Asker Eşleri

Yani allah belalarını versin bunların ne diyeyim şikayet edilse aslında varya rezil olurlar bu adamlar

handan ablacım tulaycım skerler gelıon buyrun gıttı mısafırlerım tatlı bı aıle ısındımm

ayın 30 da alay komutanın esı yemek verıyomus bayanlara o cıktı sımdıdeee basıma yaaa

handan ablacım tulaycım skerler gelıon buyrun gıttı mısafırlerım tatlı bı aıle ısındımm

ayın 30 da alay komutanın esı yemek verıyomus bayanlara o cıktı sımdıdeee basıma yaaa

ne güzel esmacım tanışma olur hemde keyfini çkar sende boşver
geldim anacım kaldımı pastadan

gel ablam sana oılmasada yaparım ben :)) gel yeter kı

oyle ablacım bakalım nasıl gececk ecesuda gelır dıger sınanpasadakı arkadaslarımıda gorurum en azından

alsanaalsanasmile çok can sıkıcı bir durum , en acısıda eşlerinin haberi olmaması. kocasını dört gözle bekle onun yaptığına bak. nasıl olsa ortaya çıkar hiçbirşey gizli kalmazlmaz:

handancığım nasılsın şu kilo verme olayının sıırını banada ver canımyerimseniben
esmacığım , yemek işi için handancığımın dediği gibi eğlenmene bak. ben pek sevmiyorum bu tür ortamları. kafa dengi arkadaşın olursa sıkılmazsın

Son düzenleme:

teşekkürler canım..seninde iyi haberlerini beklliyoruz..opuyorumnanaktan

gel ablam sana oılmasada yaparım ben :)) gel yeter kı

oyle ablacım bakalım nasıl gececk ecesuda gelır dıger sınanpasadakı arkadaslarımıda gorurum en azından

hemen geliyorum o zaman bak geldim bile
güzel geçer ya merak etme tanıdık 2 kişi bile olsa aynı masada sıkılmazsın
ecede kayıp ne yaptı acaba çok selamlar benden eceye

maalesef canım her türlühaltı yiyorlar sonrada çocuğunun annesinin yüzüne bakıyorlar aslında şikayet etmek lazım bunları bak nasıl rezil olurlar ..

Vallah canım sırrı yok pek yemekle aram yok belki ondan
eğer çok gerginsem sabah yedikten sonra akşamda yemiyorum hiç
bide sigara içiyorum çay sigara derken yemek yemeye fırsat olmuyor

hoşbulduukk..vakit buldukça aranızdayım elbetteboshayallersmile

merhaba handan ablacım...ne var ne yok ..görüşmeyeli..

aaa...çay sigara hemde yemek yemeden..çok kötü ablam yaa..söylemeye gerek bile yok..yazık ciğerlerine..

elmas hoş geldin canım ne yaptın yerleştin demi evine kızın nasıl iyimi
nasıl orada lojman ortamı rahatsındir inşallah

sağol ablacım hoşbulduk..yerleştim çoktan..istanbulu geziyoruz bol bol eşimde izinde şu an kızkardeşimde burda ..kızımda alıştı sayılır çekirdek aileyle yaşamaya..önceleri hep yanında biri olsun istiyodu ama artık kendi kendine oynuyo..sıkıntıdan çizgifilm seyredip duruyo..haliyle henüz çok fazla arkadaşı yok..komşularla yeni yeni tanışıyoruz..zaten 12 katlı binada herkesi tanımam mümkün değil..yavaş yavaş herşey oluyo işte..o günler geçti ya çok şükür..gerisi kolay..opuyorumnanaktan

merhaba handan ablacım...ne var ne yok ..görüşmeyeli..

aaa...çay sigara hemde yemek yemeden..çok kötü ablam yaa..söylemeye gerek bile yok..yazık ciğerlerine..

selam elmascım ben böyleyim işte 4 kilo verdim şu anda
sabah gözümü açıyom hemen yakıyom 1 tane

iyi sevindim senin adına zamanlada komşuların filan olur gider gelirsiniz gez bakalım ne güzel avrupa yakası gezmek için güzel bir yer keyfini çıkar güzelce Şeniz

öyle yapıyoz şimdilik ablam gez gez bitmiyo valla istanbulu..süper ötesi bir şehir...

iyi geceler hatunlar..ben gidiyorum artyık yataım..

gunaydınnn skerlerrrrrrrrrrrrrrrrr

handan ablacım bekledımmmmm gece gelmedın :)))))

ecesuyla gorusuyoruz telden ıyı oda ucretlı ogretmenlıge basladı ondan gıremıyomus nete

eylem cadsı nerde acaba

günaydın kızlar nasılsınız ben yokken gitmiş ebrum yorum açık olsun datlum bebeginide sağlıkla kucagına alıp dönmenizi bekliyoruz kuzummm...
dün hastaydım kızlar agrım vardı 2 igne yedim bugun iyiyim sizlere bakayım dedim..

gunaydınnn skerlerrrrrrrrrrrrrrrrr

handan ablacım bekledımmmmm gece gelmedın :)))))

ecesuyla gorusuyoruz telden ıyı oda ucretlı ogretmenlıge basladı ondan gıremıyomus nete

eylem cadsı nerde acaba

günaydınnnnn esmacım kızzz geldim geceleyin vurdum kapıyı açmadınnn camlarda kapalıydı bugün gelirim artuık sen çayı koy şimdiden ..
ece için iyi olmuş ya sevindim yanlızda kalmaz ne güzel

günaydınn dilercim hayırdır ne oldu çokkk geçmiş olsun canım ya adet sancısımı yoksa grip mi oldun tatlım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…