ablacım dün çok soğuktu,kaloriferlerde kasın1 de yanacakmış. bu ay çok elektirik faturası öderim.
neyseki bu gün sadece ellerim üşüdü
yazın çok sıcakken ah bir kış gelse demiştim,nerdende dedim şimdide yaz ı istiyorumm
gunaydın sekekrlerrrr sızleredee :))
tulaycım burdada hava guneslı ma soguk :))) seker
esmacım kaloriferler yanmayınca çocukların ikiside grip oldu
slm benim canlarım ne var ne yok geçmiş çok fazla okuyamıyorum..yanlızlıgın ilk gününe başladık bakalım babamız kocaman bir aylık bir göreve çıktı... ikimizde özlücez onu ama işte ne yapalım. komşularım geldi tamda moduma gşirmiş baya yazacaktım ama olmadı neyse hepinizi çok seviyorum ve kocaman öp,yorum
saol ablacım ya 2 gün kasıklarım agrıdı şimdide grip hiç sorma ya halsiz halsizim sürekli bi atlatsaydım...günaydınnnnn esmacım kızzz geldim geceleyin vurdum kapıyı açmadınnn camlarda kapalıydı bugün gelirim artuık sen çayı koy şimdiden ..
ece için iyi olmuş ya sevindim yanlızda kalmaz ne güzel
günaydınn dilercim hayırdır ne oldu çokkk geçmiş olsun canım ya adet sancısımı yoksa grip mi oldun tatlım dikkat et kendine
ablacım gel koydummm demlenıyo :)) ıyı olmus yoksa ecesunun canı cok sıkılırdıı
dıelrcım canım gecmıs olsun tatlım herkez hasta sorma arda pasada yenı yennı atlatmaya calısıyooo
handn ablacım valla nasıl heyecanla beklıyolardırrr ne sevınc olurrr hayırlısıylada kucagına alır ınsallh ebrumuz
saol ablacım ya 2 gün kasıklarım agrıdı şimdide grip hiç sorma ya halsiz halsizim sürekli bi atlatsaydım...
saol cnm sizede geçmiş olsun rüyanazda grip oldu havalardan herhalde herkes hasta.
herkese selam.
Yeni katıldım aranıza aslında katılıpla katılmamak arasındayım hala.1 yıllık bir arkadaşlığım var erkek arkadaşım astsubay.Geçtiğimiz haftasonu erkek arkadaşımın ailesi ailemle tanışmaya geldi büyük bi şirkette çalışıyorum ve bazı çekincelerim var hala tam anlamıyla karar veremedim evlilik olurmu olmazmı ailemden uzak kalıcam sonuçta işimdende çıkmam gerekicek aranızda ikilemde kalan oldumu bu konuda benim gibi merak ediyorum.Forumun çok gerilerini okuyamadım son bi kaç sayfaya baktım yemekler davetler sıkıntıya gelemeyen bi insanım aynı zamanda her yönüyle düşünüyorum bu evliliği sevmek yeterli olmuyo sonuçta.1 haftadır sıkıntıdan ergenliğe geri döndüm sanki sivilceler çıkmaya başladı yüzümde.size yazmak istedim bilmiyorum nasıl karşılarsınız ama :uhm:
hoşbulduk :)
çok kolay arkadaş edinebilicek bir yapım yok erkek arkadaşım hemen evlenip hemen doğu görevine gitmek istiyor.hem işimden çıkmak hem ailemden uzaklaşmak hemde gideceğimiz yerde yalnız kalmak korkutuyor.inanırmısınız ailesi geldiği günden beri gece uykularım mahvoldu ben mi çok inceliyorum yoksa düşünülmesi gereken şeylermi bilemedim.ailemden hiç ayrılmadım şimdiye kadar annemde babamda bu durumla karşılaşmış ve yapamamış annemin ailesinin yaşadığı yere yerleşmişler sonradan.dün akşam babamla konuştum tayini çıkıcak gidiceksiniz yapabilicekmisin,istifamı ediceksin dedi cvp veremedim.sanki sizin yaşadığınız dünya başka bi dünya gibi geliyor biliyorum saçma ama :)) bilmiyorumkismile
eminim gurur verdiğine tabiki hayırlısı neyse o olsun diyeyim bari :)))
bi gün ben de şuraya yazıp sizlerle bi şeyler paylaşabilecek miyim acaba ? dağ demem tepe demem, uzak demem yakın demem, hiçbir şeyden şikayet etmem.. öyle hazırım ki onunla her şeyi paylaşmaya. beklediğim bi adım bi ışık sadece. bunu okuyan gören nolur bi dua etsin benim için bi inşallah desin
o dualarınızla nasıl sevindirirsiniz beni anlatamam. sizin de her şey gönlünüzce olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?