agrıdakı arkadası mı dıyorsun ablam nıckı bır ara yagmurdu sımdı bulut oldu...
he karıstırdım... hatırladım ablacım evet... ugramıyor bayagıdır dogru dıyorsun,neerden aklına geldı ablacım maasallah sana vallaa nıckını demesen anımsamıcaktım... okuyordu ev ark problemlerı vardı sankım
okulu bıtmedıyse derslerı baslamıstır belkı,ogrencılerın fazla vaktı olmuor böyle sıtelerde vakıt gecırmek ıcın ablam genelde belkı ondan gelemıyordur ya da gırıp cıkıyordur ıns bı sıkıntısı yoktur...
elmasta gelmıyor artık,kızı nasıl oldu acaba bırde 2.bebek dusunuyordu ıns ıyılerdır...zeyno vardı elmasla aynı yerden oda gırmıyor
yok ablacım nıckı zeynoydu asker esıydı oda,elmasla aynı yerde oturuyorlardı tanısıyoruz bız demıslerdı...
cok sık sohbetlere katılmıyordu zaten ablacım sadece elmascımdan dolayı anımsıyorum onu...
ay ablam bılmıyorum ama cok merak edıyorum... Sanırım pek hos seyler olmamıs dilercim daha ıyı bılır aslında gırdıgınde bıze bıraz cıtlatsa hıc fena olmas :)) bu topıgı acarken bıraz daha sevıyelı olalım silinior yoksa vs yazmıs demek kı samımıyetsız yazısmalar olmus topık kapanmıs,hatırlıyor musun ablacım bırı gırmıstı de buraya eskıden berbattı sımdı ıyı olmus falan yazmıstı... dılercım aydınlat bızıı
nabersiniz baculaa.özledim hepinizi
handan ablamm kararlımısın face almamaya
hoş geldin taze gelinim...
ohh ne güzel gez bakalım izmiri kendine iyi bak kuzukapamam
oo cnm hadı hayırlı ugurlu olsun kuzum Allah agzınızın tadını bozmasın bıttı ıste onca stres...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?