merhaba hanımlar.Bende asker eşiyim yeni sayılırım 10aylık evliyiz.sakaryadayız.eşim teğmen doğu tayini bekliyoruz sabırsızlık ve heyecanla.Umarım benide aranıza alırsınız
hoşgeldin duygu, biz de aynı durumdayız, 10 aylık evliyiz ve tayin bekliyoruz.
çok heyecanlıyım ben.sende durumlar nasıl?eşim çok umutsuz konuştu karakola verebilirler daha teğmenim dedi.ağlıcaktım nerdeyse
hoş buldum çok teşekkür ederim.doğu tayini yazdık ablacım.mardin, bitlis, ığdır, van yazdık bakalım neresi gelecek daha zor illerde vardı hakkari ve oraya bağlı karakollar gibi.inşallah eşimle birlikte olabileceğimiz bir yer olur.bende öğretmenim temmuzda eş durumu tayini isterim eşimin yanına
benim sözlümde tegmen onunda önümüzdeki yıl tayin durumu var oda öyle diyor karakol olabiliyor diyor bende çok üzülüyorum bide piyade onları büyük ihtimal karakola veriyorlarmış doğuda:84:
hoşgeldin duygu, biz de aynı durumdayız, 10 aylık evliyiz ve tayin bekliyoruz.
çok heyecanlıyım ben.sende durumlar nasıl?eşim çok umutsuz konuştu karakola verebilirler daha teğmenim dedi.ağlıcaktım nerdeyse
benim sözlümde tegmen onunda önümüzdeki yıl tayin durumu var oda öyle diyor karakol olabiliyor diyor bende çok üzülüyorum bide piyade onları büyük ihtimal karakola veriyorlarmış doğuda:84:
Hayırlı tayinler olsun şimdidennn düğünn ne zaman bellimi canımm
bu haftasonu nişanımız var düğün tayine göre olcak kışa nikah yapıcas eğer tayin çıkmassa mayısta düğün istiyoruz :82:hayırlısı olsunn herşeyinn
merhaba hanımlar.Bende asker eşiyim yeni sayılırım 10aylık evliyiz.sakaryadayız.eşim teğmen doğu tayini bekliyoruz sabırsızlık ve heyecanla.Umarım benide aranıza alırsınız
bende tebrik ederim canım, herşeyin hayırlısıbu haftasonu nişanımız var düğün tayine göre olcak kışa nikah yapıcas eğer tayin çıkmassa mayısta düğün istiyoruz :82:hayırlısı olsunn herşeyinn
Slmlar herkese..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..
havacıların tayini cuma günü açıklanıyor.. herkese hayırlı görev yerleri nasip olsun inşallah..
bu haftasonu nişanımız var düğün tayine göre olcak kışa nikah yapıcas eğer tayin çıkmassa mayısta düğün istiyoruz :82:hayırlısı olsunn herşeyinn
biz ığdır tuzlucadayız eşim karakolda hudut olduğu için eve haftada 1 gün geliyor.bölük komutanı olana kardar mezkezde değil karakollarda çalışıyorlar genellikle.inş. istediğiniz bir yer gelir hayırlısı olsun cnmhoş buldum çok teşekkür ederim.doğu tayini yazdık ablacım.mardin, bitlis, ığdır, van yazdık bakalım neresi gelecek daha zor illerde vardı hakkari ve oraya bağlı karakollar gibi.inşallah eşimle birlikte olabileceğimiz bir yer olur.bende öğretmenim temmuzda eş durumu tayini isterim eşimin yanına
tebrik ederim canım hayırlı olsun, ömür boyu mutluluklar, allah tamamına erdirsin. evlilik haberlerini de burdan alırız inş
aramıza hoşgeldin canımbende öğretmenim. dilerim eş götürülebilen bir yer olur sizin için. ayrılık çok zor hele yeni evliyken:26:
bende tebrik ederim canım, herşeyin hayırlısı
kuzucuğum merhaba, bu cuma tayinler açıklanıyorr.çok heyecanlıyımm Ankara ya tayin isteyen çok sevdiğimiz arkadaşlar var, dört gözle bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?