Asker Eşleri

Günaydın hanımlarrrrrr hava yağmurlu burda vede soğuk bayramda çok güzeldi havalar şimdi kış geldi diyecez artık ..

Elmascım senden ne haber canım allah kavuştursun annenlerde gitmişler gelmeleri güzelde gidince zor oluyor bee..

Dilercim sağol canım sorma iyice değişti burası elin nasıl oldu iyidir şimdi umarım ..

gümüşcüm canım çok yakınmışız.bundan sonraki buluşmalara gel çok eğlenceli oluyor

merhabalar...

evet artık kış geldi handan ablacım..gelsin artık ama geç bile kaldı zaten..kasım ayı için fazlaydı bu sıcaklıklar..mevsimler anormalleşti..kışında ayrı bir güzelliği var .samsunda otururken kuzineli sobam vardı çıtır çıtır yanardı fındık kabukları içinde..sobanın tadını hiç bişey vermiyo.mutfak buz gibiydi..odaya gelince sobanın başında dururdum sıcacık olurdum yaa özledim sobayı..nostalji yaptım sabah sabah..artık aynı şehirdeyiz handan abla kısmet işte..

annemlerin dönmesi bana çok koymadı aslında ama işte kızıma zor oldu..alışcak mecbur..

bende özlüyorum bazen o sobalı günleri gerçi buz gibi olurdu diğer odalar ama yine başkaydı sanki o günler şimdide alışıyoruz bazı şeylere sonrada vazgeçemiyoruz aslında.
soba üzerinde kaynayan çaylar patlayan kestaneler neydi o günler yaaaaa..
evet ya havalar da artık değişti kış kışlığını bile yapamıyor artık bu ayda
bakalım yıllar sonra neler olacak kışı bile göremeyeceğiz herhalde

aa eylülcüm sen bu topiğin yolunu bilirmiydin.özledik seni.
elmaskalp nasılsın,eşinle berabersin en sonunda
handan ablam nasılsın,bu aralar kimsecikler yok burada

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katılanlardanım:) nişanlım üsteğmen yaza düğünümüz olacak inş:) ben burda yazışmalardan birbirinize yaklaşımlarınızdan çok mutlu oldum :) sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum danısmak istediğim bi kaç konu var.ama su saatlerde pek online olan yok sanırım ...

iyi geceler arkadaşlar , felicityy burada hepimiz arkadaşça dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz. birbirimize destek oluyoruz.hepimiz aynı anda online olamasakta daha sonra yazdıklarımıza cevaplar alıyoruz. istediğin konularda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.:13:
elmascığım Allah kavuştursun. artık kendi evinde olmanın rahatlığını yaşıyorsun ne güzel, kızında alışır yavaş yavaş bu ayrılıklara
handancığım , ebrudan haberler için sağol. bu minik adam artık dünyaya gelmek için hazırlık yapıyor desene
pelincan dilerim bu sene istediğiniz yere tayininiz çıkar.
bu arada esra hiç yazmıyor bu günlerde ,anneciğinin yanında mıydı?
görüşmek üzere:80:

selammmm tülaycım iyiyim canım saol sen nasılsın
evett ya kimseler yok artık kızıyom yaniiiii

merhaba hoş geldiniz aramıza burada çok güzel paylaşımlarımız olur hep berabercene ama ceeeee deyip gitmeyin sizde olurmu elimizden geldiği kadarıyla yardımcı oluruz tabiki

selamm nilgüncümmm ebrudan haber aldıkça yazarım canım

günaydın hayırlı cumalar herkese ...handan ablacım elim yeniden şişiyo gibi cnm biraz bekliyorum yeniden mi çıkıcak die tekrar doktora gidicem işte bakalım....

günaydın
aramıza hoşgeldin.

amin arkadaşım inşallah hepimize hayırlı tayin yerleri olyr

günaydınlaarr herkese kızımla kalktık kahvaltı yaptık..ortalığı toparladım geçtim netin başına
evet canım kavuştuk çok şükür darısı başına olsun inş.bazen inanamıyom 2 seneyi geçirdim şimdi üstünden 3 ay daha geçti..evimdeyim sabrın sonu selametmiş..bide atansam tam süper olcaktı ama malesef

8 ay kaldı bizimde,saki bu sene vakit geçmiyor gibi
ah şu mayıs gelseydi.inşallah istek dışı tyin olmaz

inş gönlünüze görebir yer olur canım..çocuk ev derken geçer gider inşallah sağ salim gelsinde eşin..sen yine şanslısın kendi evindesin..kafana göre takılırsın.komşuların da iyiyse ne ala..

çok şükür kendi evimdeyim.lojmandaki arkadaşlarımda çok iyiler.
başka yerde olsaydım çok zorlanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…