Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kalp atışlarını duyduk bebeğimizinAyy ne güzel bi duyguydu anlatamam...Rabbim herkese yaşatsın inşallah 50 kiloydum şimdi 51,5 olmuşum
hemde çoook rahatladım sağol canım. sen nasılsın nasıl gidiyor. bu heyecanları bende yaşayabilecekmiyim yaa. doktor şu an için bebek düşünme dedi. offf
hayırlı olsun canım nısanınızgünaydın herkezeee 3 günlük nişanlıyım çokkk mutluyumm herşey çok güzeldikayınvalidemi çok sevdim hepsi çok iyi insanlar aileler iyi anlaştı inş. hep böyle güzel olur Allah tamamına erdirsin nişanı atlattık şimdi düğünü bekliyoruz :123::116: seneye tayinlere göre yön vericez hayatımıza inş. bu yılki tayinler istediğiniz gibi olur eşlerinizden ayrı yaşamak zorunda kalmazsınızz
canımmm çok sevındımmmselam bayanlar nasılsınız. tayinciler çok zor durumdadır bu aralar. bu hafta sonu tayinler açıklanacak alah hepinizin gönlüne göre versin allah eşlerinizden ayırmasın sizleri hepimizi inşallah. bu gün mutluyum kızlar dün smear testi sonucunu aldım temiz çıktı çok şükür. kendime geldim. boşyere evham yapma dedi. eşimde yaaaa ben sana ne demiştim boşuna üzüldün o kadar ağladın diyo dünden beri. valla içim rahatladı allah sağlık versin hepimize ne zor hastalıklar var allah başa vermesin.
derincim çok sevındımmKızlar dün kontrolümüz vardı. Kalp atışlarını duyduk bebeğimizinAyy ne güzel bi duyguydu anlatamam...Rabbim herkese yaşatsın inşallah 50 kiloydum şimdi 51,5 olmuşum
canımmm çok sevındımmmAllah bidaha boyle hastalık dert vermesın sana.. moral bozuklugu nedir iyi bilirim Allahın sanslı kulları arasındaymısız dıyorum ben - bebegım için-
amin canım amin. sen nasılsın neler oldu kaçırdım okuyamadım hiç
günaydın herkezeee 3 günlük nişanlıyım çokkk mutluyumm herşey çok güzeldikayınvalidemi çok sevdim hepsi çok iyi insanlar aileler iyi anlaştı inş. hep böyle güzel olur Allah tamamına erdirsin nişanı atlattık şimdi düğünü bekliyoruz :123::116: seneye tayinlere göre yön vericez hayatımıza inş. bu yılki tayinler istediğiniz gibi olur eşlerinizden ayrı yaşamak zorunda kalmazsınızz
amin canım amin. sen nasılsın neler oldu kaçırdım okuyamadım hiç
ilk gebelıgımı oğrendıgımde sevıncım kursagımda kalmıstı 1hafta boyunca o doktor benım şu hastane benım dıye kodturdum durdum kan vs tahlık sonuclarından prsembe gunu ancak herkese soyleyebildim.. kendımde ancak ozaman rahat bi nefes aldım gebelıgım sonlanmadıgı içinkısmetse 23 mayısta bebegımın kalp atıslarını duymak için doktora gıdıcem eşimsizz çok zor olucak bana çok isterdım eşiminde gelmesini ama görevde olunca malum hiçbisey elden gelmıyoor..
hemde çoook rahatladım sağol canım. sen nasılsın nasıl gidiyor. bu heyecanları bende yaşayabilecekmiyim yaa. doktor şu an için bebek düşünme dedi. offf
Ne güzell yaa çok sevndimm klap atışını bile duymak varyaa herşeye değiyor derincimm
geçmiş olsun canım
umarım bizlerde yaşarız o duyguyu
neden canım, hastalığın geçince bi engel kalmaz ki, bişeyciğin çıkmamış zaten. inş istediğiniz zamanda olur tatlım
hayırlı olsun canım nısanınızAllah tamamına erdırsın mutlulukla dilerim tayın içinde umarım ıkınızınde gonlunuzden gecen yer olur
canımmm çok sevındımmmAllah bidaha boyle hastalık dert vermesın sana.. moral bozuklugu nedir iyi bilirim Allahın sanslı kulları arasındaymısız dıyorum ben - bebegım için-
derincim çok sevındımmAyyy darısı bana ınsallahhh
Herkese ıyı geceleerr... Oglusumu uyuttum bır bakıyım dedım... aman ne guzel bebiş haberlerı var... Allah hayırlı etsın,öncelıkle saglıklı bır gebelık nasıp etsınn...
Benım oglusum bıraz erkencı davrandı 5 bucuk aylık ve ılk dişimiz cıktııı :))) Ne kadar heyecan verıcı bırsey anlatamam,kucuk erkek oldu benım cennet kokulum... Allahım ısteyen herkese nasıp etsın...
Bu arada bızde heyecanla tayını beklıyoruz bakalım,komsum yarın ıcın acıklanacak dedı ama cumaya kadar yolu var...
Canım merhaba nasılsın? Benim 8 hafta oldu daha belli değil cinsiyetimizOkulu özlemişsinidir Ohh büyümüş bayaa,darısı bana canım:))) Eşinin gelmesine ne kadar kaldı?
Canım çok geçmiş olsun sevindim bir şey çıkmamasın...Sen de rahatlamışsındır:)
Herkese ıyı geceleerr... Oglusumu uyuttum bır bakıyım dedım... aman ne guzel bebiş haberlerı var... Allah hayırlı etsın,öncelıkle saglıklı bır gebelık nasıp etsınn...
Benım oglusum bıraz erkencı davrandı 5 bucuk aylık ve ılk dişimiz cıktııı :))) Ne kadar heyecan verıcı bırsey anlatamam,kucuk erkek oldu benım cennet kokulum... Allahım ısteyen herkese nasıp etsın...
Bu arada bızde heyecanla tayını beklıyoruz bakalım,komsum yarın ıcın acıklanacak dedı ama cumaya kadar yolu var...
Canım daha 1 ay 17 gün oldu gideli, ama 13 Temmuz'da gelecek izne, 15 gün. Sonra iki ay daha gidecek, sonra bitecek, küçük parçalara böldüm aklımda. DAha kolay katlanması.
Mimicik kalp atmaya başlamış, hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inaşallah. Öyle güzel bir duygu ki, hatırladım ve duygulandım.
Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kalp atışlarını duyduk bebeğimizinAyy ne güzel bi duyguydu anlatamam...Rabbim herkese yaşatsın inşallah 50 kiloydum şimdi 51,5 olmuşum
günaydın hanımlar, nasılsınız
topiğimize bebişler uğurlu gelicek inşallahgüzel tayin haberleri de alacağız bugünlerde, hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?