Asker Eşleri

ank06 sagolasın cnm bebiş iyi çok şükür:)
hava serinledi burda bayagı..kalın kalın giyinip gezmelere gidiyoz:)

hb canım tşler rüyanaz okullu oldu da daha 5 yaşında cnm ilkögretim degil yani yine anaokuluna gidio 2 yaşından beri gidio zaten...sen napıon bakalım..
günaydın herkese.........

ank06 sagolasın cnm bebiş iyi çok şükür:)
hava serinledi burda bayagı..kalın kalın giyinip gezmelere gidiyoz:)

Günaydın canım ohhhh maşallah bebekte büyüdü ne güzel gezin beraberce

hb canım tşler rüyanaz okullu oldu da daha 5 yaşında cnm ilkögretim degil yani yine anaokuluna gidio 2 yaşından beri gidio zaten...sen napıon bakalım..
günaydın herkese.........

Günaydın dilercim oyy maşallah ya büyüdüartık rüyanazda okullu oldu

iyi akşamlar arkadaşlar ,
handancığım , belki şu saatlerde evindesindir. hoşgeldin diyelim şimdidenzemuszemus
ebrucuğum nasılsın canım? gitme vaktin yaklaşıyor yerimseniben

bende asker eşiyim herkese merhaba :).....ben topiğin bir başına baktım..çok ilerlemil olduğunuz için şu anda sonundayım..ben istanbul ataköyden katılıyorum sizlere

handancığım , belki şu saatlerde evindesindir. hoşgeldin diyelim şimdidenzemuszemus
saol laceycım,ıyıyım ama sancılarm var yıne artık daha da hıssettırıyor... ınsallah kısmet olursa gıtmek yaklasıyor vallahı...
bende asker eşiyim herkese merhaba :).....ben topiğin bir başına baktım..çok ilerlemil olduğunuz için şu anda sonundayım..ben istanbul ataköyden katılıyorum sizlere

hosgeldın cnm...

Herkese ıyı geceler

Günaydın canım hoş bulduk ne haber nasılsın opuyorumnanaktan

Merhaba hoş geldiniz aramıza a.s.

saol laceycım,ıyıyım ama sancılarm var yıne artık daha da hıssettırıyor... ınsallah kısmet olursa gıtmek yaklasıyor vallahı...

hosgeldın cnm...

Herkese ıyı geceler

Günaydın ebuşcum başladı demi artık sancılar ne zaman gidiyorsunuz belli oldumu canım opuyorumnanaktan

slmmmm lar herkeze ne hareketli bir aydı yorgunlugumu bir türlü atamadım.sonunda yüksekovadayım eşimle burası çok farklı sessiz ve bir okadarda ürpertici bana göre kime nasıl davrancagımı bilemiyorum 2 3 tane arkadaş var misafirlerimde oldu ama ben hiç mutlu degilim sanki herkez yapmacık burda ((( birde havalı olanlarda var tabi ne yapacagım ben burda allahım yardımcım olsun....özlemde biryanda babacımı annecimi çok özledim ...bana dua edin ne olur ...KUZUmun düğünüde olmuştur nasıl acaba allahım mutlumesut etsin işallah ...hepinizi kocaman öpüyorum

ablacım basladı sancılarım,dıyorum bu yalancılar böyleyse gercegı nasıl olcak acaba :) ablacım Allah nasıp ederse haftaya bu zamanlar ızın verılmesını beklıyoruz bakalım,bende kışlıklarımı cıkarcam yavastan malum kışa denk gelıorum oralarda...

Ruyanazım nerelerdesın kuzu??

eylemcım balım sen baskalrına takılma hayatım,heryerde öyle bıkac tane ısınamadıgın ınsan cıkabılır alısmak gerekıyor ve bazı ınsanları öyle kabullenmek gerekıyor... sen kendını bılıyorsun ve sana tavsıyem 3 maymunu oynayacaksın bu camıada o zaman basın cok agrımaz bebegım...ailenı ozlersın tabı kolay deıl cnm haklısın ılk defa ayrılıyorsun ama bız asker eslerınınde kaderı bu bunada alısmak gerekıyor bıtanem

hosgeldın cnm...

Herkese ıyı geceler

ebrucuğum , son zamanlarda sancılarının artması doğal. bebiş artık kocaman olduğu için baskı yapıyordur. biraz daha sabredeceksin daha sonrası mutlulukopuyorumnanaktan

eylemciğim, eşinle bir ömür boyu mutluluklar canım. yeni bir yere alışmak gerçekten zor. kafana göre 1-2 arkadaş bulursan rahat edersin. havalı tipler hep olur canım. boşver sen onları.

selamm nasılsınız hanımlar,nasılda özledim hepinizi.ailem yanıma geldi nete giremedim.ebruşum nasılsınnnn,handAn abloşum öptümm çok,eylemcimm bebişim en çokda havalı görünen gacıların beyni samandoludur takma ,
ebruşum sancılar başlamış doğuma az kaldı sanırım ALLAH yardımcın olsunn

günaydın kızlar eylemcim bir ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım kimseyi umursama sen boşver bu arada ayakkabının altından silindimmi aklinialirimsmile

handan ablacımmmmm nasılsın?çok özledim sizi yaaaopuyorumnanaktan

ebuşum tatlım doğuma az kalmış allah yardımcın olsun:Saruboceq:

kuzummmmmmmm sanada bir ömür boyu mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan

saolasın laceycım umarım sag salım bıter mutluluga erişiriz...
basladı cnm ama kasımda dogumum kısmetse...
az kaldı bıtanem...Amin cnm
günaydın keyifli cumartesiler dilerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sana da guzel cumartesıler canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…