Asker Eşleri

ıyıyım ablacım ama agrılarım gecmıyor,normalmıs cekıcem artık napıyım aham şaham göbegımde yok kı agırlık yapıo desem ama doktor normal dedı korkma dedı,kontrole gıdınce nst ye baglıcakmıs sancılar ıcın...

nazar degdı ablacım bırde taze gelınlerımız evlenınce malum fazla ugrayamıyorlar :)

Ağrılarının olması çok normal canımcım artık oturup kalkarken bile zorlanırsın son günlerinde allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişi
taze gelinlerde yok oldu artık kesin meşgul bunlar
kuzu da evlendi sonunda ses seda yok ondada

amiin ablacım ınsallah...

gelmıyorlar valla... kuzu en taze gelınımız hadı onu mazur gorebılırz :)) ama dıerlerı eylem serpıl cok ıhmal edıyorsunuz bakıyım bızlerı :))

amiin ablacım ınsallah...

gelmıyorlar valla... kuzu en taze gelınımız hadı onu mazur gorebılırz :)) ama dıerlerı eylem serpıl cok ıhmal edıyorsunuz bakıyım bızlerı :))

inşallah canım ya ...
sorma çookkkk ihmal ediyorlar burayı bunlara ceza vermek lazım
miyase de gelmiyor artık

eveet mıyasede gelmıyor,bır keresınde msnde yazıstık sordum ben ona goremıyoruz senı dıye,o ara pek evde deıldı zaten bırde eskısı gıbı kımse ugramıyor dedıydı bana haklı olaraktan... Kışın gırer artıkın gezemez cok fazla urfalarda hehe :)

bende tesadüfen görmüştüm msn de o zaman adanadaydı yazın tabi bir daha da görmedim zaten geçen sene filan daha kalabalıktı burası ya ne oldu böle burası iyice sessiz kaldı

bılmıyorum kı ablacım sayfalara yetısemedık gercekten,dilercımde arada ugruyor

bu arada ben görumce oluyorum sanırım :) annemler bu aksam tanısmaya gıdeceklerdı eskısehıre :))
yarın döncekler havadıslaerı yarın alırım artık onlardan...

evet ya öyle oluyordu nasılda güzel sohbetlerimiz oluyordu demi kimse kalmadı artık

ayyy çok sevindim canım ya hadi hayırlısı olsun bakalım

ben burdayım hanımlar aaa gelmez olurmuyum dün temizlik yaptım evi dip köşe hallettim misler gibi oldu bugunde evdeyim kocişim nöbetçi diyarbakır da feci yagmur varr...

günaydın canlar... ben geldim
düğünümüde balayımıda yaptım evdeyim şimdi.. eşimin kursu var. bugün izmire gideceğiz iki hafta ordayız.. herşey çok güzeldi.. özledim sizleri.

ben burdayım hanımlar aaa gelmez olurmuyum dün temizlik yaptım evi dip köşe hallettim misler gibi oldu bugunde evdeyim kocişim nöbetçi diyarbakır da feci yagmur varr...

geldin mi anacım yaptın temizliği misler gibi ohhhh buradada yağdı biraz ama çok değil

düğünümüde balayımıda yaptım evdeyim şimdi.. eşimin kursu var. bugün izmire gideceğiz iki hafta ordayız.. herşey çok güzeldi.. özledim sizleri.

hoş geldin taze gelinim...
ohh ne güzel gez bakalım izmiri kendine iyi bak kuzukapamam

gelmıosun ıste :umursamaz: küsces bak sonra sempatiksalakcinni
oo cnm hadı hayırlı ugurlu olsun kuzum Allah agzınızın tadını bozmasın bıttı ıste onca stres...

selam ebuş bak gördün mü bizim kaçaklar gelmiş bile

evet ablacım demek kı kulaklarını cınlatmak gerekıyormus :))

eğer gelmezlerse dürtmek lazım bunları kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…