yok canım malesef, ben tayin olamıyorum. ankaraya çakılıyım 2 yıl daha.
cuma belli olsaydı iyiydi ya beklemek çok zor
allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasib etsin.ben hiç eşimden ayrı kalmadım emin çok çok zordur.umarım biz de ayrı düşmeyiz
mesai bitimi olmuyor yaa. ya gece yarısı ya da sabah erken açıklıyorlar.çatlicam şimdii meraktan offfff
arkadaşlar tüm karacıların aynı gün açıklanır benim bildiğim, ayın 20sini geçmemesi gerekir. bu sene farklı olabilir mi bilmiyorum. sabah 6da falan haber alırdık genelde.
bizim aydın ankara falan çıksa nerdee canım, bildiğin dağın başına gidicek kocişim
arkadaşlar tüm karacıların aynı gün açıklanır benim bildiğim, ayın 20sini geçmemesi gerekir. bu sene farklı olabilir mi bilmiyorum. sabah 6da falan haber alırdık genelde.
bizim aydın ankara falan çıksa nerdee canım, bildiğin dağın başına gidicek kocişim
siznki bu günmü açıklancak ne güzeel biizm cuma mesai bitimi diolarrr çatlıcaaammmm
yok bugün açıklanırmı bilmiyorum ama hepsi aynı anda açıklanır bencede
offf
yaaa saat başı aradım eşimi eminim deli olmuşturr bizimki jandarma havacı 4 tain yeri varrr aydın ankara diyarbakır vann ama işi çok riskli allah yardımcıları olsun hepsinin
offf
yaaa saat başı aradım eşimi eminim deli olmuşturr bizimki jandarma havacı 4 tain yeri varrr aydın ankara diyarbakır vann ama işi çok riskli allah yardımcıları olsun hepsinin
kızlar hepinizin yerine ben gideyim açıyım şu zarfları geleyim bi becereemdiler açmayı
hahaha süper olur ben de geleyim sana yardıma
gel canım gell tek başına bırakma beni
valla genel komutanlığı arayasım vararayayım da meraktan çatladık hadi gari diyim belki işe yarar
eşimle konuuştum pazartesi açıklancakmış dedi....artık gerildikçe geriliyoruz zaten tek başına zaman geçmiyor:2:
umarım dediğin gibi olur bu nasıl bir stresmiş yakesin bilgi değil canım ama söylenti var. bugün yarın belli olmuştur ama imza aşamasını bekliyordur heralde.:18:
inşşallah hayırlısıyla eşsiz gidilmeyecek yer olsun yeterofffff cuma mesai bitiminde tainler açıklanacak son dedikodu bu kızlarrrrr
bence bu gün bizden bıktılar :)) arıyom ne farketcek dio ha aydın ha ankara öğrensen ne olcak öğrenmesen ne olcak diooevi topladım sayılırrr temmuzda gidicemm
bu kadar rahat olmaları beni geriyor zaten...zaten öğrencez diyo iki gün daha ne olacakmış
herkes aynıymış demek bi tek biizm evde stres yok her yerde varmış inannın üç gündür evi süpürmedim elim ayağım kalkmıo ben evlenip buraya geldim ilk taini yaşıcam diyarbakırda yım zaten off sıkıldımda zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?