Asker Eşleri

selamlar herkese nasılsınız ben çok iyiyim bebeğim 10 haftalık oldu çok şükür herkesi öpüyorum

kızlar nasılsınız ben geldımmmmmm :))

evımdeyım artıkkkk tatıl bıttııı

oglusum ıkı gundur okula basladı allahtan zorluk cıkarmadı alıstı bı sabah erken kalkarken huysuzlanıyoruz :) servıs gelınce anne ben okula gıdıyorum dıyooo :)))

eylemcım resımler super tatlım ınsalalh bır omur boyu resımlerdekı gıbı mutlu olursunuzz tatlımmm

ebrum sen naptın kuzum

handan ablacımm opuyorummmmmm senıde muckkk

kızlar elmastan ses seda yokmu halennn

pelıncan canım burdayımm geldım datlummmm

facemı dondurdum ondan youmm :))

slm fıstıklarrrr
çok teşk.ederim fıstıkım yorumların için herkez baktına göre sile bilirim artık sizin için koymuştum .

çok teşk.ederim bitanem darısı sana sen kim bilir ne tatlı gelin olacaksın ....ayakkabımdan silindin
:teytey:

aminnnnnnnnn inşallah ayy canım benim bakalım hep birlikte göreceğiz inşallah o günleri :kedi: hadi yaaa desene sırada ben varım -tatlicadiarzu-

Günaydın kızlarrrrrr eylemci ne haber nasıl gidior evlilik resimleriiz süper olmuş çok beğendimmm Şeniz

günaydın ablacımmmmmmmmmmmm nasılsın?

aminnnnnnnnn inşallah ayy canım benim bakalım hep birlikte göreceğiz inşallah o günleri :kedi: hadi yaaa desene sırada ben varım -tatlicadiarzu-

günaydın ablacımmmmmmmmmmmm nasılsın?

günaydın gülşahcım ben iyiyim canım saol seni sormalı sen nasılsın hadi sıra sende bakalım Şeniz

günaydın kızlar ebruuu doğur artıkın yyaaa
kız dur yuzdum yuzdum kuruguna geldım,20 saat yolum var o yolu bır gıdeyım ondan sonra dogurayım öyle dua edın yahuuu korkuyom zati erkenden doguracam dıyee...1 ayım kaldı zatiii

napım cnm bavul hazırlıyorum gıtmeye hazırlanıyorum yavas yavas... sen napıosun???

gülşahcım bencede yanı senden sonra gelen tum bekarları everdik sıre sende artıkınnn

tamam ablacım koca adayları lütfen başvurularınızı beklıyorum buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

başlasın artık adaylar demi yok mu kız hiç görüştüğün birisi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…