kızlar birçok arkadaşımız hiç uğramıyor topiğe neden acabaa[/QUOTE
arada dürtmek gerekiyor herkesi kan kaybediyoz resmen
günaydın tülaycım Şeniz
cok sukur 7.ayımı bırak 8.ayımıda bıtırdım :))) bır gıdeyımde anneme,buralarda rezıl olmayayım,dua edın valla benım ıcın her sancımda korkuyorum valla...
evet tulaycımm gecen handan ablaylada konustuk bayadır bazı kuzular ugramıyor artıkk :
günaydın ebuşcum şaka maka az kaldı seninde hayırlısıyla şöle doğur çatır çatır oğlanı o gün konuştuk herkesler geldi demi Şeniz
((
iyi geceler kızlar , bugünlerde yine yoğunluk had safhada bende . sınıfıma nakil gelen 2 öğrenci beni çok yoruyor:gitme: tam sınıf düzene girmiştim ki şimdi yeniden toparlamam lazım. bu sene teftiş senem . evrak işlerimizde çok offff çok yorucueyvahedigeldismile
günaydın nilgüncüm bu sene yoğunsun sende allah yardımcın olsun canım Şeniz
kocacık aradı hafta sonuiniyorlar birliklerineeee oleyyyyyyyyyy yaşasınnnnnnnnn kavuşcaz sonunda
günaydın kızzzzz hadi gözün aydın olsun kavuşuyon kocana Şeniz
günaydın kızlar bugun ben pek mutluyum melegim rüyanazımın doğum günü..
günaydın dilercim rüyanazına nice mutlu yıllar olsun canım :lepi:
ailesiyle sevdikleriyle bir arada olması dileğimle
kızlar gunaydınnnnnn nasılsınız bakem
bugun ıcım buruk bıraz bugun dogum gunum ama esım 24 cu bugun eve gelemeyecek sabah gelecek(( ıyı olanda sabah kalktıgımda ılk opucugum dogum gunum ıcındı yarın kutlayacagız dedı bakalım artık
arda pasamda grıp oldu bugun okul cıkısı doktora goturucem aksam 6 da randevumuz
dılercım desene prenses te benden :) aynı gun dogum gunumuzz IYIKI DOGDUNN PRENSESSSS yenı yasın hep guzellıkler mutluluklar saglıklaar getırır ınsallah :)))))
günaydın esmacımm doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle hep beraber olman dileğimle tatlım Şeniz
günaydın canlar..
esmacım ailenlşe sevdiklerinle nice yıllara canım...
rüyanazıda kocaman öpüyorum..
günaydın kuzukapamam
nasıl geçiyor izmir gü nlerin Şeniz
handan ablam,ebruş daha uyanamadınızmı?
günaydın tülaycım kalktım ben Şeniz
yaşsın sabah sabah canım tatlı istemişti,rüyanazın pastasından iki dilim yemek istiyorum
ellerine sağlık abloşumm
afiyet olsun kuzum
hepimize yeter pasta
oyy buda çok güzellcokacimcoook
yaşasın pastadanmı çıkacak
Dansözde var hihoyyyt
abloşum depremi çok hissettinmi
ALLAH birdaha yaşatmasın.çok korkunç,binanız yenimi,sağlammı
handan ablacım tulaycım tsk ederım canlarımm benım
ohh pastamızda kocegımızde var daha ne olsun demııı
ben kahvaltı yapıp geleyım kızlar arkadas cagırdı ayıp olmasınn
allah korusun ablacım ya bende cok korkuyorum depremden 1999 depremını yasamıs bırı olarak yuce rabbım bırdaha gostermesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?