Asker Eşleri

ayy cidden ne günlerdii...bi de intihar etmişti birii güyaa öldüydüüüüaman delilerrr:))))))

kazenle tertip olmuştuk adam pes demişti:)ah ayşecim şimdi gülüyoruzda o zaman deli olmuştuk:)

evet ya matarani nişanlıydık ikimizde erken nikah yapmıştık,kaynanaların gerçek yüzünü görmüştük,eşin güneş harekatına katılmıştı sen bilmiyordun salağın biri ağzından kaçırmıştı,nasıl ağlamıştın canım benim..

ayyy evettt yaa herşeyy çok farklıydı hep ilkleri burda beraber yaşadıydık...ama güzeldi çok güzel...bezbebek vavyla diğerlerinin nicklerini unuttum isimleri aklımda

siz anlatınca komik oluyo valla okuması keyifli, jeppler tom cruiseler felan

ah anacımmmmmm anlatsak roman olur kıvamındaydık yeminle:)bi ara bi kız habire girip harp okulu öğrencilerinin sürekli gittiği cafeleri soruyodu,bende biraz paranoyaklık var acaba neden soruyo,ne yapacak saldırmıştım kızın üstünelojman servis saatlerini verenmi ararsın çok güvenilirdi çok şükür

Aman aman uzak olsunlar bizim ortamımızdan böyle insanlar,farketmiyor malesef asker eşlerinde de var sallayan zavallılar ancak kendilerini kandırıyorlar,sonuçta kimse aptal değil

orası öyle canımm ama ben onlarla çok eğleniyorum süper malzeme veriyolar bana,bide lafı soktuğunu da anlamıyolar ohh evlere şenlik

hahaha süpermiş yaaa kafam dağıldı valla okurken.

hahahaha ayyy madeofhonor yarıldım gülmekten şimdi...birbirimize de paronayaklık yapmıştık hahahahaha...ah kazen ahh delirtecektik adamcağızıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…