handan ablacımmmm IYIKI DOGDUNNNNNN :))) nice guzel saglıklı senelereeeee ablacımmmm
arda pasa 3 yas grubuna gıdecek ablacımmmm okulluda oldukk sorma valla haftasonu evıme donucem ınsallahh oteldeyız daha yarın cıkıs yapıp anneme gecıcezzz ananesıde okul alısverısını yapmıs :)) ıyı oldu bızım ıcın
haftasonu donuste sınanpasaya arkadaslarıma ugrayacagım ecesuyada ugrarım buyuk ıhtımal aynı yerde karsılıklı oturuyolar cunku sorarım bakıyım neden gırmıyo dıye :)
ebrum canım sen nasılsınnn bebıs nasıll hareketlenmıstır cokkkk sımdı
dılercım canım hosgeldınnnn datlummmm ruyannaz nasıl okulla basladı demek hayırlısı olsunnn
dıger arkadaslarımıda opuyorum kocamannnnn
ank06 sagolasın cnm bebiş iyi çok şükür:)
hava serinledi burda bayagı..kalın kalın giyinip gezmelere gidiyoz:)
hb canım tşler rüyanaz okullu oldu da daha 5 yaşında cnm ilkögretim degil yani yine anaokuluna gidio 2 yaşından beri gidio zaten...sen napıon bakalım..
günaydın herkese.........
saol laceycım,ıyıyım ama sancılarm var yıne artık daha da hıssettırıyor... ınsallah kısmet olursa gıtmek yaklasıyor vallahı...iyi akşamlar arkadaşlar ,
handancığım , belki şu saatlerde evindesindir. hoşgeldin diyelim şimdidenzemuszemus
ebrucuğum nasılsın canım? gitme vaktin yaklaşıyor yerimseniben
bende asker eşiyim herkese merhaba :).....ben topiğin bir başına baktım..çok ilerlemil olduğunuz için şu anda sonundayım..ben istanbul ataköyden katılıyorum sizlere
iyi akşamlar arkadaşlar ,
handancığım , belki şu saatlerde evindesindir. hoşgeldin diyelim şimdidenzemuszemus
ebrucuğum nasılsın canım? gitme vaktin yaklaşıyor yerimseniben
bende asker eşiyim herkese merhaba :).....ben topiğin bir başına baktım..çok ilerlemil olduğunuz için şu anda sonundayım..ben istanbul ataköyden katılıyorum sizlere
saol laceycım,ıyıyım ama sancılarm var yıne artık daha da hıssettırıyor... ınsallah kısmet olursa gıtmek yaklasıyor vallahı...
hosgeldın cnm...
Herkese ıyı geceler
saol laceycım,ıyıyım ama sancılarm var yıne artık daha da hıssettırıyor... ınsallah kısmet olursa gıtmek yaklasıyor vallahı...
hosgeldın cnm...
Herkese ıyı geceler
slmmmm lar herkeze ne hareketli bir aydı yorgunlugumu bir türlü atamadım.sonunda yüksekovadayım eşimle burası çok farklı sessiz ve bir okadarda ürpertici bana göre kime nasıl davrancagımı bilemiyorum 2 3 tane arkadaş var misafirlerimde oldu ama ben hiç mutlu degilim sanki herkez yapmacık burda((( birde havalı olanlarda var tabi ne yapacagım ben burda allahım yardımcım olsun....özlemde biryanda babacımı annecimi çok özledim ...bana dua edin ne olur ...KUZUmun düğünüde olmuştur nasıl acaba allahım mutlumesut etsin işallah ...hepinizi kocaman öpüyorum
saolasın laceycım umarım sag salım bıter mutluluga erişiriz...ebrucuğum , son zamanlarda sancılarının artması doğal. bebiş artık kocaman olduğu için baskı yapıyordur. biraz daha sabredeceksin daha sonrası mutlulukopuyorumnanaktan
eylemciğim, eşinle bir ömür boyu mutluluklar canım. yeni bir yere alışmak gerçekten zor. kafana göre 1-2 arkadaş bulursan rahat edersin. havalı tipler hep olur canım. boşver sen onları.
basladı cnm ama kasımda dogumum kısmetse...selamm nasılsınız hanımlar,nasılda özledim hepinizi.ailem yanıma geldi nete giremedim.ebruşum nasılsınnnn,handAn abloşum öptümm çok,eylemcimm bebişim en çokda havalı görünen gacıların beyni samandoludur takma ,
ebruşum sancılar başlamış doğuma az kaldı sanırım ALLAH yardımcın olsunn
az kaldı bıtanem...Amin cnmgünaydın kızlar eylemcim bir ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım kimseyi umursama sen boşver bu arada ayakkabının altından silindimmi aklinialirimsmile
handan ablacımmmmm nasılsın?çok özledim sizi yaaaopuyorumnanaktan
ebuşum tatlım doğuma az kalmış allah yardımcın olsun:Saruboceq:
kuzummmmmmmm sanada bir ömür boyu mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan
günaydın keyifli cumartesiler dilerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kımseler gelmez oldu artık... ablacım nasılsın?
herkese ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?