Asker Eşleri

iyiyim handan ablacım sen nasılsın,bugün güzeldi eşim bölükteydi arkadaşlarda gelmiş merkezden kamelyada mangal çay keyfi vardı.akşam girdik eve eşimde karokoluna gitti yine.pztesi izin günü az kaldı neyseki

Bend iyiyim canım sağolll oturdum tv seyrediyorumm, ohhh ne güzel yaaa mangallar yakılmışşş çaylar içilmişşş ..

Çok iyiyiz Handan abla,babamız nöbette babanemizle oturuyoruz Pazartesi kontrolümüz var,inşallah kalp atışlarını duyucaz,çok heyecanlıyız Eşim normalde geceleri hiç uyanmaz, hamile olduğumdan beri kırk kere uyanıp üstümü örtüyor,hasta olmayayım diye,şimdide annemi arıyor anne gece sen onu kontrol et diyor. Bu bebişler adamlara neler yaptırıyor

selam hanımlar nasılsınız??? ben pek tanımıyorum topictekileri.. derin0606 hamilesin sanırım,mutlulukla alırsın bebeğini kucağına inşallah

Son düzenleme:
derin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinbizde istiyoruz ama kocişin iznine denk gelmiyor birtürlü yumurtlama günlerim:2:

ne güzel ya gencecik anne ben 3_4 sene düşünmüyorum hiç hazır hissetmiyorum birde kredi borcumuz var bitsin ondan sonra inşallah

Olsun canım eninde sonunda olacak,hazır hissettiğinde olur inşallah Ben fazlaca hazır hissediyordum,çok istiyordum çok şükür

derin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinbizde istiyoruz ama kocişin iznine denk gelmiyor birtürlü yumurtlama günlerim:2:

Amin canım...Kötü olmuş yaa,belki bi ara denk getirirsiniz canım:44:

ne güzel ya gencecik anne ben 3_4 sene düşünmüyorum hiç hazır hissetmiyorum birde kredi borcumuz var bitsin ondan sonra inşallah

en gençler biz miyiz şimdi. bende 22 yaşına daha evlilik günümde girdim :))) 3 buçuk aylık evliyim bende. erken anne olmak güzel benim annemle aramızda 20 yaş var görenler anne kız zannetmiyor

ama işte yeni evlenip ev kurunca insan gözü korkuyor ilk yıllar çocuktan.

teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız
sağol canı m bende ıyıyım :) çilek recelinin içine biraz su koyup rondodan gecırdım sütümün içine kattım içiyorum sımdı ayy keşke benımde eşim sizler gibi sadece haftasonları olmasaaa ne güzel olurdu :97: mayısta gitti haziranda gelcek kısmetse
baska işi gucu yok ugrasacak ınsan arıyorlar .. ev hanımları benı yanlıs anlamasın sozum melısten dısarı ama bazı ınsanları hakket işi gucu bu yani..
benımde vardı bitane k.validesıyle oturmaya geldıler ,k.validesinin ilk sozu daha oturmamıs evıme ''senın eşinin rutbesi ne'' ben bi an afalladım ve bilmiyorum dedim gercektende asker aileden gelmediğim için ilk zamanlar bilmiyordum.. sonra dedımkı eger benımle sırf bu yuzden gorusceksenız ben istemıyorum.. şimdi farkettımde benım bugun yapacak çok işim vardı dedım kapıya gostererek..arkamdanda az dedikodumu yapmamıs salak kadın.. sırf oğlundan esım bi rutbe asagıda diye ezecektı benı..ama ne oldu bılıyomusun benım eşim erken rütbe aldı (normalde 2yılı vardı daha almasına)gectıgımız agustosta ve onun esıyle aynı oldu..bumuu yaaa yazıkların olsun,insanlık ölmüş..
yanı benım hatırladıgım buydu terörist olayını hatırlamıyorum demek bu konu daha heyecanlı gelmıski bu aklımda kalmıs
ablam banada aynısı oldu kızın bırı benı ekledi o kızın babası denızcıymıs sonra biz özelden yazısmaya basladık ama kızın her iki lafından bırı rütbeye gidiyor yok biz kodomanız bılmem ne vs.. sen bılmezsın tabı esının rutbesı nekı demeler dedım yaa sabırrr.... mesela buraya libya meselesini yazdım..hemen o kız özelden msj cektı benı ajan ilan etti bunlar gizli saklı bılmıyosun etmıyosun aa tabı nerden bılceksın emeler... yahuu bangır bangır tvlerde cıkmıs soluoo onlar ajan olmuoda ben mı ajan oluorum!!! aklı sıra bana toysun sen demeye getırdı sanırım ne bılım..ama bır değil iki değil ..dedım sana kodomanlarınla hayatında basarılar ,ben kımseyı tanımadıgım için böyle daha mutluyum kompleksım yok birilerini ezme niyetım yok böyle mutluyum ben sağol.. engelledım gitti :):)
fazla uzağa gitmek gerekmiyormış. bi önceki sayfada bahsetmişler benim merak ettiğim konuyu :)) tekrarda slmlarrrr :)
merhaba hoşgeldın..
hanımlar bu arada hangi şehirlerdesiniz eskişehirde olan yok mu biz eskişehirdeyiz...
benım memleketım eskısehır sana her konuda yardımcı olmaya calısırım..

canım bende senın gibi dıyordum yok yumurtlama gununu bırak hep adet gunu dıyordum esşim gelmıstı ilk defa nısanda ortası gibi bi ozaman işte ama korunuyorduk yanı nası oldu hala muamma konu orası hazırlıksızda olsa annecik babacık olmaya hazırlıklıyız artık

aaa ne güzel aynı yaştayız:) evet erken anne olmak güzel ama korkutuyor gerçekten beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…