3.5 senenlik evliyiz bende 2 -3 kere anca görmüşümdür içtiğini bende evdeyken içmiyor benimleyken içmiyor diye kabullendim artıkben hiç içerken görmedim, içemez yanımda zaten dedim ya astımım var. üstünde koku falan da yok. of bilemiyorum ama kim uzatıp teklif ettiyse "abi bitane sen de yak " diye onu bulup çok pis dalıcam. onun çoluğu çocuğu da içsin inş. önceden paket almazdı, her hafta açılmamış paket çöpe atıyorum eşimin gözüne baka baka. içmiyorum diye yalan söyleme bari dedim kızdım. uyusun tek başına
günaydın hanımlar ...
eşimel sabah konustugumuzda tutturdu işlla ara ara iyi dedım esımıde kırmak istemedıma am keske kırsaymısım,en azından suan ağlamazdım..
ben çok sevınclı bı sekılde babannneeee oluyosun dedım kadın sus pus oldu sok gecırdı.. siz çocuk ıstemıyordunuz kı dedi emımısın dedi tek doktorla kalma baska doktorlarda gitseydın dedi belkı hamıle değilsimdir dedihem evlılıgınız daha oturmadıkı ne cocuguymus canım bu dedi..benım oğlum kocamdan bahsediyo istemıyodu nerden cıktı dedi sevmez senın cocugunu dedi -sankı tek basıma yaptım-
insan bi hayırlı olsun der yaa....
tlfnu kapattım ben basladım ağlamaya(( sonra eşimi aradım acmadı duymadı sanırım bende size ne yazdıysam aynısını esıme msj cektım gonderdım gorse arardı benı gormemıs sanırım daha.. temmuzda izin alcaktı benı goturmeye nıyetlenıyodu sevgılı kocam ,çok beklşer.....
haa bıde hanfendı ev tasırken yaprdıma gelcekmısss ,gelmesın efendım ben kendı esyamı toplarım kendım yerlestırım yıne aradıgı zaman bunuda dıcem ..söyledıklerı karısında şoka uğradıgım için dilim tutuldu hiç bişey diyemedım haliylee
canım bence de gitme. bende yaşadım aynı şeyleri protokol , tören derken saatlerce ayakta kalıyorsun.Yok canım ben yormayı düşünmüyorum,zaten ziyarete geliyormuş okulu:44: Eşimde sevk al gitme ayakta falan bekleme dışarda güneşte diyor,sıcaklarda geldi iyice belki sevk alırım
merhaba, ben de asker eşiyim. neredeyse 4 yıldır bu topiğe yazmıyorum. rüyanazın açtığı topicten önce yine asker eşleri diye bir topic vardı. hatta terörist olduğu tahmin edilen biri yüzünden kapatılmıştı topic. o zamanlar ben de asker eşleri topiğinin müdavimleri arasındaydım. ben de sizler gibi burada dertlerimi paylaştım. birçok arkadaşla tanıştım. yollarımız bir yerde kesişti ve benim burada paylaştığım dertlerim tanıştığım kişiler tarafından eşlerine anlatıldı ve daha sonra benim eşime yansıdı. rütbeliler arasında dedikodu konusu oldu. hiç hoş olmayan şeyler yaşadım.
merhaba dertsiz, hoşgeldin tekrar o zaman. çok şaşırdım doğrusu bilmiyordum,umarım bi daha tatsız şeyler yaşamazsın canım eşinle.hepimiz dertleşiyoruz burda.
iyi geceler hanımlar, eşim geldi.
canım çok sıkkın, her hafta geldiğinde çantasında bir paket sigara buluyorum çöpe atıyorum. içmiyorum diyor paketler de dolu zaten tamamen bi iki tane eksik var ama kim alıştırmaya çalıştı eşimi bi bulsam çok fena yapıcam.
uyudu şimdi yanına bile gitmedim, bu kaçıncı oldu. kendisini zehirlemesini istemiyorum. üstelik benim astımım var, sigara içilemez benim evimde. doğuya gidince kesin alışır böyle giderse, napıcam ben
şimdi eli ayagı tutuyorya hayat hep boyle sanıyor.. hele bi yaslansın dua etsınde elime kalmasınİnanamıyorm bu kadına insan nasıl sevinmez..
Hiç birşey haketmiyor, ne torununu görmeyi ne de sevmeyi..
hamileliğin boyunca arama birdaha.. haberlerini bile duymamaya çalış..
doğduğunda görmek isterse telefonda söylediklerinin aynen çarparsın yüzüne..
eşinde gelsin artık yaaa..bebek haberi alıp hala nasıl orda kalıyo koşarak sana gelmesi lazım..
tek diyecegım sey su ...zalımler için yasasın cehennem... baska bişey demıyorum..inanmıyorum ya ayyy kayınvalidelerin hepsi böyle gıcık sinir bozucu olmak zorunda mı üfff ya. aman bırak ne hali varsa görsün. keşkeeşinin yanında arasaydın o da annesinin böyle dediklerini duysaydı. vallahi bu erkekler kendileri annelerinin ağzından duymadıkları sürece bize yaptıklarını onların anneler kayanan olunca şeytanda olabilir tezini kabul edemiyorlar malesef
hiç sıkma canını hanımefendi kendisi bilir ona sorup doğuracak değilsin ya çocuğunu ona da benim çocuğumu sen bak sen doğur dediğin yok ne karışıyorsa ayyy çok sinir oldum. yemin ederim kayınvalidelerimiz kardeş falan çıkarsa hiç şaşırmam
canım msj cekmıstım ya msjımı gorur gormez aradı benı bende basladım ağalamaya,zaten ağlamaktan konusamadımkıkasvetli inanamıyorum canım şok oldumnasıl bir kadın nasıl bir ann bu yarabbim, kıskançlığından ölecek. keşke aramasaymışsın diyeceğim ama bir yandan da iyi olmuş, eşine aynen anlat bunları. seni bu haline nasıl üzer ağlatır hiç mi korkusu yok allahtan? oğlu sevmezmiş, o mu karar verecekmiş buna da? yemin ediyorum hasta bu kadın, bi daha görüşmemeni tavsiye ederim. ben olsam büyük konuşmayayım ama bunlardan sonra torun yüzü göstermezdim.
inallah canım saglıklı bi şekılde kucagıma alayım yavrumu baska bişey istemıyorum.. eşimede dedim zaten torun istemıyormus annen dedım ona torun yuzu gostermıcem dedi hemen konuyu değiştirdi biliyor cunku annesının nasıl kıskanc,fesat bi insan oldugunun eşimde farkında ama işte her ne olursa olsun annesi oda ne yapsın diyorum bazen.. biliyorum artık bu evlılık daha uzun surmeyecek muradına erecek sevgılı kaynanam.. oğluda basını talara vursa fayda etmeyecek yani durum bu.kasvetli cnm çok üzüldüm ne biçim insanmış hayret doğrusu ama aradığın çok iyi olmuş sen üstüne düşünei yaptın ayıp onun ayıbı artık.inş. sağlıkla kucağına alırsın evladını ona da ne gösterir ne sevdirisin istemiyorya torun bakalım doğduğunda dayanabilecek mi.eşini de inş. gerçek yüzlerini görür ailesinin ve sana destek olur cnm
çok üzüldüm durumunuzamerhaba, ben de asker eşiyim. neredeyse 4 yıldır bu topiğe yazmıyorum. rüyanazın açtığı topicten önce yine asker eşleri diye bir topic vardı. hatta terörist olduğu tahmin edilen biri yüzünden kapatılmıştı topic. o zamanlar ben de asker eşleri topiğinin müdavimleri arasındaydım. ben de sizler gibi burada dertlerimi paylaştım. birçok arkadaşla tanıştım. yollarımız bir yerde kesişti ve benim burada paylaştığım dertlerim tanıştığım kişiler tarafından eşlerine anlatıldı ve daha sonra benim eşime yansıdı. rütbeliler arasında dedikodu konusu oldu. hiç hoş olmayan şeyler yaşadım.
canım benım merak etme senın durumu bılıyor sonucta bıle bılede yapmaz yani..merhaba dertsiz, hoşgeldin tekrar o zaman. çok şaşırdım doğrusu bilmiyordum,umarım bi daha tatsız şeyler yaşamazsın canım eşinle.hepimiz dertleşiyoruz burda.
iyi geceler hanımlar, eşim geldi.
canım çok sıkkın, her hafta geldiğinde çantasında bir paket sigara buluyorum çöpe atıyorum. içmiyorum diyor paketler de dolu zaten tamamen bi iki tane eksik var ama kim alıştırmaya çalıştı eşimi bi bulsam çok fena yapıcam.
uyudu şimdi yanına bile gitmedim, bu kaçıncı oldu. kendisini zehirlemesini istemiyorum. üstelik benim astımım var, sigara içilemez benim evimde. doğuya gidince kesin alışır böyle giderse, napıcam ben
nurcuğummm şokk oldum ne yazacağımı biledim. böylesine kötü kalpli insanların olabileceğini düşünemiyorum. oğlunun bebeği olduğunuda düşünemiyor, ilerde bu kötü sözlerin kendisine neler kaybettireceğinide göremiyor galiba.
]
şimdi eli ayagı tutuyorya hayat hep boyle sanıyor.. hele bi yaslansın dua etsınde elime kalmasınoğlu bakmak isterse bakabılır elbet oğludur canıdır ciğeridir..ama benım oyle bi mecburiyetım yok .. benım için bitti artık kocam bile bi yere kadar canımdan canım için laf yıyemem artık..
canım eşim ege denızınde seyırdearada sıarada tlf cekınce yada liman yaptıklarında ancak telden konusuyoruz.. k.validemın yanına sadece 1 haftalıgına gıtmıstı..
pardon cnm hala annesinin yanında zannediyorum. çok zor biliyorum ama üzmememye çalış kendini.. benim ablam hamileleiğinde çok stresli bi dönem yaşamıştı bebeğe yanşıyor inan çok sinirli sürekli ağlayan bi oğlu var şimdi :) aman dikkat et. gün ola devran döne.. elbet bir bir yutacak o dediklerini.
nilgün abla okadar cok gucume gittiki anlatamam... eşimede anlatırken (yenı huy edındım daha fazla zarar gormemek adına eşime herseyı anlatıyorum) ağlama krızınının ardındna panik atagım tuttu maalesefeşimede sonradan msj cektım sen daha boyle hiç bişey olmamıs gibi davran anneni daha bo costur benı az aglattı az üzdü demi tam gaz devam etsın dedım.. bu gıdısle bebegımız düser zaten bu kadar uzuntuye dyaanamaz dedım..annende muradına erer sımdıden gozu aydın olsun dıye ara ıstersen dedım.. eşimdende soğudum gibi oldum bolee bı karmasık duygular.. kaynanamın ıstedıgını altın tepsıde sunuyorum farkında olmadan ama napayım .tmm eşimde haklı annesı sonucta ama en azından tavır koysun yaa.. nılgun abla emınım o kadının daha karnı bile inmemıstır daha bana dıyecegı cok sey vardıdrda ben hadi anne kapatıyorum iyi gunler dedim için lafları ağzına tıkadım yani..kımbılır daha ne dıcektıde canımı yakacaktı eşimede annen yaslanınca elime dusmesın sakın diyerek msjıma son verdım.. eşimede kırgınım en azında yalandan olsa benı teselli etseydı keşke.. cocuk kandırır gibi benıde kandırsaydı keşke avunurdum en azından
merhaba kuzucuğum , ne haber, tayinlerde açıklandı. beklediğimiz arkadaşlarımızdan 2 tanesi buraya geldi. çok mutlu oldummpardon cnm hala annesinin yanında zannediyorum. çok zor biliyorum ama üzmememye çalış kendini.. benim ablam hamileleiğinde çok stresli bi dönem yaşamıştı bebeğe yanşıyor inan çok sinirli sürekli ağlayan bi oğlu var şimdi :) aman dikkat et. gün ola devran döne.. elbet bir bir yutacak o dediklerini.
benım artık tek tesellım bu zaten hanı ben unutsam bile Allah unutmaz dıyorum artık.. al mazlumun ahını cıkar aheste aheste dıyoryaa ne kadarda doğru... gun olacak kendı kızı ve oğlu ona yuz cevırecek zaten ,daha sımdıden kendı kızı k.valdemi istemıyor gelme evıme dıyor.. kayananm gıttıgı zamanda onu hiç biyere goturmuyormus agzından kacırmıstı bikere.. Allaha havale edıyorum artık napayım..pardon cnm hala annesinin yanında zannediyorum. çok zor biliyorum ama üzmememye çalış kendini.. benim ablam hamileleiğinde çok stresli bi dönem yaşamıştı bebeğe yanşıyor inan çok sinirli sürekli ağlayan bi oğlu var şimdi :) aman dikkat et. gün ola devran döne.. elbet bir bir yutacak o dediklerini.
günaydın canım, söylediklerinde ve yaptıklarında kesinlikle sen haklısın. saygıyı ve sevgiyi hak etmiyor o insanlar. Fakat eşine bunları yansıtarak o kadının ekmeğine yağ sürüyorsun. sana tavsiyemm eşinle aranı bozma sen yine yapacağını yap fakat eşinle aranı bozmadan yapmaya çalış. onlar eşinin ailesi , annesi canı ciğeri. sen ne desende eşinin onlara karşı tavrı değişmez. sen diyorsun ya eşimden soğuyorum diye. belki her telefonda aynı şeyleri söyledikçe eşinde senden soğuyordur. boşver nurcumm, telefonda ve yanına geldiğinde eşine hiç bunlardan bahsetme. bebeğinizin getireceği güzelliklerden, onun moralini güzel tutacak şeylerden bahsetki o seni ve bebeğini özlesin. kayınvaliden de yaptığı ile kalsın.
]
merhaba, ben de asker eşiyim. neredeyse 4 yıldır bu topiğe yazmıyorum. rüyanazın açtığı topicten önce yine asker eşleri diye bir topic vardı. hatta terörist olduğu tahmin edilen biri yüzünden kapatılmıştı topic. o zamanlar ben de asker eşleri topiğinin müdavimleri arasındaydım. ben de sizler gibi burada dertlerimi paylaştım. birçok arkadaşla tanıştım. yollarımız bir yerde kesişti ve benim burada paylaştığım dertlerim tanıştığım kişiler tarafından eşlerine anlatıldı ve daha sonra benim eşime yansıdı. rütbeliler arasında dedikodu konusu oldu. hiç hoş olmayan şeyler yaşadım.
hımm sımdı hatırladım ablam tabı ben ozamanlar uye değildim eşimle flört zamanlarıydı bende merak edıp okuyordum..soyle rutbe olayları oldu yanı acıklayayım..herkes herkeısn rutbesını bıldıgı için ustler astları ezmeye calısmıstı hatta oyle bi yere vardıkı tehdit etmeye baslamıslardı bırbırlerını..seni sürgun edıcem sen kım oluyosun bana bunları dıyosun vs cumleleri okumustum.. sanal ortamda atıp tuttugun yeter bide realde goreyım senı demler filan çok ayıp yani..
Üzüldüm ya okuyunca ilk topik kapatılmış evett hep merak etmiştim bende acaba neden kapatıldı diyee..Arkadaşların yaptıklarıda son derece çirkin bir davranış ama nasıl burada konuşulanları gidipte eşlerine anlatırlarki acaba kesin zevk alarak anlattılar herhalde yazıklar olsun o kişilere de..
Eğer rütbe konusu buradada konu olsaydı çok kötü tartışmalar çıkardı herhalde allahtan arkadaşlarımız çok aklı başında ve mantıklılar bu yönden hepimiz çok şanslıyız bugüne kadar hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık..Çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz çünküü birer abla kardeş gibi olduk desem yeridirrr dertlerimizi sevinçlerimizi bir nebzede osa paylaşıyoruz burada..
Kendi adıma ben çok mutluyım burada kimse kimseyi kırmadı bugüne kadar
şekerim ben napayım benımksı haziranda gelcek kısmetseeee aaaaaselam hanımlar. haftasonunu eşim olmadan geçirmek o kadar sıkıcı ki anlatamam evde sıkıntıdan patlamak üzereyim.
selam arkadaşlar ben de asker eşiyim beni de alın aranıza
hımm sımdı hatırladım ablam tabı ben ozamanlar uye değildim eşimle flört zamanlarıydı bende merak edıp okuyordum..soyle rutbe olayları oldu yanı acıklayayım..herkes herkeısn rutbesını bıldıgı için ustler astları ezmeye calısmıstı hatta oyle bi yere vardıkı tehdit etmeye baslamıslardı bırbırlerını..seni sürgun edıcem sen kım oluyosun bana bunları dıyosun vs cumleleri okumustum.. sanal ortamda atıp tuttugun yeter bide realde goreyım senı demler filan çok ayıp yani..
ben onların bu durumuna kompleks dıyorum baska bişey demıyorum yani..
şekerim ben napayım benımksı haziranda gelcek kısmetseeee aaaaa
deli mi bu kadınlar ben anlamıyorum ki birbirini ezmeye çalışmakta ne demek. aşağılık kompleksine giren insanlar böyle yapar. eşlerimizle gurur duymak başkaaaa onları kullanarak prim yapmaya çalışmak bambaşka üzüldğm vallahi o bayana.
merhaba kuzucuğum , ne haber, tayinlerde açıklandı. beklediğimiz arkadaşlarımızdan 2 tanesi buraya geldi. çok mutlu oldumm
ben onların bu durumuna kompleks dıyorum baska bişey demıyorum yani..
şekerim ben napayım benımksı haziranda gelcek kısmetseeee aaaaa
hoşgeldın canımmmnasılsın? eşi olmayan burayaa
selam hanımlar. haftasonunu eşim olmadan geçirmek o kadar sıkıcı ki anlatamam evde sıkıntıdan patlamak üzereyim.
selam arkadaşlar ben de asker eşiyim beni de alın aranıza
doğuya gelecekler bakalım yakınıma gelen olacak mı bekleriz kızlar eşinizden ayrı kalmazsın en azında birlikte gelirsiniz, tabi eve haftada 1 gün geliyorlar ama yine aynı şehirde olmak yetiyor
Merhaba hanımlar,nasılsınız? Eşim nöbetçi bugün. Sinir oluyorum c.tesi nöbetlerineBizde kayınvalidemle biraz alış-veriş yaptık çünkü ben yakında kıyafetlerime sığmayacağım
Gözünaydın nilgün abla..bizimde filo komutanımız ve harekat subaylarımız değişti ikisinin eşide çok sevdiğim bayanlar..gidenler içinde samimi olduğum biri yoktu zaten.. iki ailede diyarbakırdan geliyormuş bizim filoya..
herkese merhaba. ben de asker eşiyim. yazıları uzun uzun okuyamadım henüz ama daha önceki topikler neden kapandı merak ettim. herkese iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?