Asker Eşleri

öncelikle merabalar. öncelikle emekli asker kızıyım. bn küçükken babam emekli olduğu için pek hatırlamıyorum o günleri. erkek arkadaşımın mesleğide asker. ciddi düşünüyoruz ama bn çok tedirginim öncelikle çok sinirli. genel olarak eşlerinizden şikayet ettiğiniz durumlar neler çok merak ettim:26: sorumsuz olmasından korkuyorum

hahahaha ayyy madeofhonor yarıldım gülmekten şimdi...birbirimize de paronayaklık yapmıştık hahahahaha...ah kazen ahh delirtecektik adamcağızıı

tabi kızım nerdeyse parolayı söyle diyecektik:)derindeniz vardı,esma vardı:)deniz bi başlardı kitap cümlelerine offff:)süperdi ama

herşey ortaydaymış tüm bilgiler maşallah çok güvenliymiş gerçekten
evett evett çok komikti çookk ama o zamnlar ne sinirlenmiştik:))))bir daha girmeyecektik topiğe de ben dayanamadım bu tayin stresineeeee
olsun iyi oldu geldiğiniz

bir sürü üniforması,şapkası ve ayakkabısı ve 70 tane siyah çorabı derrmişim:)bi kere ondan ayrı yaşayacağını kabullenmen gerek,denetleme zamanı görüşemezsin,asla mesai saatinde gelmez,gelince yorgundur ama yinede çokk seviyorum hastayım kendisine asfalt olmuş durumdayım:)

Bide rütbe takıntısı olan zavallılar varya,ya onlara ne demeli kendilerini bişey zannedip borularını öttürmeye çalışırlar haddini bildirdiğim olmuştur bi iki tane...ama sonra beni çok sevdiler.:=))

hoşgeldin cnm.o kişinin karakteriyle alakalı işleride stresli sinirli olmaları normal önemli olan sana yansıtmaması saygı sınırlarını aşmaması.benim eşimde sinirlidir ama eve bana yansıtmaz.sorumsuzluğuda yok şükürler olsun şikayet edecek bişey bulamadım

ewettt süperdi bak iyi oldu anımsamamız kafamız dağıldı dimi....izleyiciler de çoğaldığına göre herkesin kafası dağılmıştır

gençlik beeeee:)evi nasıl toplayacağımızı sorardık büyüklerimiz vardı,birbirimize takılırdık allahın subay garısıııııı diyematarani bu gözlüklüyü çok kullanırdı

ewettt süperdi bak iyi oldu anımsamamız kafamız dağıldı dimi....izleyiciler de çoğaldığına göre herkesin kafası dağılmıştır

çoookk iyi oldu pcnin karşısında kıkır kıkır gülüyorum eşim de tuhaf tuhaf bakıyo yüzüme ama söylemiyorum tayin derdini unuttum vallaa

adam evde durmuyor ki bir hafta geliyor 3 hafta yok.iki hafta geliyo 11 ay yok....ee dolayısıyla sorun çıkracak zamanı olmuyor...zaten herşeyi kendi baına yaptığın için sorumsuzluğuna göz yumuyorsun..önemli değil diyorsun...öyle birşeyki askerle evli olmak ayda yılda bir görünce deli gibi seviyorsun

gençlik beeeee:)evi nasıl toplayacağımızı sorardık büyüklerimiz vardı,birbirimize takılırdık allahın subay garısıııııı diyematarani bu gözlüklüyü çok kullanırdı
ayyy kullandığım ifedeyide unutmamış canım benimmmmm:)))
tamam olursa birlikte çakarızama olmaz sanmıyorum
kovulmazsak inşallah canımm
çoookk iyi oldu pcnin karşısında kıkır kıkır gülüyorum eşim de tuhaf tuhaf bakıyo yüzüme ama söylemiyorum tayin derdini unuttum vallaa

oda alışıyo bir süre sonra merak etme ..benim eşim tanıyor kk arkadaşlarımı

ayyy kullandığım ifedeyide unutmamış canım benimmmmm:)))

kovulmazsak inşallah canımm

oda alışıyo bir süre sonra merak etme ..benim eşim tanıyor kk arkadaşlarımı

evet oda alıştı sayılır...burası karı kuvvetleri komutanlığı biz de burdan yönetiyoruz diyorum

ıyı geceler hepınıze arkadaslar. uzun zamandır ugramıyordum tpıge bebekle ugrasmaktan :) tayıncıyız bu sene. ne zaman bellı olacak bılen varmı? bı sabah dıyorlar bı pazartesı hangısı dogru acaba bılgınız varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…