- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
aaa ne güzel aynı yaştayız:) evet erken anne olmak güzel ama korkutuyor gerçekten beni...
öyleyiz :) benide çok korkutuyor eşyalarımızı alırken bizde biraz kredi çektik düğünde eşime kimse yardımcı olmamıştı çünkü onların borcu bitmeden de zaten birde bebek olursaaman allahım sonumuz ne olur bilemiyorum. :97:
aa ne güzeeellvalla çok güzel bir şehir ben çok seviyorum ama her yerini biliyorum ben çünkü burda bu yıl 5.senem.. 4 sene ünv okudum burda o kadar beğendm ki bu şehri eşime ilk tercihinde yazdırdım ve şansa bak ki evlendim yine burdayım
gerçekten mi canım.walla ne zaman eşim gelse adet oluyorum sana denk gemiş demkki yumurtlama günün ama korunurken nasıl kaldın
aa ne güzeeellevet gercekten güzel eskişehir Büyükerşen sayesınde oldu daha doğrusu bazı kesım hala daha onun varlıgında sıkayet edip dursada!! ahh ahh ben sımdı uzaklardayım ve çok özlüyorummm arada annemlere gelınce her tarafı bı gezınıyorum ayaklarım agrıyana kadar gecelerıde uyuyamıyorum sonra yorgunluktan
evet bence de seviyorun Büyükerşen'i:86:Ben de aslen mersinliyim ben de orayı çok özlüyorum denizini özlüyorum eskişehirin tek eksi yanı denizi yok neyseki suni muni var bişeyler yine de
evet canım suan 5+1lik gebeyımeşim ilk evlendıgımızden gunden itibaren bana sen korunma hormonlarına zarar verme ben korunurum dedi.tmm dedım 1.5 yıl %70 takvim yontemıne gore korunduk bişey olmadı..kanserı onleyıcı ası yaptırmıstım korunmayı %100e çıkardık gebe kaldım sanslı kadermı bilinmez .. bebegımız gelmek istemıs geldi duurm bu yani..
mersine çok kucuken gitmiştim 1 defa 90lı yıllarda ozaman bile güzeldi mersin şimdi dahada guzellesmıstır emınımevet bence de seviyorun Büyükerşen'i:86:Ben de aslen mersinliyim ben de orayı çok özlüyorum denizini özlüyorum eskişehirin tek eksi yanı denizi yok neyseki suni muni var bişeyler yine de
günaydın hanımlar, güzel bir pazar diliyorum hepinize.
topik baya ilerlemiş, benim gibi yalnız haftasonu geçirmek zorunda kalanlar da olmuş.
eşimi nöbete yolladım biraz önceben de iğneli epliasyona gideceğim bugün çok korkuyorum. :18:
tayinlere 5 gün kaldı, artık bu hafta geçmek bilmez. hepimiz için hayırlısı olur inş
sağol canım sanada iyi pazarlar
bende artık dogumdan sonra gıdıcem bi ara halletmem gerkeen konulardan bırı işteee ufff... bende hep merak etmısımdır iğnelimi lazermi diye.. bakalım gelısmlerı yazarsın buraya canım kaç ay gorceksın peki?
mersine çok kucuken gitmiştim 1 defa 90lı yıllarda ozaman bile güzeldi mersin şimdi dahada guzellesmıstır emınımilk denıze mersınde gırmıstım zaten korkmustum en basta annemle bırlıkte el ele gırdık dağları deldik ::))))
evet yaaa suniii bişi yaptılarrr ama gercegi gibi olmuyıor işte..en azından plajda guneslendım dıyosun
güldürdün beni canm:)evet memleketlerimiz çok güzel ya
Olsun canım eninde sonunda olacak,hazır hissettiğinde olur inşallahBen fazlaca hazır hissediyordum,çok istiyordum çok şükür
Amin canım...Kötü olmuş yaa,belki bi ara denk getirirsiniz canım:44:
canım gittim geldim ama malesef bugün yaptıramadım,çok daha kısa olması gerekiyomuş iğneli için, ağda yapalım kısayken gel dediler. ben lazer yaptırmıştım önceden zaten ama bitmediği için iğneliye geçiyim dedim. orduevine gidiyorum o yüzden içim rahat, zaten az kaldığı için uzun sürmez dedi. acıyacak sanırım ama iğne verdiler elime:18: gerçekten büyük sıkıntı bu meseleyi hiç sevmiyorum:26:
eve geldim ama eşim yok moralim çok bozuk temizlik seansıma başlayacağım şimdi.
sen nasılsın canım moralin düzeldi mi biraz daha, eşin arayıp annesiyle konuşmuş mu?
şimdi lazerli mi daha etkılı yoksa iğnelimi?? sen niye iğneliye dondunkı.. gerci lazerde korunmak gerekıyormus sanırım bi arkadasım ablası sırf bu yuzden bebıs olayını ertelemıslerdi sımdı aklıma geldi ,iğnelide nasıldır bilemiyorum ama..
ben dısarıya gıdıyorum ağdaya orduevıne hiç gitmedim :26: bazen nıyetlenıyorum sonra dusunyorum 8asker calısıo orda bide benım cartt cartt seslerim ayy fena rezil olurum yanı.. ayrı odası var ama kocaman bi buzlu camı var ses illaki cıkar dısarı.. burdakı yerım iyiydi umarım focada hijejnık bi guzeelik salonu bulabilirim..
ayy allah kolaylık versın çok canın yanmaz umarımmm...
moralım iyi olduyaa eskıye gore ,bebegimden baska hiçbirsey onemli değil kocam bileeailesini arasada bana demez cunku benım yanımda değil basbasayken haklıo anasını..böyle yapması daha iyi oluo bide ben yanlarında olsam kadın gucenır her ne kadar cadıda olsa :))) oda bir anne sonucta en son okkalı bi msjımdan sonra aradı bu sankı ben gece o msjı cekmemısım gibi konusmaya basladı bende hiç didiklemedim tekrar tekrar.. böyle yok sayarak yasıyoruz işte hayatı :97:
Merhaba hanımlar,
Uzun süredir giremedim, umarım keyifler yerindendir. Benim bebeğim çok hareketlendi bütün zamanım onunla geçiyor, iznim de bitmek üzere 23 mayısta işe başlayacağım.
Derincim bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu ben sayfaları takip edemedim pek. Son bir iki sayfa hariç. Bu arada benim de 24üm bitti.
sağol canı m bende ıyıyım :) çilek recelinin içine biraz su koyup rondodan gecırdım sütümün içine kattım içiyorum sımdıayy keşke benımde eşim sizler gibi sadece haftasonları olmasaaa ne güzel olurdu :97: mayısta gitti haziranda gelcek kısmetse
baska işi gucu yok ugrasacak ınsan arıyorlar .. ev hanımları benı yanlıs anlamasın sozum melısten dısarı ama bazı ınsanları hakket işi gucu bu yani..
benımde vardı bitane k.validesıyle oturmaya geldıler ,k.validesinin ilk sozu daha oturmamıs evıme ''senın eşinin rutbesi ne'' ben bi an afalladım ve bilmiyorum dedim gercektende asker aileden gelmediğim için ilk zamanlar bilmiyordum.. sonra dedımkı eger benımle sırf bu yuzden gorusceksenız ben istemıyorum.. şimdi farkettımde benım bugun yapacak çok işim vardı dedım kapıya gostererek..arkamdanda az dedikodumu yapmamıs salak kadın.. sırf oğlundan esım bi rutbe asagıda diye ezecektı benı..ama ne oldu bılıyomusun benım eşim erken rütbe aldı (normalde 2yılı vardı daha almasına)gectıgımız agustosta ve onun esıyle aynı oldu..bumuu yaaa yazıkların olsun,insanlık ölmüş..
yanı benım hatırladıgım buydu terörist olayını hatırlamıyorum demek bu konu daha heyecanlı gelmıski bu aklımda kalmıs
ablam banada aynısı oldu kızın bırı benı ekledi o kızın babası denızcıymıs sonra biz özelden yazısmaya basladık ama kızın her iki lafından bırı rütbeye gidiyor yok biz kodomanız bılmem ne vs.. sen bılmezsın tabı esının rutbesı nekı demeler dedım yaa sabırrr.... mesela buraya libya meselesini yazdım..hemen o kız özelden msj cektı benı ajan ilan etti bunlar gizli saklı bılmıyosun etmıyosun aa tabı nerden bılceksın emeler... yahuu bangır bangır tvlerde cıkmıs soluoo onlar ajan olmuoda ben mı ajan oluorum!!! aklı sıra bana toysun sen demeye getırdı sanırım ne bılım..ama bır değil iki değil ..dedım sana kodomanlarınla hayatında basarılar ,ben kımseyı tanımadıgım için böyle daha mutluyum kompleksım yok birilerini ezme niyetım yok böyle mutluyum ben sağol.. engelledım gitti :):)
merhaba hoşgeldın..
benım memleketım eskısehırsana her konuda yardımcı olmaya calısırım..
canım bende senın gibi dıyordum yok yumurtlama gununu bırak hep adet gunu dıyordum esşim gelmıstı ilk defa nısanda ortası gibi bi ozaman işte ama korunuyorduk yanı nası oldu hala muamma konu orasıhazırlıksızda olsa annecik babacık olmaya hazırlıklıyız artık
günaydın hanımlar, güzel bir pazar diliyorum hepinize.
topik baya ilerlemiş, benim gibi yalnız haftasonu geçirmek zorunda kalanlar da olmuş.
eşimi nöbete yolladım biraz önceben de iğneli epliasyona gideceğim bugün çok korkuyorum. :18:
tayinlere 5 gün kaldı, artık bu hafta geçmek bilmez. hepimiz için hayırlısı olur inş
Merhaba hanımlar,
Uzun süredir giremedim, umarım keyifler yerindendir. Benim bebeğim çok hareketlendi bütün zamanım onunla geçiyor, iznim de bitmek üzere 23 mayısta işe başlayacağım.
Derincim bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu ben sayfaları takip edemedim pek. Son bir iki sayfa hariç. Bu arada benim de 24üm bitti.
sağol ablacım temizliğimi yaptım oturuyorum evimde, eşimin haftaiçi evde olmaması neyse de haftasonu gitmesi çok kötü oluyor gerçekten. anlayışsız insanlar, 15 günlük araziden gelen adama haftasonu gelir gelmez nöbet mi yazılır? inş tayin olduğu yerde anlayışlı insanlarla karşılarız
sen nasılsın ablacm haftasonun nasıl geçti?
kapanan topikte bende vardım...çok iyi arkadaşlıklarımız var...görşüyoruz hala..kapanmasının nedeni çok farklıydı arkadaşlar...sahte kişiliklerde giriyordu hasta mıydı neydi bilmiyoruz...garip olaylar çıktı ..herneyse..her yerde olabilir böyle şeyler..umarım daha yaşanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?