ya ne bilim dün doktor yaktı o kısmı iğne vurdu uyuşturdu önce ama yinede acı çektim ya çoğalırsa çok korkuyorum. smear testini nasıl beklicem ben rahim ağzı kanseri yapıyomuş bu virus, benimde annemde kanser var hemde 3 çeşit gırlak tiroid meme, yani genetik bi durum bu. bende çok korkuyorum çünkü bünyem çok zayıf sürekli grip olurum zor iyileşirim. stres yapmamak eimde değildi. hem evdeyim bütün gün konuşacak gezecek gidecek kimse yok var ama zevk almıyorumkibu durumda bişey farketmiyo yani. büümesinden korkuyorum ve smearın kötüçıkmasından tabiki. elimde değil bende böyle olmak istemiyorum güçlü olamıyorum
ya ne bilim dün doktor yaktı o kısmı iğne vurdu uyuşturdu önce ama yinede acı çektim ya çoğalırsa çok korkuyorum. smear testini nasıl beklicem ben rahim ağzı kanseri yapıyomuş bu virus, benimde annemde kanser var hemde 3 çeşit gırlak tiroid meme, yani genetik bi durum bu. bende çok korkuyorum çünkü bünyem çok zayıf sürekli grip olurum zor iyileşirim. stres yapmamak eimde değildi. hem evdeyim bütün gün konuşacak gezecek gidecek kimse yok var ama zevk almıyorumkibu durumda bişey farketmiyo yani. büümesinden korkuyorum ve smearın kötüçıkmasından tabiki. elimde değil bende böyle olmak istemiyorum güçlü olamıyorum
handan ablacım sorma ben de neler çektim daha 10 ay olmasına rağmen. kadın olmak çok zormuş. eşim yokken ben yine bir gün iş yerimde ağrıdan ölüyordum ateş bastı kıvranıyorum en yakın hastaneye gittim iş yerime yakın. allahım panayır alanı gibiydi devlet hastanesi, utancımdan bayan doktor arıyorum ama kalabalık. oturdum ağladım eşim yanımda yok diye resmen. sonra ağrım geçti kendine gel kızım dedim, bastım eve gittim orda özel sağlık merkezindeki doktora hemen. devlet hastanesinde muayene bile olmadan kaçtım.
büyüdü abla haziranın 24 ünde 2 yaşına girecek prensesimBak iyi oldu geldiğinnn kızın nasıl iyimi büyümüştür herhaldeeesonunda kalabalıklaştı burası bir ara öyle boştuki sorma arkadaşlar da gelincee iyi olduuu
büyüdü abla haziranın 24 ünde 2 yaşına girecek prensesim
iyi olmaya çalışıyorum ama kafamı dağıtacak bişeyde bulamıyorum çok sıkılıyorum zaten evde yanızlık ne kadar zor bişey bide hasta olunca hiç çekilmiyor insan yanında birileri olsun istiyor.
iyi olmaya çalışıyorum ama kafamı dağıtacak bişeyde bulamıyorum çok sıkılıyorum zaten evde yanızlık ne kadar zor bişey bide hasta olunca hiç çekilmiyor insan yanında birileri olsun istiyor.
bende dün eşimi tatbikata için yolcu ettim 15 gün yoko kadar üzülüyorum ki evde tek başıma kaldım üç buçuk aylık evliyiz ama hala kimsem yanına gidip can sıkıntımı atacak kimseyi tanımıyorum hala. kaldığım lojmandaki apartmanda herkes tayinci herkesin derdi başından aşkın çocukları var kimse kimseye geliş gidiş yapmıyor bir tek bizim apartman böyleymiş koskoca lojmanda o da bana denk geldi kafayı yiyecek gibi oldum yani bir günde :)
çok iyi anlıyorum seni ben hep yalnız kaldım. 11 ay oldu evleneli ama doğru düzgün görüştüğüm kimse yok. var ama bana çok uzaklar gidip gelmek problem oluyor benim için. komşum hiç yok nasıl apartman bilmiyorum alt katta bi komşu var benden sonra evlendi geldi arkadaş olmaya çalıştım ama kız oralı bile olmadı bende bıraktım halbuki oda yalnız oda asker eşi. ne bilim bi komşu olsa zaten bu kadar sıkılmayızki.
handan ablacım kimse yok evet yazdığım gibi işte. ya bu arada rumuzunun değişmesini istiyodum değişmiş yeni farkettim. ben felisity başkası sanmayın yani
ben eşimin çalıştığı ile gittiğimde,özel günlerde bayramlarda vs oradaki komutan eşleriyle devrelerimizin eşleriyle tanışmaya kaynaşmaya çok çalıştım. hatta birtanesine topluca hediye alındığı halde ben de ankaradan geliyorum diye ayrıca bi hediye daha aldım. ama en ufak bi sıcaklık yakınlık görmedim.sizin burda eviniz yok, askeri gazino zaten çok kötü gelin bi akşam yemeğe diyen bile olmadı devre eşlerinden bile. onu bırakınmuhabbete bile katmazlar beni orda değilim diye. tabur komutanının eşi hala adımı bilmez kaç kere tanıttım kendimi.her gittiğimde sorarlar "sen niye tayin olamıyorsun aa nerden çalışıyorsun "diye bi öğretemedim. ama geçen hafta bu bayanlardan birtanesi ankara gatada ameliyat olunca, tek başına olduğunu da eşim söyleyince ilk önce ben koştum yardıma ihtiyacı vardır diye, ama gitmesi gerekiyormuş görüşemedik o ayrı. olmuyor yani canlarım sadece bizim adım atmamızla yakınlık kurulmuyor.
handan ablacım kimse yok evet yazdığım gibi işte. ya bu arada rumuzunun değişmesini istiyodum değişmiş yeni farkettim. ben felisity başkası sanmayın yani
merhabaa hanımlarrr...
sevıncten çok acayıp saskınım bugun iki suprizle karsılastım :)))
1.cisi hamileyimmmyarın doktora gıdıcem bakalım durumum ne cıkacak cunku rahım agzır kanserı asısını yaptırmıstım 2.dozdan sonra nasıl olduysa okadar korunmaya hamile kalmısım inanın şoklardaydım dunden berı ağla ağla perişan oldum (( arkadaslarım sakınlestırdı benı sağolsunlar.. eşimde seyırde olunca bölee bi tuhaf oldum.. sevıncım kursagımdan kaldı bu kanser onleyıcı ası yuzunden..bakalım yarına kısmet doktor ne dicek durumaa...
benım ve bebegım için dua edin insallah aldırmak zorunda kalmam
2.sii tayınımız çıktı izmir-foça ya şokşokşokeşim şok ben şok tayın istememısken bide... hemde kara görevine çıkmıs bidaha denız yuzu seyır yuzu gormıcek esım hehe buna cok sevındım bak ama daha karaya 4-5yılı vardı nası oldu anlamadım sanırım eşime ihtiyacları kalmamıs :))) burda bı arkadasa dıyodum kendı kendıne tayın cıkarmı sacmalama diye büyük konustum basımıza geldi baska bi acıklaması yok bunun..
artık bolbol tatıl yaparım orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?