- 20 Mart 2008
- 142.062
- 214.182
- 1.423
- 60
günaydın dilercim nerelerdesin hiç girmiyorsuna.s.
günaydın kızlar eylemcim resimler süper allah mutlulugunuzu daim etsinopuyorumnanaktan
çok teşk.ederim bitanem darısı sana sen kim bilir ne tatlı gelin olacaksın ....ayakkabımdan silindin
:teytey:
Günaydın kızlarrrrrr eylemci ne haber nasıl gidior evlilik resimleriiz süper olmuş çok beğendimmm Şeniz
aminnnnnnnnn inşallah ayy canım benim bakalım hep birlikte göreceğiz inşallah o günleri :kedi: hadi yaaa desene sırada ben varım -tatlicadiarzu-
günaydın ablacımmmmmmmmmmmm nasılsın?
günaydın gülşahcım ben iyiyim canım saol seni sormalı sen nasılsın hadi sıra sende bakalım Şeniz
bende iyiyim ablacım tşk ederim evet sıra bende artık :sm_cool: sositososito
eeeeeee hadi o zaman elini çabuk tut ama :lepi:
kız dur yuzdum yuzdum kuruguna geldım,20 saat yolum var o yolu bır gıdeyım ondan sonra dogurayım öyle dua edın yahuuu korkuyom zati erkenden doguracam dıyee...1 ayım kaldı zatiiigünaydın kızlar ebruuu doğur artıkın yyaaa
kızlar nasılsınız ben geldımmmmmm :))
evımdeyım artıkkkk tatıl bıttııı
oglusum ıkı gundur okula basladı allahtan zorluk cıkarmadı alıstı bı sabah erken kalkarken huysuzlanıyoruz :) servıs gelınce anne ben okula gıdıyorum dıyooo :)))
eylemcım resımler super tatlım ınsalalh bır omur boyu resımlerdekı gıbı mutlu olursunuzz tatlımmm
ebrum sen naptın kuzum
handan ablacımm opuyorummmmmm senıde muckkk
kızlar elmastan ses seda yokmu halennn
tamam ablacım koca adayları lütfen başvurularınızı beklıyorum buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
kız dur yuzdum yuzdum kuruguna geldım,20 saat yolum var o yolu bır gıdeyım ondan sonra dogurayım öyle dua edın yahuuu korkuyom zati erkenden doguracam dıyee...1 ayım kaldı zatiii
napım cnm bavul hazırlıyorum gıtmeye hazırlanıyorum yavas yavas... sen napıosun???
gülşahcım bencede yanı senden sonra gelen tum bekarları everdik sıre sende artıkınnn
ebuşş nr haber canım valizler toplanıyor demekki bellioldumu gidiş tarihiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?