Asker Eşleri

hepinize teşekkür ederim desteginiz için... komutan pazartesi belli oluacak tarih demişti bizde aradık. yalvardık resmen zorla agzından bir tarih almak için aldıgımıza alacagımıza pişman olduk 10 15 gün içinde gelir dedi. zaten bugün 42 gün 15 gün daha onsuz bir hayat düşünmek aman tanrım... biz eşimizi getirin falan diyoz onlar paranız varmı para verelim diyorlar. sanki parayıda babasının hayrına verecek of of burdaki bütün eşler bunalımda daha dün biri sinir krizi geçirdi gece hasteneye zor yetiştirdik. onun bile eşini getirmediler. benim ise 3 taramam hala yapılamıyor van a gitmem gerekiyor burda tek başına gitmek çok zor bebegimin saglıgını bile ögrenemiyorum. bu nasıl bir meslekmiş ki insan canı bile kimsenin umrunda değil. sözleşmesi bitsin arkama bakmadan kaçacam aç dururum da yine de burda bu eziyeti çekmem ........

Arkadaşlar merhaba. Bende taze bir asker eşiyim:) Bu başlığı görünce ben de yazdım...

Merhaba hoş geldiniz aramıza her zaman bekleriz çok güzel sıhbetlerimiz oluyor burada

iyi akşamlar arkadaşlar.Bi bayramı daha bitirdik böylece.Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz.

İyi akşamlar canımcım ne haber nasılsın bayramda bittii iştee

serpilcim canım ya okurken bile üzüldüm inan ne diyeceğimi bilemiyorum canıminşallah en yakın zamanda eşleriniz gelirde kavuşursunuz beraberce bebeğin taraması için birlikte gidersiniz tatlım sen yeterki moralini bozma olurmu

Merhaba , ben de asker eşiyim , sizlerin böyle bir forum içersinde olması ve toplanması çok hoş , öncülerini tebrik etmek lazım , inanırmısınız görünce baştan sona kadar okudum ve çok duygulandım ..... Hepiniz çok önemli değerlersiniz , sizleri çok ama çok seviyorum şimdiden : Görüşmek üzere yoldaş ve hayat arkadaşlarım benim

bu sene tayinci olan arkadaslar nerelerdesniz ben şimdiden tutuştum nereleri yazmayı planlıyorsunuz kimbilr belk bulusuruz yeni tayin yerlernde

yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum
serpilciğim ,yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldüm.sözleşmeniz ne zaman bitiyor? gerçekten çok zor. yaklaşık 2 ay olacak . sen yinede kendini fazla yıpratma canım. bebeğin sendeki bütün olumsuzlukları hisseder.
handancığım ,kızını yolcu etmişsindir. Allah kavuştursun.
ebru neler yaptı acaba

bu sene tayinci olan arkadaslar nerelerdesniz ben şimdiden tutuştum nereleri yazmayı planlıyorsunuz kimbilr belk bulusuruz yeni tayin yerlernde

silver32 canım biz tayinciyiz bu sene:eşim şırnakta.ben ve çocuklarım denizlideyiz.
1:denizli
2:bolu
3:bodrum
yazdık.eşim piyade.siz nerdesiniz nereleri yazdınız

günaydın canım okul durumun ne alemde okuyorsundur umarım.
benim eşimde emekli oldu 5 sene önce

evet hala okuyorum lise sondayım üniversiteye devam etmeyi düşünüyorum bu sene sınav senem
babam da emekli olalı 5 sene falan oluyor sanırım tam tarihini bilmiyorum ama 5-6 sene olmuştur.

ben orduevinin kuaföründe saçımı boyattım. her zaman çok çok memnun olduğum bir kuafördü ama bu sefer beğenmedim sanki ya... çok koyu oldu çok büyük gösterdi yaşımı üzüldüm biraz

karamanda kıslanın arkasındayım sen lojmandasın madem şöyle anlatayımkantınden hastaneye cıkan yoldan tel örgülere bak ordaki 2 yesil apartman var ordayım:)baya acıklayıcı oldu sanırım

ablam ALLAH kavuştursun

Sağol bitanemmm

kızlar bu akşam hepiniz kocalarınızın koynundasınız galiba
kimsecikler yok

yok anacımmmm

evet hala okuyorum lise sondayım üniversiteye devam etmeyi düşünüyorum bu sene sınav senem
babam da emekli olalı 5 sene falan oluyor sanırım tam tarihini bilmiyorum ama 5-6 sene olmuştur.

inşallah kazanırsın sende benim kızımda üniversite 3. sınıfta okuyor

ben orduevinin kuaföründe saçımı boyattım. her zaman çok çok memnun olduğum bir kuafördü ama bu sefer beğenmedim sanki ya... çok koyu oldu çok büyük gösterdi yaşımı üzüldüm biraz

pelincan cım sırnakta tercihlerimiz arasında olacak lojman sıkıntısı falan varmı siz gitmemişsiniz

Hanımlar ebrudan haber var 2günde bir doktora gidiyormuş suyu azalmış cumartesi tekrar gidecekmiş doktora duruma göre doğuma alacakmış dualarınızı bekliyor çok selamı var hepinize

selaaaaammmm...

nabersiniz hatunlar..gremedim son zamanlarda..annemler burdaydı bayramda..pazartesi döndüler ankaraya..gittiklerinden beri kızım bunalımda..çok etkilendi..aklına geldikçe sıklıdıkça ağlıyo ..teyzem gelsin anneannem gelsin..sürekli anneanneye telefon ediyoruz..nette görüşüyoruz..çoközlüyo kuzum kapatmak bilmiyo..zaten doğduğundan beri bir düşkünlüğü var anneme..bir sene de yanlarında kaldık ya eşim doğudayken bir ara annesi sanıyodu annemi..çocukta haklı..işte minnoşumun üzülmesi beni de sıkıyo..bir kaç gün daha sürer heralde böyle sonra alışır mecbur

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..ebruya da kolay doğumlar diliyorum..sağlıcakla alır umarım bebeğini kucağına..serpilcim üzüldüm senin adına anladığım kadraıyla bayramıda yalnız geçirdin..işin zor Allah kolaylık versin..biraz daha sabır..asker eşlerinin en çok ihtiyacı olannşey zaten sabır..kış şartları ağırlaşınca eşinin görevide azalır sanırım..daha az daha kısa süreli gider en azından bildiğim kadarıyla..hepimize kolay gelsin zor bu işler..handan ablam kızında gitmiş Allah kavuştursun..canınız sağolsun...

..iki kez dışarı çıktım ,yemek felan yoruldum bugün..biraz da soğuk algınlığım var yatsam iyi olucak ..herkese iyi geceler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…