Asker Eşleri

Ebru vardımı acaba yada yoldalarmı gerçi anca giderler ailesi nasıl heyecanlıdır şmdi ya aklıma doğum yapacağım zaman geldi bende gitmiştim nasıl bekliyorlar aileler

ablacım gel koydummm demlenıyo :)) ıyı olmus yoksa ecesunun canı cok sıkılırdıı

dıelrcım canım gecmıs olsun tatlım herkez hasta sorma arda pasada yenı yennı atlatmaya calısıyooo

handn ablacım valla nasıl heyecanla beklıyolardırrr ne sevınc olurrr hayırlısıylada kucagına alır ınsallh ebrumuz

geldimmm geldimmmmmmm sen koy çayları hemen
evet ya nasıl heyecan vardır şimdi

esım yemege gelemıyomus onu beklıyordum bende tek kaldım gene :)))

bende kendıme guzel bı kahvaltı hazırlayacagım

arkadaşlar merhaba nasılsınız. birşey danışabilirmiyim sizlere. yarın tabur komutanın eşinin evinde tanışma çayı olacakmış cumartesi günüde tugay komutanının eşinin çayı olacakmış ordu evinde, nasıl giyinip gitmemiz gerektiği ile ilgili hiç bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz. ilk kez katılıcamda.

tamam ablacım gorusuruzzzzzzzzzz

geldimmmm canım sen gitmişsin

Canım merahaba nasılsın ...
En güzeli pantolon ceket giymen hemde oturup kalkarken rahat edersin içinede gömlek giyersen çok hoş olur genelde bende hep bu şekilde giyerdim..
Aslında elbisede giyebilirsin oda güzel olur altınada ayakkabılarını giyersen hoş olur ...
Orduevine giderkende büyk çaylar olduğu için daha bir önem kazanıyor sanki yine pantolon ceket tavsiye ederim saçlar fönlü güzel bir makyaj şık bir ayakkabı tamam işte..
Çünkü çok dikkat çeker bu çaylar hem senin için hemde eşinin görevi için çok önemlidir
Yani eşini temsil edeceksin orada eğer sormak istediğin bişey olursa severek yardımcı ourum canım opuyorumnanaktan

canım ama pantolon ceketim hatta gömleğim bile yokki ya. bugünde çıkıp hemen alabileciğimi sanmıyorum dışarda felaket yağmur fırtına var. of ya napacam ben. yarınki çayda üst rütbeli bi tek ben olacakmışım bide.

tatlım etek yada elbisede giyebilirsin
yada tek pantolon giy üzerine şık bir bluz giyebilirsin
bir tanede fular bağlarsın hoş durur...

son bişey daha soracam giderken çizme giymeyi düşünüyorum ev bu malum yanımda ayakkabımıda götüreyimmi

2 elbisem var ikisinide denicem şimdi resim çekip eklesem fikir verirsiniz değilmi

tamam canım sen ekle resimleri buraya mı ekleyeceksin

son bişey daha soracam giderken çizme giymeyi düşünüyorum ev bu malum yanımda ayakkabımıda götüreyimmi

tabiki ayakkabılarını yanına al eve girince giyersin
valla ben özledim o günleri ya bizlerde çok giderdik çaylara yemeklere
artık mazide kaldı o günler keyfini çıkar sende

ank06 hangisini ne zaman giymeliyim. yada ikisinide giymemelimiyim. birini yarın giysem cumartesi için yeni bişey alabilirimde yani.

Son düzenleme:
ank06 hangisini ne zaman giymeliyim. yada ikisinide giymemelimiyim. birini yarın giysem cumartesi için yeni bişey alabilirimde yani.

Canım ev oturmasında gri etek ve siyah kazak hoş durur onu giyebilirsin bencealtınada topuklu ayakkabı giydin mi tam olur..

Orduevi içinde gri elbise var üzerinde oda güzel ama ayakkabı giy altına bence çok şık durur hem bu sene elbiseler çok moda

gri etek değil canım elbise üzeri boğazlı kazak olan bir elbise. iki mesajında aynı olmuş gibime geldi hangi elbiseden bahsettiğini pek anlayamadım kusuruma bakma. birde bu var bunuda ekleyim dedim.

gri etek değil canım elbise üzeri boğazlı kazak olan bir elbise. iki mesajında aynı olmuş gibime geldi hangi elbiseden bahsettiğini pek anlayamadım kusuruma bakma. birde bu var bunuda ekleyim dedim.

İlk eklediğin resim varya 2 tane aynı olan çizmeli ve ayakabılı olan elbise değilmi o onu çayda giyersin yakası boğazlı yarım kollu olan ...

Diğeri ise gri etek üerinde siyah kazak olan 3. resim ben onu söyledim elbise demekki o etek kazak zannettim ben onu yarın da onu giyebilirsin

İnşallah doğru anlattım canım ya

evet canım anladım çok teşekkürederim yardımların için. kötü değil dimi ya. seni dinlicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…