mrb hanımlar bende asker eşiyim nasılsınız sınav nasıldı
pardon canım galiba kuzu arkadaşımız bandırmada idi
nerdeki lojmnlardasınız bnde balıksrliyim
g.op. daki lojmandayız canım atatürk hastanesinin ordaki büyük lojmanda
Benimde çook sevdiğim arkadaşım bandırmada onu görmeye gelmiştim Bandırma'ya ve çok beğendim orayı Ordu evi denize sıfır çok güzeldi :)
evet canım bandırmanın ordu evi çok nezihtir gerçekten her gittiğimde uğrarım ama balıkesir merkezdekinde 5dk duramazsın kimseler yoktur manzara derzen o da yok :)) onun için sıkıntıdan patlıyoruz burda
komşu sayılırız ailemin evi orda bnm de tanıdıklarım var o lojmanlarda komşuluk falan iyidir aslında ama yeni tanışlırsınız belki çoçuğunuz varmı hemen yanda yıldız okulu var tanıdıklarımın çoçukları orda okuyor hepg.op. daki lojmandayız canım atatürk hastanesinin ordaki büyük lojmanda
komşu sayılırız ailemin evi orda bnm de tanıdıklarım var o lojmanlarda komşuluk falan iyidir aslında ama yeni tanışlırsınız belki çoçuğunuz varmı hemen yanda yıldız okulu var tanıdıklarımın çoçukları orda okuyor hep
Selam hanımlar herkersler iyidir umarım yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz aramıza
:)) Doğuya nazaran yine iyidir Balıkesirede geldim eşim orda okudu aslında sosyal hayat var orda pek sıkılınabilecek bir yer değil benim yaşadığım şehirdede pek bir manzara yok ama napalım idare etmeye çalışıyoruz.Bu sene tayin gelebilirmiş beni çok korkutuyor bu durum ama hayırlısı tabi....:97::97::97:
Balıkesir çok güzel bi şehirdir herşeyi bulabileceğin her türlü sosyalliği yapabileceğin bir yer sabah çıksan mesela 1,5 saatte denizdesin çarşısı pazarları parkı çokda ucuzdur arkadaşın olmadığı için sıkılıyorsun anladığım kadaryla inşallah tanışırsın ya komşuluk arkadaşlık şans işi biraz Allah gönlüne göre bir arkadaş verir inşallahlojman iyi ama benim çevremdeki hanımlar artık emekliliği gelmiş ablalarım kafa dengi bi arkadaşım yok o yönden sıkılıyorum ben çocuğum var bir oğlum var onunla vakit geçiriyorum keşke bandırma olsa orası daha çok hoşuma gidiyor bide ben ank. gelin geldim ilk defa küçük bir şehirde yaşıyorum sosyalliği gezmeyi çok severim ortam yok burda
iyi akşamlar arkadaşlar , aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?