Asker Eşleri

Hadi bakalım canım, sendende bekliyoruz kalp atış haberlerini Bizim bebişler çok yakın doğacaklar inşallah
yaa sımdıen ruyalarıma grdı ben doktordayımısım dktor ultrosan bakıyor filan şimdiden böyle heyecanla beklıyorum o gun geldiğinde ne olacak bilmiyorumm
evet canım 3 hafta yada 4 hafta kadar kısa sen aralık annesi olacaksın ozaman ben ocak ksımetse
tşkler aminn insallah..
dişinizde cıkmıs masallah dişi ilk çıkan bebeklere bizde dişbugdayı yapılır akraba-komsu cagırılıp yapılır
günaydın hanımlar, nasılsınız
topiğimize bebişler uğurlu gelicek inşallah güzel tayin haberleri de alacağız bugünlerde, hayırlısıyla

hamilelikte ilk ayagını kim sürüdüyse devamı geliyor baksana cicim..benden sonra sırayı kim alacak acaba
tayınlerdede insallah gonlunuze gore yer olur kısslarrr

canım hg nasılsın paşamızın dişi hayırlı olsunözlettin kendini arada ugra böyle ..
herkese slm kızlar tainler haftaya kalmış haberiniz var mı

nerhaba bayanlar benım arkadaşımda asker esıde tayıncıler her kafadan bır ses cıkıyor bende merak edıyorum ne zaman acıklanacak arkadaşım nereye gıdecek dıye 23 mı 27 mı haberı olanınız varmı

selam kızlarrrr nasılsınız??keyıflerınız iyidir ınsallah...
dün burası acayıpp sıcaktııı sankı agustos sıcagı gibiydi sımdı yine sogumusss

bende artık hamilelerın takıldıgı topıkteyım pek ugramıyorum buralarai,buranın pabucu dama atıldı
bende bi gariplik var sanırım cunku hiç bişeye asermıyorum yada daha cok yenıyım ondandır..
sol tarafım çok agrıyor sancı seklınde onada bebek yerlesıo dıyorlar bılmıyorum artık ne kadar doğru..

düzenli yemek yiyeli (günde 3 öğün)kılo vermısım fazla değil 1kılo kadar(74tüm 73 olmusum) ,önceden hamıle değilken zayıflıcam dıye hiçbişy yemıyordum, et ve et urunlerını de hiç yemıyordum keramet bunlardaymıs sanırım.. zaten kılo veremeden hamıle kaldım diye ona takmıstım bi ara kafama

günaydın ben de çoğu gibi tayin stresiyle bekleyenlerdenim.siz nasılsınız

iyiyim özlemcim teşekkür ederim, biz doğu beklediğimiz için büyük stres altındayım. tayinler 23üne kalmış diye duydum ben de, kuvvet komutanının imzalaması gerektiği için beklenicekmiş, yarın da tatil olması sanırım buna etken.

hamilelikte ilk ayagını kim sürüdüyse devamı geliyor baksana cicim..benden sonra sırayı kim alacak acaba
tayınlerdede insallah gonlunuze gore yer olur kısslarrr

amin canım inş, eşim gideceği için tek başına gönlüme göre olmayacak kesin ama en azından rahat etsin, ben de uçakla falan gidebileyim yanına istiyorum.
senden sonraki sırayı isteyen ilk arkadaşımız alır inşallah canım, ben iki yıl daha beklemeyi planlıyorum, kocişim gitsin gelsin bakalım bi sağ salim

mrb canişler nasılsınız bakalımeskisi kadar sık giremiyorum...
oglumla ugraşıyorum bugun iki hafta oldu dogalı ilk haftamda kaynanm yanımdaydı şimdi ise kendi annem ilk haftalar sinir olmaktan sütümde azalma oolmuştu şimdi ise iyi allaha şükür... şimdi tek sorunum sıkılıyorum çok küçük oldugu için bir yere de çıkamıyorum...
tek bişey biliyorum dogumda yaşadıgım bütün acılar sancılar hiç biri yok aklımda sanki gerçekten leylekler getirmiş gibi mutluyum oglumla biraz uykusuz kalıyorum ama olucak o kadarda...

Canım bazen kilo veriliyor hamileliğin başında ben 3 kilo vermiştim başta, hamileliğimin sonuna kadar 18 kilo aldım, 3 kiloyu vermeseydim 21 kilo almış olacaktım. Kilo vermek anormal değilmiş, Doktorum hiç endişelenmemişti kilo verdiğimi görünce.

Bebeğin uyurken sen de uyu canım, ye iç uyu, bebeğinin bakımını annene bırak, alt değiştirme vs. Eminim çok heveslisindir şimdi ama yorma hiç kendini. Güle güle büyüt bebeğini.

ankaradayız canım, şark bekliyoruz. 2 yıllık yada 3 yıllık bi yer. eşim tek gidicek.

evet ya bizde şimdi gittiğimiz yere iki yada üç yıllığına gidicez 4 yıldan düşürdüler saolsunlar offf nie açıklanmazki yaaa neci siiznkiii zor olucak allah yardımcınız olsunnn

Son düzenleme:
mesai bitimi olmuyor yaa. ya gece yarısı ya da sabah erken açıklıyorlar.çatlicam şimdii meraktan offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…