yaa sımdıen ruyalarıma grdı ben doktordayımısım dktor ultrosan bakıyor filanHadi bakalım canım, sendende bekliyoruz kalp atış haberleriniBizim bebişler çok yakın doğacaklar inşallah
tşkler aminn insallah..Herkese ıyı geceleerr... Oglusumu uyuttum bır bakıyım dedım... aman ne guzel bebiş haberlerı var... Allah hayırlı etsın,öncelıkle saglıklı bır gebelık nasıp etsınn...
Benım oglusum bıraz erkencı davrandı 5 bucuk aylık ve ılk dişimiz cıktııı :))) Ne kadar heyecan verıcı bırsey anlatamam,kucuk erkek oldu benım cennet kokulum... Allahım ısteyen herkese nasıp etsın...
Bu arada bızde heyecanla tayını beklıyoruz bakalım,komsum yarın ıcın acıklanacak dedı ama cumaya kadar yolu var...
günaydın hanımlar, nasılsınız
topiğimize bebişler uğurlu gelicek inşallahgüzel tayin haberleri de alacağız bugünlerde, hayırlısıyla
Herkese ıyı geceleerr... Oglusumu uyuttum bır bakıyım dedım... aman ne guzel bebiş haberlerı var... Allah hayırlı etsın,öncelıkle saglıklı bır gebelık nasıp etsınn...
Benım oglusum bıraz erkencı davrandı 5 bucuk aylık ve ılk dişimiz cıktııı :))) Ne kadar heyecan verıcı bırsey anlatamam,kucuk erkek oldu benım cennet kokulum... Allahım ısteyen herkese nasıp etsın...
Bu arada bızde heyecanla tayını beklıyoruz bakalım,komsum yarın ıcın acıklanacak dedı ama cumaya kadar yolu var...
canım hg nasılsın paşamızın dişi hayırlı olsunözlettin kendini arada ugra böyle ..
herkese slm kızlar tainler haftaya kalmış haberiniz var mı
günaydın ben de çoğu gibi tayin stresiyle bekleyenlerdenim.siz nasılsınız
hamilelikte ilk ayagını kim sürüdüyse devamı geliyor baksana cicim..benden sonra sırayı kim alacak acaba
tayınlerdede insallah gonlunuze gore yer olur kısslarrr
iyiyim özlemcim teşekkür ederim, biz doğu beklediğimiz için büyük stres altındayım. tayinler 23üne kalmış diye duydum ben de, kuvvet komutanının imzalaması gerektiği için beklenicekmiş, yarın da tatil olması sanırım buna etken.
biz de doğuya gitcez benim stres de o yüzden...bu arada neden eşinizle gidemiceksiniz, gitme ihtimaliniz yok mu?
hoşgeldin ayeserciğimm
selam kızlarrrrnasılsınız??keyıflerınız iyidir ınsallah...
dün burası acayıpp sıcaktııı sankı agustos sıcagı gibiydi sımdı yine sogumusss
bende artık hamilelerın takıldıgı topıkteyım pek ugramıyorum buralarai,buranın pabucu dama atıldı
bende bi gariplik var sanırım cunku hiç bişeye asermıyorumyada daha cok yenıyım ondandır..
sol tarafım çok agrıyor sancı seklınde onada bebek yerlesıo dıyorlar bılmıyorum artık ne kadar doğru..
düzenli yemek yiyeli (günde 3 öğün)kılo vermısım fazla değil 1kılo kadar(74tüm 73 olmusum) ,önceden hamıle değilken zayıflıcam dıye hiçbişy yemıyordum, et ve et urunlerını de hiç yemıyordum keramet bunlardaymıs sanırım..zaten kılo veremeden hamıle kaldım diye ona takmıstım bi ara kafama
mrb canişler nasılsınız bakalımeskisi kadar sık giremiyorum...
oglumla ugraşıyorum bugun iki hafta oldu dogalı ilk haftamda kaynanm yanımdaydı şimdi ise kendi annem ilk haftalar sinir olmaktan sütümde azalma oolmuştu şimdi ise iyi allaha şükür... şimdi tek sorunum sıkılıyorum çok küçük oldugu için bir yere de çıkamıyorum...
tek bişey biliyorum dogumda yaşadıgım bütün acılar sancılar hiç biri yok aklımda sanki gerçekten leylekler getirmiş gibi mutluyum oglumla biraz uykusuz kalıyorum ama olucak o kadarda...
biz de doğuya gitcez benim stres de o yüzden...bu arada neden eşinizle gidemiceksiniz, gitme ihtimaliniz yok mu?
yok canım malesef, ben tayin olamıyorum. ankaraya çakılıyım 2 yıl daha.
cuma belli olsaydı iyiydi ya beklemek çok zor
cuma açıklanmayacağı kesinmi arkadaşlar...sıkıldım beklemekten
cuma açıklanmayacağı kesinmi arkadaşlar...sıkıldım beklemekten
offfff cuma mesai bitiminde tainler açıklanacak son dedikodu bu kızlarrrrr
hadi hayırlısı bakalım:18:
şehir olarak neredesiniz biizm ya ankara yada aydın çıkıcak iki tain yerimiz var sadece şuan diyarbakırdayım
ankaradayız canım, şark bekliyoruz. 2 yıllık yada 3 yıllık bi yer. eşim tek gidicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?