yine de çok uzun sürmemiş sancıların cnm ne güzel.tekrara Allah analı babalı büyütsün cnmmrb hanımlar giremiyorum pek malum bebiş le ugraşıyorum işte...
handan ablam normal oldu ama nasıl oldu birde bana sor günüm dolmuştu ama bebişin geledi yoktu doktorumda suni sancı ile dogum başlattı. sabah dokuzda girdiğim hastaneye 23:30 da dogum oldu...şuan gayet iyim allaha şükür oglumda iyi maşallah kayınvalidem yanımdaydı iki haftadır. yarın gidecek kendi annem gelecek çok mutluyum....
yine de çok uzun sürmemiş sancıların cnm ne güzel.tekrara Allah analı babalı büyütsün cnm
uzun sürmemiş miii:18: ne kadar sürcekti ki
korkutma beni ayşeeuzun yıllar erteleyeceğim galiba bu bebek işini
serpilcim bebişinle mutluluklar diliyorum sana, anneciğinde geliyormuş ne güzel, kayınvalide ile olmak zordur eminim loğusa halinde.
sweetseptember
tatlım bittimi toplantın nasıl geçti:82: bugün hiç keyfim yok yaa başım dönüyor cumarteside nişanım var hasta olmasam bariyarında yolculuk yapıcam gece iyice pert olcam cumartesiyee ufff:84:
okyonus 3 te çıkacağım daha gitmedik,4 te başlayacak yemek kokteyl falan gece dönerim artık eve. inş heyecandan adımı unutmam, müsteşarla bizim uzmanlar olarak toplanacağız sonra da yemek falan var.
canım yolculuk sarsar keşke bugünden gitseydin dinlenirdin. zaten heyecandan uyuyamıcaksınnişandan sonra ayrıntıları anlatırsın artık, benim eşim çok heyecanlanmıştı, bütün gece ter dökmüştü boncuk boncuk
benimkide çok heyecanlı tuzlu kahve yapma bana diye yalvarıyor bende kıyamıyorum ama bizim kızlar ille yapças diyor o konuda anlaşamadık bakalım hatır için içicek artık
bugünden gidemezdim çok yoğun işler yarın iş çıkışı gidicem ama çok berbat olcak benim içinnn
nişandan sonra tüm ayrıntıları anlatırım hemennçok heyecanlıyımmm son 1 günnn
bugünde bir sürpriz oldu haziranda eğitime gidiyorlarmış temmuz ortasına kadar yoklarrzten ayrı şehirlerdeyiz görüşemiyorduk nöbeti olmassa haftasonu geliyordu şimdi iyice tüm yaz planlarımız iptall seviniyoruz nişana bişi çıkmadı diye çok şükür maşallah her an bişi çıkçak gibi tetikteydik hep
canım asker adam, plan yapamıyoruz malesef. biz güya bu yaz yurtdışına gidicektik, ama plan yapmak ne mümkünnişanınızı yapın hayırlısıyla gerisi kolay canım.
tuzlu kahve yapmaya ben kıyamamıştım,yazıkk
slm ben iskenderuna kampa gittim geçen yaz gülcihana harika bir yer hem gülcihan hem iskenderun merkez orduevinde kaldık biz 1 gece çok güzeldi ben çok begendim ama yaşam şartlarını falan bilmiyorum sadece çok fazla nem vardı hayırlı olsun taininiz....ilk kez yazıyorum sizin fikirleinizi almak istedim iskenderuna tayin olduk nasıl bir yer hiç orada yaşayan oldu mu?
ablacım nasılsın burdada düzeldi diyoruz yine bir yagmur başlıo havalar hala ısınmadı ya tişört giydik 1 haftadır ama bugun buz gibi hava ve şiddetli yagmur var..Günaydınnn hanımlarrrr puslu kapalı bir hava var burada her an yağmur yağabilrrr ...
cnm bazen çok daha uzun sürebiliyor sancılar sen korkma yine deuzun sürmemiş miii:18: ne kadar sürcekti ki
korkutma beni ayşeeuzun yıllar erteleyeceğim galiba bu bebek işini
serpilcim bebişinle mutluluklar diliyorum sana, anneciğinde geliyormuş ne güzel, kayınvalide ile olmak zordur eminim loğusa halinde.
çok sevindim vcanım gözünaydın inş. sağlıkla kucağına alırsın.eşin iyi bir sopa hakediyor gerçekten.ne stres yaşadın bebğinle ilgili üstüne bababnın rahatsızlığı o daha ailesini mi katıyo ortayakızzzlarrrr ben geellldddimmmokadar sevınclıyımkı gebelıgımde bi sorun yokmusssss :81:
kendımı en kotuye hazırlayıp gitmiştim doktora ..doktor olumlu seyler soyleyınce elim ayagım titredi basım dondu bayılcak gibi oldum.. hemsıre hemen tansıyonumu filan olctu heyecandan dusmus
ağlamaklı oldu ama sevıncten tabi.. doktorada dedım ben en kotuusne hazırlamıstım kendımı dıye :)) doktorda daima ne olursa olsun ıyısını dusun dedi
eve gelmeden ben hemen annem kardesımi aradım soyledım heyecandan en son babamı aradım güya ağlamayacaktım ama babamın sesini duyunca basladım ağlamaya :)) baba dede oluyosun dedimkanser hastası oldugu için belkıde bılmıyorum basladım böüü böüü diye dolmusum ıcınde ağlama mıllet bana bakıoo babam bana ne dedi tlfda hatırlamıyorum :))) eve geldım teyzemleri aradım sonra eşimi ama tlf cekmıo msj cektım bende..
az önce aradı ve en guzel gunumu mahvettı yıneee ailesını araya sokusturarak kavga ettık iyi oldu ,suyum bitti sucuyu ara dıye msj cektım aramadı dahakı gelmedi eger aramadıysa çok fena bozusacazzzyarın olsun çok agır laflar edecem ona.. adamlıgından gırcem baba adaylıgından cıkacam yani
çok sevindim vcanım gözünaydın inş. sağlıkla kucağına alırsın.eşin iyi bir sopa hakediyor gerçekten.ne stres yaşadın bebğinle ilgili üstüne bababnın rahatsızlığı o daha ailesini mi katıyo ortayaiyi bir fırçala cnm
bnece de göster cnm ne yapsan haklısınçok tşk ederim canımminsallah tek isteğim bu artık saglıklı bi şekılde kucagıma almak
sucu hala daha gelmedi demek aramamıs yarın ona dunya kaç bucakmıs gosterecem.. kantınde kapandı kapancak taa dısardakı marketten gidip almam gerekıyor meccbureeen üfff... sopalık bu adam sopaaaalıkkkya kanser ya katil edecek bıgun benı yaaaa
kızzzlarrrr ben geellldddimmmokadar sevınclıyımkı gebelıgımde bi sorun yokmusssss :81:
kendımı en kotuye hazırlayıp gitmiştim doktora ..doktor olumlu seyler soyleyınce elim ayagım titredi basım dondu bayılcak gibi oldum.. hemsıre hemen tansıyonumu filan olctu heyecandan dusmus
ağlamaklı oldu ama sevıncten tabi.. doktorada dedım ben en kotuusne hazırlamıstım kendımı dıye :)) doktorda daima ne olursa olsun ıyısını dusun dedi
eve gelmeden ben hemen annem kardesımi aradım soyledım heyecandan en son babamı aradım güya ağlamayacaktım ama babamın sesini duyunca basladım ağlamaya :)) baba dede oluyosun dedimkanser hastası oldugu için belkıde bılmıyorum basladım böüü böüü diye dolmusum ıcınde ağlama mıllet bana bakıoo babam bana ne dedi tlfda hatırlamıyorum :))) eve geldım teyzemleri aradım sonra eşimi ama tlf cekmıo msj cektım bende..
az önce aradı ve en guzel gunumu mahvettı yıneee ailesını araya sokusturarak kavga ettık iyi oldu ,suyum bitti sucuyu ara dıye msj cektım aramadı dahakı gelmedi eger aramadıysa çok fena bozusacazzzyarın olsun çok agır laflar edecem ona.. adamlıgından gırcem baba adaylıgından cıkacam yani
Şok oldum desem.nişanlıyken gelin mi arıyordu kendine pess artık.inş. bundan sonra uğraşmazlar huzur"unuzu bozmazlar cnmohhh be bak gördün mü hiç birşeyin yokmuşçok sevindim inşallah hep böyle sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik geçirirsin ve bir daha kendini inşallah hiç böyle üzmezsin :97:
eşinide aile konusunda hiç üzme biz üç buçuk aylık evliyiz 5 yıldır da sevgiliydik evlenmeden önce düşün yani ailesi falan hepsi biliyorlardı ama kayınvalidem ben nişanlıyken eşime gidip başka gelin adayı olabilecek kızlar bakıyordu. neler yaşadım 7 aylık nişanlılık sürecinde bir bilsenama çok şükür nikahı bastırınca şimdi ailesinin beni üzüp canımı sıkmalarına izin vermiyorum. bizi ayırmak için elinden geleni yapan bir ailesi var benim eşimin ve bunu benim yüzüme açıkça söylediler. offf hatırlamak bile istemiyorum.
yani demem o ki ailesi yüzünden kendi canını hiiiiiç sıkma eşinle
ohhh be bak gördün mü hiç birşeyin yokmuşçok sevindim inşallah hep böyle sağlıklı mutlu huzurlu bi hamilelik geçirirsin ve bir daha kendini inşallah hiç böyle üzmezsin :97:
eşinide aile konusunda hiç üzme biz üç buçuk aylık evliyiz 5 yıldır da sevgiliydik evlenmeden önce düşün yani ailesi falan hepsi biliyorlardı ama kayınvalidem ben nişanlıyken eşime gidip başka gelin adayı olabilecek kızlar bakıyordu. neler yaşadım 7 aylık nişanlılık sürecinde bir bilsenama çok şükür nikahı bastırınca şimdi ailesinin beni üzüp canımı sıkmalarına izin vermiyorum. bizi ayırmak için elinden geleni yapan bir ailesi var benim eşimin ve bunu benim yüzüme açıkça söylediler. offf hatırlamak bile istemiyorum.
yani demem o ki ailesi yüzünden kendi canını hiiiiiç sıkma eşinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?