ıyıyım ablacım ama agrılarım gecmıyor,normalmıs cekıcem artık napıyım aham şaham göbegımde yok kı agırlık yapıo desem ama doktor normal dedı korkma dedı,kontrole gıdınce nst ye baglıcakmıs sancılar ıcın...
nazar degdı ablacım bırde taze gelınlerımız evlenınce malum fazla ugrayamıyorlar :)
amiin ablacım ınsallah...
gelmıyorlar valla... kuzu en taze gelınımız hadı onu mazur gorebılırz :)) ama dıerlerı eylem serpıl cok ıhmal edıyorsunuz bakıyım bızlerı :))
eveet mıyasede gelmıyor,bır keresınde msnde yazıstık sordum ben ona goremıyoruz senı dıye,o ara pek evde deıldı zaten bırde eskısı gıbı kımse ugramıyor dedıydı bana haklı olaraktan... Kışın gırer artıkın gezemez cok fazla urfalarda hehe :)
bılmıyorum kı ablacım sayfalara yetısemedık gercekten,dilercımde arada ugruyor
bu arada ben görumce oluyorum sanırım :) annemler bu aksam tanısmaya gıdeceklerdı eskısehıre :))
yarın döncekler havadıslaerı yarın alırım artık onlardan...
ben burdayım hanımlar aaa gelmez olurmuyum dün temizlik yaptım evi dip köşe hallettim misler gibi oldu bugunde evdeyim kocişim nöbetçi diyarbakır da feci yagmur varr...
günaydın canlar... ben geldim
düğünümüde balayımıda yaptım evdeyim şimdi.. eşimin kursu var. bugün izmire gideceğiz iki hafta ordayız.. herşey çok güzeldi.. özledim sizleri.
ıyı geceler ablacım gorusuruz...
gelmıosun ıste :umursamaz: küsces bak sonra sempatiksalakcinniben burdayım hanımlar aaa gelmez olurmuyum dün temizlik yaptım evi dip köşe hallettim misler gibi oldu bugunde evdeyim kocişim nöbetçi diyarbakır da feci yagmur varr...
oo cnm hadı hayırlı ugurlu olsun kuzum Allah agzınızın tadını bozmasın bıttı ıste onca stres...günaydın canlar... ben geldim
düğünümüde balayımıda yaptım evdeyim şimdi.. eşimin kursu var. bugün izmire gideceğiz iki hafta ordayız.. herşey çok güzeldi.. özledim sizleri.
selam ebuş bak gördün mü bizim kaçaklar gelmiş bile
gelmıosun ıste :umursamaz: küsces bak sonra sempatiksalakcinni
oo cnm hadı hayırlı ugurlu olsun kuzum Allah agzınızın tadını bozmasın bıttı ıste onca stres...
evet ablacım demek kı kulaklarını cınlatmak gerekıyormus :))
hehe dürtelım dürtelım kaydirigubbakcemile3
gelırler gelırler... bakalım bu aksam gelen olcak mı hadi dürtelım ablam sunları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?