Asker Eşleri

ablacım dün çok soğuktu,kaloriferlerde kasın1 de yanacakmış. bu ay çok elektirik faturası öderim.
neyseki bu gün sadece ellerim üşüdü
yazın çok sıcakken ah bir kış gelse demiştim,nerdende dedim şimdide yaz ı istiyorumm

buradad soğudu havalar artık bizimde yanıyor kaloriferler ama ılık ta olsa evin içi iyi gerçi
yaaa sen misin diyen işte bak kış geldi bile

gunaydın sekekrlerrrr sızleredee :))

tulaycım burdada hava guneslı ma soguk :))) seker

slm benim canlarım ne var ne yok geçmiş çok fazla okuyamıyorum..yanlızlıgın ilk gününe başladık bakalım babamız kocaman bir aylık bir göreve çıktı... ikimizde özlücez onu ama işte ne yapalım. komşularım geldi tamda moduma gşirmiş baya yazacaktım ama olmadı neyse hepinizi çok seviyorum ve kocaman öp,yorum

selam serpilcimm nasıl geçiyorgünlerin canım yine yanlızsın demek geçer o zamanlar merak etme alışacan işte tatlım ya nasıl geçiyor hamileleik iyisindir inşallah bende çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan

saol ablacım ya 2 gün kasıklarım agrıdı şimdide grip hiç sorma ya halsiz halsizim sürekli bi atlatsaydım...

saol cnm sizede geçmiş olsun rüyanazda grip oldu havalardan herhalde herkes hasta.

saol ablacım ya 2 gün kasıklarım agrıdı şimdide grip hiç sorma ya halsiz halsizim sürekli bi atlatsaydım...

saol cnm sizede geçmiş olsun rüyanazda grip oldu havalardan herhalde herkes hasta.

geçmiş olsun canım ya tamda havası şimdi hasta olmak için c vitamini filan al portakal mandalina ye bolcana yatarak dinleneceksin sende iş miş filan da yapma sakın yat dinlen

herkese selam.
Yeni katıldım aranıza aslında katılıpla katılmamak arasındayım hala.1 yıllık bir arkadaşlığım var erkek arkadaşım astsubay.Geçtiğimiz haftasonu erkek arkadaşımın ailesi ailemle tanışmaya geldi büyük bi şirkette çalışıyorum ve bazı çekincelerim var hala tam anlamıyla karar veremedim evlilik olurmu olmazmı ailemden uzak kalıcam sonuçta işimdende çıkmam gerekicek aranızda ikilemde kalan oldumu bu konuda benim gibi merak ediyorum.Forumun çok gerilerini okuyamadım son bi kaç sayfaya baktım yemekler davetler sıkıntıya gelemeyen bi insanım aynı zamanda her yönüyle düşünüyorum bu evliliği sevmek yeterli olmuyo sonuçta.1 haftadır sıkıntıdan ergenliğe geri döndüm sanki sivilceler çıkmaya başladı yüzümde.size yazmak istedim bilmiyorum nasıl karşılarsınız ama :uhm:

Merhaba hoş geldiniz aramıza ... a.s.
Çekinceleriniz nedirtam olarak aileden uzak olmakmı yada bu ortama uyum sağlayamamak mı.
Mutlaka kendinize göre sebebleriniz vardır evlilik hakkında ama inanın sevdikten sonra hiç bir şey zor gelmez gittiğiniz yerlerede uyum sağlarsınız mutlaka yemek ve çaylar olacaktır bu bir bakıma kişilerin birbirlerini tanımak ve eşlerin iş stresinden çıkmalarını sağlamak içindir.
Sanki olumsuz gibi görüyorum sizi ben bunlara alışkın olmadığınız için de olabilir ...

hoşbulduk :)
çok kolay arkadaş edinebilicek bir yapım yok erkek arkadaşım hemen evlenip hemen doğu görevine gitmek istiyor.hem işimden çıkmak hem ailemden uzaklaşmak hemde gideceğimiz yerde yalnız kalmak korkutuyor.inanırmısınız ailesi geldiği günden beri gece uykularım mahvoldu ben mi çok inceliyorum yoksa düşünülmesi gereken şeylermi bilemedim.ailemden hiç ayrılmadım şimdiye kadar annemde babamda bu durumla karşılaşmış ve yapamamış annemin ailesinin yaşadığı yere yerleşmişler sonradan.dün akşam babamla konuştum tayini çıkıcak gidiceksiniz yapabilicekmisin,istifamı ediceksin dedi cvp veremedim.sanki sizin yaşadığınız dünya başka bi dünya gibi geliyor biliyorum saçma ama :)) bilmiyorumkismile

Şimdi hepimizde aynı şeyleri yaşadık aslında tabiki zor bir karar sizinkide ama seviyorsanız ve gerçekten yapabileceğinize inanıyorsanız hiç zorluk çekmezsiniz ..
Biraz fazla ince düşünüyorsunuz bencede belkide düşündüğünüzden çok daha farklı bir ortama bile girebilirsiniz..
Tabi son kararı verecek olan yine sizsiniz bizler ne desek boş aslında bu mesleğin cilveside bu işte değişik yerler ve insanlar tanımak ama yinede asker eşi olmak son derce gurur verici bir şeydir ...

eminim gurur verdiğine tabiki hayırlısı neyse o olsun diyeyim bari :)))

eminim gurur verdiğine tabiki hayırlısı neyse o olsun diyeyim bari :)))

Hakkınızda hayırlısı olsun diyelim aslında sizin gibi ikilemde kalan arkadaşlarımızda oluyordu burada onlarada inanın aynı şekilde yardımcı olmaya çalışıyorduk arkadaşlarla beraber

bi gün ben de şuraya yazıp sizlerle bi şeyler paylaşabilecek miyim acaba ? dağ demem tepe demem, uzak demem yakın demem, hiçbir şeyden şikayet etmem.. öyle hazırım ki onunla her şeyi paylaşmaya. beklediğim bi adım bi ışık sadece. bunu okuyan gören nolur bi dua etsin benim için bi inşallah desin

ayyy çok hoş yazmışsınız yaa..a.s.
inşallah en kısa zamanda sevdiğinize kavuşursunuz :Saruboceq:
ışık yanar elbet bir gün biz duamaızı eksiketmeyelim o zaman :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…