Asker Eşleri

benım memleketım eskısehır sana her konuda yardımcı olmaya calısırım..

valla çok güzel bir şehir ben çok seviyorum ama her yerini biliyorum ben çünkü burda bu yıl 5.senem.. 4 sene ünv okudum burda o kadar beğendm ki bu şehri eşime ilk tercihinde yazdırdım ve şansa bak ki evlendim yine burdayım

Son düzenleme:
canım bende senın gibi dıyordum yok yumurtlama gununu bırak hep adet gunu dıyordum esşim gelmıstı ilk defa nısanda ortası gibi bi ozaman işte ama korunuyorduk yanı nası oldu hala muamma konu orası hazırlıksızda olsa annecik babacık olmaya hazırlıklıyız artık [/QUOTE]

gerçekten mi canım.walla ne zaman eşim gelse adet oluyorum sana denk gemiş demkki yumurtlama günün ama korunurken nasıl kaldın

aaa ne güzel aynı yaştayız:) evet erken anne olmak güzel ama korkutuyor gerçekten beni...

öyleyiz :) benide çok korkutuyor eşyalarımızı alırken bizde biraz kredi çektik düğünde eşime kimse yardımcı olmamıştı çünkü onların borcu bitmeden de zaten birde bebek olursa aman allahım sonumuz ne olur bilemiyorum. :97:

ay evet canm ya bizim daha 4 senemiz var borcun bitmesine ev aldık biz. inşallah biter çabucak da önümüze bakarız:)

aa ne güzeeell evet gercekten güzel eskişehir Büyükerşen sayesınde oldu daha doğrusu bazı kesım hala daha onun varlıgında sıkayet edip dursada!!ahh ahh ben sımdı uzaklardayım ve çok özlüyorummm arada annemlere gelınce her tarafı bı gezınıyorum ayaklarım agrıyana kadar gecelerıde uyuyamıyorum sonra yorgunluktan
gerçekten mi canım.walla ne zaman eşim gelse adet oluyorum sana denk gemiş demkki yumurtlama günün ama korunurken nasıl kaldın

evet canım suan 5+1lik gebeyım eşim ilk evlendıgımızden gunden itibaren bana sen korunma hormonlarına zarar verme ben korunurum dedi.tmm dedım 1.5 yıl %70 takvim yontemıne gore korunduk bişey olmadı..kanserı onleyıcı ası yaptırmıstım korunmayı %100e çıkardık gebe kaldım sanslı kadermı bilinmez .. bebegımız gelmek istemıs geldi duurm bu yani..

hayırlı olsun canım Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.bizimde nasip bakalım hayırlı zamanda gelsin bebişimiz

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım bebeğiniz

günaydın hanımlar, güzel bir pazar diliyorum hepinize.
topik baya ilerlemiş, benim gibi yalnız haftasonu geçirmek zorunda kalanlar da olmuş.
eşimi nöbete yolladım biraz önce ben de iğneli epliasyona gideceğim bugün çok korkuyorum. :18:
tayinlere 5 gün kaldı, artık bu hafta geçmek bilmez. hepimiz için hayırlısı olur inş

evet bence de seviyorun Büyükerşen'i:86:Ben de aslen mersinliyim ben de orayı çok özlüyorum denizini özlüyorum eskişehirin tek eksi yanı denizi yok neyseki suni muni var bişeyler yine de
mersine çok kucuken gitmiştim 1 defa 90lı yıllarda ozaman bile güzeldi mersin şimdi dahada guzellesmıstır emınım ilk denıze mersınde gırmıstım zaten korkmustum en basta annemle bırlıkte el ele gırdık dağları deldik ::))))
evet yaaa suniii bişi yaptılarrr ama gercegi gibi olmuyıor işte.. en azından plajda guneslendım dıyosun

sağol canım sanada iyi pazarlar
bende artık dogumdan sonra gıdıcem bi ara halletmem gerkeen konulardan bırı işteee ufff... bende hep merak etmısımdır iğnelimi lazermi diye.. bakalım gelısmlerı yazarsın buraya canım kaç ay gorceksın peki?

canım gittim geldim ama malesef bugün yaptıramadım,çok daha kısa olması gerekiyomuş iğneli için, ağda yapalım kısayken gel dediler. ben lazer yaptırmıştım önceden zaten ama bitmediği için iğneliye geçiyim dedim. orduevine gidiyorum o yüzden içim rahat, zaten az kaldığı için uzun sürmez dedi. acıyacak sanırım ama iğne verdiler elime:18: gerçekten büyük sıkıntı bu meseleyi hiç sevmiyorum:26:
eve geldim ama eşim yok moralim çok bozuk temizlik seansıma başlayacağım şimdi.
sen nasılsın canım moralin düzeldi mi biraz daha, eşin arayıp annesiyle konuşmuş mu?

Olsun canım eninde sonunda olacak,hazır hissettiğinde olur inşallah Ben fazlaca hazır hissediyordum,çok istiyordum çok şükür

Amin canım...Kötü olmuş yaa,belki bi ara denk getirirsiniz canım:44:

Merhaba hanımlar,
Uzun süredir giremedim, umarım keyifler yerindendir. Benim bebeğim çok hareketlendi bütün zamanım onunla geçiyor, iznim de bitmek üzere 23 mayısta işe başlayacağım.

Derincim bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu ben sayfaları takip edemedim pek. Son bir iki sayfa hariç. Bu arada benim de 24üm bitti.

Son düzenleme:

şimdi lazerli mi daha etkılı yoksa iğnelimi?? sen niye iğneliye dondunkı.. gerci lazerde korunmak gerekıyormus sanırım bi arkadasım ablası sırf bu yuzden bebıs olayını ertelemıslerdi sımdı aklıma geldi ,iğnelide nasıldır bilemiyorum ama..
ben dısarıya gıdıyorum ağdaya orduevıne hiç gitmedim :26: bazen nıyetlenıyorum sonra dusunyorum 8asker calısıo orda bide benım cartt cartt seslerim ayy fena rezil olurum yanı.. ayrı odası var ama kocaman bi buzlu camı var ses illaki cıkar dısarı.. burdakı yerım iyiydi umarım focada hijejnık bi guzeelik salonu bulabilirim..
ayy allah kolaylık versın çok canın yanmaz umarımmm...
moralım iyi olduyaa eskıye gore ,bebegimden baska hiçbirsey onemli değil kocam bilee ailesini arasada bana demez cunku benım yanımda değil basbasayken haklıo anasını..böyle yapması daha iyi oluo bide ben yanlarında olsam kadın gucenır her ne kadar cadıda olsa :))) oda bir anne sonucta en son okkalı bi msjımdan sonra aradı bu sankı ben gece o msjı cekmemısım gibi konusmaya basladı bende hiç didiklemedim tekrar tekrar.. böyle yok sayarak yasıyoruz işte hayatı :97:

canım lazer baya bir azaltıyor, oldukça etkili bir yöntem ben çok memnun kaldım ama bitmedi malesef, çok ince ayva tüyü olarak kalıyor. onları da sadece iğneliyle bitirebilirmişim.zaten korunduğumuz bi endişem de yok açıkçası. ankaradaki orduevlerinde güzellik salonları çok profesyonel tatlım, ayrı bi dünya var içerde zaten artık asker çalışmıyor, bütün çalışanlar neredeyse sivillerden. ben gelin makyajımı bile orda yaptırmıştım, cilt bakımına falan da gidiyorum çok temiz. bence bebek varken ve emzirirken düşünme canım sen, sonrasında halledersin. ben de bebek düşünene kadar kurtulurum inş
kayınvalide konusunda en iyisini yapıyosun tatlım, en iyisi takmamak bunları. taktıkça kendilerini daha da bi önemsiyorlar. bence yapabildiğin kadar naz yap kocişine de ohhh

ayesercim hoşgeldin, özlettin kendini maşallah canım kendine ve bebişine çok iyi bak

Nurcum ya dengesiz insan çokk işteee ne yapacannn herşey rütbeyse alığ başlarına çalsın o insanlardaa .. Kaç senelikkk evliyimmm takiii emekli olana kadar hiç başıma böyşe bşeyy gelmedi ve yaşamadımmm.. O kadar insanlarla tanıştımmm çok ta dengesiz gördüm ama bana laf sokmaya çalışan olmadı hiçç zatenn onu yapmak sıkar birazzz..Eşimmm emirastsubaylığı yaptı meselaa çok kritikk bir görevdir bu komutanımız ve eşi çok iyiydi meselaaa ..Bir arkadaşımız vardıı sölemişti hatta abla arkandan laf söylüyorlar diyee neden çünküü kendime bakardım gayette şık ve dikkatli olurdum onun içinn..Birazda çekememezlik oluyor bu camiada ..Sanada laf söylyen o şahıs önce kendine baksın bencee bizim artıkk tartışmaya dönmüştüsonrada editör devreye girdi de sonlandı..

Selammm canı ne haber nasılsınnn eşinde yok bugün ha az kaldı tayinede inşallah güzel bir yer çıkar canımm

Slammm canım nasılsınnn bebeğin nasıl iyimiii

sağol ablacım temizliğimi yaptım oturuyorum evimde, eşimin haftaiçi evde olmaması neyse de haftasonu gitmesi çok kötü oluyor gerçekten. anlayışsız insanlar, 15 günlük araziden gelen adama haftasonu gelir gelmez nöbet mi yazılır? inş tayin olduğu yerde anlayışlı insanlarla karşılarız
sen nasılsın ablacm haftasonun nasıl geçti?

kapanan topikte bende vardım...çok iyi arkadaşlıklarımız var...görşüyoruz hala..kapanmasının nedeni çok farklıydı arkadaşlar...sahte kişiliklerde giriyordu hasta mıydı neydi bilmiyoruz...garip olaylar çıktı ..herneyse..her yerde olabilir böyle şeyler..umarım daha yaşanmaz

Hafta sonu eşler evde olmayınca vakitte geçmez şimdiii ..ne diyecen kiii buna adamlar düşğnse böyle bişi yapmazlarrr nöbet yazmazlarr en azından..

Bende iyiyim canım pazara gidipgeldik bizdee pc virüs kapmış eşim onu halletti yanlızım evde bende eşim maç izlemeye gittti arkadaşlarıyla..

Selammm ben bilmiyorum o dönemi merak etmiştim açıkcası neden kapandı diyee..Neyseki şu anda çok güzell gidiyor herşeyyy arkadaşlarımızda son derece bilinçli sevgili ve saygılılaar sağolsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…