- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.126
- 1.423
- 60
mrhb kızlar nasılsınız napysnz....handan ablacım nasılsınn öpüyorum hepinizi....düğün telaşım var benim daha 6 ay var ama hazırlıklar başladı şimdiden..o yüzden pek uğrayamıyorum....kendinize ii bakın....
Selam canlar...:79::80:
artık ben,mde netim varr.. ama siteye nolmuş böyle :84:
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler..
herkese selaaamm...evet yaaa ankara başkadır handan ablam ya..bende doğma büyüme ankaralıyım
.kızımla ev iişleriyle uğraşırken giremeiyom nete pek.bugünde yorucuydu.arkadaşımı çağırdım kahvaltıya onunda kızı var oynadılar benimkiyle.arada kavga ettiler.sonra birlikte parka götürdük onları.sonra akşam yemeği..yarın da günüm varüst kat komşumda.
kaynatıcaz biraz iyi geliyor insana kafa dağıtıyoz.
şimdilik hoşçakalın iyi geceler..
günaydın ,şu anda Ankarada yaşayan sadece benim galiba, Ankaraya gelişlerinizde beklerim kızlar
elmascığım , artık kendi düzenine kavuştun , hep mutlu ol canım
tekrar tekrar hoşbulduk hanımlar lacey ankaradamısın sen neresindesin geldiğimde görüşmek isterim doğrusu
kızlar gunaydınnnnnnnnnnn ozldınız mı benııııı ben cok ozledımmmmm
cuma gunu amcamın kızının dugunu ıcın bursaya gıdıcem yogunum bu aralar kıyafet hazırlıklarııı :))) dugunden sonra hep burdayımjmmmmmmm
ebru naptı dogum yaptımııı
günaydın ,şu anda Ankarada yaşayan sadece benim galiba, Ankaraya gelişlerinizde beklerim kızlar
elmascığım , artık kendi düzenine kavuştun , hep mutlu ol canım
ha ha ha anladım ablam anlamazmıyımm luo lup goturucem affetmem
evet canım kavuştum sonunda neydi o günler nasıl geçirdim bilmiyom.şimdi hiç yaşanmamış gibi oldu geçmişte kaldı.çok şükür bu günüme
.bugün günüm vardı güzel geçti yedik mamamları evet handan abla.sanada ayırdım gel yiyelim:))kzım biraz sağolsun canımı sıktı orda ama neyse.diğer çocuklarla geçinemediler felan.geldim yemek yaptım.kociş te işten gelince biraz durup spora gitcek..offf sinir oluyom spora gitmesine
günaydınlaaaarrrr:81:
günaydın hanımlarr buraya alışmaya başladım sohbetiniz güzele benziyor burda banada yer var değilmi ?
ayyy ablacım bende ebuşu sorcaktım bugün sana çok sevindim valla... darısı vakti zamaniyle bizlere olsun :) allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize..Kızlarrrr günaydın ebrudan mesaj var doğum yapmışşşşşiyiymiş evdeyiz dedi dün gördüm mesajınıda hepinze çok selamı varrr
teşekkür ederim hepinize hoş sohbetler diliyorum
günaydın canım sohbetlerimz güzel geçer gerçi bu aralar pek kimse olmuyor iş güç filan derken fırsat olmuyor demekki tabiki var ne demek her zaman beklriyoruz senide
ayyy ablacım bende ebuşu sorcaktım bugün sana çok sevindim valla... darısı vakti zamaniyle bizlere olsun :) allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize..
teşekkür ederim hepinize hoş sohbetler diliyorum
günaydın arkadaşlar bende bu aralar topiği takip edemiyoru m hepinize çok çok selam
herkes nerelerde yahu.. nolmuş sayfaya kimsecikler yok.. ben geldim diyemi girmiyosunuz:86::86::86:
geldimm kuzu işim vardı biraz ondan yoktumm kimseler yok artık yaaa
önceden ne güzeldi mesajlara yetişemiyorduk
bide şimdikine bakkkk
sen neler yapıyon alıştınmı oralara
yok ablacım yaa bitane bile arkadaşım yok yapayalnız kaldım
akşama kadar sıkıntıdan patlıyorum
mrb lar kızlar nasılsınız bakalım....
ben mi çok iyiyim eşim geldi dün şimdide mutlu mesut tv seyrediyoruz işte... o kadar gün geçtiki aradan karnımınbüyüyüdüğünü görünce çok sevindi sürekli bebeğimizi hissetmek için elini koyuyor karnıma ama bizim kerata da babası elini koyunca kıpramıyor... neyse bakalım haber verim dedim görüşürüz yine by by
tekrar tekrar hoşbulduk hanımlar lacey ankaradamısın sen neresindesin geldiğimde görüşmek isterim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?