Asker Eşleri

bende bdndeeee heleki arkadaşlarında varsa yanında bol dedikodulu güzel bir kahvaltı olur o zaman

ayyy ablacım yaaa imkanımız olsada şöyle güzeeel bi kahvaltıda buluşsak:98:

ama maalesef topik asker eşleri olunca herkes memleketin bi köşesinde..:78:

ben geldım dugun bıttı bı dokturdum sormayın herkez bekar sanmıs benı bı talıplerım cıktı sormayın :)))) tabı cocugumu gorunce sasırdılar utandılarrr :))) :)))kocıste bı daha bensız dugun yok dıyoooo

bu arada atandım kızlarr bende bı OGRETMENIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

esmoşum,örtmenimmm
hayırlı uğurlu olsun.
çok sevindim
hangi şehirde çalışıcan balım

hayırlı olsun esmacım.. hangi şehire çıktı ataman

tsk ederım kızlarrrrr sagolunnn

afyon çayy

çay ticaret meslek lisesine muhasebe ogretmenı olarkkkkkkkkkkk

tsk ederım kızlarrrrr sagolunnn

afyon çayy

çay ticaret meslek lisesine muhasebe ogretmenı olarkkkkkkkkkkk

tebrik ederim canım ne mezunusun bende işletme mezunuyum bende böyle muhasebe öğretmeni falan olmak çok isterdim ben kpss pes ettim artık küçük çocuğumla çalışmak hayal gibi

selamlaaarrrr
ayyyy esmacım ne güzel bir haber sevindim senin adına..bugün haberlerde atanan öğretmenleri görünce içim bi tuhaf oldu benimde..ben hiç bi zaman bu sevinci yaşayamıcam sanırım hayırlısı diyelim napalım.

kahvaltı süpermiş handan abla valla görünce acıktım bu saatte..komşum geldi oturduk bugün..yarında karşı komşu çağırdı kahve günü varmış ona gitcem.kaynaşıyoruz yavaş yavaş:))öpt herkesi iyi geceler..

günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum.
esmacığım gözün aydın yeniden. artık meslektaşız. darısı atanamayan bütün öğretmenlerin başına
elmascığım , lojman ortamı olunca daha çabuk kaynaşıyorsun. sonuçta hepiniz asker eşlerisiniz.

Son düzenleme:
kızlar gunaydınnn nasılsınızzz ben superımmmmm

bugun okuluma gıttım mudur beyle gorustum yarın baslıyorummmmm :)) ılk gunummmmmmm bu gunler hayal gıbıydı sukur oldu sonunda

elmascım canım ınsalalh sende atanırsın tatlım ya ohh ne guzel arkadaslarla kynasmaya baslamıssınızz sefanız olsunnnnn

tulaycım canım yanlıslıkla senı faceden sıldım baska bırını sılerken ısım benzerlıgı oldu datlum ekle benı

günaydınnn esmacımmm çok sevindim canım ya hayırlı olsun yeni işin sonunda atamanda yapılmış yakın mı bari sana okulun

tebrik ederim canım ne mezunusun bende işletme mezunuyum bende böyle muhasebe öğretmeni falan olmak çok isterdim ben kpss pes ettim artık küçük çocuğumla çalışmak hayal gibi

günaydın canım darısı sana olsun inşallah ufaklık biraz büyüsün sende sınavlara tekrar girersin pes etme sakın olurmu

günaydın elmascımm darısı sana inşallah bu kadar karamsarlığa kapılma sakın sende herşeyde bir hayır vardır canım beğendin mğ kahvaltıyı ohh ne güzel komşuluklar iyi gidiyor desene ne güzel

günaydın nilgüncüm dün nasıl gçti veli görüşmeleri

kızlar neredesiniz .akşam yemeğimi yeniyorr,

günaydın şekerrrrne haber

günaydın nilgün abla..

günaydınlar herkese

günaydın kuzukapamam nasılsın canım

demin esmanın alıntısına yazmadan çıkmıişım esmacım çok sevindim canım ya hayırlı olsun artık ıslatırız demiii bunu

he he he ıslatırız tabı ablam aksam esımle bırlıkte ıslattık :))))

okul yakın ablam ya yuruyerek 5 dk falan suruyoooo

he he he ıslatırız tabı ablam aksam esımle bırlıkte ıslattık :))))

okul yakın ablam ya yuruyerek 5 dk falan suruyoooo

demi yaniiii ıslatırız hemen
ne yedinnn kızz akşam
dur ben tahmin ediyim
kesin kebab yedin demii her zamanki gibi
yakın olması çok iyi ya en azında vesait durumun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…