Asker Eşleri

ya eylemcım benım öle bı nıyetım yok ama bu ara herkes aman ha dogurma bak az kaldı felan deyınce zaten pimpirikliyim korkuyorum anneme gıdemeden bısey olcak dıye... yoksa vaktım var canım daha

ya eylemcım benım öle bı nıyetım yok ama bu ara herkes aman ha dogurma bak az kaldı felan deyınce zaten pimpirikliyim korkuyorum anneme gıdemeden bısey olcak dıye... yoksa vaktım var canım daha

yok yok benim damat sabırlıdır kayın pederine çektiyse birde bi hafta geçte doga bilirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen ferah tut yüregini
ayyyy ya bir ay sonra oğluşunla girersin artıkım topiğeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hehehe ama babasına cekerse oglusum işim zor... babamız sabırsız :))) kurban bayramından ıtıbaren baslıcaz bakalım her dakıka beklemeye...

aman heee topikte dogurayım deme sakın ebuşum:)))))))handan ablam nasılsın ...

selam taze gelin sempatiksalakcinni nasıl gidiyor evlilik bakalım Şeniz

aman ebuşşş korkma ya vaktinde gelir merak etme

o benim damatım tamammı sulanma bakayım benim kıza alacam ben onu

ben geldiim.
birde ben diyeyim,ebruşumm doğurmadınmı sen dahaa!biz seni topikte el birliğiyle doğurturuz

dur bır kocaelıye gıdeyım dogum ıcın o zaman dogurayım hemncecık :)) ama buralarda yazık gunah kıs bana, kımsem yok hastane yok kocişim hep görevdee... (

ben oğlanı 7 aylık doğurmuştum
aman balım sen 9. ayını bekle prematüre çocuk çok zorluyor anneyi

cok sukur 7.ayımı bırak 8.ayımıda bıtırdım :))) bır gıdeyımde anneme,buralarda rezıl olmayayım,dua edın valla benım ıcın her sancımda korkuyorum valla...

evet tulaycımm gecen handan ablaylada konustuk bayadır bazı kuzular ugramıyor artıkk (

iyi geceler kızlar , bugünlerde yine yoğunluk had safhada bende . sınıfıma nakil gelen 2 öğrenci beni çok yoruyor:gitme: tam sınıf düzene girmiştim ki şimdi yeniden toparlamam lazım. bu sene teftiş senem . evrak işlerimizde çok offff çok yorucueyvahedigeldismile

kızlar gunaydınnnnnn nasılsınız bakem

bugun ıcım buruk bıraz bugun dogum gunum ama esım 24 cu bugun eve gelemeyecek sabah gelecek (( ıyı olanda sabah kalktıgımda ılk opucugum dogum gunum ıcındı yarın kutlayacagız dedı bakalım artık

arda pasamda grıp oldu bugun okul cıkısı doktora goturucem aksam 6 da randevumuz

dılercım desene prenses te benden :) aynı gun dogum gunumuzz IYIKI DOGDUNN PRENSESSSS yenı yasın hep guzellıkler mutluluklar saglıklaar getırır ınsallah :)))))

günaydın canlar..

esmacım ailenlşe sevdiklerinle nice yıllara canım...

rüyanazıda kocaman öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…