tunaydın sekerlerr nasılsınız bakemm :)
bız ıyıyız sukur arda pasa okulda aksama caya mısafırım gelecek bıseyler yapıcam bende opuyorummm
ay ablacım .aldatılanlar asker eşleri ve ikisininde haberleri yok.ikiside eşlerini çok seviyorlar.birinin eşinin sevgilisi burnunun dibinde.diğeride eşi gdoğuda kadın caaz yol gözlüyor. kocasıda izinleri2ye bölmüş birazınıda istanbuldaki sevgilisiyle geçiriyormuş
handan ablacım tulaycım skerler gelıon buyrun gıttı mısafırlerım tatlı bı aıle ısındımm
ayın 30 da alay komutanın esı yemek verıyomus bayanlara o cıktı sımdıdeee basıma yaaa
ay ablacım .aldatılanlar asker eşleri ve ikisininde haberleri yok.ikiside eşlerini çok seviyorlar.birinin eşinin sevgilisi burnunun dibinde.diğeride eşi gdoğuda kadın caaz yol gözlüyor. kocasıda izinleri2ye bölmüş birazınıda istanbuldaki sevgilisiyle geçiriyormuş
kuzu resımlerınızı cook begendım cnm... yahu bızım kızlarımızın hepsı cook gusel yahu :))
elmascım hadı haırlı olsun yenı yerın yenı evın cnm...
cakılcım gulsahım saol bebekım...
gel ablam sana oılmasada yaparım ben :)) gel yeter kı
oyle ablacım bakalım nasıl gececk ecesuda gelır dıger sınanpasadakı arkadaslarımıda gorurum en azından
alsanaalsanasmile çok can sıkıcı bir durum , en acısıda eşlerinin haberi olmaması. kocasını dört gözle bekle onun yaptığına bak. nasıl olsa ortaya çıkar hiçbirşey gizli kalmazlmaz:
handancığım nasılsın şu kilo verme olayının sıırını banada ver canımyerimseniben
esmacığım , yemek işi için handancığımın dediği gibi eğlenmene bak. ben pek sevmiyorum bu tür ortamları. kafa dengi arkadaşın olursa sıkılmazsın
ebrucuğum gitme vakit geldi desene:hulya: hayırlısı olsun canım. gittiğin yerden nete girebilecek misin ?
kuzucuğum ,bizde evlendikten sonra 1 hafta eşimin atış şampiyonaları için kütahya da kalmıştık. o günler geldi aklıma . .
elmascığım hoş geldin opuyorumnanaktan artık sohbetlere bekleriz. olumunekankayizsmile
teşekkürler canım..seninde iyi haberlerini beklliyoruz..opuyorumnanaktan
elmas hoş geldin canım ne yaptın yerleştin demi evine kızın nasıl iyimi
nasıl orada lojman ortamı rahatsındir inşallah
merhaba handan ablacım...ne var ne yok ..görüşmeyeli..
aaa...çay sigara hemde yemek yemeden..çok kötü ablam yaa..söylemeye gerek bile yok..yazık ciğerlerine..
sağol ablacım hoşbulduk..yerleştim çoktan..istanbulu geziyoruz bol bol eşimde izinde şu an kızkardeşimde burda ..kızımda alıştı sayılır çekirdek aileyle yaşamaya..önceleri hep yanında biri olsun istiyodu ama artık kendi kendine oynuyo..sıkıntıdan çizgifilm seyredip duruyo..haliyle henüz çok fazla arkadaşı yok..komşularla yeni yeni tanışıyoruz..zaten 12 katlı binada herkesi tanımam mümkün değil..yavaş yavaş herşey oluyo işte..o günler geçti ya çok şükür..gerisi kolay..opuyorumnanaktan
gunaydınnn skerlerrrrrrrrrrrrrrrrr
handan ablacım bekledımmmmm gece gelmedın :)))))
ecesuyla gorusuyoruz telden ıyı oda ucretlı ogretmenlıge basladı ondan gıremıyomus nete
eylem cadsı nerde acaba
günaydın kızlar nasılsınız ben yokken gitmiş ebrum yorum açık olsun datlum bebeginide sağlıkla kucagına alıp dönmenizi bekliyoruz kuzummm...
dün hastaydım kızlar agrım vardı 2 igne yedim bugun iyiyim sizlere bakayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?