- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.140
- 1.423
- 60
günaydın hayırlı cumalar herkese ...handan ablacım elim yeniden şişiyo gibi cnm biraz bekliyorum yeniden mi çıkıcak die tekrar doktora gidicem işte bakalım....
hayırlı cumalar
hepinize günaydın
dilercim canım geçmiş olsun
günaydınlaarr herkese kızımla kalktık kahvaltı yaptık..ortalığı toparladım geçtim netin başına
evet canım kavuştuk çok şükür darısı başına olsun inş.bazen inanamıyom 2 seneyi geçirdim şimdi üstünden 3 ay daha geçti..evimdeyim sabrın sonu selametmiş..bide atansam tam süper olcaktı ama malesef
kızlar gunaydınnn kulaklrım cınledıı geldım handan ablammmm :))
bayramda anneme gectım yenı geldım kayınvaldemler geldı sımdıde arda komsularım ozlemıs onlar geldı fırsat bulamdımm aksamada ablam gelıcek :)))
sızler nasılsınız ınsallah hepınız ıyısınızdırr opuyorummmm
selam,nasılsınız bakemm
mrb canişler bir kaç gündür bakamadım ne var ne yok nasılsınız bakalım..
ben de dün doktora gittim 3 lü test yaptırmak için kan falan verdim. yaklaşık bir aydır bebegimi kızım kızım diye severken bu seferki gittigimde doktor erkek olabilir dedi şaşırdım şimdi cinsiyeti ne belli değil kız da olabilir erkekte hayırlısı bakalım saglıgı yerinde olsunda tek.
babamın hala yok bugün 46 gün.. normalde bugün gelmiş olcaktı ama yine iptal ettiler şimdide çarşamba günü diyorlar eminim oda iptal olucakçünkü tam beş seferdir gelicekleri gün iptal oluyor. iyice moralim bozuldu artık bir an önce gelselerdi hayırlısıyla...:18:
mrb canişler bir kaç gündür bakamadım ne var ne yok nasılsınız bakalım..
ben de dün doktora gittim 3 lü test yaptırmak için kan falan verdim. yaklaşık bir aydır bebegimi kızım kızım diye severken bu seferki gittigimde doktor erkek olabilir dedi şaşırdım şimdi cinsiyeti ne belli değil kız da olabilir erkekte hayırlısı bakalım saglıgı yerinde olsunda tek.
babamın hala yok bugün 46 gün.. normalde bugün gelmiş olcaktı ama yine iptal ettiler şimdide çarşamba günü diyorlar eminim oda iptal olucakçünkü tam beş seferdir gelicekleri gün iptal oluyor. iyice moralim bozuldu artık bir an önce gelselerdi hayırlısıyla...:18:
merhaba hanımlar balıkesir merkezde görev yapanınız varmı biz balıkesir merkezdeyiz 3.yılımız
merhaba hanımlar balıkesir merkezde görev yapanınız varmı biz balıkesir merkezdeyiz 3.yılımız
merhaba ayşegül Balıkesir merkezde kuzu nikli arkadaşımız var. yeni evli. eşi havacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?