Asker Eşleri

he karıstırdım... hatırladım ablacım evet... ugramıyor bayagıdır dogru dıyorsun,neerden aklına geldı ablacım maasallah sana vallaa nıckını demesen anımsamıcaktım... okuyordu ev ark problemlerı vardı sankım

evet canım o zeynep ne bileyim ya aklıma geldi bir anda birazda sıkıntıları vardı onun hatta erkek arkadaşıyla sorunları filan olmuştu çok üzülmüştü sonrada başka eve çıkmıştı

okulu bıtmedıyse derslerı baslamıstır belkı,ogrencılerın fazla vaktı olmuor böyle sıtelerde vakıt gecırmek ıcın ablam genelde belkı ondan gelemıyordur ya da gırıp cıkıyordur ıns bı sıkıntısı yoktur...
elmasta gelmıyor artık,kızı nasıl oldu acaba bırde 2.bebek dusunuyordu ıns ıyılerdır...zeyno vardı elmasla aynı yerden oda gırmıyor

elmasla görüştük özelden daha önce pek vakit bulamıyorum filan dedi bide yağmur filan hep hastalanıyordu zaten el işi filan yapıyorum demişti artık gelmiyor oda

zeyno dediğin herşey eskir değilmi ben onu sölemiştim gelmiyor diye edirnede kalıtordu

ay ablam bılmıyorum ama cok merak edıyorum... Sanırım pek hos seyler olmamıs dilercim daha ıyı bılır aslında gırdıgınde bıze bıraz cıtlatsa hıc fena olmas :)) bu topıgı acarken bıraz daha sevıyelı olalım silinior yoksa vs yazmıs demek kı samımıyetsız yazısmalar olmus topık kapanmıs,hatırlıyor musun ablacım bırı gırmıstı de buraya eskıden berbattı sımdı ıyı olmus falan yazmıstı... dılercım aydınlat bızıı

bende çok merak ediyorum ama az buçuk tahmin ediyorum yani kesin rütbe ve çekememezlik olmuştur diye düşünüyorum bende evet ya diler gelince çıtlatalım biraz konuyu kendisi daha iyi bilr konuyu ayy kimdi o yazan ya ben hatırlamıyom şimdi eyvahhh hafızama bişeyler oluyor bugün

nabersiniz baculaa.özledim hepinizi
handan ablamm kararlımısın face almamaya

hoş geldin taze gelinim...
ohh ne güzel gez bakalım izmiri kendine iyi bak kuzukapamam

oo cnm hadı hayırlı ugurlu olsun kuzum Allah agzınızın tadını bozmasın bıttı ıste onca stres...

hoşbuldum ablacım.. gezicez bakalım.. düğün oldu olalı evde ikigece kalabildik zaten :)

sağol ebuşcum bitti valla.. kuş gibi hafif hissediyorum kendimi..düğün gününü çok zor atlattım çok hastaydım şansıma iğneler ilçlarla gitim düğüne resmen direndim düğün bitene kadar.. belli etmedim hiç halsizliğimi.. öyle geçti gitti işte..

ohh be kafam rahatzemuszemus

:))))))))

iyi akşamlar arkadaşlar olumunekankayizsmile
handancığım , ebrucuğum sohbetiniz bol olsun. bugün yine yoğundum. biraz kışlık hazırladıkkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…