çok zor ablcım yaa okadar yalnız hissediyorumki kendimi.. burda alışveriş merkezi falan olsa onada razıyım gider dolaşır gelirim ama maalesef hiç bişi yok
yanlızlık zor be kuzum bende senin gibiyim inan
tüm gün evin içinde tek başına herşey bitiyor oturup kalıyorum işte
bizim apartmanda böyle ya 20 daire var
yine apartman günümüz var çok şükür oda 15 günde b,r oluyor
yaz gelince ara verilmişti
salı günü gidilecek komşuyada
onun dışında da pek gidip gelmiyor insanlar
dün avm ye gittim dükkanlar sanki üstüme geliyor zannetttim
oda evde oturmanın stresinden kaynaklandı bence
dışarı bile çıkmak işkence olacak bana
iyi akşamlar arkadaşlar, handancığım güzel haberi vermişsin, harika minik bir can daha geldi dünyaya. ebruyada geçmiş olsun diyorum
serpilciğim gözün aydın.
kuzucuğum hoş geldin lojmanda idin değil mi? kafana göre birilerini bulabilirsin inşallah
iyi akşamlar arkadaşlar, handancığım güzel haberi vermişsin, harika minik bir can daha geldi dünyaya. ebruyada geçmiş olsun diyorum
serpilciğim gözün aydın.
kuzucuğum hoş geldin lojmanda idin değil mi? kafana göre birilerini bulabilirsin inşallah
çok zor ablcım yaa okadar yalnız hissediyorumki kendimi.. burda alışveriş merkezi falan olsa onada razıyım gider dolaşır gelirim ama maalesef hiç bişi yok
lojmandayım nilgün abla ama burda herkes kendi halinde.. daha kapımızı çalan olmadı..
yarın çay var ama ordada bi samimiyet olmuyorki
selaaaammm..
gözün aydın serpil eşin gelmişsabrın sonu selamet...ebru da doğum yapmış,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı isteyenlerin başına olsun.bende temizlik yatım bugün çarşıya gittik geldik bi ara kızımla..sonra yemek felan yorucu bi gündü.üstüne eşimle tartıştık (canım sıkkın dolanıyom buralarda..yattı beyefendi kızımda çoktaan uyudu..sezen dinliyom biyandan,bunalım takılıyom
evet canım ankaradayız. şimdilik k. örendeyim. yaza tayinim çıkarsabaşka bir semte gitmek istiyorum. görüşelim canım . buluşma ayarlayıp görüşebiliriz. asker eşleri buluşması yapalım.
elmasa yazdığım cevapta yıldızz çıkmışşş düzelttim ama olmamış kıy*****i bilin diye yazdım elmascım
nedem kimse bana yazmıyor
ablacım çok sevindim bende ebrudan haber alabilirmiyim die bakıodum şimdi gördüm çokm sevindim ebrum gözün aydın bebegim....Kızlarrrr günaydın ebrudan mesaj var doğum yapmışşşşşiyiymiş evdeyiz dedi dün gördüm mesajınıda hepinze çok selamı varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?