Asker Eşleri

günaydın herkezeee 3 günlük nişanlıyım çokkk mutluyumm herşey çok güzeldi kayınvalidemi çok sevdim hepsi çok iyi insanlar aileler iyi anlaştı inş. hep böyle güzel olur Allah tamamına erdirsin nişanı atlattık şimdi düğünü bekliyoruz :123::116: seneye tayinlere göre yön vericez hayatımıza inş. bu yılki tayinler istediğiniz gibi olur eşlerinizden ayrı yaşamak zorunda kalmazsınızz

Allah tatmına erdirsin canım, mutluluğunuz daim olsun

tebrik ederim tatlım, allah tamamına erdirsin. bu arada tayinler bugünlerde her an açıklanabilirmiş, perşembe günü tatil olduğu için. çok heyecanlıyım ama üzülüyorum da.

tebrik ederim tatlım, allah tamamına erdirsin. bu arada tayinler bugünlerde her an açıklanabilirmiş, perşembe günü tatil olduğu için. çok heyecanlıyım ama üzülüyorum da.

teşekkürler hayırlısı olsun inş. iyi bir yer çıkar içiniz rahat olur gidemeseniz bilee

teşekkürler hayırlısı olsun inş. iyi bir yer çıkar içiniz rahat olur gidemeseniz bilee

selam bayanlar nasılsınız. tayinciler çok zor durumdadır bu aralar. bu hafta sonu tayinler açıklanacak alah hepinizin gönlüne göre versin allah eşlerinizden ayırmasın sizleri hepimizi inşallah. bu gün mutluyum kızlar dün smear testi sonucunu aldım temiz çıktı çok şükür. kendime geldim. boşyere evham yapma dedi. eşimde yaaaa ben sana ne demiştim boşuna üzüldün o kadar ağladın diyo dünden beri. valla içim rahatladı allah sağlık versin hepimize ne zor hastalıklar var allah başa vermesin.

gözünaydın canım. dün yazmayınca merak ettim doğrusu. boşuna kaç gün kendini üzdün. neyseki sonucuların temiz çıkmış

Gözün aydın olsun canımm biz sana söyledik demi sonuçların iyi çıkacak diye sende çok evham yaptın çünküüü sonuçlar iyi çıkmışş iştee

kasiope çok sevindim canım geçmiş olsun stres yapma canım bi daha bu kadar, bişeyin yokken hasta edecektin kendini daha da.
tayinleri bekliyoruz ama düşündükçe daha çok stres oluyorum gerçekten.:18: ayrı kalacağız ona tamam ama aklım eşimde kalmasın, canı sağlığı güvende olsun istiyorum.
yarın akşam yanına gideceğim, 19 mayısta eve gelemiyor, yanında olayım tayinleri beraber öğrenelim en azındanç

gözünaydın canım. dün yazmayınca merak ettim doğrusu. boşuna kaç gün kendini üzdün. neyseki sonucuların temiz çıkmış

evet ama elimde değildi annem kanser hastası olduğu için bende risk altındayım evham yapmam bu yüzden yani. çok teşekkürederim.

Gözün aydın olsun canımm biz sana söyledik demi sonuçların iyi çıkacak diye sende çok evham yaptın çünküüü sonuçlar iyi çıkmışş iştee

teşekkürederim ablacım evet söylemiştin

canım git tabiki hayırlısı olur inşallah. allah gönlünüze göre versin. dilekçe yazmasaydık bende senin gibi düşünürdüm şimdi.

Canım merhaba nasılsın? Benim 8 hafta oldu daha belli değil cinsiyetimiz Okulu özlemişsinidir Ohh büyümüş bayaa,darısı bana canım:))) Eşinin gelmesine ne kadar kaldı?

Canım çok geçmiş olsun sevindim bir şey çıkmamasın...Sen de rahatlamışsındır:)

Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kalp atışlarını duyduk bebeğimizin Ayy ne güzel bi duyguydu anlatamam...Rabbim herkese yaşatsın inşallah 50 kiloydum şimdi 51,5 olmuşum

Bak şimdi daha rahatladın demii inşallah bir daha bu sıkıntılarıı yaşamazsın canımcımm

Derincimmmm merhaba nasılsınn nasıl geçiyorr hamilelikk iyisin değilmiii

geçmiş olsun canım
Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kalp atışlarını duyduk bebeğimizin Ayy ne güzel bi duyguydu anlatamam...Rabbim herkese yaşatsın inşallah 50 kiloydum şimdi 51,5 olmuşum

umarım bizlerde yaşarız o duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…