Asker Eşleri

hemde çoook rahatladım sağol canım. sen nasılsın nasıl gidiyor. bu heyecanları bende yaşayabilecekmiyim yaa. doktor şu an için bebek düşünme dedi. offf

neden canım, hastalığın geçince bi engel kalmaz ki, bişeyciğin çıkmamış zaten. inş istediğiniz zamanda olur tatlım

hayırlı olsun canım nısanınız Allah tamamına erdırsın mutlulukla dilerim tayın içinde umarım ıkınızınde gonlunuzden gecen yer olur
canımmm çok sevındımmm Allah bidaha boyle hastalık dert vermesın sana.. moral bozuklugu nedir iyi bilirim Allahın sanslı kulları arasındaymısız dıyorum ben - bebegım için-
Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kalp atışlarını duyduk bebeğimizin Ayy ne güzel bi duyguydu anlatamam...Rabbim herkese yaşatsın inşallah 50 kiloydum şimdi 51,5 olmuşum
derincim çok sevındımm Ayyy darısı bana ınsallahhh

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin umarım herşey gönlünüzce olur

amin canım amin. sen nasılsın neler oldu kaçırdım okuyamadım hiç

ilk gebelıgımı oğrendıgımde sevıncım kursagımda kalmıstı 1hafta boyunca o doktor benım şu hastane benım dıye kodturdum durdum kan vs tahlık sonuclarından prsembe gunu ancak herkese soyleyebildim.. kendımde ancak ozaman rahat bi nefes aldım gebelıgım sonlanmadıgı için kısmetse 23 mayısta bebegımın kalp atıslarını duymak için doktora gıdıcem eşimsizz çok zor olucak bana çok isterdım eşiminde gelmesini ama görevde olunca malum hiçbisey elden gelmıyoor..

bebişin hayırlı olsun. umarım sağlıkla kucağına alırsın.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

hemde çoook rahatladım sağol canım. sen nasılsın nasıl gidiyor. bu heyecanları bende yaşayabilecekmiyim yaa. doktor şu an için bebek düşünme dedi. offf

Yaşarsın canım,içini ferah tut. Zamanı gelince olcak inşallah...

Ne güzell yaa çok sevndimm klap atışını bile duymak varyaa herşeye değiyor derincimm

Evet ablacım,çokkk güzel bi duyguymuş...Doğunca çıldırcaz galiba Eşim telefona kaydetmiş o kalp atış seslerini,dünden beri dinliyoruz,sonradan görmeler gibi Kayınvalidem de gülüyo bize bi köşede

geçmiş olsun canım

umarım bizlerde yaşarız o duyguyu

İnşallah canım...

neden canım, hastalığın geçince bi engel kalmaz ki, bişeyciğin çıkmamış zaten. inş istediğiniz zamanda olur tatlım

Hadi bakalım canım, sendende bekliyoruz kalp atış haberlerini Bizim bebişler çok yakın doğacaklar inşallah

Herkese ıyı geceleerr... Oglusumu uyuttum bır bakıyım dedım... aman ne guzel bebiş haberlerı var... Allah hayırlı etsın,öncelıkle saglıklı bır gebelık nasıp etsınn...

Benım oglusum bıraz erkencı davrandı 5 bucuk aylık ve ılk dişimiz cıktııı :))) Ne kadar heyecan verıcı bırsey anlatamam,kucuk erkek oldu benım cennet kokulum... Allahım ısteyen herkese nasıp etsın...

Bu arada bızde heyecanla tayını beklıyoruz bakalım,komsum yarın ıcın acıklanacak dedı ama cumaya kadar yolu var...

Öncelikle dişiniz hayırlı olsun. Benim oğlumda hala tık yok.GEçen doktor geliyor dedi ama ... Tayinde gönlünüzce olur umarım.

Canım daha 1 ay 17 gün oldu gideli, ama 13 Temmuz'da gelecek izne, 15 gün. Sonra iki ay daha gidecek, sonra bitecek, küçük parçalara böldüm aklımda. DAha kolay katlanması.
Mimicik kalp atmaya başlamış, hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inaşallah. Öyle güzel bir duygu ki, hatırladım ve duygulandım.

herkese iyi geceler...derin 0606 senin de bebeğin hayırlı olsun allahım analı babalı büyümeyi nasib etsin

günaydın canım , maşallah oğluşuna ilk dişide çıkmışşebrucuğum inşallah tayininiz gönlünüze göre olur

hoşgeldin ayeserciğimm

Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kalp atışlarını duyduk bebeğimizin Ayy ne güzel bi duyguydu anlatamam...Rabbim herkese yaşatsın inşallah 50 kiloydum şimdi 51,5 olmuşum

minicik kalp atışlarını duymakk çok güzell bir duygu. içinde yaşayan minicik canlının sesi kilo artışında çok ideal canımm

günaydın hanımlar, nasılsınız
topiğimize bebişler uğurlu gelicek inşallah güzel tayin haberleri de alacağız bugünlerde, hayırlısıyla

Tesekkur ederım ayesercım... Sızınde gorunmus bak ınsallah agrsız sancısız rahatcacık cıkartır dısını kuzucuk..

Nılgun ablacım nasılsın? Cıktı ya dişimiz :) tayın acıklanmadı bugun bakalım batı tayıı beklıyoruz,alısmıstım Elazıga ama bulundugum köyu sevıyorum ınsanları cok ıyı,hatta bugun köyde bır eve davetlıyım karsı komsumla :) ama yıne de gıtmek ıstıyorum aıleme yaklasmak ıstıyorum,dogumdan berı evden cıkmadım baya sıkılmısım...

herkesı opuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…