benimeşimde asker ahh ah
Günaydın hanımlarrrrrrr herkese iyi haftalar olsun
günaydıııın ne güzel bir kahvaltı o öyle ayyy ağzımın suyu aktı valla ben çok severim kahvaltıyı özledim doğrusu böyle bir kahvaltı yapmayı eşim sevmez kahvaltı yapmayı bende yalnız yemeyi sevmem arkadaş ararım hep eleman lazımsa yerken ben burdayım unutmayın yardıma gelirim
günaydıııın ne güzel bir kahvaltı o öyle ayyy ağzımın suyu aktı valla ben çok severim kahvaltıyı özledim doğrusu böyle bir kahvaltı yapmayı eşim sevmez kahvaltı yapmayı bende yalnız yemeyi sevmem arkadaş ararım hep eleman lazımsa yerken ben burdayım unutmayın yardıma gelirim
en sevdiğim öğündür.. bi kahvaltı masasında saatlerce oturabilirim:86:
günaydın arkadaşlar, keyifli haftalar diliyorum.
handancığım kahvaltı sofrası harika bende kahvaltı yapmadan güne asla başlamam. kahvaltısız hasta gibi oluyorum ama arkadaşlarla birklikte yapılan kahvaltının keyfine diyecek yok
birazdan okula gideceğim. veli görüşme günüm bugün. ağlama duvarı gibi oldum. öğrenci sorunları için toplanıyoruz. bir anda veli sorunları oluveriyor.onlara da hak veriyorum. onlarda birilerine anlatıp rahatlamak istiyorlar dertlerini. neyse görüşmek üzere
amam canım çektii yaa bnde çok severim ve çok hazırlk yaparım kahvaltıya ee madem kahvaltı sizden kahveyede bana beklerim buyruuun
Uploaded with ImageShack.us
haklısın valla falsız olmaz bn ghiç anlamam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?