Asker Eşleri

hoşgeldin canım aramıza, çok yeni evliymişsin daha, ben eski hissettim kendimi 10 ay oldu
sarıkamış biz de tercih ettik bu sene tayin bekliyor eşim. hayırlısı bakalım

hoşgeldin cnm.topikte bana en yakında olan sensin sanırım biz de ığdır tuzlucadayız

soğuk olsun canım önemli değil ya, ben erzurumda 4 yıl kaldım babamlarla, bizim de sorunumuz ayrı olacak olmamız, ben tayin olamıcam malesef, eşim yalnız gidecek. inş sarıkamış gibi güvenli bi yer olur, tabi 5. bölge de gelebilir. ama haftasonları falan atlayıp uçağa geleceğim inş o zaman kayağa da gideriz.

ne söyleyeyim bilemedim eşinizin ve sizin hakkınızda en hayırlı olanı ve gönül rahatlığıyla gönderebileceğiniz bir yer olur umarım :) siz ne iş yapıyorsunuz ki keşke gelebileceğiniz bir yer olsaydı o zaman

canım ben iki yıl daha tayin olamıyorum, sadece ankara görev yerim. başbakanlıktayım. bu iki yıl da eşimin şark sırası gelmiş oldu malesef. keşke evlenmeden önce gitseydi diyorum.
sen neler yapıyorsun sarıkamışda, çalışıyor musun?

kızlar ben çokkötüyüm yaaa psikolojim taamen yok oldu sanki depresyondamıyım nedir. offf çok korkuyorum. vajinal siğil oluştu doktora gittim yaktı ilaç verdi sonra smir testi yapılıyor bir hafta sonra çıkacak pataloji sonucu. çok korkuyorum şuan çok acı çekiyorum. ben bebek düşünürken ne çıktı yaa offf, bu durumda bebek falan düşünme dedi bana yaa. hadi bebekten vazgeçtim bu geçsin ben başka bişey istemiyorum. kendimi çok kötü hisediyorum tansiyonum sürekli 9 un altında napacam ben bilmiyorum. bağışıklık sistemim çok zayıf nasıl güçlendirecem bilmiyorum. bişey yiyemiyorum ağzıma lokma koyduğum an midem bulanıyo yemek istemiyorum depresyonamı girdim ben yaa off. burdada çok yalnızım eşim bugün nöbetçiydş nöbete kalma dedim yalnız kalmak şistemiyorum hep yanımda olsun istiyorum. o olmasa biri olsun istiyorum ama kimse yok. ailemedesöyleyemiyorum merak ederler annem çok takar annem zaten kanser hastası hiç yansıtmamam lazım off yaa çok yalnızım korkuyorum napacam ben böyle zayıf olmak istemiyorum

tatlım sakin ol, çok normal bişey başına gelen. eminin kısa zamanda atlatır bebek konusunu da sağlıklıyken düşünürsün. eşin de yarın gelicek sonuçta değil mi canım?yalnız falan değilsin bak burdayız hepimiz. ben de kaçıncıya bilmem mantar oluyorum, enfeksiyon mudur nedir bilmiyorum ama bıktım artık ben de önce sistit oldum, antibiyotik kullanmaktan da bağışıklık sistemin çökmüş dedi doktor, akıntı ağrı mahvoluyorum. iş yerinde kıvranıyorum resmen. doğru dürüst inceleme yapacak doktor arıyorum kaç gündür. eşim de yok biliyorsun yanımda, anneme babama yanımda olmalarına rağmen söylemiyorum utanıyorum ne bileyim işte. sakin ol canım sen de allah beterinden saklasın ya

sakin olamıyorum durup durup ağlıyorum elimde değil eşimbu gün kalmcak nbete yer değişti biriyle yalnız kalmak istemiyorum ablamada söyleyemiyorum ablam gelse annemde gelecek öğrenecek mecburen kimse yok burda çok yanızım yalnız kalmak istemiyorum kaldıkça aklımda kötü köt şeyler geliyor burda bi topik var bununla ilgili orda okuduklarım çok kötüydü korkuyorum ben küçücük bi hastalıkta zayıf düşüyorum dün ikikez acile gittim tansiyonum düşükçıktı bişey yapmak istemiyor canım yerğimden bile kalkmak istemiyorum ama yanımda biri olsun istiyorum ben dayanamam bunlara nerden çıktı bu yaa

biz çoook erken evlenelerdeniz :) benim okulum 2010 yılında bitti. eşiminde okulu 2009da bitmişi. öğretmenim normalde bir yıl dershanede çalıştım nişanlılık dönemimizde şimdi kpssye hazırlanıyorum ama nikah düğün telaşı ile uğraştığım için bu yıl çok başarılı olabilcekmiyim bilemiyorum o yüzden bir yandan da kars merkezdeki dershanelerle anlaşıyorum ki boş kalmayayım diye. malum birde öğretmenlik atamaları artık çok zor eğer sınıf öğretmeni rehber öğretmen değilseniz çok çalışmak gerekiyo

evlendikten sonra ayrı kalmak zorunda olmak çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. inşallah sarıkamış olur diyorum o zaman her hafatsonu uçakla gelebilmen için :) herkes eşini seviyordur bundan eminim ama bizler kadar eşlerine aşık yanındayken bile özleyen başka kimse yok sanırım :

canım öncelikle geçmiş olsun.bu kadar panik yapma herkesin başına gelebilir içini ferah tut.hangi şehirdesin bilmiyorum çık dışarıya biraz yürü bir nefes al yada çarşıya falan in alışveriş yap kafanı dağıt arkadaşın varsa onu da al yanına. bu kadar kendini strese sokacak bir durum ortada kendi ilacın yine senin elinde.

Merhaba hoş geldiniz sizdee aramızaaa ne güzel daha çok yeni evlisinizz ..sarıkamışta ne soğuktur demi ama en güzelide kayak yapmak herhalde orada..

hoşgeldin cnm.topikte bana en yakında olan sensin sanırım biz de ığdır tuzlucadayız

Selammm fıstıkkk naılsınnn gözükmüyorsun sende hiççç

Hayatım dur sakin ol ilk önce bu kadar tedirgin olma lütfen hepimizin yaşadığı sıkıntılar bunlarrrr ben bile kaç kere smear testi yptırdım..Korkma hiç bişi olmaz canımm sen şimdi sonuçları beklediğin içi bu kadar tedirginsin tansiyonun filan düşüyor tabi ..Kendini lütfen bırakma olurmu depresyona girdimmi demek te yok ona göree bak bizler buradayız ne zaman anlatmak istersen seni dinlerizzzz canımcımm ilk önce moralini sağlam tut sen..

Selammm lilicimmm sen nasılsın canımm sendede var herhalde bu sorunlar hangimizde yokki kadınmısın derdin var işteee

öncelikle geçmiş olsun diliyorum. kendinizi biraz ferah olmaya telkin edin aynı rahatsızlık daha geçen hafta kuzenimin başına geldi o da panik olmuştu ancak şu anda gayet iyi. çaresi olmayan hastalığa yakalanmış değilsiniz merak etmeyin . gebelikte sadece normal doğuma engel olur diye şimdi çocuk düşünmeyin demişlerdir ancak o da çoook ilerlemiş olduğu durumlarda oluyor diye biliyorum.
zaten doktorunuz gerekeni yapacaktır. kendinizi bu kadar elden ayaktan düşüreek şekilde harap ederseniz siğil yüzünden olmasa bile başka nedenlerden dolayı daha çok hastalanırsınız.

Hayatım sen kendine yapıyorsun ama biraz daha sakin ol ne olurr bak hepimiz yaşadık bu tip sorunları hiç bişide çıkmadı inan ..2 ameliyatım var geçen sene ne tahliller yapıldı mamografiler meme ultrasonları oldum düşünkü göğsümden tümör alınmıştı hattta sırf kontrol amaçlıydı ..Çok şüükr herşeyim temiz çıktı..Sende öyle düşünmeye çalışşş hemen kötüye yorma sakın olurmuuu çık biraz dışarıya mümkünse temiz hava al biraz açılırsın en azındannn

ya ne bilim dün doktor yaktı o kısmı iğne vurdu uyuşturdu önce ama yinede acı çektim ya çoğalırsa çok korkuyorum. smear testini nasıl beklicem ben rahim ağzı kanseri yapıyomuş bu virus, benimde annemde kanser var hemde 3 çeşit gırlak tiroid meme, yani genetik bi durum bu. bende çok korkuyorum çünkü bünyem çok zayıf sürekli grip olurum zor iyileşirim. stres yapmamak eimde değildi. hem evdeyim bütün gün konuşacak gezecek gidecek kimse yok var ama zevk almıyorumkibu durumda bişey farketmiyo yani. büümesinden korkuyorum ve smearın kötüçıkmasından tabiki. elimde değil bende böyle olmak istemiyorum güçlü olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…