- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.177
- 1.423
- 60
dılekcım hosgelldın datlum balummm dmek 46 gunluk oldu bıle hayatım hayırlısıyla buyut bebegını ne guzel bebek kokuyodur sımdı yaa
handan ablacım valla super bı masaj kan dolasımım hızlandı :))
harmonı canım benım sagol bakalım yarın doktor ne dıyecek
şimdi iyi ablam ya sarılık falan oldu doğduğunda onunla uğraştık 2 gün hastanede kaldık kontroller derken ancak işte şimdi daha iyi bu kız biraz nazlı çıktı ablam ya hastaneye gittiğimiz zaman 2 gün arka arkaya gidiyoruz o kadar nazlı yani birde diyarbakıra gidiyoruz yarım saatb arası
Evet o benim ablacım kucağımdada benim cadaloz var.Üstümde siyah yelek.Sende hiç yaşını göstermiyorsun ama çok genç duruyorsun.Bu arada sen Ankara'lımısın ablacım?
harmonıcım canım tsk ederım daha ıyı yarın kontrolu var bakalım nedıyecekk
nnılgun ablacım ya ayapmaaa bende ıstıyorummmmmmmmmmmmm cıgkofteeeeeeee
Olsun be şimdi daha sevilir ikinciler kızında yanlız kalmamış işte ne güzel bak gördünmü biri kaplıya gidiyor biri çiğköfte yiyor bizde bakıyoz böyle kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun canım. dilerim bebişin sağlık içinde büyüsün. gerçekten çok zor büyüyorlar
çok güzel çıkmışsınız , dostluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan
dünya küçük esmacığım kimbilir belki bir gün biryerlerde çiğ köfteleri beraberce yerizopuyorumnanaktan bu aralar masaja benimde ihtiyacım var. yoğunluktan hertarım tutuldukaydirigubbakcemile3
handancığım ankaraya geldiğinde bizde buluşma yaparız ,yeriz çiğ köfteleri opuyorumnanaktan
[
günaydın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar sizedeeeee.... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Nerede bizim taze gelinler yok oldular hepside serpilin nasıl geçiyor acaba hamileliği
selam kızlar nasılsınız benim kız doğdu şimdide kocaman oldu 46 günlük bugün ismini şayma selen koyduk sizler nasılsınız
kızlar nasılsınızz
nılgun ablacım ınsalalh yerız hep beraberrrr :))
gelınlerden ses seda yok valla handan ablammmm
cumartesı gunu alaykomutanın esı otelde yemek verecek bu sene yenı geldı hem tanısma yemegı gıbı bakalım nasıl gecıcekk :)) umarım ıyıo gecer kızlar ya at kuyrugumu yapsam sacımı duz fon mu
slm kızlar naber benim kızımda migdeyi üşüttü herhalde dün gece bira ateşi vardı ve istifar etti bugun okula göndermedim evde dinlensin die iyi ama şimdi evde dinlenmek iyi geldi sanırım ...
taze gelinler canlarından bezmiş durumdalar,hamilelik kolay iş değil.ALLAH yardımcıları olsun:ecrin_bebek:
slm kızlar naber benim kızımda migdeyi üşüttü herhalde dün gece bira ateşi vardı ve istifar etti bugun okula göndermedim evde dinlensin die iyi ama şimdi evde dinlenmek iyi geldi sanırım ...
Lacey tşk.ederim canım benim.Dönüş Ankara'ya olursa sizde hala orda olursanız hep birliktede çiğ köfte partileri yaparız inşlallah.
kızlar nasılsınızz
nılgun ablacım ınsalalh yerız hep beraberrrr :))
gelınlerden ses seda yok valla handan ablammmm
cumartesı gunu alaykomutanın esı otelde yemek verecek bu sene yenı geldı hem tanısma yemegı gıbı bakalım nasıl gecıcekk :)) umarım ıyıo gecer kızlar ya at kuyrugumu yapsam sacımı duz fon mu
slm canişler nasılsınız giremiyorum yine kaç gündür... kızlrla beraber takılmaya devam eşlerde taaaaaaaaaaaaa bayrama gelecekler günlerde geçmiyor... sizler neler yapıyorsunuz..
annemdeyım cnm kocaelıye geldım :) gıremedım cnm esım burdayken zaman kaybetmeyelım dedık bol bol vakıt gecırdık,doktor ayarladık bebişimizin esyalarını tamamladık,yatagı koltugu hastane cantası..vs bıtırdık cok sukur... sonrada ayrılık vaktı geldı cattıaa ebrum gelşmısss canım nereelrdesınya bızı meraktan oldurdunnnn ama ıyı olmaana svındımmm ıyı yapmısasın sıkayet etmekle tatlım terbıyesızzz adamm doktor olmus ama adam olamamıslardan demek
ozelın kapısı acıldı cok ıyı oldu valla :))
Amin canım Allah razı olsun... Bebiş için ayrıldık evet cnm... aslında ask hastanedekı doktora tavsıye uzerıne gıttım arastırmıstım ama umdugum gıbı karakterde bırı cıkmadı... Bebegımın sansına ben memlekete geldım ozeller almaya basladı doktorumda cok ıyı saolsun,dede dıorum ona :)) Kocaelıde cnm o bahsettıgm doktor...Tünaydın iyi pazarlar arkadaşlar.ozebus_41 Allah sağlıkla sıhhatle bi an önce bebişine kavuştursun inşallah.Demek bebiş için ayrıldınız.Askeri hastanelerdeki doktorların biçoğu nedense böyle.Çok az var aralarında hastayla gerçekten ilgilenen güleryüzlüleri.Ne zamandır kızıyordum biz niye sevksiz diğer hastanelere gidemiyoruz diye.Şükür bizede nasip oldu.Ne rezillik çekiceksin git özele gerçektende.İyi yapmışsın gerekli yerlere bildirmeyede.Bu hangi şehirdeki doktor canım?
Amin Nilgün ablacım cok saol...ebrucuğum , doktor işide hallolmuş içine sinen bir yerin olması çok iyi. rahat ve huzur içinde doğumunu yaparsın inşallah
Evet ablacım ınsallah daha ıyı olacak öyle umuyorum bende...
Selam hanımlar iyi pazarlar hepinize ...
Ebrucum iyi yağmışsın canım şikayet etmeklle hak ediyor bazıları çünkü özelde doğum yapman daha iyi olacak canım hem tek kişilik odalarda yanında kalan içinde rahat olur hem ..
Harmonicim senden ne haber malat'ya nasıl çok değşmiştir herhalde inönü çarşısına çok giderdik dolaşırdık orda birde çarşı içinde caminin arkasında ayakkabıcılar vardı haladuruyormu onlar ..
Nilgüncüm senden ne haber canım yediniz demi çiğ köftelerii vala bizler burada yanlızız kimsede yok gidip gelebileceğimiz ..
Tavsiye etmiyorum kimselere emekli olmasınlar ayrı bir dünyaya düşüyorsunuz çünkü o eski günleri çayları yemekleri çok özlüyorum ben izmirdeyken çok yaşadım ama burada maalesef kimseler yok evin içinde resmen tek başınıza kalıyorsunuz
günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum ebrucum hg canım iyi olmana sevindim mucux
annemdeyım cnm kocaelıye geldım :) gıremedım cnm esım burdayken zaman kaybetmeyelım dedık bol bol vakıt gecırdık,doktor ayarladık bebişimizin esyalarını tamamladık,yatagı koltugu hastane cantası..vs bıtırdık cok sukur... sonrada ayrılık vaktı geldı cattıcok özledım ama sızlerı...
Amin canım Allah razı olsun... Bebiş için ayrıldık evet cnm... aslında ask hastanedekı doktora tavsıye uzerıne gıttım arastırmıstım ama umdugum gıbı karakterde bırı cıkmadı... Bebegımın sansına ben memlekete geldım ozeller almaya basladı doktorumda cok ıyı saolsun,dede dıorum ona :)) Kocaelıde cnm o bahsettıgm doktor...
Amin Nilgün ablacım cok saol...
Evet ablacım ınsallah daha ıyı olacak öyle umuyorum bende...
hosbuldum canımcım... bedne senı optummmm
Selamlar herkeslere...
Fırsat buldukca gırmeye calısıyorum ama kacırıyorum sızlerı sanırım :)) Hepınızı coook özledımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?