Asker Eşleri

serpil21 bende kayseriliyim canımopuyorumnanaktan
ebrucum 1 sene uzatsanız bile artık batı hakkınızdan düşüyormuş 1 sene eskisi gibi değilmiş.en iyisi zamanı geldiğinde gitmek

iyi geceler nilgüncüm güzel geçiyor tatil denize gidiyoruz fırsat bulduk mu bugünde girneye gittik dolaştık biraz havada çok sıcak burada yarında denize gideceğiz yine okulda başladı senin yoğun bir maratona girdin yani

iyi geceler serpilcim sen nasılsın canım alıştın artık demi oralara sen şimdiden bşla örgülere bilmesende öğrenirsin ben bile çok iyi bilmiyorum birisi gösterince yapıyorum ama

ebrucum 1 sene uzatsanız bile artık batı hakkınızdan düşüyormuş 1 sene eskisi gibi değilmiş.en iyisi zamanı geldiğinde gitmek

Canım ne haber nasılsın sende alıştın mı oralara nasıl hayat orada

Tabıkı cnm bılıyorum ondan zaten bebegımın okul durumunu düşündük...uzatırsak batıya denk gelıo okula baslaması...

kızlar ıyı gecelerrrr :))

nasılsınız handan ablacım behlulumuz okula baslayacak ınsallah ananemıze alısverısını yaptırdıkk :)))

ebrucum canım ıyıyız bızde napalım denıze gıt gel yemek ye gez ıznın keyfını cıkarıyoruzz :) canım bence uzatma derım batı hakkından dusuyo ne geregı var

serpışcım ıyı aksamlar canım

ecesu ve eylemden ses varmı kızlar ve elmastan

iyiyim canım saol seni sormalı ay ne güzel olur şimdi kıyafetlerinigiyincede
ecesudan haber yok ya uğramadı hiç
eylem de yazdı geçenlerde
elmas yok hala

günaydın arkadaşlar , keyifli bir pazar günü diliyorum.
handancığım kış öncesi bol bol sıcağı depola canım.bu kış soğuk ve yağmurlu gececek diyor uzmanlareyvahedigeldismile anneyim ben arkadaşım sana da güzel bir tatil diliyorum. oğluşun ana okuluna mı başlayacak , heyacanlıdır şimdi

serpilciğim evet canım annem kayserili bende doğma büyüme oralıyım. annemler sivas cad. :gitmeturuyorlar. tatillerde fırsat buldukça gidiyorum. 20 yıl oldu kayseriden ayrılalı.
Kayserimiz şaşırtıcı şekilde gelişti . tıpkı bir avrupa şehri olmuş. kentin yapısı , parkları, yolları harika zemuszemus serpilciğim siz kayseri de neredesiniz?
ayşe ceylin merhaba , oooo kayserililer artıyorvereliniortak
ebrucuğum nasılsın ? hamişliğin son haftaları hem heyecanlı,hemde merak oluyor.

Biliyorum canım,batıdan yemesınden dolayı okulu batıya denk gelıyor zaten kuzu:bbo:

Saol canım,gercekten cok heyecanlı ve bır o kadar da korkuyorum... Dilekcim kurtuldu darısı bana ınsallah...

handan ablacım ne yapayım alıştım mecburen yalnızlık kötü ama komşu yok eşim yok :1no2:kızımla evde bi şekilde oyalanıyoruz öyle böyle gececek 2 sene

depoladım zaten havada çok güzel burada bugünde denize gittik yine fazla kaldım yandım resmen sırtım filan kızardı

Biliyorum canım,batıdan yemesınden dolayı okulu batıya denk gelıyor zaten kuzu:bbo:

Saol canım,gercekten cok heyecanlı ve bır o kadar da korkuyorum... Dilekcim kurtuldu darısı bana ınsallah...

ebuşşş ne haber canım

kızlar nabersiniz...ben deldim slm verip kaçommm

melis cadısı gelmiş nasılsın kızzz gözükmüyon artık

handan ablacım ne yapayım alıştım mecburen yalnızlık kötü ama komşu yok eşim yok :1no2:kızımla evde bi şekilde oyalanıyoruz öyle böyle gececek 2 sene

canım hiç yokmu komşu filan oralarda gelirler canım ya merak etme eşin görevemi gidiyor orada artık ne yapacaksın canım benim kızınla vakit geçecek bir şekilde

handan ablacım lojmanda 2 kişiyiz dışarıdan oturan bi asker eşi var görüştüğüm başka kimse de yok evet korakolda kalıyor haftada 1 gün eve gelio eşim

handan ablacım lojmanda 2 kişiyiz dışarıdan oturan bi asker eşi var görüştüğüm başka kimse de yok evet korakolda kalıyor haftada 1 gün eve gelio eşim

3 kişisiniz yani vakitte geçmez şimdi oralarda gerçi anlaşıyorsanız birlikte vakitte geçirirsiniz beraberce dışarı çıkabiliyormusun peki oralarda nasıl bir yer

Ay ablacım o halde hala pc basında mısın???? Ayaklarının altına yuksek bırsey koysunlar ablacım uzan kapat gözlerını dınlen ablam ya yorma bırde gözlerını pc basında...

Ay ablacım o halde hala pc basında mısın???? Ayaklarının altına yuksek bırsey koysunlar ablacım uzan kapat gözlerını dınlen ablam ya yorma bırde gözlerını pc basında...

şimdi daha iyi oldum ebuşcum bir anda oldu zaten ilaçta aldım hemen ayaklarımıda uzattım rahatım yani çayımıda içiyom ben böleyim ebuşcum ya ölsemde yine ayaktayım

Aman ablacım Allah korusun... Sen yıne de dıkkat kendıne... Bende cok caysadım sımdı ıcesım var ama esım gorevden geldı cok yorulmus uyuyor,bırde diş agrısı tuttu kuzumun... tek ıcmek işime gelmıyor sımdı... Benım ıcınde ıc ablam bır bardak...

daha iyiyim canım şu anda birazda baş ağrısı var ilaçta aldım geçer nasılsa poşet çay içiyorum bende ebuşcumm bu var sadece burda bunada şükür yani geçmiş olsun eşinede canım geçer inşakllah

3 kişisiniz yani vakitte geçmez şimdi oralarda gerçi anlaşıyorsanız birlikte vakitte geçirirsiniz beraberce dışarı çıkabiliyormusun peki oralarda nasıl bir yer

ablacım geçmiş olsunopuyorumnanaktanoda her gün olmuyo 2 çoçuğu var okula başladı biri tam gün onunla uğraşıyor. tek başıma geçen gün ilk defa markete gittim çok yakın aslında ama tedirgin olmadım değil sanki herkes bana bakıo gibime geldi hoş bakıyolarda yabancı oldugunu anlıyorlar hemen.küçük yer ve kahvehane çok çok fazla adım başı nerdeyse o yüzden tek çıkılacak bir yer değil önlerinde geçmek zorundasın :bbo: o yüzden yürüyüş yapmayı çok özledim

Saol canım ya bugün çarpildım biraz güneşte...
Tabi çocuk olunca zor olur her gün görüşemez herhalde okul varmış kolay değil tabi yabancı olduğunu anlarlar zaten hemen ne yapacan be ayşecim böyle böyle vakit geçecek tabi sende haklısın tabi insan neleri özlemiyor demi böyle yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…