Asker Eşleri

selam hanımlar nasılsınız biz de çıktık eşimle alışveriş falan yaptık topuklu giymiştim ayaklarım sızlıyor resmen ya

Son düzenleme:
iyi akşamlar monarosa, alışverişte topuklu mahveder bilirim ben de bugün yeni ayakkabıyla yürüdüm çok pişmanım vurdu hep. spor ayakkabılarımdan vazgeçmicem bi daha

iyi akşamlar hanımlar...hoşgeldin monarosa ben de yeniyim aslında yaşlarımız yakın 23 yaşındayım ben de.adanadayım memleketine yakın mersini çok severiz sık sık da gideriz

iyi akşamlar monarosa, alışverişte topuklu mahveder bilirim ben de bugün yeni ayakkabıyla yürüdüm çok pişmanım vurdu hep. spor ayakkabılarımdan vazgeçmicem bi daha
ben de yeni almıştım canm bir hevesle giydim bir de topuklu olunca mahvetti.. güzel olcaz diye her derde katlanıyoruz biz kadınlar:86:
iyi akşamlar hanımlar...hoşgeldin monarosa ben de yeniyim aslında yaşlarımız yakın 23 yaşındayım ben de.adanadayım memleketine yakın mersini çok severiz sık sık da gideriz

sen de hoşgeldn canım ozaman:) evet yakın yaşlar.. çok yakın adana mersin ben de birkaç kez gitmiştim...

Son düzenleme:
eskişehirde mi okudun hangi bölüm.ben de 2010 mezunuyum.eşimle, ben daha öğrenciyken evlendik.ilk tercih adana yazdı hoopp yanıma geldi.3 sene oldu ama bu sene tayinciyiz

eskişehirde mi okudun hangi bölüm.ben de 2010 mezunuyum.eşimle, ben daha öğrenciyken evlendik.ilk tercih adana yazdı hoopp yanıma geldi.3 sene oldu ama bu sene tayinciyiz

evet canım eskişehrde okudum.ingilizce öğretmenliği.aynı bizim gibi bizde ben son sınıftayken nikah yaptık ama düğünümüz ağustosta oldu:)ilk tercihine eskişehir yazdı benim açımdan çok iyi oldu bizde seneye kesin doğu bakalım.. senin bölümün ne? nereye çıktı tayininiz?

Bebebğim bu günlerde tuhaf, diş mi çıkaracak anlamadım. Uyumak istemiyor bir türlü, ayakta sallnıp 5 dk da uyurdu şimdi yatakta döne döne yorulup uyuyor ama ben yanındayken, saçımı çekiştiriyor, yüzümü tırmalıyor uyuyana kadar. Sıçrayıp uyanıyor bu günlerde bu sıkıntılar var.
Yeni kullanıcı adın hayırlı olsun bu arada

ben de türk dili ve edebiyatı okudum.2.sınıftayken nikah yaptık.ancak 1 sene sonra düğün yaptık eşim bu arada dilekçe felan yazdı benim adanada öğrenci olduğuma dair sonra geldi yanıma.ben bi kendimi deli sanırdım okurken evlenen acaba acele mi ettim diye düşünüyodum hep, seni öğrenince sevindim.tayinler daha açıklanmadı sabırsızlıkla bekliyoruz.ilk defa gitcem ben doğuya elim ayağım dolanıyo eşya toplarken.bi de doğma büyüme adanalıyım sıcak memleket.gideceğim yerde şu eşya yarar mı bu yarar mı diye düşünüp tabi bir sürü bir sürü sıkıntı.

aynen canm ben 4. sııftayken nikah yaptık biz de eşim dilekçe yazdı eskişehire gelebilmek için yani 2.senemiz burda seneye yolcuyuz. beni şimdiden telaş kapladı ya inşallah birlikte gidebiliriz başka bir şey istemiyorum..inşallah hayırlı biryer çıkar size de canm....

bi arkadasım var handan abla,sırf bu rutbe sevdasına evlendı ve arada banada laf sokmaya caklısır bende herseferınde ben aşk evliliği yaptın senın gibi işine rutbesıne bakıp evlnemedim derim kız 2aylık evliyken depresyona filan girdi ve çok agır ilaçlar kullandı hep uyuyordu o ilaçlar uyutıyormus.. yanı ablacım huzur olmadıktan sonra sevgı saygı olmadıktan sonra rütbeymıs yada toplumdakı çok iyi bi mevkide işi gucu olan bi insanla evlenmek boşa yani.. ben sahsen boyle dusuyorum..
ben hatırladıgımı yazdım sadece.. ve modlar devreye gırmıstı en sonunda..
kısss benım ayagımı herturlu klasıgınden tut sporuna herbırısı vuruo valla... illaki ayagımın kanının tadına bakmadan ayakkabılar benım ayaklarımı kabul etmıyooo bi turluu gecen adidastan spor ayakkabı aldım yıne vurdu topuk tarafı deliii oldum yaaaa

Ayrılıksız tayin görürsünüz umarım, hayırlısıyla. Biz Kars'tayız. Seneye gideceğiz buradan.

hiç sorma valla allahtan tek dileğim tek göz bir odaya bile razıyım yeterki ben eşimle gidebileyim.zaten ailem de yurt dışında yaşıyor,gelip gitmeleri çok zor.eğer ben gidemezsem eşimle, eşimin ailesine yakın bir yere gitcem mecburen.izinlerde bile zor dayanıyorum,ne yaparım eşimsiz ben yıllarca oralarda,kayınvalidemle hiç anlaşamıyoruz zaten.habire dua ediyorum eşimin yanında olayım diye.

inşallah canm birlikte gidersiniz.. ben de düşünüyorum hep ne yaparım tek kalırsam diye ailemle ya da onun ailesyle kalmak istemem. ama benim ailem mutlaka almak isterler beni yanlarına.. of zor yaaa. hakkımızda hayırlısı olsun...açıklanınca nereyi çıktığı yaz buraya merak ederim...

Ayrılıksız tayin görürsünüz umarım, hayırlısıyla. Biz Kars'tayız. Seneye gideceğiz buradan.

inşallah inşallah.kars'a selamlar.benim amcam orda görevliydi sarıkamışdaydı onlar çok memnunlardı.kayak merkezleri felan tatil yapıyoruz biz derlerdi.biz de çok isteriz o tarafları ama imkansız gibi.hakkari,şırnak,tunceliden birini bekliyoruz.

inşallah. senin en azından ailen var burda benim o da yok.ama hayırlısı bakalım.şoku atlattıktan sonra yazarım tayin yerimizi:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…