amannn daha neler neler:)kocası jeep hediye alanmı ararsın,olmayan rütbeyi söyleyenmi eğlenceliydi
wuuuuuuuuuuuuuuuuu ne hareketli topikmiş o öyle çok üzüldüm şimdi ben niye o zman keşfedemedim diyeayy cidden ne günlerdii...bi de intihar etmişti birii güyaa öldüydüüüü aman delilerrr:))))))
ayy cidden ne günlerdii...bi de intihar etmişti birii güyaa öldüydüüüü aman delilerrr:))))))
hakikaten baya eğlenceliymiş çok şey kaçırmışım
hakikaten baya eğlenceliymiş çok şey kaçırmışım
wuuuuuuuuuuuuuuuuu ne hareketli topikmiş o öyle çok üzüldüm şimdi ben niye o zman keşfedemedim diye
kazenle tertip olmuştuk adam pes demişti:)ah ayşecim şimdi gülüyoruzda o zaman deli olmuştuk:)
evet ya matarani nişanlıydık ikimizde erken nikah yapmıştık,kaynanaların gerçek yüzünü görmüştük,eşin güneş harekatına katılmıştı sen bilmiyordun salağın biri ağzından kaçırmıştı,nasıl ağlamıştın canım benim..
Bizim askeri camianın klasik yalanları ve yalancıları işte bende yakalayamamışım,saçma sapan şeyler işte her yerde vardır bu tipler:89:
bence de hiç çekilmez hakikatenoooo çoook şey kaçırdınız:)))aman uzak olsunlar
oooo çoook şey kaçırdınız:)))aman uzak olsunlar
Bizim askeri camianın klasik yalanları ve yalancıları işte bende yakalayamamışım,saçma sapan şeyler işte her yerde vardır bu tipler:89:
yazık reelde asker eşi olmak isteyipte olamadıysa kadın sanal alemde bari olayım diye düşündü sanırımah bacım keşke bizim camiadan olsalardı biri kesinlikle asker eşi değildi,sallıyodu bol keseden
siz anlatınca komik oluyo valla okuması keyifli, jeppler tom cruiseler felan
ah bacım keşke bizim camiadan olsalardı biri kesinlikle asker eşi değildi,sallıyodu bol keseden
siz anlatınca komik oluyo valla okuması keyifli, jeppler tom cruiseler felan
Aman aman uzak olsunlar bizim ortamımızdan böyle insanlar,farketmiyor malesef asker eşlerinde de var sallayan zavallılar ancak kendilerini kandırıyorlar,sonuçta kimse aptal değil
ah anacımmmmmm anlatsak roman olur kıvamındaydık yeminle:)bi ara bi kız habire girip harp okulu öğrencilerinin sürekli gittiği cafeleri soruyodu,bende biraz paranoyaklık var acaba neden soruyo,ne yapacak saldırmıştım kızın üstünelojman servis saatlerini verenmi ararsın çok güvenilirdi çok şükür
evett evett çok komikti çookk ama o zamnlar ne sinirlenmiştik:))))bir daha girmeyecektik topiğe de ben dayanamadım bu tayin stresineeeee
ah anacımmmmmm anlatsak roman olur kıvamındaydık yeminle:)bi ara bi kız habire girip harp okulu öğrencilerinin sürekli gittiği cafeleri soruyodu,bende biraz paranoyaklık var acaba neden soruyo,ne yapacak saldırmıştım kızın üstünelojman servis saatlerini verenmi ararsın çok güvenilirdi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?