Asker Eşleri

kızlar gunaydınnn :))

nılgun ablacım tsk ederım

pelıncan datlum yuce rabbım daha guzel saglıklı mutlu huzurlu seneler nasıp etsın gulum

elmasım hosgeldınnn ne guzel yerlestın demek gez tabı balım acısını cıkar :))

ebrum hayırlı yolculuklar canım dıkkat et cok gderken dınlkene dınlene yavas yavas gıtmenız en ıyısı hem gezmıs olursunuz hsyırlısıylada yuce rabbım kucagına almayı nasıp etsınn herzaman yanındayız merak etme gulum

melıscım sanada tsk ederım canım benım

beloscum tsk ederım canım 99 depremınde yalovadaydık ne yazık kı enkazdan cıktık apartmanımız yıkıldı cok kotuydu cok yuce rabbım yasatmasınnnn tekrarını

Esmacığım doğum günün kutlu olsun canımmm :1hug:
Dilerçiğim kaç oldu kuzun benim için öp onu emi
ablacım nasılsın özledim seni 5 yaşında rüyanaz büyüyor kuzummm....
bu gün evlilik yıldönümümüz
canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun mucuxxx...
teşekkürler böcügüm...
çakılım saol canım tşkler....
esma rüyanaz doğum gününüz kutlu olsuuuunn..pelincan seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun canım..inşallah sende kavuşursun bir an önce kocana..
tşkler tatlım...

teşekkürler cnm......
iyi akşamlar kızlar nabersinizzz...

kızlar ya kımsecıklar yok bu aksam nerelerdesenızzzzzzzzzzz

ıyı gecelerrrr hepınızı opuyorummmm

iyi geceler anneyim ben , iyi geceler arkadaşlar. hafta sonu sebebi ile galiba. temizlik , alışveriş ,gezme hep bu 2 güne toplanıyor

iyi akşamlar kızlar, bir pazarım vardı oda bugün yorgunlukla geçtimirmirmirmir
eşimin kuzenleri gelecek birazdan. çiğ köfte partisi yapacağız. eşim bu işi çok güzel yapıyorkaydirigubbakcemile3 sabahtan beri temizlik, davet hazırlıkları çok yoruldum. ebrucuğum yarın kaça çıkacaksınız. görüşemezsek iyi yolculuklar canım

Son düzenleme:
tulaycım canım nasılsınn bende face mı tekrar actım senı ekleyemedım gonderılmıyo cunku sen ekle benı

esmacım seni facede bulamadım,bu topikten kimin sayfasındasın ordan bulayım

tesekkur ederım laceycım... Yarın sabah cok erken cıkacagız,hala iş yapıyorum bitmedı bır turlu...

Hepınızı cok cok cok opuyorum ciciler... Yarın sabah cıkıcaz,muhtemelen salı gunu annemde olurum ama esım dönunce nete gırerım sanırım... Dualarınız benımle olsun gercekten yaklastıkca daha cok tedırgınlesıyorum :) Kurban bayramından ıtıbaren bekleyecegız bakalım oğlusumu... Hakkınızı helal edın arkadaslar gorusmek uzere...:gitme:

canım ebruşum yolun açık olsun.kız valla akşam akşam çok duygulandırdın beni.hayırlısıyla git memleketine.bende oğlumu kurban bayramından bir hafta sonra doğurmuştum mayıs ayıydı hiç unutamam.

oğluşunu sağ salim alırsın kucağına inşallah.faceden resimlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…