- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.181
- 1.423
- 60
evet canım anladım çok teşekkürederim yardımların için. kötü değil dimi ya. seni dinlicem.
ablam ben cıktım sen gelmıssınnnn :)) gene geldım yoksunnn bı guzel agda yaptımmm bıttı ısım :))
canım ev oturmasına handan ablanın dedıgı gıbı grı etek kazak olanı gıy ama yanında ıcer ayakkabısı muhakkak gotur
ordu evınede gayet sık gıt kuafore gıt ojelen ve o elbıse ama altına ınce kopuklu bı ayakkabı gıy cızme hos durmuyo bu elbıse ın altına :))
ayın 30 dada bızım alay komutanın cayı var otelde yapılacakmıs bende elbıse gıyecegım :))
gıdıpte gobecık atmamak olur mu ablam ya :)))
ablam ben cıktım sen gelmıssınnnn :)) gene geldım yoksunnn bı guzel agda yaptımmm bıttı ısım :))
canım ev oturmasına handan ablanın dedıgı gıbı grı etek kazak olanı gıy ama yanında ıcer ayakkabısı muhakkak gotur
ordu evınede gayet sık gıt kuafore gıt ojelen ve o elbıse ama altına ınce kopuklu bı ayakkabı gıy cızme hos durmuyo bu elbıse ın altına :))
ayın 30 dada bızım alay komutanın cayı var otelde yapılacakmıs bende elbıse gıyecegım :))
canım bence gayet ıyı boyle
yarında guzel gecer merak etme
canım ılk yanısma amaclı caylar oluyo daha sonra ayda yada ıkı ayda bır bırlıkte olmak amacıyla yapıyolar gıtmek mecburı oluyo malesef cocuk 1 taneye kadar goturulebılıyo burda ama ıkıncısı kabul edılmıyo :)) zaten oyle seslı ortamada cocuk goturmek maqntıklı degıl
ay çok güzel moral verdiniz arkadaşlar çok stres yapmıştım sabah duyduğumdan beri bana şık gelemdi ya ne kadar önemliymiş bu giyim meselesi yaz olsa giyecek o kadar şık kıyafetim varki kış için yokmuş meğerse hep spor hep spor. kesinlikle böyle günler için birşeyler almam lazım. ama burası mahrumiyet bölgesi gibi hiç bişey yok. adanama gidince dolduracam dolabımı allah izin verirse. teşekkürederim kızlar. yarın napacaz peki bu çaylar neden oluyo merak ettim neden eşleri karıştırıyorlar bide gitmezsek eşlerimize sıkıntımı oluyomuş öylede duydum.
gunaydın sekkerllerrrrrrr nasılsınız
ebrummmmmm nerdesın seker merakta bırakma bızı gel artıkkkkk
canım gun olur evet gır bence hem zevklı gecıyo hemde elıne toplu bı sekılde poara gecıyoo :))
böyle anlattığınız konuştuğunuz gibi zevklimi ya gerçekten, yani cumartesi günü olan zevkli olur belkide yarını düşünemiyorum
günaydın , keyifli bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınn.denizlide bu gün çok güneş var,içim ısındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?