Asker Eşleri

arkadaşlar tüm karacıların aynı gün açıklanır benim bildiğim, ayın 20sini geçmemesi gerekir. bu sene farklı olabilir mi bilmiyorum. sabah 6da falan haber alırdık genelde.
bizim aydın ankara falan çıksa nerdee canım, bildiğin dağın başına gidicek kocişim

evet ben de öyle hatırlıyorum sabah 6-7 gibi öğreniyordu eşim de ..

offf
yaaa saat başı aradım eşimi eminim deli olmuşturr bizimki jandarma havacı 4 tain yeri varrr aydın ankara diyarbakır vann ama işi çok riskli allah yardımcıları olsun hepsinin

offf
yaaa saat başı aradım eşimi eminim deli olmuşturr bizimki jandarma havacı 4 tain yeri varrr aydın ankara diyarbakır vann ama işi çok riskli allah yardımcıları olsun hepsinin

ama güzel yerler yinede. biz hakkari şırnak tunceli bekliyoruz yinede hepsinin işi çok zor allahım korusun onları

eşimle konuuştum pazartesi açıklancakmış dedi....artık gerildikçe geriliyoruz zaten tek başına zaman geçmiyor:2:

eşimle konuuştum pazartesi açıklancakmış dedi....artık gerildikçe geriliyoruz zaten tek başına zaman geçmiyor:2:

bence bu gün bizden bıktılar :)) arıyom ne farketcek dio ha aydın ha ankara öğrensen ne olcak öğrenmesen ne olcak dioo evi topladım sayılırrr temmuzda gidicemm

Son düzenleme:
bence bu gün bizden bıktılar :)) arıyom ne farketcek dio ha aydın ha ankara öğrensen ne olcak öğrenmesen ne olcak dioo evi topladım sayılırrr temmuzda gidicemm

bu kadar rahat olmaları beni geriyor zaten...zaten öğrencez diyo iki gün daha ne olacakmış

bu kadar rahat olmaları beni geriyor zaten...zaten öğrencez diyo iki gün daha ne olacakmış

herkes aynıymış demek bi tek biizm evde stres yok her yerde varmış inannın üç gündür evi süpürmedim elim ayağım kalkmıo ben evlenip buraya geldim ilk taini yaşıcam diyarbakırda yım zaten off sıkıldımda zatenn

ben de ilk tayini yaşicam hem de doğuya:) benim eşim de aynı ne farkeder diyor önünde sonunda öğrencez ha şimdi ha 2 gün sonra diyo offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…