evet lacey abla bi ara acaba gitseymnıydım filan demıstım ama memleketıme gelınce iyikide gitmemişim dedim malum babam hastalanmıs banada dememıısler uzulmeyeyım dıye( aynen sankı ellerınde kumanda varda benı yonetmeye calısacaklar sanırım eşimede iyi ders oldu bidaha gıdecekmısın diyorum hazıranda 4gun kadar golcukte lıman yapacaklarda yok gitmem diyor..yok dıyorum git ozlersın memleketını annenni :))) sonra yurtdısına gidecekler agustosun ortasındada gelecekler ınsallah daha erken donerler ( yaa ufff bıktım su ayrılıklardan ne yalan solimmm
sen nasılsın lacey abla gorusmeyeli ? bu arada öss acıklanmıs amcamın oğlu 480 dayımın kızı 245 almıs ,sistem suan ne halde bilmiyorum ama amcamın oğlundan ümitliler ailesi..
Nılgun ablacım,Handan ablacımmm... Eveet oglus cook yoruyorrr cok ılgı ısteyen bır oglum var kıme cektı bılmem kı :)) Ama gülüşü dunyalara bedelmiş...
Bızde tayıncıyızzzz ay ne kadar sevınclıyım anlatamam gun sayıyorumm...Komsum güya ıyı bır yerden ogrenmıs 20 sınde acıklanacakmıs dedı ama öyle ya da böyle en kötu zaten 20 sınde acıklanır...
Yarında ilçe mkz cagırdılar,rutbelı eslerı polıs eslerı ogretmenler...vs anneler gunu ıcın toplanacakmısızz...Malum bız 3 arkadas köyde lojmanda yalnızız,bızıde davet ettı sagolsunlar ama oglusla o kalabalıkta nasıl gececek bılemıyorum...Esımde görevde yalnızım degısıklık olur en azından...
Ne kadar cok arkadas gelmıs,zaten sızın dısında da yazan olmamıs bana,tanımıyorlar malum :)) Bebiş yokken bos bırakırmıydım ben burayıcıdden cok özledım sabahalara kadar sohbetı burada...
Eylem yok goremedım hıc,tulayla dilerle kuzu'yla cakılla melishle faceden gorusuyoruz genelde ama onlarda buraya sık gırmıyorlar zannedersem...
Herkesı cook özledım...
aminnn canımmmm insallah..bu arada tşk ederimçok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin uzun ömürler versin
aminnn Allah kımsenın basına vermesın zaten biz henuz konduramıyoruzserpilcim Allah analı babalı büyütsün cnm normal doğum oldu herhalde saatae bakılırsa
benim eşim de piyade üst teğmen biz şu an 5. bölgemizi yapıyoruz.kıbrıstan geldik buraya şimdi öyle arıyorumki orayı evim çok eski ve kötüydü ama özgür hissediyordum orada kendimi eşim akşam eve geliyordu.burda hafta da 1 gün geliyor eve kışın gecici göreve de gitti 1.5 ay.ama buna rağmen yine de şükrediyorum doğu görevi sonuçta gececek 1 sene geçti bile daha zor şartlar altında olanlar var her zaman kötüsünü düşünmek lazım özellik bzi asker eşleri böyle yapmalıyız.şikayet etmek yerine eşlerimize destek olmamaız gerekiyor aile olmamının da temeli bu değil mi zaten...
kasvetli babana çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah şifa versin
yaa ablacım önceden agrı sızı olsa babam giderdi yaa zaten doktor demıs boyle agrı sızı olmayanlar si,nsiymniş ve daha hızlı ilerliyomusahhh canım babacığın için çok geçmiş olsun, inşallah sağlığına kavuşur diyelim. keşke daha erken dönemde belirtiler başladığında gitseymiş. çok üzüldümm. her işte bir hayır vardır derler. ailenin yanına gitmen , babacığın için çok iyi olmuş. bu tür hastalıklarda hastanın morali çok önemli
sağol kasvetliciğim ( böyle yazmak garip oluyor ama) şimdi eşinle ağustosa kadar görüşemeyecek misiniz? eğer öyle ise eşin oratya gitmekle büyük hata yapmış. ayrılık çok zor canım.
amcanın oğlunun puanı çok güzel , inşallah ikiside kendi alanlarında güzel netler yapıp istedikleri üniversiteye yerleşirler
nurcuğum benim adımda nilgün :79: gerçekten insanları anlamak çok zor. kayın validen ve kayın pederin babanın durumunu biliyorar ve geçmiş olsun demek için aileni aramıyorlar , gerçekten anlamak zor. sende en iyisini yapıyorsun nurcuğum. tavrını almakla. eşin ailesinin aramamasına ne diyor. eminim onada verecek kendilerince haklı ve saçma sapan sebepleri vardır.:)) ismim Nur ablacıminan benım içinde lacey demek bi garipti :))
simdilik tr sınırları ıcındeler mayıs ayı oyle en azından haırandan sonra yurtdısı var( sımdı benı cagırıyor yanına izmirdeler bende gitmicem ders olsun ona gitmeseymıs napayım .. aramız soğuk yinede öyle aşkımlı canımlı cıcımlı konussakta ben kırgınım işte (( bide esımın aileside babamın durumunda haberdar olmalarına ragmen aramadılar onada bozuldum halıyle dedım gibi bişey demıyorum desem çok sey olacak :)))
merhaba lilyciğim , eşin içinde moralini bozma canım ,şimdilik bu duruma alışmaktan başka çıkar yok gözükmüyor.. yinede hafta sonları görmek bile biraz olsun iyi geliyordur. inşallah senin ve eşin için ayrılıkların olmadığı günlerde gelecekkasvetli geçmiş olsun canım baban için çok üzüldüm, ama inş düzelir moral çok önemli iyi ki gitmişsin yanlarına canım.
bütün annelerin anneler günü kutlu olsun hanımlaryavrularınızla sağlıklı nice yıllara
ben de eşimi yolladım biraz önce kızlar, moralim bozuk. iyi ki sizler varsınız
Selamm hanımlarrrrr...
Herkesin anneler gününü kutluyorumm...
Gözlerinizden öpüyorummm
karacıların tayını acıklandı... kuzenım var busene tegmen cıkmıstı ankaraya tayını cıkmıs çok sevındıkk cunku dıyarbakır ve hakkaride vardı listelerde.. hava ve denızcılerındemı aynı anda acıklanıyor bu konuda bişey bilmiyorum ama.
nilgün abla , bu gıttgınde aralarında her ne olduguysa eşim anneler gunu ,için aramamıs gorumcemıde tabıkı bunlarda sanıyorkı ben yaptırıyorum ,kocama arama desem bana inat arar yanı :))) annesi hakkında hele hiç konusmak istemıyor sordugum zaman nezaketende olsahemen konuyu değiştiriyor..
babam içinde k.validem sey demıs 15gun önce annemle konusmus ama annem bişey dememıs demekkı yalan dolan yada okadar kritik bişeyi yok demıs oyuzden aramak istememişler.... bahanenın daniskası baska bısey değil.. neyseee esımde yavastanda olsa ailesinin nasıl vicdansız art nıyetlı bencil oldugunu gördü hernekadar bunu konduramasada..
lilyposcum çok tlk ederim..aminn... Allah kımsenın basınma vermesin.. yasayan bılıyor cidden..
tayin mi açıklandı? yok canım bizde ya benim eşim karacı ama henüz bişey yok, 17sinden önce açıklanmaz. belki yeni teğmen çıkanlar kuralarını çekmişlerdir,ya da sınıfına göre değişiyodur bilemiyorum. onlarınki erken belli olabiliyor. biz bekliyoruz hala:18:
merhaba hanımlar.Bende asker eşiyim yeni sayılırım 10aylık evliyiz.sakaryadayız.eşim teğmen doğu tayini bekliyoruz sabırsızlık ve heyecanla.Umarım benide aranıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?