Ablacımm...
Gıdemedım henuz ablacım,ızınler sıkıstı gıdıcez kısmetse ama gec olmasından tedırgınız sadece bakalım... Bebişim ıyı ablacım maasallah,buyuyor miniğim...
Ayy deniz güneşş nasıl hasretım bu yaz anlatamam,kampımızıda yedıler ıns seneye bakalım napalım
hemde nasıl buyumus ablacım meleğim... Babamıza benzıyor,kımse bana benzetmedı :)) Bu sabah 7 de uyandık tekmeleyıp durdu anasını,yaklastıkca alıstırma yapıyor kuzum benım :))
Ahh ınsallah seneye gıderız ablacım cok bunaldım buralarda,Allah nasıp ederse oğlusumuzla hemde tatıl yapmıs oluruz :))
Tesekkur ederım canım ıyıyım cok şükür,sen nasılsın?
İzin işi net değil hala,aynı zamana denk gelen arkadaslar varda bakalım nasıl halledecegız,onların kardesının düğünü varmıs ama benımde o vakit gıtmem gerekıyor dogum yaklasıyor gec kalmamam lazım,baklaım Allah nasıp eder ınsallah...
..
selam şekerlerrrrrrrr
aynen öyle ablacım... bakalım esım bebek kucukken uzatsak mı 1 yıl daha dıyor ama ben pek yanasmıyorum :)
herkese selamlarrr
merhaba ebrucuğum. dilerim izin işini kolayca halledersiniz. bu sene bizde kampa gittik. ben memnun kalmadım canım. yemekleri ve temizliği çok kötüydü. yerini yazmayayım burdan. özelden yazarım sana.
dilerim gelecek yaza güzel bir tatil yaparsınız olumunekankayizsmile
merhaba handancığımm , bol bol yüz benim içinde
Merhaba laceycım...
merhaba ebrucuğum. dilerim izin işini kolayca halledersiniz. bu sene bizde kampa gittik. ben memnun kalmadım canım. yemekleri ve temizliği çok kötüydü. yerini yazmayayım burdan. özelden yazarım sana.
dilerim gelecek yaza güzel bir tatil yaparsınız olumunekankayizsmile
yok canım ya uzatmayın bence 1 sene için değmez aslında
slm hanımlar nasılsınz giremiyorum kaç gündür neler yapıyorsunuz bakalım. ben aynı işte daha gelmedi eşim . komşularla vakşt geçirmeye devam... bu görev uzun geldi bana niyeyse zaman geçmiyor anca el işi yapıyoruz neyse öpdüm byby
Merhaba laceycım...
Insallah hersey yoluna gırerde bıter stresımız... 2 senedır alıstık tatıle bu senede cıktıgı halde gıdemeyınce cok zor geldı buralarda gecırmek yazı...
degmez dıyorum bende ama batıda da sıkıntılı her yer rahatlık bıttı dıyorlar,komsularda bebek kucukken uzat hem bebegın buyur dıyorlar batıda rahat edersın dıyorlar,esımde uzatırsak batıda okula baslar dıyor bırde ödemeler acısından bıraz rahatlarız dıyor,ne bıleyım ıstemıyorum ama esımede yesıl ısık yakmadım acıkcası...
kızlar slmmmmm
nasılsınız gıremedım baya bı ama aklımdaydınızzzz :))
antalyadayız bızde oteldeyız 5 gun kalıp anneme gecızz opuyorummm sızı
slm hatunlar
bayadır yoktum ortalarda
iş güç cocuk hıcbısye fırsatım olmuyor
bıde ustune asırı bı gergınlık halı hakım bende .......
ıns hepınız ıyısınızdır.....
ebrumunda doguma az kalmıs hadı hayırlısı bakalım.......
hosgeldın canım benım nerelrdeydın?özletme kendını cok...slm hatunlar
bayadır yoktum ortalarda
iş güç cocuk hıcbısye fırsatım olmuyor
bıde ustune asırı bı gergınlık halı hakım bende .......
ıns hepınız ıyısınızdır.....
ebrumunda doguma az kalmıs hadı hayırlısı bakalım.......
ebuşcum kararı verecek olan ikinizsiniz sonuçta uzatsanız ne kadar daha kalacaksınız ki orada 1 seneydi demi o0radan neresi olur acaba batıya geldiğiniz zaman okul sorunu çok önemli tabi iyidüşünüp ona göre karar vermek lazım tatlım ne oldu izin durumu bellioldumu ne zaman gidiyorsunuz
Hayırlı gunler canım...opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar , keyifli bir gün diliyorumolumunekankayizsmile
Arda Bey okula mı basladı,kıyamam...Hadı bakalım hayırlı olsun cnm... ıyıyım canısı napım esım gorevde yalnızım bu haftasonu yatıorum kalkıyorum :)gunaydınnn laceyyyyy nasılsınnnnnn
handan ablacım ıyıyız valla bızde arda pasanın okulu basladı 10 gun gec baslayacak mecburen :))
ebrum sen nasılsın kuzum
günaydın arkadaşlar , keyifli bir gün diliyorumolumunekankayizsmile
gunaydınnn laceyyyyy nasılsınnnnnn
handan ablacım ıyıyız valla bızde arda pasanın okulu basladı 10 gun gec baslayacak mecburen :))
ebrum sen nasılsın kuzum
hosgeldın canım benım nerelrdeydın?özletme kendını cok...
az kaldı canım doguma heyecandayım cok fazla bakalım...
bu sene son senemız ablacım,uzatma hakkımız 1 yıl... bebek 1 bucuk yasında gıtmıs oluyoruz uzatırsak,ne bıleyım ablacım ben ıstemıyorum ama tampon cıkar vs dıyorlar bende dıyorum bellı olmaz nasıbımızle oynamayalım ızın sorun zaten ama bakalım zamanı gelınce genısce bır konusurum esımle eksısıyle artısıyla...
ızın durumu ekımın ılk haftası sanırım ablacım ama ızındekıler gelsınde bakalım ozaman netlescekk
Hayırlı gunler canım...opuyorumnanaktan
Arda Bey okula mı basladı,kıyamam...Hadı bakalım hayırlı olsun cnm... ıyıyım canısı napım esım gorevde yalnızım bu haftasonu yatıorum kalkıyorum :)
merhaba handancığım, iyi sayılırım canım. yine yoğunluk devam. okul döneminde böyle malesef. bu sene öğlenciyim. öğlen 12 de evden çıkıyorum akşam 6. 30 da dönüyorum. bütün işimi sabah yapıyorum.
sen nasılsın ? tatil nasıl gidiyor?
ebrucuğum bana sorarsan uzatmayın canım. orada çok yıprandınız. biraz moral toplamak için değişik ve rahat bir yeri tercih edin. zaten 1 sene fazladan da beklesen bebeğin yine küçük olacak. sizin tayin durumları çok kötü. bizde sadece 1 defa şark yapıyoruz. oda 4 yıl ve bitiyor.
izinede az kalmış. hadi hayırlısıolumunekankayizsmile
serpilciğim sorayım diyorum hep unutuyorum. Kayserili miydin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?