Asker Eşleri

handan ablacım sorma ben de neler çektim daha 10 ay olmasına rağmen. kadın olmak çok zormuş. eşim yokken ben yine bir gün iş yerimde ağrıdan ölüyordum ateş bastı kıvranıyorum en yakın hastaneye gittim iş yerime yakın. allahım panayır alanı gibiydi devlet hastanesi, utancımdan bayan doktor arıyorum ama kalabalık. oturdum ağladım eşim yanımda yok diye resmen. sonra ağrım geçti kendine gel kızım dedim, bastım eve gittim orda özel sağlık merkezindeki doktora hemen. devlet hastanesinde muayene bile olmadan kaçtım.

kuzenimde aynı senin gibiydi çok endişe etti çoğalması söz konusu oluyor diye internetten okumuş korkmuştu çünkü ancak hiç birşey çıkmadı kendini üzdüğü ile kaldı doktor ona cinsel yolla ona geçtiğini söyledi yani eşinden dolayı bu virüsü kapmıştı ş. sen kendini sakıın üzme seni çok iyi anlıyorum bende bir yerimde bişey çıksa hemen kötü şeyler düşünmeye başlıyordum ama sonra farkettim ki birşey olacaksa olur üzülmek işi daha zora sokuyorsenin eminim bir şeyin çıkmayacak bak göreceksin. doktor sadece işini yapmış o testi yapmakla iyi etmiş endişe etme

Canım iğne yapınca acır tabii normal bu,hiç öyle kötü düşünme olurmu bak herşey yoluna girecek çıkar aklından bu tür kötü düşünceleri..Smear zaten gerekli bir test önlem amaçlı yapılıyor zaten ..Tamam stres yapıyorsun haklısın ama bak kendinede eziyet ediyorsun inan..Güçlü olmaya çalış hiç bşey olmayacak diye kendinde telkin et lütfen..

Hayatım kadın olmak cidden zor ya hepimiz mutlaka yaşadık bu sorunları ben evlendim 2 ay sonra kist çktı ağrılarım çok oluyordu sonra ameliyatla aldılar ve hala var kaç tane hemdee yani çözüm olmadı hiçç.Sonrada polipp çıktı onuda aldılarr yanii bitmiyor hiç bunlarr allah beterinden saklasın yinede..

iyi olmaya çalışıyorum ama kafamı dağıtacak bişeyde bulamıyorum çok sıkılıyorum zaten evde yanızlık ne kadar zor bişey bide hasta olunca hiç çekilmiyor insan yanında birileri olsun istiyor.

büyüdü abla haziranın 24 ünde 2 yaşına girecek prensesim

Maşallah kocaman olmuş annesi öp benim yerime hatta ıssır istersennn yanaklarından

iyi olmaya çalışıyorum ama kafamı dağıtacak bişeyde bulamıyorum çok sıkılıyorum zaten evde yanızlık ne kadar zor bişey bide hasta olunca hiç çekilmiyor insan yanında birileri olsun istiyor.

İyi olacaksın canım hiç merak etme sendee şimdi yanlızsın ya oda etkiliyor seni birazcık,hiç komşun filan yokmu oralarda gidip gelebileceğin..

bende dün eşimi tatbikata için yolcu ettim 15 gün yok o kadar üzülüyorum ki evde tek başıma kaldım üç buçuk aylık evliyiz ama hala kimsem yanına gidip can sıkıntımı atacak kimseyi tanımıyorum hala. kaldığım lojmandaki apartmanda herkes tayinci herkesin derdi başından aşkın çocukları var kimse kimseye geliş gidiş yapmıyor bir tek bizim apartman böyleymiş koskoca lojmanda o da bana denk geldi kafayı yiyecek gibi oldum yani bir günde :)

çok iyi anlıyorum seni ben hep yalnız kaldım. 11 ay oldu evleneli ama doğru düzgün görüştüğüm kimse yok. var ama bana çok uzaklar gidip gelmek problem oluyor benim için. komşum hiç yok nasıl apartman bilmiyorum alt katta bi komşu var benden sonra evlendi geldi arkadaş olmaya çalıştım ama kız oralı bile olmadı bende bıraktım halbuki oda yalnız oda asker eşi. ne bilim bi komşu olsa zaten bu kadar sıkılmayızki.

lojmanlarda özellikle küçük yerlerde çok güzel dostluklar olurdu eskiden, çalışmayan bayanlar hiç evde durmazdı hep bi aktivite olurdu. durumuna üzüldüm canım ya, sosyal bi yer değil anladığım kadarıyla. eskiden gelen gidenden bıkardık yani, annem çalışırken bile koştura koştura gelir sürekli birilerini ağırlardı. ben hayatımda ilk defa evlenince lojman dışında bi evde oturmaya başladım, eşim şehir dışında görevli olduğu için. o yüzden hiç komşum falan yok ama kafam rahat, yalnız olmayı seviyorum ben. eşlerimiz yanımızda olsa , böyle uzun ayrılıklar olmasa keşke. hele de zor anlarımızda elimizi tutamıyorlar ya. gizliyorum çoğu zaman hasta olduğumu bile.

ben de sizlerle aynı durumdayım.. eşim sabah işe gidiyo akşam geliyo sürekli evde olmaktan sıkıldım yapacak hiç bir şey yok ya internete takılıyorum ya da kitap okuyorum günlerim böyle monoton monoton geçiyoo.. apartmanda hiç kimseyi tanımıyorum kimsenin gelip gittiği yok.. evleneli 9 ay oldu daha kimse hayırlı olsuna gelmedi

ben eşimin çalıştığı ile gittiğimde,özel günlerde bayramlarda vs oradaki komutan eşleriyle devrelerimizin eşleriyle tanışmaya kaynaşmaya çok çalıştım. hatta birtanesine topluca hediye alındığı halde ben de ankaradan geliyorum diye ayrıca bi hediye daha aldım. ama en ufak bi sıcaklık yakınlık görmedim.sizin burda eviniz yok, askeri gazino zaten çok kötü gelin bi akşam yemeğe diyen bile olmadı devre eşlerinden bile. onu bırakınmuhabbete bile katmazlar beni orda değilim diye. tabur komutanının eşi hala adımı bilmez kaç kere tanıttım kendimi. her gittiğimde sorarlar "sen niye tayin olamıyorsun aa nerden çalışıyorsun "diye bi öğretemedim. ama geçen hafta bu bayanlardan birtanesi ankara gatada ameliyat olunca, tek başına olduğunu da eşim söyleyince ilk önce ben koştum yardıma ihtiyacı vardır diye, ama gitmesi gerekiyormuş görüşemedik o ayrı. olmuyor yani canlarım sadece bizim adım atmamızla yakınlık kurulmuyor.

haklısın ya ne olur ki sonuçta tanımadığımız memleketlerdeyiz birbirimize destek olsak benimde alt katımda biri var benimle aynı yaşta olan ama o dediğin gibi geliş gidiş yok. insan bi yüz görünce mutlu oluyor. bizi bizden başkasıda anlamıyor sanırım. üniversiteden arkadaşlarım arıyorlar sağolsunlar her gün neredeyse konuşuyoruz ama yinede onlarda söylüyor. çok zor ya bi eşini tanıyorsun diğer kalanların hepsi yabancı hoş tanımaya çalışıyoruz o da olmadı vallahi ilk tayin yerimiz inanın bu apartmanda oturunca gözüm korktu hep böyle mi olacak kimsenin kimseden haberi yok. 15 gün eşim yok hastalansam birşey olsa acaba kime çağırırım diye düşündüm dün gece inanır mısın yok kimse

handan ablacım kimse yok evet yazdığım gibi işte. ya bu arada rumuzunun değişmesini istiyodum değişmiş yeni farkettim. ben felisity başkası sanmayın yani

14 sene değişik lojmanlarda oturduk hiç yaşamadım desem yeridir çok güzel arkadaşlıklar kurduk ma en güzelide burada harp akademilerinde kaldığımız 8 senemiz çok iyiydi.Hala telefonla görüştüğümüz arkadaşlarım var..5 senede kirada oturduk orda bile sorun yaşamadım sivilde oturmak ilk başta zor gelmişti ama alıştım onada..Ama emekli olupta burada yaşayınca yanlızlığı tatıtm resmen kapın bile çalmaz çaya kahveye bile arada gidilir onada şükür tabii..Bütün gün 4 duvar arasında tek başına olmak cidden çok zor kızımda olmayınca yanımda dahada kötü..

aynen ya ben anlamıyorum bu insanları zaten . herkesin işi gücü başından aşkın ama. karşı komşu bile mi sadece kapıda görünce merahaba deyip kapatır. yok artık dedim zaten bu da olduktan sonra.

merhabaa hanımlarrr...

sevıncten çok acayıp saskınım bugun iki suprizle karsılastım :)))

1.cisi hamileyimmm yarın doktora gıdıcem bakalım durumum ne cıkacak cunku rahım agzır kanserı asısını yaptırmıstım 2.dozdan sonra nasıl olduysa okadar korunmaya hamile kalmısım inanın şoklardaydım dunden berı ağla ağla perişan oldum (( arkadaslarım sakınlestırdı benı sağolsunlar.. eşimde seyırde olunca bölee bi tuhaf oldum.. sevıncım kursagımdan kaldı bu kanser onleyıcı ası yuzunden..bakalım yarına kısmet doktor ne dicek durumaa...

benım ve bebegım için dua edin insallah aldırmak zorunda kalmam

2.sii tayınımız çıktı izmir-foça ya şokşokşok eşim şok ben şok tayın istememısken bide... hemde kara görevine çıkmıs bidaha denız yuzu seyır yuzu gormıcek esım hehe buna cok sevındım bak ama daha karaya 4-5yılı vardı nası oldu anlamadım sanırım eşime ihtiyacları kalmamıs :))) burda bı arkadasa dıyodum kendı kendıne tayın cıkarmı sacmalama diye büyük konustum basımıza geldi baska bi acıklaması yok bunun..
artık bolbol tatıl yaparım orda

Son düzenleme:
kasvetli çok sevindim canım yaa topiğimiz bi bebiş daha geliyor tebrik ederim tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tayininiz de çok güzel olmuş, ne güzel işte artık hep yanında olacak hem foça çok güzel bir yer. ne güzel haberler bunlar ya, günümüz güzel kapandı bugün sayende canım, maşallah maşallah

ayy ikiside çok güzel haberler bebek haberi ayrı güzel eşinizle beraber büyütecek ve yanınızdan ayrılmayacak olması daha güzel :) hayırlı olsun tekrardan hep böyle güzel haberler alırız hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…