Asker Eşleri

hoşbulduk canım sağol

günaydın canım ankara'da neredesiniz bende ankara'lıyım ama istanbulda oturuyoruz bizde 5 sene oldu emekli olalı 1 tane kızım var benimde

günaydınlar canım oh ne güzel kalabalıklaşmaya başlıyoruz yine ceeeee diyip kaçmak yok ama

selam .oo aramıza yeni arkadaşlar katılmış.hoşgeldiniz hanımlar.muhabbetimiz bol olur inşallah

günaydınn şekerrrrr ne haberrr nasılsın

tekrar merhaba arkadaşlar bi slm verdim kaçtım gibi oldu ama bundan sonra hep burdayım inş:)
yaza bende samsuna taşıncam artık bi aile olcaz :)

günaydın canımm inşallah ya kaçmak yok ama

slm samsunlumusunuz

günaydn minelll senide göremiyoruz artık ya burada çok uzaklaştın buradan

iyi akşamlar arkadaşlar , aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
günaydın nilgüncüm senden ne haber canım

hoşbulduk canımmm

günaydınlarrrrrrrrrr

günaydınnnn , handancığım merhaba , ebrudan haber var mı? serpilciğim dilerim eşin gelmiştir.
keyifli bir gün diliyorum

günaydınnnn ebuştan haber yok mutlaka doğum yapmıştır yaaa iyi haberi gelir nasılsa serpilinde inşallah gelmiştir eşi

selam kızlar bende uzun zamandır giremiyorum kızla uğraşıyorum işte tabi abisi bıraksa çocuğu sizler nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

selam kızlar bende uzun zamandır giremiyorum kızla uğraşıyorum işte tabi abisi bıraksa çocuğu sizler nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

dilaekcimm hoş geldin canım nasılsın kızın nasıl iyimi büyümüştür biraz demi abiyle arası nasıl iyimi bari
miyasede yok haber alıyormusun ondan hiç gelmiyor artık buraya

büyüdü ablam ayın dokuzunda 3 ay bitiyor abiyle aramız zaman zaman iyi tabi abisi çok kıskanıyor
miyaseyle bende uzun zamandır görüşemiyorum msn de kapalı ben açtığım zaman yok yani bilmiyorum

büyüdü ablam ayın dokuzunda 3 ay bitiyor abiyle aramız zaman zaman iyi tabi abisi çok kıskanıyor
miyaseyle bende uzun zamandır görüşemiyorum msn de kapalı ben açtığım zaman yok yani bilmiyorum

ayyyy maşallah ya büyümüş artık annesi abinin kıskanması normal tabi olacak o kadarda zaten
bende hiçgörmiyorum msn de hiçgelmiyor artık iyidirinşallah

batıkent çok güzelleşti heleki metro yapıldıktan sonra şehir gibi oldu orası

evet süper oldu 3hafta önce ordaydım dahada gelişmiş büyük alışveriş merkezi yapılıyor aptları bitmiş satışa bile sunulmuş fiyatlarını düşünmek bile istemiyorum :))

Tünaydın hanımlar.Herkes iyidir umarım.

Tünaydın canım senden ne haber iyisindir inşallah

evet süper oldu 3hafta önce ordaydım dahada gelişmiş büyük alışveriş merkezi yapılıyor aptları bitmiş satışa bile sunulmuş fiyatlarını düşünmek bile istemiyorum :))

yeni binalar tabi ona görede fiat koyuyorlar çok büyüdü ama batıkent ilk yapıldığı yılları biliyorum arkadaşım oturuyordu her yerler çamur içindeydi resmen şmdi nasıl güzelleşti oralar hatta ilk yapılan dubleks evlerde kalıyorlardı

Ah Ankara ah özledim yine bak ablacım.Bayramda gitmek nasip olmadı bakalım sömerstrde gideriz inşallah.Bazen düşünüyorum Ankara'yımı özlüyorum arkadaşlarımımı diye.Malatyada çok güzel bi yer Allahtanda güzel dostlarımda oldu o yüzden alıştım.Sıkıntı yaşamıyorum artık.Benim komşularımda çok iyiler şükür.K.k.sayesindede bi sürü arkadaşım oldu kendimi hiç yanlız hissetmiyorum.yaşasın k.k.
Ablacım cumarteside nasip olursa yabangülümün bebişini sevmeye gidicem.Azcık sıktırıp geleyim Allah'tan bi terslik olmazsa.

Özlenmezmi be ankara harmonicimm orada doğdum büyüdüm bende ailem orada bende gidecem kısmetse ama daha sonra olur herhalde malatyada güzeldi çok değişmiştir herhalde kaç sene olduoradan ayrılalı 93 yılıydı ayrıldık

Yabanım doğum mu yaptı kızı oldu demi zaten ilk hamilehaberini verdiğinde dedim na senin kızın olacak diye allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin benden çok selam söyle canım yabanıma çok şeker bir arkadaş öp benim yerimede onu ve kızını hattta mıncıkla biraz bebeği şöle ağlat biraz nefesi açılsın biraz

Handan abla niyetim azcık sıktırmak ama kıyabilirsem mıncıklıycam biraz işte.Doğum yaptı sağ salim yabanım 2 hafta oldu.Büyüdü bile kızımız nerdeyse.Rabbim sağlık versin inşallah ikisinede.

bebeği mıncıklayarak severim bende şöle şıkıştırcan ağlatcan biraz keyfi çıkıyor böyle çok şükür sağ sağlim bebeğini kucağına almış

mrhb kızlar nasılsınız napysnz....handan ablacım nasılsınn öpüyorum hepinizi....düğün telaşım var benim daha 6 ay var ama hazırlıklar başladı şimdiden..o yüzden pek uğrayamıyorum....kendinize ii bakın....

Selam canlar...:79::80:

artık ben,mde netim varr.. ama siteye nolmuş böyle :84:

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler..

herkese selaaamm...evet yaaa ankara başkadır handan ablam ya..bende doğma büyüme ankaralıyım
.kızımla ev iişleriyle uğraşırken giremeiyom nete pek.bugünde yorucuydu.arkadaşımı çağırdım kahvaltıya onunda kızı var oynadılar benimkiyle.arada kavga ettiler.sonra birlikte parka götürdük onları.sonra akşam yemeği..yarın da günüm varüst kat komşumda.
kaynatıcaz biraz iyi geliyor insana kafa dağıtıyoz.

şimdilik hoşçakalın iyi geceler..

günaydın ,şu anda Ankarada yaşayan sadece benim galiba, Ankaraya gelişlerinizde beklerim kızlar
elmascığım , artık kendi düzenine kavuştun , hep mutlu ol canım

tekrar tekrar hoşbulduk hanımlar lacey ankaradamısın sen neresindesin geldiğimde görüşmek isterim doğrusu

kızlar gunaydınnnnnnnnnnn ozldınız mı benııııı ben cok ozledımmmmm

cuma gunu amcamın kızının dugunu ıcın bursaya gıdıcem yogunum bu aralar kıyafet hazırlıklarııı :))) dugunden sonra hep burdayımjmmmmmmm

ebru naptı dogum yaptımııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…