. oda 4 yıl ve bitiyor.
izinede az kalmış. hadi hayırlısıolumunekankayizsmile
serpilciğim sorayım diyorum hep unutuyorum. Kayserili miydin canım ?

evt canım kayseriliyim ve kayseriyi çok özledim yoksa sendemi kayserlisin?

herkeze iyi geceler bügün gezmye gittik komşu oturmasınfa sonrada akşam yemegi falan derken giremedim
handan abla ya elimden dantel miş falan ince işler çok iyi gelir ama öyle kazak yelek şişle yapılan hiç bişey bilmiyorum ama karşı komşum çok güzel bir çeket örüyor hislerimle düşündüğüm ogluma ... ama ögrenecem hırs yaptım şu elimdeki danteli bitiryimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…