Asker Eşleri

kuzucuğum , eşinle beraber bir ömür boyu mutluluklar. olumunekankayizsmile
kızlar eylem albümlerin olduğu bölüme düğün fotolarını eklemiş. çok güzel bir gelin olmuş.

Canım ya bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sana inşallah çok çokkkk mutlu olursun kuzum Şeniz

huhuuuuuuuuuuuuuuuuu

huuuuu ne haberr nasılsın canım opuyorumnanaktan

iyi akşamlar arkadaşlar olumunekankayizsmile
handancığım , ebrucuğum sohbetiniz bol olsun. bugün yine yoğundum. biraz kışlık hazırladıkkaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar nilgüncüm ebuşla epey muhabbet ettik kulaklarınızı çınlattık burada opuyorumnanaktan

kızlar eylem albümlerin olduğu bölüme düğün fotolarını eklemiş. çok güzel bir gelin olmuş.

hemen bakayım resimlere

Canım ya bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sana inşallah çok çokkkk mutlu olursun kuzum Şeniz

çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanŞenizŞenizŞeniz

Kuzucumm senin resimler nerede senide görmek istiyoruz tatlım eklesene sende

eve geçince koyucam ablacım..

evet bende cok begendım ablacım Allah geçim versın mutlu etsın ınsallah...

Çok beğendim resimleri amin canım inşallah

günaydın herkese güsel bir hafta diliyorum....

Günaydın dilercimm sanada güzel haftalar olsun

çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanŞenizŞenizŞeniz

eve geçince koyucam ablacım..

Bekliyoruz resimleri tatlımm

günaydın opuyorumnanaktan güzel ve keyifli bir hafta geçirmenizi diliyorum.

Günaydın canım sanada

günaydıın.oğluşuma zatüre aşısı yaptırıp geldim.daha önce bu aşıyı olanınız varmıı

merhaba handancığım , merhaba arkadaşlar. eylemin gelinliğini çok beğendim. bir ömür boyu mutluluklara.s.
ebrucuğum nasılsın

resimlere yaptıgınız yorumlar için hepinize teşk.ederim ayrı ayrı ...eylülün annesi darısı kızına inş. ogünlerini görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…