topiğimize nazar değmesin, hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız
ben de yeni almıştım canm bir hevesle giydim bir de topuklu olunca mahvetti.. güzel olcaz diye her derde katlanıyoruz biz kadınlar:86:iyi akşamlar monarosa, alışverişte topuklu mahveder bilirim ben de bugün yeni ayakkabıyla yürüdüm çok pişmanım vurdu hep. spor ayakkabılarımdan vazgeçmicem bi daha
iyi akşamlar hanımlar...hoşgeldin monarosa ben de yeniyim aslında yaşlarımız yakın 23 yaşındayım ben de.adanadayım memleketine yakın mersini çok severiz sık sık da gideriz
eskişehirde mi okudun hangi bölüm.ben de 2010 mezunuyum.eşimle, ben daha öğrenciyken evlendik.ilk tercih adana yazdı hoopp yanıma geldi.3 sene oldu ama bu sene tayinciyiz
Nurcum ya dengesiz insan çokk işteee ne yapacannn herşey rütbeyse alığ başlarına çalsın o insanlardaa .. Kaç senelikkk evliyimmm takiii emekli olana kadar hiç başıma böyşe bşeyy gelmedi ve yaşamadımmm.. O kadar insanlarla tanıştımmm çok ta dengesiz gördüm ama bana laf sokmaya çalışan olmadı hiçç zatenn onu yapmak sıkar birazzz..Eşimmm emirastsubaylığı yaptı meselaa çok kritikk bir görevdir bu komutanımız ve eşi çok iyiydi meselaaa ..Bir arkadaşımız vardıı sölemişti hatta abla arkandan laf söylüyorlar diyee neden çünküü kendime bakardım gayette şık ve dikkatli olurdum onun içinn..Birazda çekememezlik oluyor bu camiada ..Sanada laf söylyen o şahıs önce kendine baksın bencee bizim artıkk tartışmaya dönmüştüsonrada editör devreye girdi de sonlandı..
Selammm canı ne haber nasılsınnn eşinde yok bugün ha az kaldı tayinede inşallah güzel bir yer çıkar canımm
Slammm canım nasılsınnn bebeğin nasıl iyimiii
evet canım eskişehrde okudum.ingilizce öğretmenliği.aynı bizim gibi bizde ben son sınıftayken nikah yaptık ama düğünümüz ağustosta oldu:)ilk tercihine eskişehir yazdı benim açımdan çok iyi oldu bizde seneye kesin doğu bakalım.. senin bölümün ne? nereye çıktı tayininiz?
ben de türk dili ve edebiyatı okudum.2.sınıftayken nikah yaptık.ancak 1 sene sonra düğün yaptık eşim bu arada dilekçe felan yazdı benim adanada öğrenci olduğuma dair sonra geldi yanıma.ben bi kendimi deli sanırdım okurken evlenen acaba acele mi ettim diye düşünüyodum hep, seni öğrenince sevindim.tayinler daha açıklanmadı sabırsızlıkla bekliyoruz.ilk defa gitcem ben doğuya elim ayağım dolanıyo eşya toplarken.bi de doğma büyüme adanalıyım sıcak memleket.gideceğim yerde şu eşya yarar mı bu yarar mı diye düşünüp tabi bir sürü bir sürü sıkıntı.
bi arkadasım var handan abla,sırf bu rutbe sevdasına evlendı ve arada banada laf sokmaya caklısır bende herseferınde ben aşk evliliği yaptın senın gibi işine rutbesıne bakıp evlnemedim derim
Nurcum ya dengesiz insan çokk işteee ne yapacannn herşey rütbeyse alığ başlarına çalsın o insanlardaa .. Kaç senelikkk evliyimmm takiii emekli olana kadar hiç başıma böyşe bşeyy gelmedi ve yaşamadımmm.. O kadar insanlarla tanıştımmm çok ta dengesiz gördüm ama bana laf sokmaya çalışan olmadı hiçç zatenn onu yapmak sıkar birazzz..Eşimmm emirastsubaylığı yaptı meselaa çok kritikk bir görevdir bu komutanımız ve eşi çok iyiydi meselaaa ..Bir arkadaşımız vardıı sölemişti hatta abla arkandan laf söylüyorlar diyee neden çünküü kendime bakardım gayette şık ve dikkatli olurdum onun içinn..Birazda çekememezlik oluyor bu camiada ..Sanada laf söylyen o şahıs önce kendine baksın bencee bizim artıkk tartışmaya dönmüştüsonrada editör devreye girdi de sonlandı..
ben hatırladıgımı yazdım sadece.. ve modlar devreye gırmıstı en sonunda..kapanan topikte bende vardım...çok iyi arkadaşlıklarımız var...görşüyoruz hala..kapanmasının nedeni çok farklıydı arkadaşlar...sahte kişiliklerde giriyordu hasta mıydı neydi bilmiyoruz...garip olaylar çıktı ..herneyse..her yerde olabilir böyle şeyler..umarım daha yaşanmaz
kısss benım ayagımı herturlu klasıgınden tut sporuna herbırısı vuruo valla...iyi akşamlar monarosa, alışverişte topuklu mahveder bilirim ben de bugün yeni ayakkabıyla yürüdüm çok pişmanım vurdu hep. spor ayakkabılarımdan vazgeçmicem bi daha
ben de türk dili ve edebiyatı okudum.2.sınıftayken nikah yaptık.ancak 1 sene sonra düğün yaptık eşim bu arada dilekçe felan yazdı benim adanada öğrenci olduğuma dair sonra geldi yanıma.ben bi kendimi deli sanırdım okurken evlenen acaba acele mi ettim diye düşünüyodum hep, seni öğrenince sevindim.tayinler daha açıklanmadı sabırsızlıkla bekliyoruz.ilk defa gitcem ben doğuya elim ayağım dolanıyo eşya toplarken.bi de doğma büyüme adanalıyım sıcak memleket.gideceğim yerde şu eşya yarar mı bu yarar mı diye düşünüp tabi bir sürü bir sürü sıkıntı.
aynen canm ben 4. sııftayken nikah yaptık biz de eşim dilekçe yazdı eskişehire gelebilmek için yani 2.senemiz burda seneye yolcuyuz. beni şimdiden telaş kapladı ya inşallah birlikte gidebiliriz başka bir şey istemiyorum..inşallah hayırlı biryer çıkar size de canm....
aynen canm ben 4. sııftayken nikah yaptık biz de eşim dilekçe yazdı eskişehire gelebilmek için yani 2.senemiz burda seneye yolcuyuz. beni şimdiden telaş kapladı ya inşallah birlikte gidebiliriz başka bir şey istemiyorum..inşallah hayırlı biryer çıkar size de canm....
Ayrılıksız tayin görürsünüz umarım, hayırlısıyla. Biz Kars'tayız. Seneye gideceğiz buradan.
hiç sorma valla allahtan tek dileğim tek göz bir odaya bile razıyım yeterki ben eşimle gidebileyim.zaten ailem de yurt dışında yaşıyor,gelip gitmeleri çok zor.eğer ben gidemezsem eşimle, eşimin ailesine yakın bir yere gitcem mecburen.izinlerde bile zor dayanıyorum,ne yaparım eşimsiz ben yıllarca oralarda,kayınvalidemle hiç anlaşamıyoruz zaten.habire dua ediyorum eşimin yanında olayım diye.
Ayrılıksız tayin görürsünüz umarım, hayırlısıyla. Biz Kars'tayız. Seneye gideceğiz buradan.
inşallahbirliktesiniz yine ne güzel...
inşallah canm birlikte gidersiniz.. ben de düşünüyorum hep ne yaparım tek kalırsam diye ailemle ya da onun ailesyle kalmak istemem. ama benim ailem mutlaka almak isterler beni yanlarına.. of zor yaaa. hakkımızda hayırlısı olsun...açıklanınca nereyi çıktığı yaz buraya merak ederim...
1 Nisan'a kadar evet. Eşim şuanda yuırtdışı görevinde , 6 aylık. Ama burdakilerin çoğu eşiyle burada. Rahat bir yer. Sosyal anlamda sıkıcı olsa da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?