Asker Eşleri

slm herkese bu aralar pek giremiyorum. uyku bastırıyor ne zaman pc elime alsam..şimdide öyle oldu uyudum uyucam ama yazmadan çıkmam özledim sizleri. ne var ne yok soran arkadaşlarım olmuş evet kayseriliyim. ah kayseri ah nasıl özledim. yalan yok annemi bababı kayseriyi özlediğim kadar özlemedim. hakkari gibi bir yerde yaşayıpta özlememek elde değil zaten. bir gitsem sabahlara kadar gezecem. bekarken kayseride yediğim şeyleri istiyor canım ama burda yok işte varsada kayserideki gibi değil. of ya çalışırken yemege çıkmaya vaktim olmazdıda ekmek arası köfte yemekten bıkardım.şimdi o köfte burda olsa kaç tane yerim bilmiyorum. o kadar özledim kayseriyi ve imkanlarını

serpilcim nasılsın tatlım hamilelikten dolayı uyku basar hep böyle uykulu olursun işte özlemen çok normal canımcım hepimiz yaşadık o günleri ama zamanla alışıyorun bazı şeylere sonrasında tamamiyle evine odaklanıyorsun artık kendi hayatın oluyor çünkü

sagol handan ablam cok begendımm kocegıııı :)))

tulaycım burda lojman yok tokı konutları lojman olarak kullanılıyo butun personel neredeyse burda bugun kalorıferde yanmaya basladıı :))

serpılcım canım hamıleyken en cok olan sey uykuu hemen anlamadan dalarsın canım ya nasılda ozlemıs kıyamam en yakın zamanda gıdersın ınsallhhhh cxanım

selam
okuldan geldik kızımla dersler bitince uyuyup kalmışım,off bu okul neden tam gün ebemi belledi

slm şekerler kocişim nöbetçi,işten geldim yoruldum,kızım diş çıkarıyo hiç durmuyo bisürüde iş beni beklıyo

Ohhh iyi bari kutlama bugün olcek demiiiii sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

selam
okuldan geldik kızımla dersler bitince uyuyup kalmışım,off bu okul neden tam gün ebemi belledi

oyyyy yoruldun mu anacımm opuyorumnanaktan

slm şekerler kocişim nöbetçi,işten geldim yoruldum,kızım diş çıkarıyo hiç durmuyo bisürüde iş beni beklıyo

Selam canım şimdi husursuz olur oda canım ya kıyamam ben ona zeytinyağı sür diş etlerine yumuşatır hemde kaşıntısını alır yada kalın bir pırasa ver eline sürsün dişlerine kaşıntıyıda alır :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar....
Esmacığım 99 depreminde neredeydin sen?Biz İzmit deydik:sinifsinif:

Vayyyy kimler gelmiş öyle belma hanım gelmişler sen nerelerdesin yaa ceeee deyip kaçma sakın ne var ne yok canımcım çocuklar nasıl sen nasılsın ablanda hiç gözükmüyor burada opuyorumnanaktan

Günaydın nilgüncüm ssnada opuyorumnanaktan

beloşum şükür kavuşturana.nerelerdeydin özledik seni:1hug:

Herkese merhabalarr
Tülaycığım,valla çok yoğun bir sene geçirdim biraz biraz rutine girmeye başladım
sanki
Evet Handancığımm işte geldim buradayımkaydirigubbakcemile2yok bu sefer ceeee diyeceğim ama kaçmayacağım inşaAllah ablamda çocuklarla uğraşıp duruyorr birde çftliği var habire ekip biçiyorr daaaa ele geçen yokk:roflol:fırsat bulamıyordur:1hug:

günaydın canlar..

esmacım ailenlşe sevdiklerinle nice yıllara canım...

rüyanazıda kocaman öpüyorum..

dilercimm rüyanazımız iyiki doğmuş,yeni yaşınız hayırlı olsun

Esmacığım doğum günün kutlu olsun canımmm :1hug:
Dilerçiğim kaç oldu kuzun benim için öp onu emi

saol beloşum,kocasız geçirdiğim2. yanlız yıl dönümüm

nasipse seneye beraberiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…