Asker Eşleri

3.5 senenlik evliyiz bende 2 -3 kere anca görmüşümdür içtiğini bende evdeyken içmiyor benimleyken içmiyor diye kabullendim artık
cnm sen de git yanına sizde pek görüşemiyorsunuz zaten zamanınızı kızgınlıkla geçirmeyin

nurcuğummm şokk oldum ne yazacağımı biledim. böylesine kötü kalpli insanların olabileceğini düşünemiyorum. oğlunun bebeği olduğunuda düşünemiyor, ilerde bu kötü sözlerin kendisine neler kaybettireceğinide göremiyor galiba.

Yok canım ben yormayı düşünmüyorum,zaten ziyarete geliyormuş okulu:44: Eşimde sevk al gitme ayakta falan bekleme dışarda güneşte diyor,sıcaklarda geldi iyice belki sevk alırım
canım bence de gitme. bende yaşadım aynı şeyleri protokol , tören derken saatlerce ayakta kalıyorsun.

yaşadıklarınız çok üzücü şeyler. hele olayların eşlere kadar intikal etmesi çok kötü olmuş.

canımm kesin arkadaş ortamında oluyordur. eşimde evde ağzına koymaz , ama iş yerinde arkadaşlarıyla 1-2 tane içiyor . şimdi sağlık sebebi ile artık iş ortamında da içmiyormuş. arkadaşları " abi sen yoksun zevkide olmuyor " diyorlarmışş. ama dediğin gibi doğuya gidince içmeye başlayabilirr

şimdi eli ayagı tutuyorya hayat hep boyle sanıyor.. hele bi yaslansın dua etsınde elime kalmasın oğlu bakmak isterse bakabılır elbet oğludur canıdır ciğeridir..ama benım oyle bi mecburiyetım yok .. benım için bitti artık kocam bile bi yere kadar canımdan canım için laf yıyemem artık..
canım eşim ege denızınde seyırde arada sıarada tlf cekınce yada liman yaptıklarında ancak telden konusuyoruz.. k.validemın yanına sadece 1 haftalıgına gıtmıstı..
tek diyecegım sey su ...zalımler için yasasın cehennem... baska bişey demıyorum..
kadın yakında muradına erecek kocamla aramı acacak baska bısey değil.. 2 oğlu olsa dıcemkı tmm kız evlat sahıbı değil ondan bılmıyor ama gorumcemde var yanı.. gorumcemde baska yerde -gelın-sıfatını tasıyor..hadi bunuda gectım kaynanam yaslanınca ne halt edecek hıc onu dusunmuyor ne hıkmetse..
canım msj cekmıstım ya msjımı gorur gormez aradı benı bende basladım ağalamaya,zaten ağlamaktan konusamadımkı eşim sureklı ağlama annemi kaale alma herzamankı hali vs seyler dıyor yaa oyle dıyecegıne annesine karsı bıraz tavırlı olsa bu konuda kadın bıdaha yuz bulamaz zaten..yanı iş eşimde bıtıyor ve eşim hiçö oralı bile değil (( eşim böyle yapıncada ondan nefret edesım gelıyor halıyle soguyorum.. kaynanamın ıstedıgınıde altın tepsıne suınuyorum boylece elımde olmayarak..
inallah canım saglıklı bi şekılde kucagıma alayım yavrumu baska bişey istemıyorum.. eşimede dedim zaten torun istemıyormus annen dedım ona torun yuzu gostermıcem dedi hemen konuyu değiştirdi biliyor cunku annesının nasıl kıskanc,fesat bi insan oldugunun eşimde farkında ama işte her ne olursa olsun annesi oda ne yapsın diyorum bazen.. biliyorum artık bu evlılık daha uzun surmeyecek muradına erecek sevgılı kaynanam.. oğluda basını talara vursa fayda etmeyecek yani durum bu.
çok üzüldüm durumunuza çekememezlıkten baska bısey değil..demek kendılerinin aile duzenlerı yokmus yada huzurları sızın evlılıgınıze goz dikmişler.. Allahta o insanları bildikleri gibi yapsın ınsallah..
sızın bu yazdıgınız bana bısey hatırlattı gecen sene ramazanda her gun bı arkadastayız bide bu arkadaslarla samımıyız..iftardan sonra erkekler mac haber vs genelde bizden ayrı otururlardı bizde kaynanalarımızı cekıstırmek için ya mutfak yada balkonu tercih ederdık :))) neyse bız dedikodu yaparken hızımızı alamayıp artık ses volumumuzu yukseltmişiz farkında olmadan ve kım ne dediyse eşlerımızde duymus haliyle :)) eve gelıyoruz eşim soruyor ne konustunuz ben dıyorum hiç havadan sudan .ee baska dıyor..ben dıyorum yaa sen anlamazsın kadınsal seyler işte diyip gecıstırıyordum :)) meger gorumcemle kaynanamı cekıstırıken duyuyomus herseferınde ama bana demıyomus :):) neyse bir iki üç..derken bigun yıne bı yerdeyız.. arkadasında bebegı vardı baska odaya yatırmıstı sonra kosa kosa geldi susun susun sesiniz oylece tv odasında erkeklerde mac yerıne bizi dinliyorlar bizz şoookk tabi .. kocem gece 3te eve donuyoruz yine sordu ee ne konustunuz naptınız dıye bende sen daha iyi bılırsın sesımızı duymussundur dedım :))) yanı ben buraya yazıyorumya onuda bılıyor cunku sıfremı bılıyor bende bilerek yazıyorum cunku ona soyledıklerımle buraya yazdıklarımda bi fark olmadıgını gorsun ıstıyorum..
ama soyle durumlarda olmadıgı değil..eşimin haberı olmasını sıtemedıgım bişeyi bi arkadasa soyledıysem oda gidip yetıstırdıyse ben bidaha o arkadasla ilişkimi kesıyorum..bi kerede sey olmustu benım demediğim bişeyi eşime öyle lanse etmıs esımınde demedgi bi şeyi bana lanse etmıstı ve bosanıyorduk nerdeyse..gercekler ortaya cıkınca bidaha o ınsanlarla gorusmeme kararı almıstık..
uyarın için tşkler bu arada sanal ortam dıyıp yazmamk gerek haklısın ama ben kendı arkadaslarımın kkdakı nıklerı bılmem onlarda benımkısını bılmez.. bazen vermemek daha iyi oluyor desem yedırır
canım benım merak etme senın durumu bılıyor sonucta bıle bılede yapmaz yani..
benım eşim kesınlıkle karsı evde bile içirtmez balkonda yanı senın eşinde belkı ozentıdır yanı.. gecer zmaanla cunku bi sigara gecmısı olmadgıu için bagımlı olmaz.. için rahat olsun

nilgün abla okadar cok gucume gittiki anlatamam... eşimede anlatırken (yenı huy edındım daha fazla zarar gormemek adına eşime herseyı anlatıyorum) ağlama krızınının ardındna panik atagım tuttu maalesef eşimede sonradan msj cektım sen daha boyle hiç bişey olmamıs gibi davran anneni daha bo costur benı az aglattı az üzdü demi tam gaz devam etsın dedım.. bu gıdısle bebegımız düser zaten bu kadar uzuntuye dyaanamaz dedım..annende muradına erer sımdıden gozu aydın olsun dıye ara ıstersen dedım.. eşimdende soğudum gibi oldum bolee bı karmasık duygular.. kaynanamın ıstedıgını altın tepsıde sunuyorum farkında olmadan ama napayım .tmm eşimde haklı annesı sonucta ama en azından tavır koysun yaa.. nılgun abla emınım o kadının daha karnı bile inmemıstır daha bana dıyecegı cok sey vardıdrda ben hadi anne kapatıyorum iyi gunler dedim için lafları ağzına tıkadım yani..kımbılır daha ne dıcektıde canımı yakacaktı eşimede annen yaslanınca elime dusmesın sakın diyerek msjıma son verdım.. eşimede kırgınım en azında yalandan olsa benı teselli etseydı keşke.. cocuk kandırır gibi benıde kandırsaydı keşke avunurdum en azından

Son düzenleme:

günaydın canım, söylediklerinde ve yaptıklarında kesinlikle sen haklısın. saygıyı ve sevgiyi hak etmiyor o insanlar. Fakat eşine bunları yansıtarak o kadının ekmeğine yağ sürüyorsun. sana tavsiyemm eşinle aranı bozma sen yine yapacağını yap fakat eşinle aranı bozmadan yapmaya çalış. onlar eşinin ailesi , annesi canı ciğeri. sen ne desende eşinin onlara karşı tavrı değişmez. sen diyorsun ya eşimden soğuyorum diye. belki her telefonda aynı şeyleri söyledikçe eşinde senden soğuyordur. boşver nurcumm, telefonda ve yanına geldiğinde eşine hiç bunlardan bahsetme. bebeğinizin getireceği güzelliklerden, onun moralini güzel tutacak şeylerden bahsetki o seni ve bebeğini özlesin. kayınvaliden de yaptığı ile kalsın.

merhaba kuzucuğum , ne haber, tayinlerde açıklandı. beklediğimiz arkadaşlarımızdan 2 tanesi buraya geldi. çok mutlu oldumm

Son düzenleme:
benım artık tek tesellım bu zaten hanı ben unutsam bile Allah unutmaz dıyorum artık.. al mazlumun ahını cıkar aheste aheste dıyoryaa ne kadarda doğru... gun olacak kendı kızı ve oğlu ona yuz cevırecek zaten ,daha sımdıden kendı kızı k.valdemi istemıyor gelme evıme dıyor.. kayananm gıttıgı zamanda onu hiç biyere goturmuyormus agzından kacırmıstı bikere.. Allaha havale edıyorum artık napayım..

eşim büyük bi ihtimal bana kustu bu saat oldu daha aramadı gecekı o msjım yuzunden kesın.. dayanamıyorum bende esıme sarıyorum bu sefer üfff... kadında kına yksın sımdı.. haklısın nilgün abla bazen toylugum tutuyor işte keske gondermeseydım o msjı yaaa... neyse ne zaman ararsa ne zaman özlerse benı ozaman konuscak gibiyiz sımdı bide tekrar ararsam olmaz ,kendı kendıme haksız duruma dusururum gibi geliyor...
pazara cıkacam bende.. fazla yuklenmeden gelmeye calısırım :))) pazarda bana bı haller oluo herseyı alasım gelıodaa

Üzüldüm ya okuyunca ilk topik kapatılmış evett hep merak etmiştim bende acaba neden kapatıldı diyee..Arkadaşların yaptıklarıda son derece çirkin bir davranış ama nasıl burada konuşulanları gidipte eşlerine anlatırlarki acaba kesin zevk alarak anlattılar herhalde yazıklar olsun o kişilere de..
Eğer rütbe konusu buradada konu olsaydı çok kötü tartışmalar çıkardı herhalde allahtan arkadaşlarımız çok aklı başında ve mantıklılar bu yönden hepimiz çok şanslıyız bugüne kadar hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık..Çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz çünküü birer abla kardeş gibi olduk desem yeridirrr dertlerimizi sevinçlerimizi bir nebzede osa paylaşıyoruz burada..
Kendi adıma ben çok mutluyım burada kimse kimseyi kırmadı bugüne kadar

hımm sımdı hatırladım ablam tabı ben ozamanlar uye değildim eşimle flört zamanlarıydı bende merak edıp okuyordum..soyle rutbe olayları oldu yanı acıklayayım..herkes herkeısn rutbesını bıldıgı için ustler astları ezmeye calısmıstı hatta oyle bi yere vardıkı tehdit etmeye baslamıslardı bırbırlerını..seni sürgun edıcem sen kım oluyosun bana bunları dıyosun vs cumleleri okumustum.. sanal ortamda atıp tuttugun yeter bide realde goreyım senı demler filan çok ayıp yani..
ben onların bu durumuna kompleks dıyorum baska bişey demıyorum yani..

selam hanımlar. haftasonunu eşim olmadan geçirmek o kadar sıkıcı ki anlatamam evde sıkıntıdan patlamak üzereyim.
şekerim ben napayım benımksı haziranda gelcek kısmetseeee aaaaa
selam arkadaşlar ben de asker eşiyim beni de alın aranıza

hoşgeldın canımmm nasılsın? eşi olmayan burayaa

bu arada çok şükür eşim yanımda benim şu an adanadayız ama tayinciyiz,doğuya gitcez.az kaldı tayinlerin açıklanmasına da var mı benim gibi tayinci olan.çok stresliyim ilk defa gitcem doğuya bi de nereye gitcez diye marakla bekliyoruz.

doğuya gelecekler bakalım yakınıma gelen olacak mı bekleriz kızlar eşinizden ayrı kalmazsın en azında birlikte gelirsiniz, tabi eve haftada 1 gün geliyorlar ama yine aynı şehirde olmak yetiyor

Merhaba hanımlar,nasılsınız? Eşim nöbetçi bugün. Sinir oluyorum c.tesi nöbetlerine Bizde kayınvalidemle biraz alış-veriş yaptık çünkü ben yakında kıyafetlerime sığmayacağım

merhaba kuzucuğum , ne haber, tayinlerde açıklandı. beklediğimiz arkadaşlarımızdan 2 tanesi buraya geldi. çok mutlu oldumm

Gözünaydın nilgün abla..bizimde filo komutanımız ve harekat subaylarımız değişti ikisinin eşide çok sevdiğim bayanlar..gidenler içinde samimi olduğum biri yoktu zaten.. iki ailede diyarbakırdan geliyormuş bizim filoya..

herkese merhaba. ben de asker eşiyim. yazıları uzun uzun okuyamadım henüz ama daha önceki topikler neden kapandı merak ettim. herkese iyi akşamlar...

fazla uzağa gitmek gerekmiyormış. bi önceki sayfada bahsetmişler benim merak ettiğim konuyu :)) tekrarda slmlarrrr :)

Vayy be olaya bak ahhh keşkee o zamankar ben olsaymışım burada varyaa kimse tutamazdı beni herhaldee şimdi merak ediyorum o lafları söyleyen bayanlar acaba hala site içindemii ..

Geçem senede ben yaşadım böyle bir olay direk bana sarmıştı hatunn lafları yiyincede susutu kaldıı

selam hanımlar. haftasonunu eşim olmadan geçirmek o kadar sıkıcı ki anlatamam evde sıkıntıdan patlamak üzereyim.

Selamm canımm ne haberrrr nasılsınn

selam arkadaşlar ben de asker eşiyim beni de alın aranıza

Merhaba nasılsınızzz hoş geldiniz aramızaa

doğuya gelecekler bakalım yakınıma gelen olacak mı bekleriz kızlar eşinizden ayrı kalmazsın en azında birlikte gelirsiniz, tabi eve haftada 1 gün geliyorlar ama yine aynı şehirde olmak yetiyor

Selamm şekercimmm ne habersinnn

Merhaba hanımlar,nasılsınız? Eşim nöbetçi bugün. Sinir oluyorum c.tesi nöbetlerine Bizde kayınvalidemle biraz alış-veriş yaptık çünkü ben yakında kıyafetlerime sığmayacağım

Merhaba derincim nasılsınnn canımm nasıl geçiyor hamilelik

Kuzucummm nasılsınn canımmm

herkese merhaba. ben de asker eşiyim. yazıları uzun uzun okuyamadım henüz ama daha önceki topikler neden kapandı merak ettim. herkese iyi akşamlar...

Selamm hoş geldiniz sizdee aramızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…