Asker Eşleri

çok zor ablcım yaa okadar yalnız hissediyorumki kendimi.. burda alışveriş merkezi falan olsa onada razıyım gider dolaşır gelirim ama maalesef hiç bişi yok

lojmandayım nilgün abla ama burda herkes kendi halinde.. daha kapımızı çalan olmadı..
yarın çay var ama ordada bi samimiyet olmuyorki

selaaaammm..

gözün aydın serpil eşin gelmiş sabrın sonu selamet...ebru da doğum yapmış,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı isteyenlerin başına olsun.bende temizlik yatım bugün çarşıya gittik geldik bi ara kızımla..sonra yemek felan yorucu bi gündü.üstüne eşimle tartıştık(canım sıkkın dolanıyom buralarda..yattı beyefendi kızımda çoktaan uyudu..sezen dinliyom biyandan,bunalım takılıyom

günaydın nilgüncümm hayırlı sabahlar olsun ebuş sonunda doğurdu oğlanı çok şükür ismide ata alp olacaktı onu düşüüyorlardı
ahhhh ankarada olsam buluşurduk bee ne güzel olurdu

günyadın kuzukapamam benim ne haber anlıyorum canımcım zor tabi yanlız olmak
yaaa hiç mi gelen yada kapını çalan komşuaların olmadı nasıl çalmazlar kapıyı ya
insan gelir bir kahve içmek için bile merhaba derr
gidecen mi çaya yarın git bence en azından biraz değişiklik olur senin için

günaydınn elmascımmm hayrola kızzzz ne oldu spor içinmi tartıştınız eşinle olur böyle şeylermerak etme biz bile yaşıyoruz yaa kaç sene oldu hemde hadi biz yaşlandık artık sizler daha çok gençsiniz evliliğinizin kıy*****i bilin

Son düzenleme:
evet canım ankaradayız. şimdilik k. örendeyim. yaza tayinim çıkarsabaşka bir semte gitmek istiyorum. görüşelim canım . buluşma ayarlayıp görüşebiliriz. asker eşleri buluşması yapalım.

günaydın inşallah canım ben kkdan başka topikte arkadaşlarda edindim ama senelerdir yazışıyorduk kkda görüşüyoruz her ank. gittiğimde telefonlaşıyoruz falan çok keyifli gerçekten eşler bile tanıştı :))

elmasa yazdığım cevapta yıldızz çıkmışşş düzelttim ama olmamış kıy*****i bilin diye yazdım elmascım

fark ettim handan abla anladım ben onu.ıvır zıvır şeylerden biraz maddiyat tartıştık işte yaa..ama kırılıyo insan..bi kaç gün etkisi sürer bende ama.bugün de nöbetçi zaten.kızımla çıktık dolaştık biraz .oynadık biraz birlikte..kocişi hiç aaramadım o aradı ama sevindim..bizi özlemişte arayayım demiş:)))))))))))))

umarım bu haftasonu herkesin güzel geçer..biz her hafta dışarı çıkma kavgası yapıyoz..bizimki evde oturup dinlenmek keyif yapmak istiyo..bende haftasonlarını gezmeye gitmek için iple çekiyom.bakalım bu hafta napıcaz hazır havalarda güzelken hiç evde durasım gelmiyo ki..bu arada canım bu aralar acayip sütlü tatlı istiyodu dün yaptım olmadı ocakta unuttum bugün inat ettim yine yaptım süper oldu ..hatta 2 kasesini denemek için fırına verdim daha sonra fırında sütlaç yani o da güzel oldu iki tanesini az önce götürdüm desem ..süper olmuştu ama elime sağlık.tatlılar beni mutlu ediyo..bu ara hamaratlığım üstünde kahvaltıya da pohaça yapıcam:))kızımda uyudu keyif yapma zamanı iyi geceler.................

KMKM hoşgeldin sanada selam

günlük işlerşe uğaşıp duruyoruz çok şükür yaramazlık yok..sen nasılsın..biraz geç gelen bir cevap oldu senin için sanırım

Son düzenleme:
Kızlarrrr günaydın ebrudan mesaj var doğum yapmışşşşş iyiymiş evdeyiz dedi dün gördüm mesajınıda hepinze çok selamı varrr
ablacım çok sevindim bende ebrudan haber alabilirmiyim die bakıodum şimdi gördüm çokm sevindim ebrum gözün aydın bebegim....
günaydın herkese iyi pazarlar..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…