- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
oyle ablacımmm valla dunde esımın dogum gunuydu ıkısını bırden kutladık ızgara yedımmm :))
ablam ebrudan haber varmı dogum yaptımı
handan ablam ya bi face yapmadın kendine.sanırım eşinin var bana verdiğin ilk msn nin facesi var.
ebruşun bebişinin resmini görürdün.çok tatlıııı
hello mello yokmu kimsecikler Loo
iyi geceler kızlar ,bizde eşimle akşam sinemaya gittik. şener şen 'in "Av Mevsimi" ben çok beğendim. yine oyunculuklarını konuşturmuşlar
handancığım , veli görüşmelerim daima samimi geçiyor. onlarda beni samimi buldukları için rahatlıyorlar.
esmacığım , yeniden hayırlı olsun canım
kızlar ben geldımmm bugun ılk gunum cok guzel gectıı :)9 arkadaslarla tanıstım hepsı yardımcı oldular sagolsunlar ama ogrencıler pek bı ugrastıracaklar bellı genc olmamdan kaynaklanıyo sankı ama guzeldııııı
kızlar ben geldımmm bugun ılk gunum cok guzel gectıı :)9 arkadaslarla tanıstım hepsı yardımcı oldular sagolsunlar ama ogrencıler pek bı ugrastıracaklar bellı genc olmamdan kaynaklanıyo sankı ama guzeldııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?