Asker Eşleri

oyle ablacımmm valla dunde esımın dogum gunuydu ıkısını bırden kutladık ızgara yedımmm :))

ablam ebrudan haber varmı dogum yaptımı

oyle ablacımmm valla dunde esımın dogum gunuydu ıkısını bırden kutladık ızgara yedımmm :))

ablam ebrudan haber varmı dogum yaptımı

ohhh yarasın be götürdün ızgaraları valla
evet yaptı canım msn den mesaj yazmıştım bayramdan sonra oldu doğumu o zaman öğrendim bende selamı var soranlara

handan ablam ya bi face yapmadın kendine.sanırım eşinin var bana verdiğin ilk msn nin facesi var.
ebruşun bebişinin resmini görürdün.çok tatlıııı

handan ablam ya bi face yapmadın kendine.sanırım eşinin var bana verdiğin ilk msn nin facesi var.
ebruşun bebişinin resmini görürdün.çok tatlıııı

msn adreslerimiz çok yakın birbirine ondandır
bebiş nasıl güzeldir demi bende merak ediyorum onu

hello mello yokmu kimsecikler Loo

yok anacım kimsecikler bende kızıp gelmeyeceğim artık :84:

iyi geceler kızlar ,bizde eşimle akşam sinemaya gittik. şener şen 'in "Av Mevsimi" ben çok beğendim. yine oyunculuklarını konuşturmuşlar
handancığım , veli görüşmelerim daima samimi geçiyor. onlarda beni samimi buldukları için rahatlıyorlar.
esmacığım , yeniden hayırlı olsun canım

İyi geceler canım sanada ne üzel keyif yapmışsınız film için güzel eleştiriler yapmışlardı zaten..
Ne güzel velilerle yakın olunca iletişim kurmak ta kolay olur her zaman

gunaydınnnn skerlerrrrrrr bugun ılk ıs gunum cıkıyorummmm hayırlısı bakalımmmm

ebrum adına cok sevındım demek kuzusunu kucagına aldıııı

tulaycım ekle benı facedennn datlumm ben bulamıyorum senııı balım

günaydın kızlar herkese nasılsınız esmacım tbrikler cnm çok sevindim senin adına ...
kızlar pek ugrayamıyorum bilegimde ki kist yeniden çıktı ve şırıngayla çekildi ama yine tekrarladı ve tekrar alınacak ama doktor sürekli istirahat etmemi söylüyo eşimde bilegimi oynatmamak adına pc ye bile geçmemi istemio...bu arada bu ayın sonuna kızkardeşimin doğumu var o yüzden memlekete gidicez eşimle beraber..onun hazırlıklarıda var hediyelik alımı falan ama takip ediyorum okuyorum yazdıklaırnızı öpüyorum herkesi mucux..

kızlar ben geldımmm bugun ılk gunum cok guzel gectıı :)9 arkadaslarla tanıstım hepsı yardımcı oldular sagolsunlar ama ogrencıler pek bı ugrastıracaklar bellı genc olmamdan kaynaklanıyo sankı ama guzeldııııı

off esmacım yaa çok özendim bende çok sıkılıyorum buralarda benimde işim olsada gitsem

ama şöyle huzurlu olcağım bi iş.. iyi insanların olduğu.

herkese merhabalar... 10 gun once dogum yaptım :)) dilercım oglusumu görücüye cıkarmıs bile,alcam kızını görcek gününü :))
eşim gıttı evımıze ben hala annemdeyım,yılbasından sonra babamlarla dönecegım kısmetse...
Allahım herkese nasıp etsın,bıraz yoruyor ama dunyanın en muhtesem duygusu... nerdeyse hergun bakıp seyredıp aglıyorum,bırazda lohusalık psikolojısı sanırım :)))
fırsat buldukca gırerım ınsallahh...
hepınızı coook özledımmm...

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Ben ufak bi soğuk algınlığı atlattım şimdi iyiyim çok şükür.Yeni bebişi olan arkadaşlarım tebrik ederim sizi.Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Esmacım hayırlı uğurlu olsun.Senin adına çok sevindim.Zamanla alışırşın hepsine.

Esmacım hayırlı uğurlu olsun.Senin adına çok sevindim.Zamanla alışırşın hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…