Asker Eşleri

mrb herkese yok handan ablacım bir tarih belli oluyor bekliyoz bekliyoz o tarihe iki gün kala iptal oluyor dün tabur komutanının aradık sıkıntılarımızıanlattık 40 gündür tek başına falan filan oda ayın 24 olabilir ama kesin değil dedi pazartesi yada salı günü kesin tarih belli olucak dedi. daha gelmek şurda dursun tarih yeni belirlenecek kim bilir ne zaman gelecekler....

serpilcim üzülme canım.bu kötü günleride atlatırız.
her gecenin birde sabahı var.
bende artık yanlızlıkktan iyice bunaldım.tayin yazma sayfamız açıkdı
bolu,denizli ve bodrumu yazdık

inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.

handan ablam canım çok özledim seni,nasılsın

serpilcimne yapcan canımya görev diyoruzişte
bu günlerde biter merak etme canım
inşallah en yakın zamanda eşin yanında olur tatlım bu mesleğin de cilvesibu işte

ne haber tülaycımsen nasılsın tayin için güzel yerler ya bodrumçıksa keşke hemde tatil yeri
bende özlüyom kızzzz gözükmüyon artık eskisi gibi

kızlar 3kalp kapakçığımdada açıklık varmış,çok çarpıntım oluyordu

canım ya çok geçmiş olsun yenimi bellioldu bu durum çoküzüldüm ya tedavi durumu filan nasılpeki :26:

ablam 2 aydır çok çarpıntılarım vardı devlete gittim yok bişeyin dedi,özel hast gittimkalbinin üst kısmında sıkıntı var dedi.arefeden 2 gün önce çok çarpıntım vardı özele gittim dr sana daha önce söylemedilermi kalp kapakçıklarının açık olduğunu dedi.tedavisi kapakçıkların deyişmesi sanırım kendine iyi bakarsan 30yıl stresli olursan 15 yıl sonra ameliyat olursun dedi.
çok kızgınım illa özel dr paramı bastırmam gerekiyordu derdimin ne olduğunu anlamak için.

bildiğim kadarıylakalp kapakçıkları değişiyor canım tabi çok ameliyat sözkonusu olursa tabi sen daha çok gençsin canım ya inşallah gerek kalmaz ameliayata herşeyin başı stres değilmi zaten ya askeri hastaneye filan gitsene orda hocalara filan baktırsan birde en azından fikir alırsın

ablamya sen nasılsın,ebruş hala doğurmadımı

nasıl olayım ya begüm geldi burada salı sabahı dönecek okuluna yine yanlız kalacam işte ebuşa msn den mesaj atmıştım doğum yapmadım demişti olmazsa yine mesaj atarım

ben de asker kızıyım beni de sayar mısınız ki aranızdan

hoş geldin canım aramıza ne demek burası herkese açık her zaman bekleriz senide

ablam askeri hastaneyede gittim,içler acısı onlar hiç bişeyden anlamadı.eşin g doğudaya çarpıntıların ondandır dediler

iyi geceler arkadaşlar, bütün gün okul hazırlığı yaptım. offf böyle uzun tatillerin ardından başlamak zor oluyor. 9 gün boyuncada dinlenemedim
handancığım kızın ile bol bol hasret gidermişsindir. malesef ayrılıklar zor. benimkide 1.5 yıl sonra yuvadan uçacak:2: canları sağolsunda.
serpilciğim gerçekten zor bir durum. 40 gün yalnız kal ve hala net birşey yok ortada. eşin içinde eminim daha zordur.dilerim daha fazla beklemeden gelir eşin .
pelincan geçmiş olsun. mutlaka üniversite hastanesinede görün canım. ben özel hastanelerede fazla güvenmiyorum. bulunduğun yerde varmı bilmiyorum ama en yakın şehrede gidebilirsin. tıp fakülteleri teşhiste ve tedavide çok iyiler.

chery1 hoşgeldin. asker kızı olamakta eşi olmak ile aynı. sonuçta annen ile sende yaşıyorsun bütün zorlukları

günaydın nilgüncümm okul başlıyor bugün uzun tatilden sonra mutlaka zor gelecektir demi okula gitmek şimdiden kolay gelsin sana canım.
sorma ya gelmeleri çok güzelde birde gitme vakti var tabi o zaman zor oluyor biliyormusun yarın sabah gidiyor işte

günaydın arkadaşlar , sağlık dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum
handancığım , kızın için iyi yolculuklar diliyorum canım.
ebruyu bende merak ettim. acaba minik bebeğini kucağına aldı mı?

teşekkür ederimm babam emekli oldu ama biz hala askeriyenin bütün imkanlarından yararlanıyoruz hep orduevlerine gidiyorum benn =)
18 yaşındayımm, izmirdeyiz. siz nerelerdensiniz eşleriniz hala çalışıyor değil mi

pelincan geçmiş olsun canım günaydın arkadaşlar

günaydın eylülcüm nasılsın canım

günaydın arkadaşlar , sağlık dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum
handancığım , kızın için iyi yolculuklar diliyorum canım.
ebruyu bende merak ettim. acaba minik bebeğini kucağına aldı mı?

günaydın canım sanada
çok sağol daha valizi hazırlanacak biraz tembel olurda kendisi yine bana kalıyor yani

günaydın canım okul durumun ne alemde okuyorsundur umarım.
benim eşimde emekli oldu 5 sene önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…