- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
çok sevindim canımmmşimdi önünde sağlıkla ve huzurla geçireceğin günler var. topiğimizin güzel anneleriii
kızlarr yazdıklarınızı okuyunca şok oldum.sanki gelin değil düşman almışlar. yaptıklarını okuyunca gelin aramalar, beraber yatmalar kesinlikle normal olmadıklarını düşünüyorummm
benim kayınvalidemde ( rahmetli )erkeğe hizmet etmeye bayılırdı. kayınpederi elleriyle beslerdi resmen. benden de aynısını bekledi. bir gün kahvaltıda " oğlumun yumurtasını soy " dedi. bende " eli yokmu kendi soysun " şokk oldu. o günden sonrada asla karışmadıeli maşalı gelin lazım bunlara. karşılarında ne kadar ezikk durulursa o kadar ezerler. saygı ise önce onlar büyüklüklerini göstermeliler. sonrasında saygıyı hak ederlerr
handancığımm bu senin yeni nikin miydi?hayırlı olsun canım. gerçekten gülümseten bir nik. seninde yüzün hep gülsünnn
işte budur. böylesi insanların ellerini öperim. kayınvalide dediğin seni evladından ayırmamalı. çok şanslısın canım
günaydın herkese hayırlı cumalar ...handan ablacım nickini degiştirmişsin güle güle kullan hayırlı olsun neden degiştirdin kine..
günaydın handancığım beğendimmm , değişik olmuşş
Günaydınnn nilgüncümmm
Değiştirdimm sorma yaa beğendinmiii
günaydın handancığım beğendimmm , değişik olmuşş
günaydın arkadaşlarrrgüzel ve sağlıklı bir gün diliyorummm, hayırlı cumalar
çok tşkler nilgün ablamçok sevindim canımmmşimdi önünde sağlıkla ve huzurla geçireceğin günler var. topiğimizin güzel anneleriii
kızlarr yazdıklarınızı okuyunca şok oldum.sanki gelin değil düşman almışlar. yaptıklarını okuyunca gelin aramalar, beraber yatmalar kesinlikle normal olmadıklarını düşünüyorummm
benim kayınvalidemde ( rahmetli )erkeğe hizmet etmeye bayılırdı. kayınpederi elleriyle beslerdi resmen. benden de aynısını bekledi. bir gün kahvaltıda " oğlumun yumurtasını soy " dedi. bende " eli yokmu kendi soysun " şokk oldu. o günden sonrada asla karışmadıeli maşalı gelin lazım bunlara. karşılarında ne kadar ezikk durulursa o kadar ezerler. saygı ise önce onlar büyüklüklerini göstermeliler. sonrasında saygıyı hak ederlerr ]
sağol canım benım :)))günaydın hanımlar,
kasvetli canım çok sevindim,iyi düşün iyi olsun demiştik sana bak bişeycikler olmaz sen iyi beslen sinirlerini de yıpratma canım gereksiz insanlar için. artık öncelik sen ve bebeğinde. eşine de şaşırdım doğrusu hamile olduğunu öğrenince seni daha çok el üstünde tutması lazım ama sanırım daha adapte olamadı.
tayin bekleyenler hayırlı olsun..günaydınlarr...
bugün tayinler açıklanıyor.. burda herkes çok heyecanlı..
herkes için hayırlısı olsun..
@kasvetli bebeişinin iyi olmasına çok çok sevindim..eşinde kısa sürede adepte olur sen hiçbişeyi takma.. bebişide üzme.
günaydın hanımlar ...
eşimel sabah konustugumuzda tutturdu işlla ara ara iyi dedım esımıde kırmak istemedıma am keske kırsaymısım,en azından suan ağlamazdım..
ben çok sevınclı bı sekılde babannneeee oluyosun dedım kadın sus pus oldu sok gecırdı.. siz çocuk ıstemıyordunuz kı dedi emımısın dedi tek doktorla kalma baska doktorlarda gitseydın dedi belkı hamıle değilsimdir dedihem evlılıgınız daha oturmadıkı ne cocuguymus canım bu dedi..benım oğlum kocamdan bahsediyo istemıyodu nerden cıktı dedi sevmez senın cocugunu dedi -sankı tek basıma yaptım-
insan bi hayırlı olsun der yaa....
tlfnu kapattım ben basladım ağlamaya(( sonra eşimi aradım acmadı duymadı sanırım bende size ne yazdıysam aynısını esıme msj cektım gonderdım gorse arardı benı gormemıs sanırım daha.. temmuzda izin alcaktı benı goturmeye nıyetlenıyodu sevgılı kocam ,çok beklşer.....
haa bıde hanfendı ev tasırken yaprdıma gelcekmısss ,gelmesın efendım ben kendı esyamı toplarım kendım yerlestırım yıne aradıgı zaman bunuda dıcem ..söyledıklerı karısında şoka uğradıgım için dilim tutuldu hiç bişey diyemedım haliylee
İşte eli öpülecek bir insanmışş k.validen ne mutlu sana derincimm..
günaydın hanımlar,
kasvetli canım çok sevindim,iyi düşün iyi olsun demiştik sana bak bişeycikler olmaz sen iyi beslen sinirlerini de yıpratma canım gereksiz insanlar için. artık öncelik sen ve bebeğinde. eşine de şaşırdım doğrusu hamile olduğunu öğrenince seni daha çok el üstünde tutması lazım ama sanırım daha adapte olamadı.
derinciğim kayınvalidenin değerini bil canım, her seferinde maşallah diyorum,allah başınızdan eksik etmesin öyle bir anneyi. bebişin de çok şanslı, süper bi babannesi olacak
hanımlar bugün havacıların tayinleri belli olacakmış, hayırlısı olur inş herkes için. bizim daha bir haftamız var, çok heyecanlıyım, inş iç güvenlik çıkmaz:18:
toplantım çok iyiydi, ancak o kadar insandan müsteşar masasına en çaylaklardan biri gelsin deyince beni seçtiler, piyango bileti alacağım. yediklerim boğazıma düğümlendi yemin ediyorum.
Süper babanneNe güzel toplantın güzel geçmiş canım sevindim. Bizim okula da pazartesi günü vali geliyor,yorucu bi gün olacak bizim için
canım aman yorma sen kendini, boşwer başkaları çalışsınstres yapıyor insan ister istemez ya, tecrübeli değiliz ya daha. :44: sana da boş şans canım pazartesi için
çok kötü şeyler bunlar cnm ne diyeceğimi bilemedim.merhaba, ben de asker eşiyim. neredeyse 4 yıldır bu topiğe yazmıyorum. rüyanazın açtığı topicten önce yine asker eşleri diye bir topic vardı. hatta terörist olduğu tahmin edilen biri yüzünden kapatılmıştı topic. o zamanlar ben de asker eşleri topiğinin müdavimleri arasındaydım. ben de sizler gibi burada dertlerimi paylaştım. birçok arkadaşla tanıştım. yollarımız bir yerde kesişti ve benim burada paylaştığım dertlerim tanıştığım kişiler tarafından eşlerine anlatıldı ve daha sonra benim eşime yansıdı. rütbeliler arasında dedikodu konusu oldu. hiç hoş olmayan şeyler yaşadım.
merhaba, ben de asker eşiyim. neredeyse 4 yıldır bu topiğe yazmıyorum. rüyanazın açtığı topicten önce yine asker eşleri diye bir topic vardı. hatta terörist olduğu tahmin edilen biri yüzünden kapatılmıştı topic. o zamanlar ben de asker eşleri topiğinin müdavimleri arasındaydım. ben de sizler gibi burada dertlerimi paylaştım. birçok arkadaşla tanıştım. yollarımız bir yerde kesişti ve benim burada paylaştığım dertlerim tanıştığım kişiler tarafından eşlerine anlatıldı ve daha sonra benim eşime yansıdı. rütbeliler arasında dedikodu konusu oldu. hiç hoş olmayan şeyler yaşadım.
merhaba dertsiz, hoşgeldin tekrar o zaman. çok şaşırdım doğrusu bilmiyordum,umarım bi daha tatsız şeyler yaşamazsın canım eşinle.hepimiz dertleşiyoruz burda.
iyi geceler hanımlar, eşim geldi.
canım çok sıkkın, her hafta geldiğinde çantasında bir paket sigara buluyorum çöpe atıyorum. içmiyorum diyor paketler de dolu zaten tamamen bi iki tane eksik var ama kim alıştırmaya çalıştı eşimi bi bulsam çok fena yapıcam.
uyudu şimdi yanına bile gitmedim, bu kaçıncı oldu. kendisini zehirlemesini istemiyorum. üstelik benim astımım var, sigara içilemez benim evimde. doğuya gidince kesin alışır böyle giderse, napıcam ben
ahhh aahh bende dertliyim o konuda ama malesef işteyken içiyor ortam stres yanında içinler vs etkiliyor.ama ev geldiğinde içmiyo, izne gittiğimizde içmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?