hahahaha ayyy madeofhonor yarıldım gülmekten şimdi...birbirimize de paronayaklık yapmıştık hahahahaha...ah kazen ahh delirtecektik adamcağızıı
ah anacımmmmmm anlatsak roman olur kıvamındaydık yeminle:)bi ara bi kız habire girip harp okulu öğrencilerinin sürekli gittiği cafeleri soruyodu,bende biraz paranoyaklık var acaba neden soruyo,ne yapacak saldırmıştım kızın üstünelojman servis saatlerini verenmi ararsın çok güvenilirdi çok şükür
olsun iyi oldu geldiğinizevett evett çok komikti çookk ama o zamnlar ne sinirlenmiştik:))))bir daha girmeyecektik topiğe de ben dayanamadım bu tayin stresineeeee
hahaha süpermiş yaaa kafam dağıldı valla okurken.
öncelikle merabalar. öncelikle emekli asker kızıyım. bn küçükken babam emekli olduğu için pek hatırlamıyorum o günleri. erkek arkadaşımın mesleğide asker. ciddi düşünüyoruz ama bn çok tedirginim öncelikle çok sinirli. genel olarak eşlerinizden şikayet ettiğiniz durumlar neler çok merak ettim:26: sorumsuz olmasından korkuyorum
herşey ortaydaymış tüm bilgiler maşallah çok güvenliymiş gerçekten
olsun iyi oldu geldiğiniz
hoşgeldin cnm.o kişinin karakteriyle alakalı işleride stresli sinirli olmaları normal önemli olan sana yansıtmaması saygı sınırlarını aşmaması.benim eşimde sinirlidir ama eve bana yansıtmaz.sorumsuzluğuda yok şükürler olsun şikayet edecek bişey bulamadımöncelikle merabalar. öncelikle emekli asker kızıyım. bn küçükken babam emekli olduğu için pek hatırlamıyorum o günleri. erkek arkadaşımın mesleğide asker. ciddi düşünüyoruz ama bn çok tedirginim öncelikle çok sinirli. genel olarak eşlerinizden şikayet ettiğiniz durumlar neler çok merak ettim:26: sorumsuz olmasından korkuyorum
ewettt süperdi bak iyi oldu anımsamamız kafamız dağıldı dimi....izleyiciler de çoğaldığına göre herkesin kafası dağılmıştır
tamam olursa birlikte çakarızahh arkadaşım teşekkürler ...umarım bir daha olmaz öyle şeyler...olsa da çakarız hemen zaten ustalaştık
ewettt süperdi bak iyi oldu anımsamamız kafamız dağıldı dimi....izleyiciler de çoğaldığına göre herkesin kafası dağılmıştır
öncelikle merabalar. öncelikle emekli asker kızıyım. bn küçükken babam emekli olduğu için pek hatırlamıyorum o günleri. erkek arkadaşımın mesleğide asker. ciddi düşünüyoruz ama bn çok tedirginim öncelikle çok sinirli. genel olarak eşlerinizden şikayet ettiğiniz durumlar neler çok merak ettim:26: sorumsuz olmasından korkuyorum
ayyy kullandığım ifedeyide unutmamış canım benimmmmm:)))gençlik beeeee:)evi nasıl toplayacağımızı sorardık büyüklerimiz vardı,birbirimize takılırdık allahın subay garısıııııı diyematarani bu gözlüklüyü çok kullanırdı
kovulmazsak inşallah canımmtamam olursa birlikte çakarızama olmaz sanmıyorum
çoookk iyi oldu pcnin karşısında kıkır kıkır gülüyorum eşim de tuhaf tuhaf bakıyo yüzüme ama söylemiyorumtayin derdini unuttum vallaa
ayyy kullandığım ifedeyide unutmamış canım benimmmmm:)))
kovulmazsak inşallah canımm
oda alışıyo bir süre sonra merak etme ..benim eşim tanıyor kk arkadaşlarımı
ay çok güldüm süpermiş karı kuvvetleri komutanlığıevet oda alıştı sayılır...burası karı kuvvetleri komutanlığı biz de burdan yönetiyoruz diyorum
evet oda alıştı sayılır...burası karı kuvvetleri komutanlığı biz de burdan yönetiyoruz diyorum
ay çok güldüm süpermiş karı kuvvetleri komutanlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?