hoşbuldum ablacım.. gezicez bakalım.. düğün oldu olalı evde ikigece kalabildik zaten :)
sağol ebuşcum bitti valla.. kuş gibi hafif hissediyorum kendimi..düğün gününü çok zor atlattım çok hastaydım şansımaiğneler ilçlarla gitim düğüne resmen direndim düğün bitene kadar.. belli etmedim hiç halsizliğimi.. öyle geçti gitti işte..
ohh be kafam rahatzemuszemus
:))))))))
hoşbuldum ablacım.. gezicez bakalım.. düğün oldu olalı evde ikigece kalabildik zaten :)
sağol ebuşcum bitti valla.. kuş gibi hafif hissediyorum kendimi..düğün gününü çok zor atlattım çok hastaydım şansımaiğneler ilçlarla gitim düğüne resmen direndim düğün bitene kadar.. belli etmedim hiç halsizliğimi.. öyle geçti gitti işte..
ohh be kafam rahatzemuszemus
:))))))))
huhuuuuuuuuuuuuuuuuu
iyi akşamlar arkadaşlar olumunekankayizsmile
handancığım , ebrucuğum sohbetiniz bol olsun. bugün yine yoğundum. biraz kışlık hazırladıkkaydirigubbakcemile2
kuzucuğum , eşinle beraber bir ömür boyu mutluluklar. olumunekankayizsmile
kızlar eylem albümlerin olduğu bölüme düğün fotolarını eklemiş. çok güzel bir gelin olmuş.
kuzucuğum , eşinle beraber bir ömür boyu mutluluklar. olumunekankayizsmile
kızlar eylem albümlerin olduğu bölüme düğün fotolarını eklemiş. çok güzel bir gelin olmuş.
Canım ya bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sana inşallah çok çokkkk mutlu olursun kuzumŞeniz
Kuzucumm senin resimler nerede senide görmek istiyoruz tatlım eklesene sende
evet bende cok begendım ablacım Allah geçim versın mutlu etsın ınsallah...
günaydın herkese güsel bir hafta diliyorum....
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanŞenizŞenizŞeniz
eve geçince koyucam ablacım..
günaydın opuyorumnanaktan güzel ve keyifli bir hafta geçirmenizi diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?