- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.140
- 1.423
- 60
hoşbulduk canım sağol
Balıkesir çok güzel bi şehirdir herşeyi bulabileceğin her türlü sosyalliği yapabileceğin bir yer sabah çıksan mesela 1,5 saatte denizdesin çarşısı pazarları parkı çokda ucuzdur arkadaşın olmadığı için sıkılıyorsun anladığım kadaryla inşallah tanışırsın ya komşuluk arkadaşlık şans işi biraz Allah gönlüne göre bir arkadaş verir inşallah
selam .oo aramıza yeni arkadaşlar katılmış.hoşgeldiniz hanımlar.muhabbetimiz bol olur inşallah
tekrar merhaba arkadaşlar bi slm verdim kaçtım gibi oldu ama bundan sonra hep burdayım inş:)
yaza bende samsuna taşıncam artık bi aile olcaz :)
slm samsunlumusunuz
günaydın nilgüncüm senden ne haber canımiyi akşamlar arkadaşlar , aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
hoşbulduk canımmm
günaydınnnn , handancığım merhaba , ebrudan haber var mı? serpilciğim dilerim eşin gelmiştir.
keyifli bir gün diliyorum
ank 06 canım batıkenttenim ben çok seviyorum ankarayı
selam kızlar bende uzun zamandır giremiyorum kızla uğraşıyorum işte tabi abisi bıraksa çocuğu sizler nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
büyüdü ablam ayın dokuzunda 3 ay bitiyor abiyle aramız zaman zaman iyi tabi abisi çok kıskanıyor
miyaseyle bende uzun zamandır görüşemiyorum msn de kapalı ben açtığım zaman yok yani bilmiyorum
batıkent çok güzelleşti heleki metro yapıldıktan sonra şehir gibi oldu orası
Tünaydın hanımlar.Herkes iyidir umarım.
evet süper oldu 3hafta önce ordaydım dahada gelişmiş büyük alışveriş merkezi yapılıyor aptları bitmiş satışa bile sunulmuş fiyatlarını düşünmek bile istemiyorum :))
Ah Ankara ah özledim yine bak ablacım.Bayramda gitmek nasip olmadı bakalım sömerstrde gideriz inşallah.Bazen düşünüyorum Ankara'yımı özlüyorum arkadaşlarımımı diye.Malatyada çok güzel bi yer Allahtanda güzel dostlarımda oldu o yüzden alıştım.Sıkıntı yaşamıyorum artık.Benim komşularımda çok iyiler şükür.K.k.sayesindede bi sürü arkadaşım oldu kendimi hiç yanlız hissetmiyorum.yaşasın k.k.
Ablacım cumarteside nasip olursa yabangülümün bebişini sevmeye gidicem.Azcık sıktırıp geleyim Allah'tan bi terslik olmazsa.
Handan abla niyetim azcık sıktırmak ama kıyabilirsem mıncıklıycam biraz işte.Doğum yaptı sağ salim yabanım 2 hafta oldu.Büyüdü bile kızımız nerdeyse.Rabbim sağlık versin inşallah ikisinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?