ablacım nasılsın özledim seni 5 yaşında rüyanaz büyüyor kuzummm....Esmacığım doğum günün kutlu olsun canımmm :1hug:
Dilerçiğim kaç oldu kuzun benim için öp onu emi
canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun mucuxxx...bu gün evlilik yıldönümümüz
teşekkürler böcügüm...
canım ruyanazımı op benım ıcın,sızlerle beraber Allah nıce guzel yaslar nasıp etsın premsesımıze cnmm
canım nıce nıce mutlu yaslaraa... oglusunla esınle sevdıklerınlee...
canımm... Allah sana da esınle bır daha ayrılmamacasına nıce yıldönumlerı nasıp etsın cnm...
herkese selamlar...
çakılım saol canım tşkler....slm kızlar esmacım dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu seneler opuyorumnanaktan
rüyanazında doğum gunu kutlu olsun onada saglıklı nıce seneleropuyorumnanaktan
pelincim evlilik yıldonumunuz kutlu olsun eşinle nıce senlereopuyorumnanaktan
ebusum hayırlı yolculuklar tatlım kardesınıde allah tamamına erdırsın ınşallahopuyorumnanaktan
kuzummmmmmm Şeniz
tşkler tatlım...esma rüyanaz doğum gününüz kutlu olsuuuunn..pelincan seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun canım..inşallah sende kavuşursun bir an önce kocana..
merhaba arkadaşlar, rüyanazcığım eşin ile bir ömür boyu mutluluklara.s.
anneyim ben doğum günü kutlu olsun a.s. rüyanazcığım kızının doğum günü kutlu olsun( biraz geç oldu ancak yazabildim:kedi:)
handancığım nasılsın ?
iyi akşamlar kızlar, bir pazarım vardı oda bugün yorgunlukla geçtimirmirmirmir
eşimin kuzenleri gelecek birazdan. çiğ köfte partisi yapacağız. eşim bu işi çok güzel yapıyorkaydirigubbakcemile3 sabahtan beri temizlik, davet hazırlıkları çok yoruldum. ebrucuğum yarın kaça çıkacaksınız. görüşemezsek iyi yolculuklar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?