iyiyim handan ablacım sen nasılsın,bugün güzeldi eşim bölükteydi arkadaşlarda gelmiş merkezden kamelyada mangal çay keyfi vardı.akşam girdik eve eşimde karokoluna gitti yine.pztesi izin günü az kaldı neyseki
evt çok sıkılmıştım eşimin bu hafta izni kaynadı en azında bugün bir kaç saat güzel bir şekilde geçirdikBend iyiyim canım sağolll oturdum tv seyrediyorumm, ohhh ne güzel yaaa mangallar yakılmışşş çaylar içilmişşş ..
evt çok sıkılmıştım eşimin bu hafta izni kaynadı en azında bugün bir kaç saat güzel bir şekilde geçirdik
selam hanımlar nasılsınız??? ben pek tanımıyorum topictekileri.. derin0606 hamilesin sanırım,mutlulukla alırsın bebeğini kucağına inşallah
Selamm hoş geldin bende topiğin en yaşlısıyımm
hoşbuldum:) ben de 22 yaşındayım 9.5 aylık evliyim:)
Maşallahçok yeni evlisin sende ne güzel bende 24 yıllık evliyim seninle aynı yaşta kızım var okuyor oda bizden ayrı ama yanımızda değil..
ne güzel:) ben de 2010 mezunuyum..
selam hanımlar nasılsınız??? ben pek tanımıyorum topictekileri.. derin0606 hamilesin sanırım,mutlulukla alırsın bebeğini kucağına inşallah
Amin canımdarısı sana olsun Ben de 23 yaşındayım
ne güzel ya gencecik anne ben 3_4 sene düşünmüyorum hiç hazır hissetmiyorum birde kredi borcumuz var bitsin ondan sonra inşallah
derin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinbizde istiyoruz ama kocişin iznine denk gelmiyor birtürlü yumurtlama günlerim:2:
Olsun canım eninde sonunda olacak,hazır hissettiğinde olur inşallahBen fazlaca hazır hissediyordum,çok istiyordum çok şükür
inşallah canm zamanı gelince olur inşallah
ne güzel ya gencecik anne ben 3_4 sene düşünmüyorum hiç hazır hissetmiyorum birde kredi borcumuz var bitsin ondan sonra inşallah
sağol canı m bende ıyıyım :) çilek recelinin içine biraz su koyup rondodan gecırdım sütümün içine kattım içiyorum sımdıteşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız
baska işi gucu yok ugrasacak ınsan arıyorlar .. ev hanımları benı yanlıs anlamasın sozum melısten dısarı ama bazı ınsanları hakket işi gucu bu yani..deli mi bu kadınlar ben anlamıyorum ki birbirini ezmeye çalışmakta ne demek. aşağılık kompleksine giren insanlar böyle yapar. eşlerimizle gurur duymak başkaaaa onları kullanarak prim yapmaya çalışmak bambaşka üzüldğm vallahi o bayana.
yanı benım hatırladıgım buydu terörist olayını hatırlamıyorum demek bu konu daha heyecanlı gelmıski bu aklımda kalmıs
Vayy be olaya bak ahhh keşkee o zamankar ben olsaymışım burada varyaa kimse tutamazdı beni herhaldee şimdi merak ediyorum o lafları söyleyen bayanlar acaba hala site içindemii ..
Geçem senede ben yaşadım böyle bir olay direk bana sarmıştı hatunn lafları yiyincede susutu kaldıı
merhaba hoşgeldın..fazla uzağa gitmek gerekmiyormış. bi önceki sayfada bahsetmişler benim merak ettiğim konuyu :)) tekrarda slmlarrrr :)
benım memleketım eskısehırhanımlar bu arada hangi şehirlerdesiniz eskişehirde olan yok mu biz eskişehirdeyiz...
derin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinbizde istiyoruz ama kocişin iznine denk gelmiyor birtürlü yumurtlama günlerim:2:
en gençler biz miyiz şimdi. bende 22 yaşına daha evlilik günümde girdim :))) 3 buçuk aylık evliyim bende. erken anne olmak güzel benim annemle aramızda 20 yaş var görenler anne kız zannetmiyor
ama işte yeni evlenip ev kurunca insan gözü korkuyor ilk yıllar çocuktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?