- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
herkese merhabalar... 10 gun once dogum yaptım :)) dilercım oglusumu görücüye cıkarmıs bile,alcam kızını görcek gününü :))
eşim gıttı evımıze ben hala annemdeyım,yılbasından sonra babamlarla dönecegım kısmetse...
Allahım herkese nasıp etsın,bıraz yoruyor ama dunyanın en muhtesem duygusu... nerdeyse hergun bakıp seyredıp aglıyorum,bırazda lohusalık psikolojısı sanırım :)))
fırsat buldukca gırerım ınsallahh...
hepınızı coook özledımmm...
herkese merhabalar... 10 gun once dogum yaptım :)) dilercım oglusumu görücüye cıkarmıs bile,alcam kızını görcek gününü :))
eşim gıttı evımıze ben hala annemdeyım,yılbasından sonra babamlarla dönecegım kısmetse...
Allahım herkese nasıp etsın,bıraz yoruyor ama dunyanın en muhtesem duygusu... nerdeyse hergun bakıp seyredıp aglıyorum,bırazda lohusalık psikolojısı sanırım :)))
günaydın handancığım , günaydın arkadaşlar . okul iyi gidiyor handancığım. koşuşturmaca ,yoğunluk aynı. sen nasılsın?
iim ablacım ya gün geçiriyoruz işte.. bugün hanımefendi filodakilerin eşlerini davet etmişti.. 4 te evine gidicez. bakalım nasıl geçecek.
kızlar mrb ben geldımmm nasılsınız dersım bıttı ıslerımıde eve alıp geldımmmm ay bu lıse ogrencılerı nasıl degısmıs ya hıc saygı denen bısey kalmamıss bız ogretmenımızı gorunce hazır olda beklerdık bugun baya bı bagrındım sesım gıttı gıbı ama olsun alısıcammm
selam canım hem koşturmaca demi aman sağlık olsun yeterki koşturalım bende iyiyim canım saol
kuzu nasıl gçti bugünn misafirlik
selam esmacım bu gençler hep böyle herhalde ya çok ta yıpratma kendini
selam kızlar nasılsınız
canım benim rüyanaz onun ablası artık sen başka gelin bul kendineeee
çok keyifli geçti ablacım.. çok iyi bi bayandı
arkadaşlar bizde bu yaz kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz(inşallah)...orada ordu evi varmış dediğiniz gibi kapalı maraş da..ama kamp adı altında gidebiliyormuyuz bilen varsa cevaplayabilirmi iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?