Arkadaşlar merhaba. Bende taze bir asker eşiyim:) Bu başlığı görünce ben de yazdım...
iyi akşamlar arkadaşlar.Bi bayramı daha bitirdik böylece.Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz.
hepinize teşekkür ederim desteginiz için... komutan pazartesi belli oluacak tarih demişti bizde aradık. yalvardık resmen zorla agzından bir tarih almak için aldıgımıza alacagımıza pişman olduk 10 15 gün içinde gelir dedi. zaten bugün 42 gün 15 gün daha onsuz bir hayat düşünmek aman tanrım... biz eşimizi getirin falan diyoz onlar paranız varmı para verelim diyorlar. sanki parayıda babasının hayrına verecek of of burdaki bütün eşler bunalımda daha dün biri sinir krizi geçirdi gece hasteneye zor yetiştirdik. onun bile eşini getirmediler. benim ise 3 taramam hala yapılamıyor van a gitmem gerekiyor burda tek başına gitmek çok zor bebegimin saglıgını bile ögrenemiyorum. bu nasıl bir meslekmiş ki insan canı bile kimsenin umrunda değil. sözleşmesi bitsin arkama bakmadan kaçacam aç dururum da yine de burda bu eziyeti çekmem ........
bu sene tayinci olan arkadaslar nerelerdesniz ben şimdiden tutuştum nereleri yazmayı planlıyorsunuz kimbilr belk bulusuruz yeni tayin yerlernde
günaydın canım okul durumun ne alemde okuyorsundur umarım.
benim eşimde emekli oldu 5 sene önce
ablam ALLAH kavuştursun
kızlar bu akşam hepiniz kocalarınızın koynundasınız galiba
kimsecikler yok
evet hala okuyorum lise sondayım üniversiteye devam etmeyi düşünüyorum bu sene sınav senem
babam da emekli olalı 5 sene falan oluyor sanırım tam tarihini bilmiyorum ama 5-6 sene olmuştur.
ben orduevinin kuaföründe saçımı boyattım. her zaman çok çok memnun olduğum bir kuafördü ama bu sefer beğenmedim sanki ya... çok koyu oldu çok büyük gösterdi yaşımı üzüldüm biraz
pelincan cım sırnakta tercihlerimiz arasında olacak lojman sıkıntısı falan varmı siz gitmemişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?