Asker Eşleri

heheheh tuttur bakalım :)))) kıs ben utandım cadı senıı :kedi:

efettt teyzesı oturuoruz oglusumla onuda sımdıden alıstırıyorum kk ya :))

utanma şaka yaptım şaka koca yokki anacım çalışamıyoruz:) 23 günlük evliyim :) 14 gün gördüm eşimi umut yok bende anlıcan :)

oyy kıyamam sıze benn... kocişide goreve gıdermıs... ahh ahh gecen sene az beklemedım bende 15 gun 20 gun 1 ay... Allah sabır versın cnm...

olsun yıne de haber beklerız bız topıgımız bebelerle dolsun tassın... dilekcım kavustu yavrusuna,tombiş esmer bişi cadı gordum resmını... sıra sanırım bende... sonra yagmurda... sonra serpılde... sonra kezbanda... oyy bak topıgımız hamiş dolu... Sıra sende beklıyoruz ona göree

ayy kıyamam canım ya mevlam sag salim sanada kucagına allamayı nasip etcek inş. azcıcık kaldı annesi .....bize daha erken mevlam aratmasın inş. ama 1veya 2 sene düşünmüyoruz dogu görevi biter inş.ozaman biraz daha rahat olur galiba birde bana çok zor geldi ayrılıkhala aglıyorum gözümde yaş kalmadı güğün dönemi 6 kilo verdim istemeden bir buçuk ayda ...şimdi hiç tartılmadım ama bugün gün varmış oturma günü arkadaş ısrarla çagırdı üstlerin hanımlarıda vardı herkez dagıldlktan sonra demesinmi misafir gittigimiz hanım fazla gezme kışla taraflarında eşler birbirine girer sonra ben kıskancım die çok morelim bozuldu çok üzüldüm dengesizmidir banamı denk geldi bilmiyorum eşime desem tartışma olur kesin annemede anltamadım morelim çok bozuldu :gitmeydaki ben çok sakin bir yapıyo sahibimdir öyle hoptirik bişeyde degilimüzüldüm laf agzıma geldi ama sustum hiçbişey demedim

aaa o nasıl sözmüş öyle eylemcım yahu... kadın senı kıskanmıs canım bariz yoksa kım öyle söyler cok ayıp etmıs... esler bırbırıne gırer de ne demek orda herkes bırbırının karısına kızına mı bakıyor o zaman ne kadar ayıp bırsey,bence o kadınla fazla takılma cnm gün cay katıl ama onun dısında fazla muhattap olma,balık bastan kokarmıs cnm hasetlıgı agzına vurmus bellı cnm...

bilmiyorum ebru canım ama notunu verdim onun ilk başta daha ortama girmem onunla nedemek istedi çözemedim ama arkadaş takma kıskandı belli dedikıskanılcak bişe yok ortada ama anlamdım nedemek istedini ben uzatmak istemedim yoksa senin eşin sürekli birilerine giriyo galiba dicektim ama kalsın içimde dedim çokta bi seviyesine inmem

bosver ıyı kı ınmemıssın sevıyesıne,gamzelı gamzelı gencecık cok guzel bır hatunsun kıskanması normal,arkadasın dogru demıs yoksa neden öyle bır laf etsın ne kadar ayıp bırsey ya... notunuda vermıssın bosver canım benım

canım ya şimdi bende çok üzüldüm.böyle dengesizler çoktur,laf ağzına gelince hiç esirgeme lafını söyle sensinir olacağına o kudursun.birdaha görüşme o dengesizle.klava:

slm kızlarrrrrr eylemcim özledim senı yaaaopuyorumnanaktan

handan ablacım gecmıs dogum gunun kutlu olsun allah nıce saglıklı mutlu seneler nasıp etsın bıraz gec oldu ama kusura bakma:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…