Asker Eşleri

evet canım anladım çok teşekkürederim yardımların için. kötü değil dimi ya. seni dinlicem.

rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yerimseniben
hayır neden kötü olsun ki gayet şık ikiside
zaten bu havalarda sorun oluyor ne giyileceği
zamansız bir hava çünkü
ne ince nede kalın giyiliyor zaten
sana iyi eğlenceler olsun
eğlenmene bak sen tatlım Şeniz

ablam ben cıktım sen gelmıssınnnn :)) gene geldım yoksunnn bı guzel agda yaptımmm bıttı ısım :))

canım ev oturmasına handan ablanın dedıgı gıbı grı etek kazak olanı gıy ama yanında ıcer ayakkabısı muhakkak gotur
ordu evınede gayet sık gıt kuafore gıt ojelen ve o elbıse ama altına ınce kopuklu bı ayakkabı gıy cızme hos durmuyo bu elbıse ın altına :))

ayın 30 dada bızım alay komutanın cayı var otelde yapılacakmıs bende elbıse gıyecegım :))

dışarı çıkıp geldim be esma işim vardı ohhhhh misler gibim oldun yaniii sempatiksalakcinni

elbise çok moda yine bu sene

valla biz unuuttuk artık çayları

benim yerimede yiyin için göbekler atın sefanız olsun

orda topuklu ayakabılı resimde var öyle gitmeyi düşünüyorum çizme giymice ordu evine giderken.olur değilmi. şıkmı yeteri kadar yoksa yeni bişeyler alayımmı.

böyle anlattığınız konuştuğunuz gibi zevklimi ya gerçekten, yani cumartesi günü olan zevkli olur belkide yarını düşünemiyorum

canım bence gayet ıyı boyle
yarında guzel gecer merak etme

ay çok güzel moral verdiniz arkadaşlar çok stres yapmıştım sabah duyduğumdan beri bana şık gelemdi ya ne kadar önemliymiş bu giyim meselesi yaz olsa giyecek o kadar şık kıyafetim varki kış için yokmuş meğerse hep spor hep spor. kesinlikle böyle günler için birşeyler almam lazım. ama burası mahrumiyet bölgesi gibi hiç bişey yok. adanama gidince dolduracam dolabımı allah izin verirse. teşekkürederim kızlar. yarın napacaz peki bu çaylar neden oluyo merak ettim neden eşleri karıştırıyorlar bide gitmezsek eşlerimize sıkıntımı oluyomuş öylede duydum.

canım ılk yanısma amaclı caylar oluyo daha sonra ayda yada ıkı ayda bır bırlıkte olmak amacıyla yapıyolar gıtmek mecburı oluyo malesef cocuk 1 taneye kadar goturulebılıyo burda ama ıkıncısı kabul edılmıyo :)) zaten oyle seslı ortamada cocuk goturmek maqntıklı degıl

öyleymiş canım taburu 2ye ayırmışlar bugün gidelerde oldu çaya bende yarınkine katılıcam işte, bugün gidenlerle gün yapalım falan diye konuşulmuş bakalım yarın ne olacak.

gunaydın sekkerllerrrrrrr nasılsınız

ebrummmmmm nerdesın seker merakta bırakma bızı gel artıkkkkk

canım gun olur evet gır bence hem zevklı gecıyo hemde elıne toplu bı sekılde poara gecıyoo :))

Günaydın canım kıyafet işini hallettik sonunda gayette şık ve güzel oldu inan maalesef böyle günlerde giyim sorun oluyor düşünüyorsun ne giyeyim diye mutlaka dolapta bazı özel kıyafetlerin olması gerekiyor hele siyah pantolon etek ve elbise şart .
Tamamıyla tanışma amaçlı yapılıyor bu çaylar daha sonrada akşamları yemek filan olur eşli gidin bunlarada..
Evet bazen gidilmeyince dikkat çekiliyor neden gidilmedi diye
Sen neredesin şimdi doğuda hrhalde demi

gunaydın sekkerllerrrrrrr nasılsınız

ebrummmmmm nerdesın seker merakta bırakma bızı gel artıkkkkk

canım gun olur evet gır bence hem zevklı gecıyo hemde elıne toplu bı sekılde poara gecıyoo :))

günaydın esmacım ne haber tatlım
ebru varmıştır şimdi ne kadar mutludur canım ya

böyle anlattığınız konuştuğunuz gibi zevklimi ya gerçekten, yani cumartesi günü olan zevkli olur belkide yarını düşünemiyorum

canım masandaki hanımlar tanıdığınsa çok zevkli olur.günün şıkını ve rüküşünü de seçmeyi unutmayın.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…