hazır betonla yapılan binalar sağlam oluyor diyorlar,ALLAHkorusun
slm herkese bu aralar pek giremiyorum. uyku bastırıyor ne zaman pc elime alsam..şimdide öyle oldu uyudum uyucam ama yazmadan çıkmam özledim sizleri. ne var ne yok soran arkadaşlarım olmuş evet kayseriliyim. ah kayseri ah nasıl özledim. yalan yok annemi bababı kayseriyi özlediğim kadar özlemedim. hakkari gibi bir yerde yaşayıpta özlememek elde değil zaten. bir gitsem sabahlara kadar gezecem. bekarken kayseride yediğim şeyleri istiyor canım ama burda yok işte varsada kayserideki gibi değil. of ya çalışırken yemege çıkmaya vaktim olmazdıda ekmek arası köfte yemekten bıkardım.şimdi o köfte burda olsa kaç tane yerim bilmiyorum. o kadar özledim kayseriyi ve imkanlarını
allah korusun ablacım ya bende cok korkuyorum depremden 1999 depremını yasamıs bırı olarak yuce rabbım bırdaha gostermesın
selam
okuldan geldik kızımla dersler bitince uyuyup kalmışım,off bu okul neden tam gün ebemi belledi
Ha ha ha ay çok hoşsunn canım ya MEB de yaranamadı gitti bizeyerimseniben
sagol handan ablam cok begendımm kocegıııı :)))
tulaycım burda lojman yok tokı konutları lojman olarak kullanılıyo butun personel neredeyse burda bugun kalorıferde yanmaya basladıı :))
serpılcım canım hamıleyken en cok olan sey uykuu hemen anlamadan dalarsın canım ya nasılda ozlemıs kıyamam en yakın zamanda gıdersın ınsallhhhh cxanım
selam
okuldan geldik kızımla dersler bitince uyuyup kalmışım,off bu okul neden tam gün ebemi belledi
slm şekerler kocişim nöbetçi,işten geldim yoruldum,kızım diş çıkarıyo hiç durmuyobisürüde iş beni beklıyo
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar....
Esmacığım 99 depreminde neredeydin sen?Biz İzmit deydik:sinifsinif:
beloşum şükür kavuşturana.nerelerdeydin özledik seni:1hug:
Vayyyy kimler gelmiş öyle belma hanım gelmişler sen nerelerdesin yaa ceeee deyip kaçma sakın ne var ne yok canımcım çocuklar nasıl sen nasılsın ablanda hiç gözükmüyor burada opuyorumnanaktan
kızlar gunaydınnnnnn nasılsınız bakem
bugun ıcım buruk bıraz bugun dogum gunum ama esım 24 cu bugun eve gelemeyecek sabah gelecek(( ıyı olanda sabah kalktıgımda ılk opucugum dogum gunum ıcındı yarın kutlayacagız dedı bakalım artık
arda pasamda grıp oldu bugun okul cıkısı doktora goturucem aksam 6 da randevumuz
dılercım desene prenses te benden :) aynı gun dogum gunumuzz IYIKI DOGDUNN PRENSESSSS yenı yasın hep guzellıkler mutluluklar saglıklaar getırır ınsallah :)))))
günaydın canlar..
esmacım ailenlşe sevdiklerinle nice yıllara canım...
rüyanazıda kocaman öpüyorum..
dilercimm rüyanazımız iyiki doğmuş,yeni yaşınız hayırlı olsun
kızlar birçok arkadaşımız hiç uğramıyor topiğe neden acabaa[/QUOTE
arada dürtmek gerekiyor herkesi kan kaybediyoz resmen
günaydın tülaycım Şeniz
günaydın nilgüncüm bu sene yoğunsun sende allah yardımcın olsun canım Şeniz
günaydın kızzzzz hadi gözün aydın olsun kavuşuyon kocana Şeniz
günaydın dilercim rüyanazına nice mutlu yıllar olsun canım :lepi:
ailesiyle sevdikleriyle bir arada olması dileğimle
günaydın esmacımm doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle hep beraber olman dileğimle tatlım Şeniz
günaydın kuzukapamam
nasıl geçiyor izmir gü nlerin Şeniz
günaydın tülaycım kalktım ben Şeniz
Pastamız tatlı rüyanaza gelsin opuyorumnanaktan
Nice mutlu yıllara olsun hihoyyyt
kızlar hepinize çok teşekkür ederizzz handan ablacım pasta için ayrıca tşkler öptüm herkesi..
bu gün evlilik yıldönümümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?