merhabalar, handancığım geçmiş olsun. güneş çarpması çok fena. sersem gibi oluyorsun.. kendine iyi bak canım
ebrucuğum geçmiş olsun eşine de.
depoladım zaten havada çok güzel burada bugünde denize gittik yine fazla kaldım yandım resmen sırtım filan kızardı
ebuşşş ne haber canım
melis cadısı gelmiş nasılsın kızzz gözükmüyon artık
canım hiç yokmu komşu filan oralarda gelirler canım ya merak etme eşin görevemi gidiyor orada artık ne yapacaksın canım benim kızınla vakit geçecek bir şekilde
Selam şekerler nasılsınız ....Şeniz Şeniz
Bugün benim doğum günümm kızlarrrr :lepi: 1yaş daha yaşlandım mı neeee
Hani benim pastamm ve hediyemmmm sempatiksalakcinni
evet ben geldim , ve hemececik kaçtım ,
mutlu yaşlara handan ablam ,,,,,,,doğum günün kutlu olsun,,,,,,,bayanssulusmile
slm şekerler nasılsınız ben geldiimmm...
geçmnişe bakamadım henüz merak ettigim bişey var böcügüm doğurdu mu biri sülessiin herkes iyidir inşallah kocaman öpüyorum hepinizi artık geldim evimdeyim hergün beraberiz...
aaa doğurmamamış şimdi baktım ablacım senin doğum gününmüş çokk öpüyorum seni yeni yaşın sana gülücükler getirsin...
ayy ablacım dun nete gıremedım sımdı gordummm...Selam şekerler nasılsınız ....Şeniz Şeniz
Bugün benim doğum günümm kızlarrrr :lepi: 1yaş daha yaşlandım mı neeee
Hani benim pastamm ve hediyemmmm sempatiksalakcinni
slm şekerler nasılsınız ben geldiimmm...
geçmnişe bakamadım henüz merak ettigim bişey var böcügüm doğurdu mu biri sülessiin herkes iyidir inşallah kocaman öpüyorum hepinizi artık geldim evimdeyim hergün beraberiz...
aaa doğurmamamış şimdi baktım ablacım senin doğum gününmüş çokk öpüyorum seni yeni yaşın sana gülücükler getirsin...
günaydın herkese kimseler yok ben erkenciyim yine herzamanki gibi dilekcim gözün aydın cnm....
ablacım rüyanaz iyi okula gönderdim sabahçı yine 7.30 da gidiyo 12,30 da gelio...
günaydın , keyifli bir gün diliyorumkaydirigubbakcemile5
elmascığım dön artık aramıza hala netin bağlanmadı mı?
yeni gelinlerde yokbilmiyorumkismile
ayy ablacım dun nete gıremedım sımdı gordummm...
ıyı kı dogggdduuunnn ablaaaaammmmm ıyı kı varsıııınnnn ablaaaammmmm
yok kusum henuz dogurmadım :)) 33 haftalık olduk teyzesıı... dilekcım dogum yaptıı kızınıda gördum bennnn resmınıııı.... cook sekerrr tombiş tombişş... darısı bana ınsallahhh...
laceycım,ablacım tesekkur ederım esım daha ıyı gıbı gorunuyor ama sanırım o diş cekılecek :)
Herkeslerı optummm
ii geceler hanımlar en son tayin döneminde yazmıştım neski eşya toplama taşınma tatil derken yerleştir artık
gümüşhaneden var mı arkadaşlar merak ettim??
nice yıllara handan ablacım... ailenle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu daha nice nice yıllaraaaa doğum günün kutlu olsunnopuyorumnanaktan
merhaba kızlar
ben ancak yazabiliyorum bu saatte..kızım uyudu..
ağrıya geldik lojmana yerleştik çok şükür işler bitti..bebişimde annesini üzmedi maşallah hemencecik yerleştik..
ağrı patnostayız..lojman çok güzel..cıvıl cıvıl..tek üzüntüm uzakta olmam..eşim ve kızımdan baska tüm sevdiklerim uzaklarda kaldılar..hayırlısı olsun..
herkesi öpüyorum hayırlı akşamlar
handan ablacımmmm IYIKI DOGDUNNNNNN :))) nice guzel saglıklı senelereeeee ablacımmmm
arda pasa 3 yas grubuna gıdecek ablacımmmm okulluda oldukk sorma valla haftasonu evıme donucem ınsallahh oteldeyız daha yarın cıkıs yapıp anneme gecıcezzz ananesıde okul alısverısını yapmıs :)) ıyı oldu bızım ıcın
haftasonu donuste sınanpasaya arkadaslarıma ugrayacagım ecesuyada ugrarım buyuk ıhtımal aynı yerde karsılıklı oturuyolar cunku sorarım bakıyım neden gırmıyo dıye :)
ebrum canım sen nasılsınnn bebıs nasıll hareketlenmıstır cokkkk sımdı
dılercım canım hosgeldınnnn datlummmm ruyannaz nasıl okulla basladı demek hayırlısı olsunnn
dıger arkadaslarımıda opuyorum kocamannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?