Asker Eşleri

günaydın kızlar bugun ben pek mutluyum melegim rüyanazımın doğum günü..
canım ruyanazımı op benım ıcın,sızlerle beraber Allah nıce guzel yaslar nasıp etsın premsesımıze cnmm
canım nıce nıce mutlu yaslaraa... oglusunla esınle sevdıklerınlee...
bu gün evlilik yıldönümümüz

canımm... Allah sana da esınle bır daha ayrılmamacasına nıce yıldönumlerı nasıp etsın cnm...

herkese selamlar...

selam kuzucum... ıyıyım cok sukur cnm... pzt gıdıyoruz esımle kısmetse ızıne cnm,benı bırakacak ( ılk uzun ayrılıgımız olacak... tek bırakcak,geldıgınde cıft olcaz kısmetse :)) camasır yıkıyorum bende sabahtan berı bavula öle yerlestırıyorum yoruldum cayımı yudumluyordum... haftaya pazarda kardesım nısanlanıyor :) sen nsılsın cnm

Son düzenleme:

ne güzel haberlerin var böyle.. kardeşini Allah mutlu etsin cnm..
eşinlede tek ayrılığın bu olsun..
sonunda kavuşmak varyaa o yeter bizlere..
eşimin kursu için izmire geldik bizde balayından sonra, 1 hafta daha burdayız sonra evime geçebilicem inşallah

bızde evlendıgımızde kurs cıkmıstı esıme ızmırde gaziemirde :) 2.balayı dıyorduk soranlara :)) konak orduevınde 20 gun kalmıstık... artık kemeraltından karsıyaka dan bıle sıkıldıgım olmustu düşün gezmekten :)) ama bol bol kestane yedım ararımda kestanelerını ararım kocaman kocaman :)

aynen öyleyiz ebuşcum.. bizde konak orduevindeyiz..
düğüden bir kaç kare ekledim albümüme..

slm kızlar esmacım dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu seneler opuyorumnanaktan

rüyanazında doğum gunu kutlu olsun onada saglıklı nıce seneleropuyorumnanaktan

pelincim evlilik yıldonumunuz kutlu olsun eşinle nıce senlereopuyorumnanaktan

ebusum hayırlı yolculuklar tatlım kardesınıde allah tamamına erdırsın ınşallahopuyorumnanaktan

kuzummmmmmm Şeniz

selamlar mileeeeettttt...
naberr ...nasılsınız görüşmeyeli..özlettim kendimi değil mi:))
görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür..nasıl olmayım ki..o kadar gün saydıktan sonra artık iyiyim demeliyim..evimdeyim yerleşim çoooktaann..ama neti ancak bağlatabildik..evim çok güzel memnunum.komşularlada yavaş yavaş tanışıyoruz..istanbul da çok güzel..bekarkende bikez gelmiştim..kısmet evlenip buraya geleceğim hiç aklıma gelmemişti tabi ozamanlar.kız kardeşim geldi birkaç gündür yanımızda geziyoruz bol bol.bu arada kuzu evlenmişsin sanırım Allah mesut etsin bir yastıkta kocayın..

esma rüyanaz doğum gününüz kutlu olsuuuunn..pelincan seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun canım..inşallah sende kavuşursun bir an önce kocana..

kuzu resımlerınızı cook begendım cnm... yahu bızım kızlarımızın hepsı cook gusel yahu :))

elmascım hadı haırlı olsun yenı yerın yenı evın cnm...

cakılcım gulsahım saol bebekım...

ebrucuğum gitme vakit geldi desene:hulya: hayırlısı olsun canım. gittiğin yerden nete girebilecek misin ?

aynen öyleyiz ebuşcum.. bizde konak orduevindeyiz..
düğüden bir kaç kare ekledim albümüme..

kuzucuğum ,bizde evlendikten sonra 1 hafta eşimin atış şampiyonaları için kütahya da kalmıştık. o günler geldi aklıma . .

elmascığım hoş geldin opuyorumnanaktan artık sohbetlere bekleriz. olumunekankayizsmile

merhaba canım... evet Allah nasıp ederse pzt yolcuyuz... annemlerde net var cok sukur ama bu kadar sık gıremeyebılırım 10 gun kadar,esımde yanımda olacak ama ondan sonra sızı yalnzı bırakmayacagım sızde benı bırakmayın... pzt yola cıkmadan doktora gıdecegım bakalım dogum seklımız nasıl olacak onu ogrenecegım...

merhaba arkadaşlar, rüyanazcığım eşin ile bir ömür boyu mutluluklara.s.
anneyim ben doğum günü kutlu olsun a.s. rüyanazcığım kızının doğum günü kutlu olsun( biraz geç oldu ancak yazabildim:kedi:)
handancığım nasılsın ?

ebrucuğum dilerim herşey yolunda gider ve oğluşunla beraber evine dönersiniz
yalnız bırakmayız canım. bebek ile ilgili her sorununda yardımcı oluruz canım(gaz sancısı vs.)
özel araba ile mi gideceksiniz?

Tesekkur ederım laceycım... Böyle konusunca,desteklerinizi hıssedınce rahatlıyorum... Kendi arabamızla gıdecegız ama Amasya da bır gece kalacagız,yol cünkü 18 saat... Duraklaya duraklaya 2 gunde gıderız artık...

ebrucuğum yol uzun , mola vererek gitmek en iyisi.
canım şimdi çıkıyorum.. sabah kızı dershaneye bıırakacağım. görüşmek üzere, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…