Asker Eşleri

derincim nasılsın,bebiş nasıl

Canım çok iyyiz ikimizde,yarın tam 8 haftalık oluyoruz. Her şey yolunda çok şükür:) Sen nasılsın toplantın varmış nasıl geçti?

Canım benim seni çok anlıyorum. Ben de sınava girmeden önce babama eşimden bahsetmiştim o zman çıkıyorduk biz. Annem abim falan biliyordu,ama babama söylediğimizde sınavı kazanmazsan benden onay çıkmaz demişti. Bende bi hırs yapmışım Gerçektende sınav belli oldu öyle nişan yaptık. İnşallah bu sene sende güzel bir yere atanırsın canım...

Canımmm hadi gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün Darısı bana olsun inşallah

Canım hadi gözün aydın çok sevindim,kaç aylık seninki benim tam 8 hafta oldu bügün

sanada Allah kolaylık versin canım işin zormuş gerçekten. o ........ler askere bişey yapamayınca eş ve çocuklarını hedef alıyorlar zatenAllah korumuş bişey olmamış canım çok şükür üzüldüm gerçekten

yemin ederim sana kendi hayatımı anlattın bana şu anda. bende öğretmenim ancak atanamadan evlendik diye bana demediğinin bırakmadı oğluma kapağı attın onun parasını yiyorsun snein amacın başka bu işi bozduracağım sana oğlumu yedirmem deyip duruyordu . ki ben oğluorumnu 16 yaşımdan beri seviyordum sürekli o yaşta bile birbirimizle evleneceğimizi biliyorduk emindik bundan.

nişana sadece yüzükle geldiler. sonrada eşimden bizi masrafa soktun deyip bir sürü para aldılar. düğünde hiç birşey takmadılar her şeyi takıyı dahi eşim aldı. evimizin eşyalarını benim eşim aldı düğün masrafı herşeyi eşim yaptı. ailemde beyaz eşyaya yardım etti öyle evi kurduk. ama inan almamalarına birşey demiyorum manevi olarak destek bile olmadılar. sonrada yapacağımız çocuğun zamanına bile karıştılar. hala bizi boşanacak sanıyorlar

annesi ayırmak için elinden geleni yaptı nikah gününü burnumuzdan getirdi. düğüne kendi istediği kızı getirmeye çalıştı çıkan kavganın haddi hesabı yoktu. aileme demediklerini bıraktılar.

çok şükür eşim hep benim yanımda oldu sana hiç baskı yapmam ara arama diye yeter ki evde huzursuzluk yaşamayalım. senin yaşadıklarının yerine kendimi koyuyorum sen iyi dayandın o yüzden arkandayım hep ben dedi

Canım hadi gözün aydın çok sevindim,kaç aylık seninki benim tam 8 hafta oldu bügün

tşk ederimmm canım benım daha yenı yaaa 4hafta 6 gunlukcukk

ooo masallah 8 hafta oldu desene böyle hafta saymasak sanırım zamanın nasıl gectıgını hiç anlayamayacagız :26:

insallah saglıcakla kucaklarımıza alırız bebıslerımızı

Şok oldum desem.nişanlıyken gelin mi arıyordu kendine pess artık.inş. bundan sonra uğraşmazlar huzur"unuzu bozmazlar cnm

gelin aramakla kalmadı benim düğünüme o kızı getirmek için ayılıp bayıldı evlerde. sonra o da yetmedi evimize misafirliğe getirmeye kalkınca ben en sonunda dayanamayıp patladım ve kayınvalime onu hiç sevmediğimi bundan sonrada sevemeyeceğimi bana samimiyetsiz şekilde artık davranmaktan vazgeçmesi gerektiğini çünkü sözlerine inanmadığımı evime de gelmesini istemediğimi söylemişti sinir anımda. şu anda telefonda dahi görüşmüyorum hastalık bayram vs dışında . eşimde birşey demiyor arada bırakmıyorum onu da hiç dert yanmam mesela bana bunu yağtı şunu yaptı diye. hep kendim hallediyorum ))

Selam şekerlerrr iyi akşamlarrrr

Nurcummmm çok sevindimm güzel haberlerle geldinn inşallah çok sağlıklı bir hamilelik dönemiyaşarsın canım yaa..

derin0606nın bi k.validesi var herkesin basına dıyorum belki ilerde belki ruyalarda bızım k.validerimizde böyle olur ne dersın :97::97: çok sanslı çok iyi bir k.valideye sahip..

canım normalde esımde benım yanımdadır ama kadın nasıl bi seytanlık yapıyor tahmın edemezsın oyle boyle kendını melek ben seytan oluyorum 30 yasındakı adamı -kocamı- kucagına aldırıp mıncıklatıyor bıde gozlerımın ıcıne baka baka.. önceden gece uyurken dayanamaz oğluyla aramıza yatardı vsvs.. neyse amannn daha anlatmayayım Allah onuda bilgiği gibi yapsın..
benım kocamda arada boyle gaza gelcegı tutar işte normalde karısmazdı zona ve panık atak olalı..sımdı yıne bi haller olmus bu adama.. baba olmayı kaldıramadı sanırım ,en guzel gunlerımı bana boyle zehır ettirmeseler olmaz zaten.. kocamı ustume salcaklarına kendılerı gelsın sıkıyosa..

Çok ilginç bir anası var kocanın ya valla sen iyi dayanmışsın ben olsam üstüne atlardım kadının

insallah handan ablacım çok sağoll

evet unuttugum seyı hatıradım yenı nıkın hayırlı olsunnn iyi gunlerde eskıtt

Topiğimizzz bebek haberleriyle mutlu oluyor tabiiii

Sağolll nurcummm istiyordum zatennn değiştirtirmeyiii

Allah akıl fikir versin kayınvalilerinize ne biçim insanlar böyle oğullarının mutluluğunu düşüncekleri yerde neler peşindeler.hele oğlumun parasını yiyeceksin sözü ne demek inş. kazanırsın kpssyi de o yer o sözlerini ne çirkin şeyler ya sanki oğlu trilyoner ne sanıyorsa.bende öğretmenim ama çalışmıyorum eşim hatta çalışmasam daha mutlu ve huzurlu.ailesi zaten karışmaz hiç biz ne diyorsak istiyorsak o olur.hoş normali bu zaten.sizinkilerin piskolojiler gerçekten bozuk yalnız Allah şerlerinden korusun ikisinizide.daha çok şey yazardım ama yazamıyorum

handan ablacım nikin hayırlı olsun bende kim bu diyorum

daha neler duycağım yuhh artık aranızamı yattı ben olsam sen ananla yat deyip kalkar giderdim.peygamber sabrı varmış sende cnm

Sağol ayşecimmm benimm

en sonunda delircem ama su varkı delirincede yaranamayacagım :))) aman zaten aldıgımızda bu deliydi deler bende ustune atlayıp katil olmamak için araya mesafe sokusturmaya calısıyorum buseferde soğuk nevale oluyorum

eşimin tayını cıktıya sımdıden pazarlıga basladı benle temmuzda 2hafta gidecekmısım yer değiştirme 15gun verıyorlarya oraya gıdecekmıs kosa kosa... bende hiç gidesim yok hem korkuyorum bebegımı dusurur sonra

O kayınvalide benim oluyor Kayınvalide değil anne gerçek bir anne Bana yaptıklarını bi kendi annem yapmıştır heralde. Eşimle 6 ay kadar ayrı şehirlerde kalmıştık. Benim kaldığım yerde pek tekin değildi. Kayınbabamla 6 ay yanımda kaldılar. Hiç unutmam bi kez çok hasta olmuştum sabaha kadar başımdan ayrılmadı ya canımm benim Şimdide öyle hamileyim diye Ankara'dan kalktı geldi. Sabah 6 da okula gidiyorum benden önce uyanıp kahvaltı hazırlıyor...Çok incedir ayrıca. Biz balayına giderken bana küçük bi valiz hazırlamıştı,içinde yeni gelinin ihtiyaç duyacağı her şey vardı eşime her zaman söyler,eşinin değerini bil,onu üzme...Çok çok şanslıyım ben ...Allah evlenmeyenlerede böyle bir kayınvalide versin

Aman uzakk kalman daha iyi bee uğraşılmaz böle insanlarla senden uzak olsunlarda valla dikkat et bu kadınaaa yediğine içtiğine filann herşey beklenir bu kadındann amann uzak durrr

İşte eli öpülecek bir insanmışş k.validen ne mutlu sana derincimm..

yatın kalkın kendı k.valideleriniz için dua edin Allaha bizlerdende ibret alın.. gerci senın k.validende iyiymiş masallah.. arada anlasamadıgınız bır konu olursa eger hemen aklına bizi getırmen yeterli..
daha neler duycağım yuhh artık aranızamı yattı ben olsam sen ananla yat deyip kalkar giderdim.peygamber sabrı varmış sende cnm
keske bu kadar sabırlı olmasaydım yada biraz kavgacı bi kişiliğim olsaymıs.. bu kadının sayesınde imana geldim desem yerıdır..sureklı dua etmekten sabır dilemekten.. yada hayırlısı olsun hayırlısını dilemekten...
bizim kavgamızın asıl nedeniiii... ben arayıp dıcekmısım babannneee oluyosun dıye o demeyecekmıs 1.5yıl oncesınde olmayan bebegıme masraf dıyen degeri olmayan bebegım için onun gozunde bide habermi edeyım kendı desın hiç umrum değil.. görümcemi aradım ama Allah var.. esım gorumcemı aradıgımı bılıyor yanı sonucta soğuk nevale olmaktan cıkmam gerekıyor değilmi ahahaha...

neyse ben yatayım artık uykum geldi...herkese iyi geceler...

haklısın ne diyeyim benim hakikaten tepemde taşımam lazım.cnm sende canını sıkma hiç boşver bebişinden başka bişey düşünme iyi geceler cnm

çok sevindim canımmm şimdi önünde sağlıkla ve huzurla geçireceğin günler var. topiğimizin güzel anneleriii

kızlarr yazdıklarınızı okuyunca şok oldum.sanki gelin değil düşman almışlar. yaptıklarını okuyunca gelin aramalar, beraber yatmalar kesinlikle normal olmadıklarını düşünüyorummm
benim kayınvalidemde ( rahmetli )erkeğe hizmet etmeye bayılırdı. kayınpederi elleriyle beslerdi resmen. benden de aynısını bekledi. bir gün kahvaltıda " oğlumun yumurtasını soy " dedi. bende " eli yokmu kendi soysun " şokk oldu. o günden sonrada asla karışmadı eli maşalı gelin lazım bunlara. karşılarında ne kadar ezikk durulursa o kadar ezerler. saygı ise önce onlar büyüklüklerini göstermeliler. sonrasında saygıyı hak ederlerr

Selam şekerlerrr iyi akşamlarrrr

Nurcummmm çok sevindimm güzel haberlerle geldinn inşallah çok sağlıklı bir hamilelik dönemiyaşarsın canım yaa..

handancığımm bu senin yeni nikin miydi? hayırlı olsun canım. gerçekten gülümseten bir nik. seninde yüzün hep gülsünnn

işte budur. böylesi insanların ellerini öperim. kayınvalide dediğin seni evladından ayırmamalı. çok şanslısın canım

günaydın herkese hayırlı cumalar ...handan ablacım nickini degiştirmişsin güle güle kullan hayırlı olsun neden degiştirdin kine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…