Asker Eşleri

hosbuldum ablacım ıyıyım cok sukur,agrılarım basladı dınlenıyorum annemın yanında,gece uykularım bıttı hıc uyuyamıyorum artık agrım cok oluyor,annemde garıbım gecelerı devrıye atıyor bana bakıyor, her kalktıgımda oda hemen cıkıor odadan,bazen bereber uyuyoruz :)) ah annelerın hakkı ödenmezzz...

oyyy kıyamam ben sana demiştim demi uykular bitecek ağrılar olacak diye olsun be değer bunlar bebek için bide kucağına aldın mı varya işte o zaman annelik başlıyacak
anneler böyle işte canımcım ıhh desen yanında olurlar

ayy evet ablacım... hep dedıklerın zaten bır bır aklıma gelıyor... oglusum ıcın cekıyorum tabıkı... guzel agrılar tatlı agrılar bunlar dıyoruz annecımle... Doktorumda Elazıglı cıktı ablam bebişimin sansına :)

eeeee tecrübe konuşuyor tabi ebuşcum annen de öyle söylüyormuş bak hep tatlı sıkıntılar bunlar inan geçecek az kaldı artık
sevindim ya doktorunda oralı olmasına daha bir ilgi gösterir bak gör

çok geçmiş olsun canım.benim kociş bir hafta diyar bakır ordu evinde kalıyor,hava çok sıcak dedi.
saol canım...evet çok sıcak hala burası cnm....tişörtle geziyoruz....

saol ablacım ya dolaptan meyve suyu ve su içtigini söyledi o yüzden oldu sanırım ama şimdi iyi gitti bugun okula...
günaydın herkeseee kocişim bugun nöbetçi yarın sabah gelcek 10 gün izinli evde olcak ..
bu arada bilegimde bir şişme var dı 2aydır da baya irileşmişti geçtigimiz hafta doktora gittim yag bezesi sandık ama kist miş yarın ameliyatla alcaklar ...

canım günaydın hayırdır ya çok geçmiş olsun sana korkma sakın olurmu lokal mi olacak genel mi alacaklar kisti yatacakmısın hastanede bizi habersiz bırakma aolurmu tatlım tekrardan geçmiş olsun canım :1hug:

günaydın hepinize ....
handan abla evte ikili taramaya gidemedim burda yoktu van a sevk edim dedi doktor eşim yok gidemedim. 2 hafta sonra 3 tarama var. o varmış şükğr burda gidice işte... hamilelik iyi gidiyor. hiç bir sıkıntım yok allaha şükür.. bizim bina zaten hep hamile dolu beraber karşılaştırma yap yapa ultrason kagıtlarını inceleye inceleye geçiriyoz işte günleri.... eşimde herhalde bayrama gelicem orda bir muamma ama neyse bekliyoz bakalım. aralıkta da kayseriye gidicem inş. günler geçse eşim gelse o gelince yavaş geçse ...

günaydın serpilcimm...
evt canım demiştin 2li tarama yok diye neyse öbürküne girersin artık sonuçlarıda bize bildir ama canım merak ederiz sonra ayyy ne güzel hep hamile var demekki iyi yanlız da syılmazsın sonuçta birilerinin olması güzel tabi inşallah eşinde gelir bayrama yanına

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Burdada hava çok güzel yazdan kalma resmen.Birazdan kızımı dışarıya çıkarıcam.Sonra görüşürüz.

tunaydın skeerlerr nasılsınız ardayı kocısı gonderdıkten sonra bı yatıyorum esım uyandırıyo oglen yemegıne gelınce neden uyuyorum bu kadar anlamadım gıttı valla:))

ebrucum canım benım son ay zor gecer artık sık sık tuvalete gıt uyku uyuyamaman benım en cok ta o koca gobegımı kaldırıp wc ye gıtmeye usenırdım :)) hayırlısı sekerım handan ablamın deddıgı gıbı kucagına alınca yuce rabbım oyle bısey verıyokı o duyguyu anlatamam allahım ısteyen erkeze yasatsınn

dılercım canım gecmıs olsun tatlım acıl sıfalarrr

tulaycım at kuyrugu yapıcam kendım burdada dogru duzgun fon ceken bı kuafor yok

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Burdada hava çok güzel yazdan kalma resmen.Birazdan kızımı dışarıya çıkarıcam.Sonra görüşürüz.

Merhaba canım burada hava bozdu yağmur yağıyor gezin ne güzel işte keyfini çıkar havanın opuyorumnanaktan

ne haber uykucu seni bazen benide bıraksalar uyusam diyorum hafta sonları yatıyom bende arda nasıl oldu iğneleri bitti demi

arda pasa ıyılestı sukur ablammm ıgnelerı bıttı

ay ablacım sorma ya ne bu boyle uyku anlamadımm kansızlık ve demır eksıklıgı var bende onlar uyku yapıyo sanırım

arda pasa ıyılestı sukur ablammm ıgnelerı bıttı

ay ablacım sorma ya ne bu boyle uyku anlamadımm kansızlık ve demır eksıklıgı var bende onlar uyku yapıyo sanırım

Aman sen yinede diakkat et te havalar malum bide okula başladıya artık hastalanmaya daha müsait olur ..
Kansızlık ta yapar herhalde bide üşüyorsan hiç çıkmak istemezsin yataktan

oyle ablacım ya evde usumuyorum cok sıcak esım terlıyo kapat petegı dıyoo ama ne faydaaa :))

bende arkadasa gıttım kahve ıctım geldımmmm arda pasada geldı

iyi akşamlar arkadaşlar , pazartesi gününden beri hastane okul arasında mekik dokuyorum. bende de kansızlık var.kan tahlillerinde kan sayımım 9 çıktı. doktorum demir bağlamı tahlillleride istedi. yani yine kan ver sonuç al bilmiyorumkismile
neyseki B12 çok iyi çıktı. kolestrolde düşük
ebrucuğum hoş geldin canım. sayılı günler kalıdı artık
esmacığım , kansızlığını mutlaka tedavi ettir canım. aslında bütün değerlerine bakılsa belki bu kadar yorgunluğun ve uykunun nedenide ortaya çıkar.
handancığım nasılsın ? burda da hava soğuk ve bulanık. zaten soğuklar geliyormuş hatta kar bile yağacakmış:bbo:
selpilciğim hamişliğinin güzel geçmesi çok iyi. ortamınızda süpermiş. neyseki eşlerin yokluğunu biraz olsun takviye edera.s
rüyanaz geçmiş olsun ,ameliyat bugündü sanırsam. dilerim sorunsuz geçmiştir

Son düzenleme:
nılgun ablacım tedavıye gıdıyorum zaten aylık serum baglanıyodu bıtmıstı tahlılde gene dusk gene dusuk anlamadım gıttı

handan ablacım yemezmıyım pekmez kecıboynzu ballı cevız aklına gelebılecek herseyı yıyorum yok gene demırde cok dusukk off kı offffffff

günaydınlar herkese bugün burda hava çok güzel güneşli dilercim sanada geçmiş olsun
esmacım sizede geçmiş olsun

Günaydın nilgüncüm sanada çok geçmiş olsun canım yine gidip kan vereceksin demekki sakın ihmal etme git hemen yaptır tahlillerini bendede kolestrol hep yüksek çıkar diyetle filan düşürüyordum uzun zaman oldu yaptırmayalı bendeki kötü yüksek çıkıyordu hep normal sonuçlarda 290 lara yakındı hep

esmacım daha detaylı bir tahlil yaptırsan ne bileyim troitlerine baktırdın mı hiç bolcana iç o pekmezi eşimede içiriyorum ondan sütün içine katıyorum

gunaydınn seekerler burda hava yagmurlu bugunnn

günaydın şeker burdada öyle yağmur var hava kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…