merhaba handancığım, iyi sayılırım canım. yine yoğunluk devam. okul döneminde böyle malesef. bu sene öğlenciyim. öğlen 12 de evden çıkıyorum akşam 6. 30 da dönüyorum. bütün işimi sabah yapıyorum.
sen nasılsın ? tatil nasıl gidiyor?
ebrucuğum bana sorarsan uzatmayın canım. orada çok yıprandınız. biraz moral toplamak için değişik ve rahat bir yeri tercih edin. zaten 1 sene fazladan da beklesen bebeğin yine küçük olacak. sizin tayin durumları çok kötü. bizde sadece 1 defa şark yapıyoruz. oda 4 yıl ve bitiyor.
izinede az kalmış. hadi hayırlısıolumunekankayizsmile
serpilciğim sorayım diyorum hep unutuyorum. Kayserili miydin canım ?
herkeze iyi geceler bügün gezmye gittik komşu oturmasınfa sonrada akşam yemegi falan derken giremedim
handan abla ya elimden dantel miş falan ince işler çok iyi gelir ama öyle kazak yelek şişle yapılan hiç bişey bilmiyorum ama karşı komşum çok güzel bir çeket örüyor hislerimle düşündüğüm ogluma ... ama ögrenecem hırs yaptım şu elimdeki danteli bitiryimde..
serpil21 bende kayseriliyim canımopuyorumnanaktan
ebrucum 1 sene uzatsanız bile artık batı hakkınızdan düşüyormuş 1 sene eskisi gibi değilmiş.en iyisi zamanı geldiğinde gitmek
serpil21 bende kayseriliyim canımopuyorumnanaktan
ebrucum 1 sene uzatsanız bile artık batı hakkınızdan düşüyormuş 1 sene eskisi gibi değilmiş.en iyisi zamanı geldiğinde gitmek
kızlar ıyı gecelerrrr :))
nasılsınız handan ablacım behlulumuz okula baslayacak ınsallah ananemıze alısverısını yaptırdıkk :)))
ebrucum canım ıyıyız bızde napalım denıze gıt gel yemek ye gez ıznın keyfını cıkarıyoruzz :) canım bence uzatma derım batı hakkından dusuyo ne geregı var
serpışcım ıyı aksamlar canım
ecesu ve eylemden ses varmı kızlar ve elmastan
Biliyorum canım,batıdan yemesınden dolayı okulu batıya denk gelıyor zaten kuzu:bbo:kızlar ıyı gecelerrrr :))
nasılsınız handan ablacım behlulumuz okula baslayacak ınsallah ananemıze alısverısını yaptırdıkk :)))
ebrucum canım ıyıyız bızde napalım denıze gıt gel yemek ye gez ıznın keyfını cıkarıyoruzz :) canım bence uzatma derım batı hakkından dusuyo ne geregı var
serpışcım ıyı aksamlar canım
ecesu ve eylemden ses varmı kızlar ve elmastan
günaydın arkadaşlar , keyifli bir pazar günü diliyorum.
handancığım kış öncesi bol bol sıcağı depola canım.bu kış soğuk ve yağmurlu gececek diyor uzmanlareyvahedigeldismile anneyim ben arkadaşım sana da güzel bir tatil diliyorum. oğluşun ana okuluna mı başlayacak , heyacanlıdır şimdi
serpilciğim evet canım annem kayserili bende doğma büyüme oralıyım. annemler sivas cad. :gitmeturuyorlar. tatillerde fırsat buldukça gidiyorum. 20 yıl oldu kayseriden ayrılalı.
Kayserimiz şaşırtıcı şekilde gelişti . tıpkı bir avrupa şehri olmuş. kentin yapısı , parkları, yolları harika zemuszemus serpilciğim siz kayseri de neredesiniz?
ayşe ceylin merhaba , oooo kayserililer artıyorvereliniortak
ebrucuğum nasılsın ? hamişliğin son haftaları hem heyecanlı,hemde merak oluyor.
günaydın arkadaşlar , keyifli bir pazar günü diliyorum.
handancığım kış öncesi bol bol sıcağı depola canım.bu kış soğuk ve yağmurlu gececek diyor uzmanlareyvahedigeldismile anneyim ben arkadaşım sana da güzel bir tatil diliyorum. oğluşun ana okuluna mı başlayacak , heyacanlıdır şimdi
serpilciğim evet canım annem kayserili bende doğma büyüme oralıyım. annemler sivas cad. :gitmeturuyorlar. tatillerde fırsat buldukça gidiyorum. 20 yıl oldu kayseriden ayrılalı.
Kayserimiz şaşırtıcı şekilde gelişti . tıpkı bir avrupa şehri olmuş. kentin yapısı , parkları, yolları harika zemuszemus serpilciğim siz kayseri de neredesiniz?
ayşe ceylin merhaba , oooo kayserililer artıyorvereliniortak
ebrucuğum nasılsın ? hamişliğin son haftaları hem heyecanlı,hemde merak oluyor.
Biliyorum canım,batıdan yemesınden dolayı okulu batıya denk gelıyor zaten kuzu:bbo:
Saol canım,gercekten cok heyecanlı ve bır o kadar da korkuyorum... Dilekcim kurtuldu darısı bana ınsallah...
kızlar nabersiniz...ben deldim slm verip kaçommm
handan ablacım ne yapayım alıştım mecburen yalnızlık kötü ama komşu yok eşim yok :1no2:kızımla evde bi şekilde oyalanıyoruz öyle böyle gececek 2 sene
Iyıyım ablacım,sen napıosun nasıl gecıyor tatıl :)
Herkese selamlarrr...
handan ablacım lojmanda 2 kişiyiz dışarıdan oturan bi asker eşi var görüştüğüm başka kimse de yok evet korakolda kalıyor haftada 1 gün eve gelio eşim
Ay ablacım o halde hala pc basında mısın???? Ayaklarının altına yuksek bırsey koysunlar ablacım uzan kapat gözlerını dınlen ablam ya yorma bırde gözlerını pc basında...
Aman ablacım Allah korusun... Sen yıne de dıkkat kendıne... Bende cok caysadım sımdı ıcesım var ama esım gorevden geldı cok yorulmus uyuyor,bırde diş agrısı tuttu kuzumun... tek ıcmek işime gelmıyor sımdı... Benım ıcınde ıc ablam bır bardak...
3 kişisiniz yani vakitte geçmez şimdi oralarda gerçi anlaşıyorsanız birlikte vakitte geçirirsiniz beraberce dışarı çıkabiliyormusun peki oralarda nasıl bir yer
ablacım geçmiş olsunopuyorumnanaktanoda her gün olmuyo 2 çoçuğu var okula başladı biri tam gün onunla uğraşıyor. tek başıma geçen gün ilk defa markete gittim çok yakın aslında ama tedirgin olmadım değil sanki herkes bana bakıo gibime geldi hoş bakıyolarda yabancı oldugunu anlıyorlar hemen.küçük yer ve kahvehane çok çok fazla adım başı nerdeyse o yüzden tek çıkılacak bir yer değil önlerinde geçmek zorundasın :bbo: o yüzden yürüyüş yapmayı çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?