Asker Eşleri

ebrummmm cok sevındım canım ya nasıl tatlı tatlı kokuyodurrr bol bol kokla canım benım ıcınde resmı gorunce oglusum sandımm ne kadar benzettımm ardamın bebeklıgıneee :))

harmonıcım canım benım sagolll

kuzucum valla oyle calısmak gıbısı yokkkk cok ıyı geldı banada

bizde seni özledik ebuş.. bebeğin uyudukça gel özletme kendini..
Allah bağışlasın canım bebeğin çok tatlı..

ebrucuğum , hoşgeldin canım . maşallah oğluşun nur topu gibi. sağlıkla büyüsün inşallah. şimdi duygusallığın en üst düzeyindesin canım, zamanla alışırsın
harmonicim geçmiş olsun. havalar dahada soğuyacak . kendine dikkat et.
esmacığım ilk günün güzel geçmiş. öğrenciler uğraştırır canım. hele lise dahada zor, kolaylıklar dilerim
rüyanaz geçmiş olsun . dilerim biran önce sağlığına kavuşursun.
kuzucuğum , zamanla alışırsın canım. hatta öyle zamanlar gelirki canının sıkılmasına bile vakit bulamazsın
handancığım bugün yoksun, sitenin arızasından olabilir mi

ebrucummmmmm hoş geldin canımmm ayyyy maşallah çok şekerr ya allah nazarlardan saklasın yirim ben onun yanaklarını annesi sağlığ nasıl iyimi sen nasılsın canım çabuk gel haaaa özledik valla öp benim yerime bebişiii annesi kendine iyi bak canım

Günaydınnn hanımlarr hayırlı sabahlar

dilercim çok geçmiş olsun canım sakın ellerini yorma sanada iyi yolculuklar canım kendine iyi bak

esmacım nasıl geçti günün canım iyidir inşallah

kuzumm senden ne haber nasılsın

ebuş sonunda oğlanı doğurdu pek yakışıklı maşallah

nilgüncüm sen nasılsın canım okul nasıl gidiyor

serpille eylemde gözükmüyorlar hiç iyilerdir umarım

günaydın handancığım , günaydın arkadaşlar . okul iyi gidiyor handancığım. koşuşturmaca ,yoğunluk aynı. sen nasılsın?

iim ablacım ya gün geçiriyoruz işte.. bugün hanımefendi filodakilerin eşlerini davet etmişti.. 4 te evine gidicez. bakalım nasıl geçecek.

kızlar mrb ben geldımmm nasılsınız dersım bıttı ıslerımıde eve alıp geldımmmm ay bu lıse ogrencılerı nasıl degısmıs ya hıc saygı denen bısey kalmamıss bız ogretmenımızı gorunce hazır olda beklerdık bugun baya bı bagrındım sesım gıttı gıbı ama olsun alısıcammm

günaydın handancığım , günaydın arkadaşlar . okul iyi gidiyor handancığım. koşuşturmaca ,yoğunluk aynı. sen nasılsın?

selam canım hem koşturmaca demi aman sağlık olsun yeterki koşturalım bende iyiyim canım saol

iim ablacım ya gün geçiriyoruz işte.. bugün hanımefendi filodakilerin eşlerini davet etmişti.. 4 te evine gidicez. bakalım nasıl geçecek.

kuzu nasıl gçti bugünn misafirlik

selam esmacım bu gençler hep böyle herhalde ya çok ta yıpratma kendini

canım benim rüyanaz onun ablası artık sen başka gelin bul kendineeee

çok keyifli geçti ablacım.. çok iyi bi bayandı

selam kızlar nasılsınız

selammmm şeker seni sormalııııı

canım benim rüyanaz onun ablası artık sen başka gelin bul kendineeee

dilercim ben,m kızı alcak oğluşuna öyle konuşmuştukkk ebuşlaaa
kiloso kadar altın vercekkk bizee
elin nasıl oldu canım çok yorma sakın

çok keyifli geçti ablacım.. çok iyi bi bayandı

selammm kuzum sevindim iyi geçmesine

arkadaşlar bizde bu yaz kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz(inşallah)...orada ordu evi varmış dediğiniz gibi kapalı maraş da..ama kamp adı altında gidebiliyormuyuz bilen varsa cevaplayabilirmi iyi günler

arkadaşlar bizde bu yaz kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz(inşallah)...orada ordu evi varmış dediğiniz gibi kapalı maraş da..ama kamp adı altında gidebiliyormuyuz bilen varsa cevaplayabilirmi iyi günler

kıbrısa gidersen çok rahat edersin
5 yıl önce kıbrıstaydık
kapalı maraştaki ordu evleri çok güzel.tabi ki gidersin
bu yaz kesin kıbrısa gidecekseniz eşin şimdiden maraştan yaz için rezervasyon yaptırsın
yazın oda bulmak biraz zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…