Asker Eşleri

Günaydınnn nilgüncümmm

Değiştirdimm sorma yaa beğendinmiii

günaydın herkese hayırlı cumalar ...handan ablacım nickini degiştirmişsin güle güle kullan hayırlı olsun neden degiştirdin kine..

Günaydınnn dilercimmm sanada hayırlı cumalar olsunn...Değiştirdim canımmm epeydir istiyordumm bunu nette görmiştüm hoşuma gitmiştiii ..

günaydın handancığım beğendimmm , değişik olmuşş

Günaydınnn canımm aslında aralarında alt tire vardı ama bu şekilde olmuş birde keleş ama s olarak yazıldı tabi

günaydın arkadaşlarrr güzel ve sağlıklı bir gün diliyorummm, hayırlı cumalar

Sanada hayırlı cumalar nilgüncümm

günaydın hanımlar,

kasvetli canım çok sevindim, iyi düşün iyi olsun demiştik sana bak bişeycikler olmaz sen iyi beslen sinirlerini de yıpratma canım gereksiz insanlar için. artık öncelik sen ve bebeğinde. eşine de şaşırdım doğrusu hamile olduğunu öğrenince seni daha çok el üstünde tutması lazım ama sanırım daha adapte olamadı.

derinciğim kayınvalidenin değerini bil canım, her seferinde maşallah diyorum, allah başınızdan eksik etmesin öyle bir anneyi. bebişin de çok şanslı, süper bi babannesi olacak

hanımlar bugün havacıların tayinleri belli olacakmış, hayırlısı olur inş herkes için. bizim daha bir haftamız var, çok heyecanlıyım, inş iç güvenlik çıkmaz:18:

toplantım çok iyiydi, ancak o kadar insandan müsteşar masasına en çaylaklardan biri gelsin deyince beni seçtiler, piyango bileti alacağım. yediklerim boğazıma düğümlendi yemin ediyorum.

günaydınlarr...

bugün tayinler açıklanıyor.. burda herkes çok heyecanlı..

herkes için hayırlısı olsun..

@kasvetli bebeişinin iyi olmasına çok çok sevindim..eşinde kısa sürede adepte olur sen hiçbişeyi takma.. bebişide üzme.

çok tşkler nilgün ablam insallah hayırlısıyla gelsın bakalım 13 ocak tahımını dogumum bakalım kısmet..
kesınlıkle abla..bu zamana amann esım uzulmesın arada kalmasın dıye sus pus oldum bütün yaptıklarına karsı baktım benım saglık elden gıdıyor kımse uzulmesın derken.şimdi bende tavrımı koyuyorum biraz gecde kalmıs olsam..

sağol canım benım :))) darısı isteyen herkese
sabahı bekleyemedım radım gece acmadı bende okkalı bi msj cektım sabah 9da tlfnumu acmustım ozaman aradı bı kaç kere acmadım en son aradı ozaman actım ve gayet soguk konustum 2.5 saat gonlumu almak zorunda kaldı tlfda
tayin bekleyenler hayırlı olsun..
tşk ederim :):) darısı isteyenlere diyorum ilerde üzülmeden olmuyormus işte..

günaydın hanımlar ...
eşimel sabah konustugumuzda tutturdu işlla ara ara iyi dedım esımıde kırmak istemedıma am keske kırsaymısım,en azından suan ağlamazdım..

ben çok sevınclı bı sekılde babannneeee oluyosun dedım kadın sus pus oldu sok gecırdı.. siz çocuk ıstemıyordunuz kı dedi emımısın dedi tek doktorla kalma baska doktorlarda gitseydın dedi belkı hamıle değilsimdir dedi hem evlılıgınız daha oturmadıkı ne cocuguymus canım bu dedi..benım oğlum kocamdan bahsediyo istemıyodu nerden cıktı dedi sevmez senın cocugunu dedi -sankı tek basıma yaptım-

insan bi hayırlı olsun der yaa....

tlfnu kapattım ben basladım ağlamaya (( sonra eşimi aradım acmadı duymadı sanırım bende size ne yazdıysam aynısını esıme msj cektım gonderdım gorse arardı benı gormemıs sanırım daha.. temmuzda izin alcaktı benı goturmeye nıyetlenıyodu sevgılı kocam ,çok beklşer.....

haa bıde hanfendı ev tasırken yaprdıma gelcekmısss ,gelmesın efendım ben kendı esyamı toplarım kendım yerlestırım yıne aradıgı zaman bunuda dıcem ..söyledıklerı karısında şoka uğradıgım için dilim tutuldu hiç bişey diyemedım haliylee

İnanamıyorm bu kadına insan nasıl sevinmez..

Hiç birşey haketmiyor, ne torununu görmeyi ne de sevmeyi..

hamileliğin boyunca arama birdaha.. haberlerini bile duymamaya çalış..

doğduğunda görmek isterse telefonda söylediklerinin aynen çarparsın yüzüne..

eşinde gelsin artık yaaa..bebek haberi alıp hala nasıl orda kalıyo koşarak sana gelmesi lazım..

Son düzenleme:

inanmıyorum ya ayyy kayınvalidelerin hepsi böyle gıcık sinir bozucu olmak zorunda mı üfff ya. aman bırak ne hali varsa görsün. keşkeeşinin yanında arasaydın o da annesinin böyle dediklerini duysaydı. vallahi bu erkekler kendileri annelerinin ağzından duymadıkları sürece bize yaptıklarını onların anneler kayanan olunca şeytanda olabilir tezini kabul edemiyorlar malesef

hiç sıkma canını hanımefendi kendisi bilir ona sorup doğuracak değilsin ya çocuğunu ona da benim çocuğumu sen bak sen doğur dediğin yok ne karışıyorsa ayyy çok sinir oldum. yemin ederim kayınvalidelerimiz kardeş falan çıkarsa hiç şaşırmam

kasvetli inanamıyorum canım şok oldum nasıl bir kadın nasıl bir ann bu yarabbim, kıskançlığından ölecek. keşke aramasaymışsın diyeceğim ama bir yandan da iyi olmuş, eşine aynen anlat bunları. seni bu haline nasıl üzer ağlatır hiç mi korkusu yok allahtan? oğlu sevmezmiş, o mu karar verecekmiş buna da? yemin ediyorum hasta bu kadın, bi daha görüşmemeni tavsiye ederim. ben olsam büyük konuşmayayım ama bunlardan sonra torun yüzü göstermezdim.

İşte eli öpülecek bir insanmışş k.validen ne mutlu sana derincimm..

Öyledir Handan abla bende öpüyorum o yüzden sık sık:)))

Süper babanne Ne güzel toplantın güzel geçmiş canım sevindim. Bizim okula da pazartesi günü vali geliyor,yorucu bi gün olacak bizim için

Süper babanne Ne güzel toplantın güzel geçmiş canım sevindim. Bizim okula da pazartesi günü vali geliyor,yorucu bi gün olacak bizim için

canım aman yorma sen kendini, boşwer başkaları çalışsın stres yapıyor insan ister istemez ya, tecrübeli değiliz ya daha. :44: sana da boş şans canım pazartesi için

canım aman yorma sen kendini, boşwer başkaları çalışsın stres yapıyor insan ister istemez ya, tecrübeli değiliz ya daha. :44: sana da boş şans canım pazartesi için

Yok canım ben yormayı düşünmüyorum,zaten ziyarete geliyormuş okulu:44: Eşimde sevk al gitme ayakta falan bekleme dışarda güneşte diyor,sıcaklarda geldi iyice belki sevk alırım

kasvetli cnm çok üzüldüm ne biçim insanmış hayret doğrusu ama aradığın çok iyi olmuş sen üstüne düşünei yaptın ayıp onun ayıbı artık.inş. sağlıkla kucağına alırsın evladını ona da ne gösterir ne sevdirisin istemiyorya torun bakalım doğduğunda dayanabilecek mi.eşini de inş. gerçek yüzlerini görür ailesinin ve sana destek olur cnm

merhaba, ben de asker eşiyim. neredeyse 4 yıldır bu topiğe yazmıyorum. rüyanazın açtığı topicten önce yine asker eşleri diye bir topic vardı. hatta terörist olduğu tahmin edilen biri yüzünden kapatılmıştı topic. o zamanlar ben de asker eşleri topiğinin müdavimleri arasındaydım. ben de sizler gibi burada dertlerimi paylaştım. birçok arkadaşla tanıştım. yollarımız bir yerde kesişti ve benim burada paylaştığım dertlerim tanıştığım kişiler tarafından eşlerine anlatıldı ve daha sonra benim eşime yansıdı. rütbeliler arasında dedikodu konusu oldu. hiç hoş olmayan şeyler yaşadım.

çok kötü şeyler bunlar cnm ne diyeceğimi bilemedim.

merhaba dertsiz, hoşgeldin tekrar o zaman. çok şaşırdım doğrusu bilmiyordum, umarım bi daha tatsız şeyler yaşamazsın canım eşinle.hepimiz dertleşiyoruz burda.
iyi geceler hanımlar, eşim geldi.
canım çok sıkkın, her hafta geldiğinde çantasında bir paket sigara buluyorum çöpe atıyorum. içmiyorum diyor paketler de dolu zaten tamamen bi iki tane eksik var ama kim alıştırmaya çalıştı eşimi bi bulsam çok fena yapıcam.
uyudu şimdi yanına bile gitmedim, bu kaçıncı oldu. kendisini zehirlemesini istemiyorum. üstelik benim astımım var, sigara içilemez benim evimde. doğuya gidince kesin alışır böyle giderse, napıcam ben

ahhh aahh bende dertliyim o konuda ama malesef işteyken içiyor ortam stres yanında içinler vs etkiliyor.ama ev geldiğinde içmiyo, izne gittiğimizde içmiyo

ahhh aahh bende dertliyim o konuda ama malesef işteyken içiyor ortam stres yanında içinler vs etkiliyor.ama ev geldiğinde içmiyo, izne gittiğimizde içmiyo

ben hiç içerken görmedim, içemez yanımda zaten dedim ya astımım var. üstünde koku falan da yok. of bilemiyorum ama kim uzatıp teklif ettiyse "abi bitane sen de yak " diye onu bulup çok pis dalıcam. onun çoluğu çocuğu da içsin inş. önceden paket almazdı, her hafta açılmamış paket çöpe atıyorum eşimin gözüne baka baka. içmiyorum diye yalan söyleme bari dedim kızdım. uyusun tek başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…