Asker Eşleri

canım bernım hayırlı yolculuklar hayırlısıyla gıder donersınız bıleeee canım benımmmm

ıyı aksamlar ablacım nasıl severım cıgkofteyıı bende ıstıyorummmmmm

iyi akşamlar,oo çiğ köfte partisimi var.bendebayılırımm

çiğ köfte olurda sevilmez mi kaydirigubbakcemile3 misafirlerimi gönderdim biraz önce. pazar akşamı olunca geç vakite kadar oturulmuyor malesef.
ebrucuğum uğramamış, diyecektim ki şimdi gördüm yazını güle güle git canım. güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

Ebuşcum yolun açık olsun canım benim iyi haberleini bekliyoruz sendn sakın uğramayı ihmal etme buraya olurmu canım kendine çok iyi bak annenlerede selamlar tatlım Şeniz

Günaydın şekerlerrr hepinize

Kuzu ne haber fıstık izmirdemsin hala Şeniz

günaydın fıstıkkk ne haber ya .. opuyorumnanaktan
misafirlerimize de günaydın durmayın orada sizlerde gelin buraya hadiiii bekliyoruz :enbuyukkk:

ablam iyiyim,çok şükür bu günümüze.kaydirigubbakcemile5 evdeyim vakit geçirmeye çalışıyorumdelikafadulden

ahh handan ablacım ya.çok sevdiğim2 arkadaşımın eşleri tarafından aldatıldığını öğrendim

tunaydın sekerlerr nasılsınız bakemm :)

bız ıyıyız sukur arda pasa okulda aksama caya mısafırım gelecek bıseyler yapıcam bende opuyorummm

tunaydın sekerlerr nasılsınız bakemm :)

bız ıyıyız sukur arda pasa okulda aksama caya mısafırım gelecek bıseyler yapıcam bende opuyorummm

selammm esma sultan senden ne haber kolay gelsin sanada alıştımı ardacık okula canım ya artık okullu oldu oda bende isterem mamalardan ona göre zaten kilo verdimm

ay ablacım .aldatılanlar asker eşleri ve ikisininde haberleri yok.ikiside eşlerini çok seviyorlar.birinin eşinin sevgilisi burnunun dibinde.diğeride eşi gdoğuda kadın caaz yol gözlüyor. kocasıda izinleri2ye bölmüş birazınıda istanbuldaki sevgilisiyle geçiriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…